Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Από όλα τα φυντάνια της παλιάς καλής παράγκας αυτούς που δεν θέλω στο ματς στη λειβαδιά είναι ο Π@π@πέτρου (τον βλέπω τώρα στο ματς στο βόλο και δεν αφήνει να παιχτεί η μπάλα) και φυσικά ο σιδηροτέτοιος.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- navigator11
Μεγάλος μάγκας ο Μανόλο. Και την αποζημίωση θα πάρει και θα κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια του
- These users thanked the author zissos for the post (total 3):
- navigator11, Azrael, paoki19
- navigator11
Διδυμάκι προβλέπω να αναλαμβάνουν τη ... θεάρεστον αποστολή.thomas Murg έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:47 Από όλα τα φυντάνια της παλιάς καλής παράγκας αυτούς που δεν θέλω στο ματς στη λειβαδιά είναι ο Π@π@πέτρου (τον βλέπω τώρα στο ματς στο βόλο και δεν αφήνει να παιχτεί η μπάλα) και φυσικά ο σιδηροτέτοιος.
- Amsterdamer_87
Ο Χιμενοθ εχω ενα προαισθημα οτι μαλλον θα διαδεχτει τον Νικολιτς..dimitris7777 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:45 από το κλίμα που βγαίνει από τον οάρης, φαίνεται ότι δε τη βγάζει καθαρή ο μανόλο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πιθανότατα το ματς με την αελ ειδικά εάν δεν είναι νικηφόρο να είναι το τελευταίο του. Μ' εμάς το πιο πιθανό είναι να είναι με άλλον προπονητή. Δεν ξέρω εάν αυτό θα είναι καλό για εμάς ή όχι.....εγώ θα προτιμούσα να τα παίξουμε με μανόλο....
Στο ματς με την Αελ θα την πηδηξει..
Φυσικα θα γινει,οτι γινει αφου τον φυστικωσουμε εμεις και μετα..
Θα τον σουταρουν ανετα,μετα το φλοκι απ'τον ΠΑΟΚ..
Είμεθα πάνω απ'όλα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ εγώ και ο Αποστόλης.Miles έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:26Εντάξει όλα αυτά, αλλά την Πέμπτη σε θέλω φανατίλα, δεν νικάει η Φιορεντίνα.giapas έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:09 Επικος καζαμπουμπου στο σδνα , μετά από 2 διαδοχικά φλοκια στα ντέρμπυ , η κούλα λέει παίζει τη καλυτερη μπαλα.
Με 12 γκολ σε 11 ματς.
Μαλάκα είναι τόσο βλαμμένοι ώστε να πιστεύουν αυτά που λένε ή τόσο ηλίθιοι που απευθύνονται σε λοβοτομημένους;
Ο Διόσκουρος ας αναλάβει την Πανάθα.
Μην έχεις καμία αμφιβολία για το φρόνημά μας !!!
- ΑποστόληςΑ
Ανατροπή ο Λεβαδειακός με δύο γκολ του Ozbolt.
21 βαθμοί, μόνος 4ος, στο +3 από Βόλο και βάζελο και στο -4 από ΑΕΧ.
Έχει και την καλύτερη επίθεση με 28 γκολ.
21 βαθμοί, μόνος 4ος, στο +3 από Βόλο και βάζελο και στο -4 από ΑΕΧ.
Έχει και την καλύτερη επίθεση με 28 γκολ.