Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:08 Τι περιμένει ακόμα και δεν βάζει τα χρήματα να πάρει την ομάδα ξέρει κανείς??? Ποιος ο λόγος νέας συνάντησης με την πλευρά της ΚΑΕ όπως λέει το inpaok??
Υπογραφές μήπως;
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

WestBlock4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:02
George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55 Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.

Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη φέρει στον Σαββίδη.
Δεδομένα ήταν ύποπτος ο ρόλος του ΑΣ με τον πρόεδρο του να ζητάει παρουσία ανθρώπων του Τέλη στις ψηφοφορίες.
Δεδομένα είναι ύποπτη η στάση συνδέσμων.
Δεδομένα έχουν ακουστεί περίεργα πράγματα με χρηματοδοτήσεις.
Δεδομένα έφτιαξε εταιρεία ειδικού σκοπού "Νέα Τούμπα".
Δεδομένα δεν έχουμε ακούσει τη φωνουλα του εδώ και 6 μήνες.

Τώρα γιατί ο ΑΣ από παράλογος έγινε λογικός και συμφώνησε για το γηπεδο, μπορεί η απάντηση να κρύβετε ότι 1 ημέρα πριν υπογράφηκε μεγαλη συμφωνία για τον λιμένα στον ΟΛΘ με τον Μυτιληναίο. Δε μπορώ να ξέρω.

Πάντως αν δεν σας φαίνονται όλα αυτά ύποπτα και δε σας προβληματιζουν δε ξέρω τι να πω...

Μακάρι το σενάριο που ανέφερα να βγάζει λογική και να ισχύει και να σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθεια αποδόμησης του Σαββίδη από κυβέρνηση και Τέλη.

Όπως φαίνεται θα πάρει το μπάσκετ ο Τέλης.
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
Επαφες με τη κυβέρνηση εχει κ ο Σαββίδης επιχηρηματικα πλεον .. ειναι ύποπτος?
Καθε λογικός ανθρωπος θελει τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργησει κ οχι να παραμένει κομπάρσος.
Εσυ προφανώς συνεχίζεις να εισαι εμμονικος κατι που ευτυχώς είστε λιγοι
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, μάλλον επιλέγεις να κάνεις πως δεν
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, μάλλον επιλέγεις να κάνεις πως δεν
[/quote]

Μια χαρα καταλαβαίνω. Με σενα το προβλημα ειναι οτι οι εμμονες σου δεν σ αφήνουν ουτε να χαρείς με το τι έρχεται στο ΠΑΟΚ
George Best4

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:10
George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
Ποιοι είστε εσείς οι "λογικοί" που τα λέτε αυτά;
9 στους 10 βλέπω να θέλουν την αλλαγή για να αλλάξει επιτέλους επίπεδο το μπάσκετ.

Ασχέτως που όλοι έχουμε προβληματισμούς, αυτά περι Δούρειου ίππου είναι γραφικότητες.
Άντε μην θυμηθούμε τι διαβάζαμε και για το γήπεδο..
Έχεις δίκιο, μόνο εσύ λογικός και κανένας άλλος.
Οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί.
Μη θυμηθείς, απλά μπορείς να ανατρεξεις σε ανακοινώσεις συνδέσμων, σε περιστατικά σε σχόλια των τελευταίων μηνών και να μου εξηγήσεις που υπάρχει λάθος σε αυτά που ανέφερα ως δεδομένα.

Μερικοί θα προσκυνουσατε τον οποιονδήποτε έχει λεφτά , και θα φτάνετε σε σημείο να βρίζετε ανθρώπους σαν τον Χατζοπούλο δυστυχώς. Και αυτό έγινε τους τελευταίους μήνες.
Με την προσφορά του ενός μέχρι στιγμής να είναι μηδενική και 6 μήνες να κινείται με όρους πουστιας και του αλλου να έχει προσφέρει τα πάντα.

Άλλο οκ αλλάζει η σελίδα.
Μην είσαι επιφυλακτικός.
Να θυμάσαι είσαι ο λογικός.
Τώρα γρήγορα Μπαν και διαγραφή σχολίου
These users thanked the author George Best4 for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Επειδή γράφτηκε πάλι. Δεν μπορούν να υπάρξουν μαύρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολλά τα λεφτά και δεν μπορούν να βρεθούν τα «πλαστα» παραστατικά τόσο γρήγορα. Και φυσικά δεν πρόκειται κανένας Μυστακίδης να πληρώσει οτιδήποτε εκτός του ελέγχου. Και φυσικά τα μαύρα δεν μπορεί να τα ασπρίσει, σε ένα ΣΚ η Deloitte.

