Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Patron »

Μπορείς να δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:36 Πείτε με καχύποπτο. Πείτε με περίεργο. Πείτε με φοβιτσιαρη. Αν δεν δω ανακοίνωση μεταβίβασης, δεν πιστεύω τίποτα
Συγνώμη φίλε ,αλλά με αυτά που έχεις γράψει στο συγκεκριμένο τοπικ,εγώ δεν θα σε πω καχύποπτο,αλλά αντίθετο στην μεταβίβαση της ΚΑΕ στον Μυστακίδη.

Αλλα δεν γουστάρω Μυστακίδη και άλλο φοβιτσιάρη και καχύποπτο.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

markos4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:20
Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:36 Πείτε με καχύποπτο. Πείτε με περίεργο. Πείτε με φοβιτσιαρη. Αν δεν δω ανακοίνωση μεταβίβασης, δεν πιστεύω τίποτα
Συγνώμη φίλε ,αλλά με αυτά που έχεις γράψει στο συγκεκριμένο τοπικ,εγώ δεν θα σε πω καχύποπτο,αλλά αντίθετο στην μεταβίβαση της ΚΑΕ στον Μυστακίδη.

Φίλε μου είτε μπέρδεψες τα τοπικ ή θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ήμουν τέρμα αρνητικός στην εμπλοκή του στο γήπεδο. Αν έχουν μοιρασμένα τα χωράφια τους Ιβάν-Τέλης, δεν έχω πρόβλημα να μπει στο μπάσκετ. Διάβασε καλυτερα και θα καταλάβεις.
These users thanked the author Guitarman for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

gika έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:40
leomatos88 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:59
ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:23 αυτός ο Πετμεζάς που κάνει τα κουμάντα, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, στην απαράγραπτη από τη μνήμη συνέντευξη τύπου του ΑΣ, ο Πετμεζάς είναι ο επιφανής ΠΑΟΚτσής που έφερε σε επαφή τον Κατσαρή με το Μυστακίδη, του οποίου μάλιστα είναι και παιδικός φίλος. Και στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν μας ενημέρωσε ο Χατζόπουλος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ, ανέφερε ότι συνδέονται από πολυετή γνωριμία. Αυτά τα ολίγα.
Το Μαράκι του μπάσκετ :opaokara:
@leomatos88 μάλλον όλοι τον ξέρουν εκτός από εμένα

@gika προβλέπω ότι θα είναι πολύ πιο ενεργός από το Μαράκι, αφού ξεκινά από τσέο. Θα δούμε και τι "δικαίωμα υπογραφής" θα του παραχωρηθεί.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Συγγνώμη αν κάτι δεν καταλαβαίνω, αλλά στην ανακοίνωση Μυστακιδη αναφέρει "επαναλαμβάνουμε οτι είμαστε έτοιμοι για αγορα" αυτό το επαναλαμβανουμε εμένα μου λέει οτι εμμένουν σε νόμιμα κ μη χρέη....ελπίζω να κανω λάθος κ να τελειώσει η σαπουνόπερα
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 3):
Guitarman, Friedrich von Friedhof, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Δε φάνηκε να υπήρχε λογική στην ανακοίνωση της εταιρείας Μυστακίδη στην ανακοίνωση της ΚΑΕ που έλεγε ότι απομένουν τα υφιστάμενα χρέη. Κάτι για τρίτους λογαριασμούς διάβασα και 2 μέρες μετά βλέπω ολοκληρώθηκε το Ντιλ και όλα μέλι γάλα. Μάλλον το ΣΚ έγιναν αυτά λόγω των χρεών που θα έπρεπε να πληρώσει ο Μυστακίδης στο Σαββίδη. Δεν έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Χατζόπουλος έχει την ευρύτερη αποδοχή του λαού του ΠΑΟΚ, φαίνεται στο παλατάκι εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία. Υπάρχει μια τοξικότητα σε πολλά πράγματα, θα μπορούσε να μην υπάρχει αλλά κάποιοι ζουν από αυτήν φαίνεται. Δεν είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που ο Μυστακίδης παίρνει την ΚΑΕ. Βέβαια, όποιος θέλει στηρίζει είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε μιλάμε για μπάσκετ. Οπότε, αφού θα χωρίσουν οι δρόμοι των προέδρων μας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, θα προτιμούσαν να μην είχαν συναντηθεί ποτέ με τα πρώτα δείγματα, ο καθένας θα μπορεί να κάνει αυτό που πιστεύει. Θα προτιμούσα να μην είμαστε σαν γαύρο, βάζελο σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο αλλά δεν εξαρτάται από εμένα προφανώς. Αν ο Μυστακίδης γουστάρει θα δούμε ωραία πράγματα και στο μπάσκετ. Νομίζω οι περισσότεροι έχουμε αγωνία και αισιοδοξία και περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις του. Αλλά δε μπήκε Παοκτσηδικα στην ΚΑΕ. Ας ελπίσουμε όμως αν και όταν έρχεται στο γήπεδο να γουστάρει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

