Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Maurice_Escargot
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Metagrafakia σε περιμενα σε αυτο το τοπικ.
Ο Κλειτος με το τελευταιο του τουιτ μιλησε με μισους-γριφους για χαρα του Ζντοβτς αλλα... οχι λογω Σιαουλιαι. Τωρα εαν εννοει οτι παμε για αλλον παιχτη στο 3, δεν ξερω.
PG:Brown,Κονιαρης
SG:Dimsa, Jackson
SF:Reddish, Περσιδης
PF:Melvin,Χουγκαζ
C: Jones,Moore
Σλαφ, Ιατριδης, Φιλλιος, Ζαρας 14αδα.
Με Gudaitis μπερδευεσαι πολυ. Ειμαστε ετοιμοι να πουμε αντιο σε παικτη μας απο τον Νοεμβριο ενω η ομαδα πεταει? Θα βελτιωσει ΤΟΣΟ πολυ την κατασταση ο Λιθουανος απο μονος του ως προσθηκη με η χωρις αλλαγη του Jones? Ο Ζντοβτς πρεπει να αποφασισει. Ο χθεσινος Jones ηταν πολυ κακος, ειδικα στο 3ο δεκαλεπτο. Με τον χθεσινο γαυρο (που ηταν χωμα), ο Gudaitis θα κυριαρχουσε.
Για Mitrou-Long δεν ειμαι πολυ θετικος να πω την αμαρτια μου.
Ο Κλειτος με το τελευταιο του τουιτ μιλησε με μισους-γριφους για χαρα του Ζντοβτς αλλα... οχι λογω Σιαουλιαι. Τωρα εαν εννοει οτι παμε για αλλον παιχτη στο 3, δεν ξερω.
Με Gudaitis μπερδευεσαι πολυ. Ειμαστε ετοιμοι να πουμε αντιο σε παικτη μας απο τον Νοεμβριο ενω η ομαδα πεταει? Θα βελτιωσει ΤΟΣΟ πολυ την κατασταση ο Λιθουανος απο μονος του ως προσθηκη με η χωρις αλλαγη του Jones? Ο Ζντοβτς πρεπει να αποφασισει. Ο χθεσινος Jones ηταν πολυ κακος, ειδικα στο 3ο δεκαλεπτο. Με τον χθεσινο γαυρο (που ηταν χωμα), ο Gudaitis θα κυριαρχουσε.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Metagrafakias
Mitrou Long φέτος κάνει χρονιά στην Νάπολι που θυμίζει τις πρώτες του στην Ζαλγκίρις.
Θα ήταν πολύ καλή κίνηση. Στον γαύρο δεν έπαιζε καθόλου και φαινόταν κακός. Ρυθμό θελει
Θα ήταν πολύ καλή κίνηση. Στον γαύρο δεν έπαιζε καθόλου και φαινόταν κακός. Ρυθμό θελει
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- Metagrafakias
Καλά προφανώς ναι για Χιουγκαζ αυτό έλειπε.
Η ερώτηση μου είναι άλλη εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Θα πάρεις 2 παίκτες στο 4 (Ρεντις Χιουγκαζ) ή ο ένας παίζει κυρίως στο 3?
Και αν ναι αυτό σημαίνει πως θα πάει ο Ντιμσα στο 2 οπότε δε χρειάζεσαι άλλο σκόρερ εκεί?
Όσο για Γκουνταιτις αν μπορεί να προσφέρει σταθερότητα τον συμπαθέστατο Μαρβιν προφανώς τον αλλάζεις. Η εικόνα του είναι κακή
Η ερώτηση μου είναι άλλη εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Θα πάρεις 2 παίκτες στο 4 (Ρεντις Χιουγκαζ) ή ο ένας παίζει κυρίως στο 3?
Και αν ναι αυτό σημαίνει πως θα πάει ο Ντιμσα στο 2 οπότε δε χρειάζεσαι άλλο σκόρερ εκεί?