Και για να μην παρεξηγούμαι, τρόποι υπάρχουν και η Deloitte είναι μια ιδιωτική εταιρεία που την πληρώνεις. Μπορεί να σου βγάλει ΣΧΕΔΟΝ ότι θέλει. Απλά όταν μιλάμε για τέτοια ποσά θέλει σχέδιο μεγαλύτερο των περασμένων δύο μηνών, ώστε να φανούν όλα νομότυπα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αυτός ο Πετμεζάς που κάνει τα κουμάντα, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
George Best4

WestBlock4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:19 Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, μάλλον επιλέγεις να κάνεις πως δεν
Μια χαρα καταλαβαίνω. Με σενα το προβλημα ειναι οτι οι εμμονες σου δεν σ αφήνουν ουτε να χαρείς με το τι έρχεται στο ΠΑΟΚ
[/quote]

Η στάση σου από το καλοκαίρι εσένα συγκεκριμένα, που εκραζες Χατζόπουλο, επικρατούσες ανακοινώσεις περίεργες κτλ. Αποθεώνες του συνδέσμους, με κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικο. Ας αλλάξει σελιδα το μπάσκετ και εδώ θα είμαστε.
Μακάρι να ήταν όλα μια σκευωρία και να έφταιγαν άλλοι για όλα αυτά τα περιεργα που βιώσαμε 6 μήνες.
Μακάρι να προχωρήσει το γήπεδο.
Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:21
Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:10
George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
Ποιοι είστε εσείς οι "λογικοί" που τα λέτε αυτά;
9 στους 10 βλέπω να θέλουν την αλλαγή για να αλλάξει επιτέλους επίπεδο το μπάσκετ.

Ασχέτως που όλοι έχουμε προβληματισμούς, αυτά περι Δούρειου ίππου είναι γραφικότητες.
Άντε μην θυμηθούμε τι διαβάζαμε και για το γήπεδο..
Έχεις δίκιο, μόνο εσύ λογικός και κανένας άλλος.
Οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί.
Μη θυμηθείς, απλά μπορείς να ανατρεξεις σε ανακοινώσεις συνδέσμων, σε περιστατικά σε σχόλια των τελευταίων μηνών και να μου εξηγήσεις που υπάρχει λάθος σε αυτά που ανέφερα ως δεδομένα.

Μερικοί θα προσκυνουσατε τον οποιονδήποτε έχει λεφτά , και θα φτάνετε σε σημείο να βρίζετε ανθρώπους σαν τον Χατζοπούλο δυστυχώς. Και αυτό έγινε τους τελευταίους μήνες.
Με την προσφορά του ενός μέχρι στιγμής να είναι μηδενική και 6 μήνες να κινείται με όρους πουστιας και του αλλου να έχει προσφέρει τα πάντα.

Άλλο οκ αλλάζει η σελίδα.
Μην είσαι επιφυλακτικός.
Να θυμάσαι είσαι ο λογικός.
Τώρα γρήγορα Μπαν και διαγραφή σχολίου
Από εξυπνάδες άλλο τίποτα.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, η πλεοψηφία άλλη γνώμη έχει
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

ΠΡΟΣ: «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»

Λάβαμε χθες τα υπολειπόμενα στοιχεία από την Deloitte. Είμαστε ικανοποιημένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να υπογράψουμε σήμερα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

panpangr77 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:03 Και να προσθέσω έχετε αντιληφθεί πόσα εμπόδια έχει να ξεπεράσει ο Μυστα για να κάνει πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ ξανά . Αυτά που πέρασε ο Ιβάν στο ποδόσφαιρο μέχρι να φέρει κάποια ισορροπία στα έξω θεσμικά είναι πέλαγος με βάση αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ ,που για μένα πρέπει να διασχίσει ωκεανό, ,Άντε σπάσε την παράγκα στο μπάσκετ. Θέλει μεγάλη ομοψυχία και γνώση .Ακούγεται ότι θα αναλάβουν πόστα ο Μπουντούρης και ο Γιαννούλης .Εγώ θα ήθελα Πεντζα και αν γίνεται και Σάβιτς . Μακάρι ο Βεζυρτζης να έχει τα κουράγια να παλέψει με το συνονθύλευμα που υπάρχει στο μπάσκετ σήμερα.
H 20ετης παραγκα του γαυρου στο ποδοσφαιρο φανταζε αδυνατο να σπασει. Κι ομως ο μεγαλος Ιβαν τα καταφερε.
Μπροστα σε εκεινη τη χουντα, η παραγκα του ημιτρελου dpg και των φλωρο-Αγγελοπουλων μου φαινεται παιδικη κατασκηνωση.

Άλλα τα ποσα στο μπασκετ, αλλα στο ποδοσφαιρο.
Αλλη η σημασια για την κοινωνια, την κυβερνηση κτλ κτλ.

