Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Equalizer »

Για να αγοράσει το "ζουμί" :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

paok-porter1337 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42
st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.
Από στούντιο ή μέσα απ το σαλόνι του απευθείας;
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Equalizer έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:52
paok-porter1337 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42
st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.
Από στούντιο ή μέσα απ το σαλόνι του απευθείας;
σαλονατο φαινεται :lol:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μεγαλη ημερα για εμας τους μεγαλωμενους τη δεκαετια 80-90, τα παιδια του Μπανε.
Το μπασκετ μας εκανε ΠΑΟΚ.

Μακαρι να ζησουμε παλι ενδοξες στιγμες ( και ακομα περισσοτερες) :nairepaok: :nairepaok: :pano: :pano: :pano:
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
nikvasil
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

​​ποσα θα δινει η καε στον ΑΣ;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:19 Για καποιο περίεργο λόγο μου πέταξε μια σελίδα μπουζος Θάνος στο Fb κ να γραφει
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦ.-ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΟ 85% ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αυτος ειναι συγγενής του μαλακά?
Χαζομαλακομαλάκας
ο γιος ειναι και άχρηστος εντεώς
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
eorptol1
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλή αρχή και μακάρι να πέσαμε έξω μαζί σου
These users thanked the author DamoN for the post:
Maedhros4
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:54 Μεγαλη ημερα για εμας τους μεγαλωμενους τη δεκαετια 80-90, τα παιδια του Μπανε.

Μακαρι να ζησουμε παλι ενδοξες στιγμες ( και ακομα περισσοτερες) :nairepaok: :nairepaok: :pano: :pano: :pano:

Σαν χθες θυμάμαι το 1999 στο σεφ που σηκώναμε κούπα με το χαρτί.
19 χρονών ήμουν τότε και είδα και τους δύο αγωνες (ημιτελικό με αρη) μαζί με τον αδερφό μου .

Θυμάμαι επίσης τους μπάτσους που μας κυνηγούσαν με τα γκλοπ στον ηλεκτρικό. :lol: :lol:

Μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θεσσαλονίκη αποκλεισμένη από χιονιά .
9 εγώ στα γενέθλια μου στον ημιτελικό νομίζω με το ληκι .
Ολοι μπροστά στην τιβι .
Τα παιδάκια μέσα έπαιζαν και εγώ γενέθλια να βλέπω το ματς με τους μεγάλους
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Aye4, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

Και η ομάδα ήρθε Σαλονικα με το τρένο!!
These users thanked the author felix 4 for the post:
TylerDurden
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αύριο απ οτι καταλαβαίνω η επίσημη ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:00
nunies4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:39 Αρχισαν και οι @@λακιες με πληροφοριες για συναντησεις παραγοντων με Σφαιροπουλο. Την ωρα που η ομαδα εχει προπονητη και μαλιστα την παει και εξαιρετικα.
Καλα θα παει αυτο.
Δεν ειναι μα@@κιες ..οντως ηρθαν σε επαφη, αλλα ο Γιουρι το παει τρενο κ υπαρχουν "εμποδια"...
Το μαλακίες δεν πήγαινε στο ψευδές της είδησης. Αλλά στο unfair την στιγμή που η ομάδα έχει προπονητή ο οποίος μάλιστα την πάει και τρένο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

markos4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:27
xrisitsapa έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:54 Μεγαλη ημερα για εμας τους μεγαλωμενους τη δεκαετια 80-90, τα παιδια του Μπανε.

19 χρονών ήμουν τότε και είδα και τους δύο αγωνες (ημιτελικό με αρη) μαζί με τον αδερφό μου .