εσας δεν σας φαίνεται καπως η τελευταία επιστολη;
These users thanked the author gergeo4 for the post (total 2):
Guitarman, Friedrich von Friedhof
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:27

Ήμουν τέρμα αρνητικός στην εμπλοκή του στο γήπεδο. Αν έχουν μοιρασμένα τα χωράφια τους Ιβάν-Τέλης, δεν έχω πρόβλημα να μπει στο μπάσκετ. Διάβασε καλυτερα και θα καταλάβεις.

Είχες γράψει..

Ακόμα και τις αγνότερες των προθέσεων να έχει ο κ Τελης (νταξει ανέκδοτο αλλά κάποιοι πιστεύετε ότι δεν πρέπει να γίνεται σύνδεση μεταξύ ΚΑΕ και Τούμπας) θα του πάρει χρόνια του κ. Τέλη να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως θα θέλαμε όλοι.

Και σου απαντώ

Από την στιγμή που ειναι ανεκδοτο οι αγνές προθέσεις και από την στιγμή που θα πάρει χρόνια για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε .

Τι σε κάνει καχύποπτο και φοβιτσιάρη η μη (ακόμη) μεταβίβαση των μετοχών στον Μυστακίδη;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

markos4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 19:15
Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:27

Είχες γράψει..

Ακόμα και τις αγνότερες των προθέσεων να έχει ο κ Τελης (νταξει ανέκδοτο αλλά κάποιοι πιστεύετε ότι δεν πρέπει να γίνεται σύνδεση μεταξύ ΚΑΕ και Τούμπας) θα του πάρει χρόνια του κ. Τέλη να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως θα θέλαμε όλοι.

Και σου απαντώ

Από την στιγμή που ειναι ανεκδοτο οι αγνές προθέσεις και από την στιγμή που θα πάρει χρόνια για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε .

Τι σε κάνει καχύποπτο και φοβιτσιάρη η μη (ακόμη) μεταβίβαση των μετοχών στον Μυστακίδη;
Αμάν με τσάκωσες! Κοίτα εκεί τι είχα γράψει! :lol:

Στα σοβαρά: Λέξη δεν αλλαζώ σε αυτά που έγραψα. Ο Τέλης το γήπεδο ήθελε. Δεν ήταν κρυφό αυτό. Αν εσύ πιστεύεις ότι θα εμπλακεί στο μπασκετ επειδή αγαπάει τον ΠΑΟΚ, δικαίωμά σου. Ιούνιο μιλούσε για νέα Τούμπα, Σεπτέμβριο αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπασκετ. Τα γεγονότα εκεί είναι. Και συνεχίζω να πιστεύω ότι μπαίνει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Μπορεί να μην του βγήκε η μπιζνα με το γήπεδο (και αυτό μένει να φανεί... τίποτα δεν είναι σίγουρο), αλλά θα κάνει μια μικρότερη μπιζνα στο παλατάκι. Κανένα κακό με αυτό. Και ο Ιβάν μπιζνα έκανε και ήρθε στον ΠΑΟΚ. Όταν με το καλό πλακωθεί με όλο το σύστημα και ο Τέλης, όταν κάνει την ομάδα ισάξιο διεκδικητή πρωταθλημάτων, εδω θα είμαι να πω μπράβο. Προς το παρόν περιμένω να δω που θα βγάλει η υπόθεση με τις ανακοινώσεις. Καχύποπτος και φοβιτσιάρης είμαι γιατί ενδεχομένως πίσω από την πολύ προσεκτικά διατυπωμένη και λακωνική ανακοίνωση μπορεί να μην κρύβεται ντιλ αλλά τελεσίγραφο. Μπορεί (μακάρι) να κάνω λάθος. Αλλά ο τρόπος που έχει κινηθεί ο Τέλης δεν με κάνει να αισιοδοξώ (ακόμη). Εσύ μπορείς να πετάς σε πελάγη - Εγώ πάντοτε στη ζωή μου και στα του ΠΑΟΚ (ανεξάρτητα με το άθλημα) είμαι μετριοπαθής και μου αρέσουν οι άνθρωποι που δείχνουν μπέσα...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
leomatos88, George Best4, paok apo epilogi, Friedrich von Friedhof, Apil44
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Мир έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:20
gika έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:40
leomatos88 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:59

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, στην απαράγραπτη από τη μνήμη συνέντευξη τύπου του ΑΣ, ο Πετμεζάς είναι ο επιφανής ΠΑΟΚτσής που έφερε σε επαφή τον Κατσαρή με το Μυστακίδη, του οποίου μάλιστα είναι και παιδικός φίλος. Και στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν μας ενημέρωσε ο Χατζόπουλος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ, ανέφερε ότι συνδέονται από πολυετή γνωριμία. Αυτά τα ολίγα.
Το Μαράκι του μπάσκετ :opaokara:
Eπιφανεις δύσκολα αν δεν τον γνωρίζει κανένας πλυν συγγενών και φίλων. Εκτός αν μιλάμε για αντιστοιχο του πυθαγωριου που μας έβαλε ο Άλκης ως εκπρόσωπο του ΑΣ γιατί παίζανε μπάλα στο κολέγιο παρέα.

