Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- GREATANASTASIOS
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και να παρει την ΚΑΕ ο Τέλης ποιός δεν φοβάται για το μέλλον του μπάσκετ μακάρι να πάει καλά ,οσο για τον Βεζερτζή που τον κραζουν καλά κάνουν είχε χρόνο για να βρεί παίκτες αλλά να μιλήσει με Χατζόπουλο δεν είχε χρόνο όπως δήλωσε ο ίδιος.
Κάπου θέλουν να το βρουν το κακό, ακόμα και αν δεν υπάρχει πουθενά.
Το ότι κάποιοι χάρηκαν στο άκουσμα ότι υπάρχει διαφωνία Μυστακίδη ΚΑΕ την Παρασκευή και το Σάββατο λέει πολλά. Ίδια αντίδραση είχαν οι Αθηναίοι και οι δίπλα.
Το ότι κάποιοι χάρηκαν στο άκουσμα ότι υπάρχει διαφωνία Μυστακίδη ΚΑΕ την Παρασκευή και το Σάββατο λέει πολλά. Ίδια αντίδραση είχαν οι Αθηναίοι και οι δίπλα.
Φίλεgeorge188 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:01 Δεν ειναι θεμα εφημερης χαρας ΑΜΠΑΛΑΕΑ, λυση στα του μπασκετ επιτελους ειναι. Αν συνεχισει τις μαλακιες θα μας βρει μπροστα του στα του γηπεδου ή κ γενικοτερα. Απο εκει και επειτα αφου δεν εχουμε αντιδραση απο ΚΑΕ και μιλανε ΟΛΟΙ πλεον ανοιχτα για υπογραφες δεν ξερω που βλεπετε το κακο
george188 πάνω από το μπάσκετ και το γήπεδο στο ποδόσφαιρο,
υπάρχουν οι αξίες που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ και η ενότητα του ΠΑΟΚ.
Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι αν ο Μυστακίδης συνεχίσει τις μαλακίες.
Είναι το τι μαλακίες κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερες εμείς.....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πως γίνεται να βρήκατε κακό στην τελευταία ανακοίνωση της ALPHA;
Ψάχνεστε για φασαρία κάποιοι;
Ψάχνεστε για φασαρία κάποιοι;
Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?
Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.
ΑΣΧΕΤΟ:
@Mitsospaoki4 Επειδή είσαι ονλαιν, μπορείς να δεις αυτά που γράψαμε στο προβλήματα και λύσεις και να το δείτε λίγο με τα παιδιά στην αντμιν τιμ? Ευχαριστώ!
Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.
ΑΣΧΕΤΟ:
@Mitsospaoki4 Επειδή είσαι ονλαιν, μπορείς να δεις αυτά που γράψαμε στο προβλήματα και λύσεις και να το δείτε λίγο με τα παιδιά στην αντμιν τιμ? Ευχαριστώ!
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
- Mitsospaoki4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Friedrich von Friedhof, leomatos88, Ally Samagoal
-
Black_Knight
Η ολοκληρωση της συμφωνιας ειναι θετικη εξελιξη αφου η εναλλακτικη ηταν να συνεχισουμε ως εχει.
Δεν θα πω ψεμματα, εχω πολυ αρνητικη αποψη για τον νεο ιδιοκτητη της ΚΑΕ, και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι η εμφανιση του στην ζωη του συλλογου εχει συνδεθει με διχονοια και τονους τοξικοτητας. Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι οι αηδιες αυτες θα σταματησουν, βεβαια και για το γηπεδο απαισιοδοξος ημουν και εκανα λαθος.
Μακαρι να ανεβασει το μπασκετ στην κορυφη. Στο τελος αυτο που ολοι θελουμε ειναι ο συλλογος να μεγαλωνει και να προοδευει.
Δεν θα πω ψεμματα, εχω πολυ αρνητικη αποψη για τον νεο ιδιοκτητη της ΚΑΕ, και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι η εμφανιση του στην ζωη του συλλογου εχει συνδεθει με διχονοια και τονους τοξικοτητας. Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι οι αηδιες αυτες θα σταματησουν, βεβαια και για το γηπεδο απαισιοδοξος ημουν και εκανα λαθος.
Μακαρι να ανεβασει το μπασκετ στην κορυφη. Στο τελος αυτο που ολοι θελουμε ειναι ο συλλογος να μεγαλωνει και να προοδευει.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
- Guitarman, leomatos88
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα το κοιτάξουμε!Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:13 Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?
ΑΣΧΕΤΟ:
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Guitarman
και ο μοσχοβιτης επιβεβαίωσε οτι η διαρροη απο την πλευρα μυστακιδη δεν ισχυε!joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:02Τι λεει ρε? Ασχοληθηκε ο Συριγος με τον ΠΑΟΚ και εβγαλε μαλιστα και συμπερασματα πριν καλα καλα αναλαβει? Πρεπει να χαιρεσαι με τετοια ποστ για τους εντελως αντιθετους λογους απο αυτους για τους οποιους το ανεβασες εδω μεσα...gergeo4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:15 Giorgos Syrigos
@GeoSyrigos
·
3 λ
Όταν συνειδητά πουλάς φούμαρα τύπου Καμ Ρέντις («κοιμόντουσαν στην Ευρωλίγκα, θα σας φέρουμε NBAer, ανώτερο των Ναν-Φουρνιέ») τότε είναι σαφές πως έχουμε μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας του μάγου με τα καθρεφτάκια.
Και ξέρουμε καλά πως ακριβώς καταλήγουν αυτές οι φαρσοκωμωδίες.
Σε ευχαριστώ πολύ!Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:21Θα το κοιτάξουμε!Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:13
ΑΣΧΕΤΟ:
Φιλε Αμπαλαεα, μηπως μπορεις να μας επαναλαβεις τη θεση σου? Γιατι δεν ειναι ξεκαθαρη! Δεν εχουμε βγαλει και την Οξφορδη.
Καλά δεν νομίζω πως πανηγύριζες και ιδιαίτερα. Ειλικρινείς να είμαστε.Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:13 Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?
ΑΣΧΕΤΟ:
-
blackhumor44
Και ο Κλείτος λέει ότι ισχύουν...Έτσι θέλετε να το πάμε τώρα; Τι 'ναι αυτό το πράγμα...
Ο Γιωργος Συριγος αφου μας εχει πει οτι ο Μπρουκ Λοπεζ ειναι ενας απο τους 5 καλυτερους σεντερ στον κοσμο, μας ειπε και περυσι το ιστορικο: αν υπαρχει κυριοι, μια ομαδα που μπορει να μπει σφηνα στους δυο, ειναι μονον ο ΑΡΗΣ.
PS: περσι το ειπε, οχι επι χσιαο.
PS: περσι το ειπε, οχι επι χσιαο.
- These users thanked the author palok for the post:
- Ally Samagoal