Θυμάμαι επίσης τους μπάτσους που μας κυνηγούσαν με τα γκλοπ στον ηλεκτρικό. :lol: :lol:

Τεράστια εκδρομή. Με κερασάκι την ποδοσφαιρική σφήνα στην Νέα Σμύρνη με την γκολάρα του Κρισμαρεβιτς και μετά πορεία μεχρι το ΣΕΦ.
Και όπου υπήρχε αφίσα του Σιγάλα με την γνωστή διαφήμιση σύνθημα "@@@τανα @@@τανα του πατατάκια η μάνα"...
20 χρόνων τότε..
Α ρε ΠΑΟΚ τι έχουμε ζήσει...
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
DamoN, TylerDurden
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ιακοπινη στον ημιτελικο οπου μας εκανε πλακα ενας ρουσκονι επειδη ελειπε ο Τσεκος ( συναντησα μετα απο πολλα χρονια τον Ιβκοβιτς και ελεγε οτι εκεινος ο ΠΑΟΚ ηταν η καλυτερη ομαδα που προπονησε), τον τελικο με τον γαυρο με τα 5δευτερολεπτα του Σαβιτς…

Με λιγες αλλα τρομερες χαρες (‘91 γενευη , ‘94 στεφανελ στο καλυτερο ματς απο μεριας στατιστικης που εχει κανει ομαδα) , πρωταθλημα το ‘92 και 2 κυπελλα αργοτερα το ‘95 και ‘99, οπου κρατηθηκε ψηλα ο ΠΑΟΚτσης τα χρονια εκεινα. Οι ΠΑΟΚτσηδες 40-50 ετων ειχαμε τον μπασκετικο ΠΑΟΚ να αγαπησουμε και οχι τον ποδοσφαιρικο!!!

Δεν θα πω ψεμματα , εχω χασει την επαφη μου με το μπασκετ για 20 χρονια γιατι δυστυχως εχει γινει ενα μονοπωλιο αδιαφορο και επειδη η ομαδα (που μεγαλωσα νομιζοντας οτι ειναι η μεγαλυτερη ομαδα μπασκετ στην ευρωπη) δεν ηταν αντιστοιχη του μεγεθους που πιστευα!!
Δεν παρακολουθουσα ενεργα τοσα χρονια οχι επειδη με νοιαζουν οι τιτλοι, ουτε επειδη με νοιαζουν οι νικες αλλα γιατι δεν μπορουσα να βλεπω τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟΚ του 1989-1995 που ηταν ενα ευρωπαικο θηριο να ειναι περιγελος. Δεν περιμενω θαυματα απο την αρχη , ετσι και αλλιως το συστημα στο μπασκετ ειναι χειροτερο απο οτι στην μπαλα που καναμε 5ετια να το σπασουμε. Αλλα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να ξαναγινουμε αυτο που καποτε ειμασταν . Πρωτα απο ολα για ολους αυτους τους τρελλους που φυλαγαν 25 χρονια θερμοπυλες!! Πρωτα για αυτους και μετα για τον μικρο εαυτο μου που ξαγρυπνουσε τις πεμπτες για να δει μπασκετ.
These users thanked the author paok x.m. for the post (total 21):
DamoN, Kabamaru11, nikvasil, Metagrafakias, Ιάσονας, dim72, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, trouman, Psaras, Magdi Tolba 4 and 11 more users
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:17
markos4 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:27

Τεράστια εκδρομή. Με κερασάκι την ποδοσφαιρική σφήνα στην Νέα Σμύρνη με την γκολάρα του Κρισμαρεβιτς και μετά πορεία μεχρι το ΣΕΦ.
Και όπου υπήρχε αφίσα του Σιγάλα με την γνωστή διαφήμιση σύνθημα "@@@τανα @@@τανα του πατατάκια η μάνα"...
20 χρόνων τότε..
Α ρε ΠΑΟΚ τι έχουμε ζήσει...
Ρε μπρο 50ριζεις;;;
Από τον τρόπο γράφεις σου νόμιζα είσαι ηλικία μου .
46 στα 47 ;;; Καλά κρατιέσαι 🤣🤣🤣
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”