ΥΓ.
Θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει το Μαράκι σε χάρη.
Η αλήθεια είναι ότι το Μαράκι έχει άλλη τσαχπινιά - Είναι και ινσταγκραμ ινφλουένσερ :mrgreen:
george188

Δημοσίευση από george188 »

gergeo4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 19:03 εσας δεν σας φαίνεται καπως η τελευταία επιστολη;
Aν ηταν καπως, θα ειχαμε ηδη αντιδρασεις στα αντιστοιχα κυβερνητικα media. Δεν ειπε κατι κακο, ολοι μιλανε για υπογραφες πλεον
These users thanked the author george188 for the post:
Jim_Chatz
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Εν πλήρη ηρεμία....

Βάση της ανακοίνωσης της μιας πλευράς,
προφανώς επιβεβαιώθηκαν τα χρέη και σε αυτό
το κομμάτι υπάρχει συμφωνία.

Υπάρχει ένα "επαναλαμβάνουμε" το οποίο φαίνεται αρνητικό.

Δεν υπάρχει αναφορά για το δεύτερο θέμα που υπήρχε διαφωνια
Ποτε θα πληρωθούν τα χρέη;
Πριν Ταυτόχρονα με την αγορά των μετοχών η μετά;

Αυτά. Βάση ανακοινώσεων μέχρι τώρα.
Τα άλλα είναι εικασίες.

Τέλος, μετά την παντελώς αναπάντεχη συμφωνία
για όλους μας για το γήπεδο, ασχέτως της άποψης μας
υπέρ κάποιας πλευράς, να πω ότι αν δύο θέλουν πραγματικά να
τα βρουν θα τα βρουν. Αν καποιος από τους δύο δε θέλει δε θα τα βρουν.

Όλα τα άλλα είναι σενάρια και δεν αφορούν λογικές εξηγήσεις αλλά πραγματική θέληση.

Τέλος, η θέση μου παραμένει αρνητική για την ανάληψη της διοίκησης
της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη για λόγους που έχω εξηγήσει πολλές φορές.

Δυστυχώς ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ,
ξεχνάει, και ανταλλάσσει τη λίγη εφήμερη χαρά με την ΕΝΟΤΗΤΑ
του ΠΑΟΚ και τις αξίες της ομάδας.

Τα υπόλοιπα θα γραφτούν αναλυτικά μετά το τέλος του θέματος με την ΚΑΕ,
ανεξαρτήτως κατάληξης. Όπως και μια πλήρη ανάλυση για όλη αυτή
την ιστορία που κράτησε εδώ και έξι μήνες.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ωχ παναγια μου...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ειναι θεμα εφημερης χαρας ΑΜΠΑΛΑΕΑ, λυση στα του μπασκετ επιτελους ειναι. Αν συνεχισει τις μαλακιες θα μας βρει μπροστα του στα του γηπεδου ή κ γενικοτερα. Απο εκει και επειτα αφου δεν εχουμε αντιδραση απο ΚΑΕ και μιλανε ΟΛΟΙ πλεον ανοιχτα για υπογραφες δεν ξερω που βλεπετε το κακο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

gergeo4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:15 Giorgos Syrigos
@GeoSyrigos
·
3 λ
Όταν συνειδητά πουλάς φούμαρα τύπου Καμ Ρέντις («κοιμόντουσαν στην Ευρωλίγκα, θα σας φέρουμε NBAer, ανώτερο των Ναν-Φουρνιέ») τότε είναι σαφές πως έχουμε μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας του μάγου με τα καθρεφτάκια.

Και ξέρουμε καλά πως ακριβώς καταλήγουν αυτές οι φαρσοκωμωδίες.
Τι λεει ρε? Ασχοληθηκε ο Συριγος με τον ΠΑΟΚ και εβγαλε μαλιστα και συμπερασματα πριν καλα καλα αναλαβει? Πρεπει να χαιρεσαι με τετοια ποστ για τους εντελως αντιθετους λογους απο αυτους για τους οποιους το ανεβασες εδω μεσα...
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
Psaras, Tolaros, Blackgr4, Montrealiotis, Dimpatra
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”