Όσο για Γκουνταιτις αν μπορεί να προσφέρει σταθερότητα τον συμπαθέστατο Μαρβιν προφανώς τον αλλάζεις. Η εικόνα του είναι κακή
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- Maurice_Escargot
- Dimitris_L4
Βγηκε μια βρωμα για Σειμπεν Λι οταν παρει γκαρντ ο γαυρος..Τελη φχαριστω που θα ασχολουμαστε για μεταγραφες 6 μηνες τν χρονοMaurice_Escargot έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:52 Metagrafakia σε περιμενα σε αυτο το τοπικ.
- Maurice_Escargot
Ναι ο Reddish θα προοριζεται για σκορερ 3 που θα δινει ιδανικα συνθετες επιλογες για διαχειριση μεσα στον αγωνα και θα μπορεσει να ξεκλειδωσει τους Dimsa-Περσιδη απο τους πολυ συγκεκριμενους του ρολους μεχρι στιγμης. Ρολους που απο την μια δεν κολακευει τον Λιθουανο και πολυ (ειδικα στην αμυνα) ενω θα κανει challenge και τον Περσιδη οπου φετος αμυντικα πεταει. Ο Λιθουανος ειναι shooting guard κατα κυριο λογο, αρα θα τον υπολογισουμε στο 2 στα depth charts. (εκει ξεκιναει ετσι κι αλλιως στην 1η πενταδα των αγωνων, ασχετως εαν ο Ζντοβτς σου το αλλαζει εν συνεχεια)
Συμπερασματικα, σου λυνει τα χερια και σου δινει περισσοτερες επιλογες η λυση Reddish στο 3. Ο Χουγκαζ στο 4 νομιζω ειναι ακομη περισσοτερο συμβατη λυση καθως ειναι πιο ευελικτος και παραγωγικος σε ολες τις πλευρες του παρκε και απο τον Μελβιν και απο τον Μουρ στην θεση 4 και θα δωσει βαθος για περισσοτερες περιστροφες.
Και οι δυο προσθηκες ειναι περισσσοτερο συμπληρωματικες παρα ανταγωνιστικες σε σχεση με το ροστερ που εχουμε αυτην την στιγμη.
Βλεπω τι κανει ο Λονγκ στην Ναπολι, αλλα εκει ακομη κι ο Hands εβαζε 30αρες. Ειναι το πιο αναρχο μπασκετ στην Ευρωπη. Προφανως βεβαια ο Λονγκ της Ζαλγκιρις εχει θεση και με το παραπανω στον σημερινο ΠΑΟΚ.
Συμπερασματικα, σου λυνει τα χερια και σου δινει περισσοτερες επιλογες η λυση Reddish στο 3. Ο Χουγκαζ στο 4 νομιζω ειναι ακομη περισσοτερο συμβατη λυση καθως ειναι πιο ευελικτος και παραγωγικος σε ολες τις πλευρες του παρκε και απο τον Μελβιν και απο τον Μουρ στην θεση 4 και θα δωσει βαθος για περισσοτερες περιστροφες.
Και οι δυο προσθηκες ειναι περισσσοτερο συμπληρωματικες παρα ανταγωνιστικες σε σχεση με το ροστερ που εχουμε αυτην την στιγμη.
Βλεπω τι κανει ο Λονγκ στην Ναπολι, αλλα εκει ακομη κι ο Hands εβαζε 30αρες. Ειναι το πιο αναρχο μπασκετ στην Ευρωπη. Προφανως βεβαια ο Λονγκ της Ζαλγκιρις εχει θεση και με το παραπανω στον σημερινο ΠΑΟΚ.
Δε νομίζω να ισχύει για τον Λι.