Κανονικα ενα μεγεθος σαν τον Μυστακιδη, με το λαο του ΠΑΟΚ απο πισω, πρεπει σε 2-3 χρονακια να κανει πλακα σε ολους αυτους.
Δεν τους βλεπει καν.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:25
WestBlock4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:19 Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, μάλλον επιλέγεις να κάνεις πως δεν
Η στάση σου από το καλοκαίρι εσένα συγκεκριμένα, που εκραζες Χατζόπουλο, επικρατούσες ανακοινώσεις περίεργες κτλ. Αποθεώνες του συνδέσμους, με κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικο. Ας αλλάξει σελιδα το μπάσκετ και εδώ θα είμαστε.
Μακάρι να ήταν όλα μια σκευωρία και να έφταιγαν άλλοι για όλα αυτά τα περιεργα που βιώσαμε 6 μήνες.
[/quote]

Η στάση μου ανέκαθεν ειναι τι ειναι το καλύτερο για το σύλλογο. Εσυ μπορεις να τα βλέπεις οπως θελεις.
Απο την αλλη βλεπω ήρθες εδω μεσα τον Ιούλιο οταν αρχισαν ολα να ξεκινάνε. Μεχρι τότε απλα κραζεις κ βάζεις μπροστα τις εμμονες σου.
Μιας κ δεν θυμάμαι καν απο ποτε ειμαι εδω μεσα μπορεις να ανατρέξεις να δεις το τι ειμαι κ τι πιστεύω.
Οσο αναφορα για συνδέσμους επειδη φάγαμε τα χρόνια μας μεσα σ αυτους έμαθα να τα βλεπω διαφορετικά κ να μην αφοριζω ολο το κίνημα για 1 η 2 συνδέσμους.
Εγω παντως σιγουρα το καλο του ΠΑΟΚ θελω. Να τον βλεπω σε ολα τα αθλήματα να πρωταγωνιστές κ οχι να τρωει φάπες απο κατι Τρίκαλα, καρφίτσες και Λαύριο. Κανεις δεν αμφισβητεί το χατζοπουλο για το τι προσφέρει, εδω ομως υπάρχει κατι μεγαλύτερο από αυτόν για το συλλογο
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:25
[/quote]

Η στάση μου ανέκαθεν ειναι τι ειναι το καλύτερο για το σύλλογο. Εσυ μπορεις να τα βλέπεις οπως θελεις.
Απο την αλλη βλεπω ήρθες εδω μεσα τον Ιούλιο οταν αρχισαν ολα να ξεκινάνε. Μεχρι τότε απλα κραζεις κ βάζεις μπροστα τις εμμονες σου.
Μιας κ δεν θυμάμαι καν απο ποτε ειμαι εδω μεσα μπορεις να ανατρέξεις να δεις το τι ειμαι κ τι πιστεύω.
Οσο αναφορα για συνδέσμους επειδη φάγαμε τα χρόνια μας μεσα σ αυτους έμαθα να τα βλεπω διαφορετικά κ να μην αφοριζω ολο το κίνημα για 1 η 2 συνδέσμους.
Εγω παντως σιγουρα το καλο του ΠΑΟΚ θελω. Να τον βλεπω σε ολα τα αθλήματα να πρωταγωνιστές κ οχι να τρωει φάπες απο κατι Τρίκαλα, καρφίτσες και Λαύριο. Κανεις δεν αμφισβητεί το χατζοπουλο για το τι προσφέρει, εδω ομως υπάρχει κατι μεγαλύτερο από αυτόν για το συλλογο
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55 Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.

Δεδομένα ήταν ύποπτος ο ρόλος του ΑΣ με τον πρόεδρο του να ζητάει παρουσία ανθρώπων του Τέλη στις ψηφοφορίες.

Τώρα γιατί ο ΑΣ από παράλογος έγινε λογικός και συμφώνησε για το γηπεδο, μπορεί η απάντηση να κρύβετε ότι 1 ημέρα πριν υπογράφηκε μεγαλη συμφωνία για τον λιμένα στον ΟΛΘ με τον Μυτιληναίο. Δε μπορώ να ξέρω.

Πάντως αν δεν σας φαίνονται όλα αυτά ύποπτα και δε σας προβληματιζουν δε ξέρω τι να πω...

Μακάρι το σενάριο που ανέφερα να βγάζει λογική και να ισχύει και να σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθεια αποδόμησης του Σαββίδη από κυβέρνηση και Τέλη.

Περαστικα τότε Σέρλοκ
George Best4

Jim_Chatz έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:33

Περαστικα τότε Σέρλοκ
Ευχαριστώ Ραντανπλάν
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:40
joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:20
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:14 Ρητορική η ερωτηση
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι τα έξτρα έγγραφα τα έστειλε η ΚΑΕ στην deloitte και αυτή αφού τα έλεγξε τα εστειλε στον εντολεα της.
Το γραφει κάπου αυτό, ότι τα εστειλε στην deloitte??

Εγώ αυτό διαβάζω στο paokmania
""Συγκεκριμένα, η εταιρεία που σύστησε ο κ. Μυστακίδης με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, ζήτησε δύο έγγραφα από την ΚΑΕ, προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία της μεταβίβασης και της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ανταποκρίνονται άμεσα και να αποστέλλουν ό,τι ζητήθηκε.???
Τα εστειλε άμεσα η καε? Καλά πως γίνεται αυτό αφού ο χατζο δεν θέλει να πουλήσει θέλει την καρέκλα και ειναι υπάλληλος του Σαββίδη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”