Ο γαύρος θέλει να τον πασάρει στην ομάδα από την οποία θα πάρει τον βασικό γκαρντ για να γλυτώσει λεφτά του buy out
Ο γαύρος θέλει να τον πασάρει στην ομάδα από την οποία θα πάρει τον βασικό γκαρντ για να γλυτώσει λεφτά του buy out
Από τον Μιτρου Λονγκ πάντως δεν πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο SG που να λογίζεται ως Έλληνας. Ακόμα και για του χρόνου
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- Metagrafakias
Κανονικά πλέον πρέπει να γίνει ακόμα ένα τοπικ όπως στην μπάλα
Ποιον θα θέλατε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Πλέον θα υπάρχει πολύ ψωμάκι
Ποιον θα θέλατε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Πλέον θα υπάρχει πολύ ψωμάκι
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- Metagrafakias, Dimitris_L4
-
leomatos88
Δίνεις τα λεφτά του Ναν, να φέρεις Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ το καλοκαίρι;
Φέρνεις κι έναν Βαλαντσιούνας, έτσι για να διυλίσεις τον κώνωπα μέσα στο εύθραυστο μυαλό του Τράκη;
Δε φέρνεις και υιό Στογιάκοβιτς, να πάει σόι το βασίλειο;
Φέρνεις κι έναν Βαλαντσιούνας, έτσι για να διυλίσεις τον κώνωπα μέσα στο εύθραυστο μυαλό του Τράκη;
Δε φέρνεις και υιό Στογιάκοβιτς, να πάει σόι το βασίλειο;
Δεν ειναι τοσο απλο να ξαναερθει ο Πορτερ. Ηταν ευκαιρια ζωης, τον ειδαμε τον ευχαριστηθηκαμε και ολα καλα.
Για υιο Πετζα συμφωνω 100%
Για υιο Πετζα συμφωνω 100%
- These users thanked the author BWmystis for the post:
- Montrealiotis
-
dimitris7777
στη συνέντευξη του στο athletico ο Βεζυρτζής είπε ότι αυτός έχει κλείσει 3 παίκτες που ήταν έτοιμοι μόλις γινόταν η αλλαγή σελίδας να έρθουν αμέσως. Είπε ότι είναι 3 παίκτες για ν' ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Είπε στο Μυστακίδη ότι για να ηγηθεί του νέου δσ θέλει να υπάρχει το όραμα να πάει ψηλά η ομάδα. Ο Μυστακίδης συμφώνησε άμεσα και του έδωσε την έγκριση να κάνει τις κινήσεις. Δεν ξέρω εάν οι παίκτες που εννοεί είναι αυτοί που διέρρευσαν γενικά (Ρέντις, Γκουντάιτις, Χουγκάζ) ή έχει κλείσει άλλους.
Εφόσον ο Χέντερσον έχει καλύτερη σεζόν από Ρεντις και τον ξέρουμε , γιατί δεν σώζουμε κάνα φράγκο για άλλη θέση και να πάρουμε τον Χέντερσον αντί του ΝΒΑερ;
- Maurice_Escargot
Εχουνε ξεκινησει ηδη να νευριαζουν πολυ κατω στην Αθηνα. Γνωριζουμε πολυ καλα την συσχετιση θυμου και φοβου.

- thomas Murg
Εάν χάσουν το μονοπώλιο οι γαβροβάζελοι θα πιάσουν κάγκελα. Χώρια που θα πρέπει να προετοιμάζονται για δύο ακόμη παιχνίδια της σεζόν χωρίς να ξεκουράζουν τις βεντέτες τους.
Ειδικά εάν οι γκρίζοι λύκοι διστάζουν να μας τσαλαπατάνε γελώντας όπως έκαναν εδώ και δύο δεκαετίες περίπου. Ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τις φάσεις που το μαλακισμένο άμπαλο του βάζελου (ο καλ@ιτζής) χτυπούσε αβέρτα κουβέρτα τον Πέτζα στους τελικούς και οι κόρακες είχαν καταπιεί τις σφυρίχτρες.
Ειδικά εάν οι γκρίζοι λύκοι διστάζουν να μας τσαλαπατάνε γελώντας όπως έκαναν εδώ και δύο δεκαετίες περίπου. Ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τις φάσεις που το μαλακισμένο άμπαλο του βάζελου (ο καλ@ιτζής) χτυπούσε αβέρτα κουβέρτα τον Πέτζα στους τελικούς και οι κόρακες είχαν καταπιεί τις σφυρίχτρες.