Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια
These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 4):
st4this, Grimson4, laska4, Spike4
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στη δεδομένη εποχή δυστυχώς δίνεται στον καθένα το βήμα να μπορεί να μιλάει!!

Επομένως μπορώ να λοιδορω τον κάθε Χατζόπουλο χωρίς κανείς να μου λέει τπτ!!

Φτάσαμε πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και χωρίς αυτόν ίσως να είχαμε πέσει στο γκρεμό!
Πόσες φορές άκουσε πολλά και διάφορα και ακόμα κάποιοι λένε…

Καμία σχέση ο καθένας τέτοιος με ΠΑΟΚ!!

Αυτούς τους ανθρώπους απλά δεν τους πιάνεις στο στόμα σου !!

Και προφανώς θα έχει κάνει Και λάθη
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 5):
Dimitrisou, deathmassious, George Best4, trouman, demo4
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μακάρι ο Μυστακίδης να πάρει το μπάσκετ ,να μπει στην οικογένεια ΠΑΟΚ και ως παραγοντας ,δεν μπορώ να καταλάβω τα επικοινωνιακά λάθη που κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος . Ακούγονται και γράφονται τέρατα εδώ και μήνες ,είτε κατά του Σαββίδη ,άντε αυτά τα συνηθίσαμε ,γραφοντουσαν και προ Μυστακίδη ,αλλά τώρα κατά του Χατζοπούλου . Έβγαινε στα ράδια ένας και έλεγε κολλάει το deal γιατί ξαφνικά του ζητάνε αντί για 5 8 εκατ. Είναι εμπόδιο ο Χατζόπουλος κτλ, τον βρίζουν στο twitter.Ζηταει με τόκο τα δανεικά ο Ιβάν κτλ. Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνουν αυτά τα σενάρια ,γιατί είμαστε τόσο μπερδεμένοι ρε παιδιά ?
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.

Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη φέρει στον Σαββίδη.
Δεδομένα ήταν ύποπτος ο ρόλος του ΑΣ με τον πρόεδρο του να ζητάει παρουσία ανθρώπων του Τέλη στις ψηφοφορίες.
Δεδομένα είναι ύποπτη η στάση συνδέσμων.
Δεδομένα έχουν ακουστεί περίεργα πράγματα με χρηματοδοτήσεις.
Δεδομένα έφτιαξε εταιρεία ειδικού σκοπού "Νέα Τούμπα".
Δεδομένα δεν έχουμε ακούσει τη φωνουλα του εδώ και 6 μήνες.

Τώρα γιατί ο ΑΣ από παράλογος έγινε λογικός και συμφώνησε για το γηπεδο, μπορεί η απάντηση να κρύβετε ότι 1 ημέρα πριν υπογράφηκε μεγαλη συμφωνία για τον λιμένα στον ΟΛΘ με τον Μυτιληναίο. Δε μπορώ να ξέρω.

Πάντως αν δεν σας φαίνονται όλα αυτά ύποπτα και δε σας προβληματιζουν δε ξέρω τι να πω...

Μακάρι το σενάριο που ανέφερα να βγάζει λογική και να ισχύει και να σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθεια αποδόμησης του Σαββίδη από κυβέρνηση και Τέλη.

Όπως φαίνεται θα πάρει το μπάσκετ ο Τέλης.
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 6):
Apil44, Мир, Fireman 4, Mica, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Επιτέλους θα έρθει η εποχή που θα μιλάμε για παιχταράδες,για ευρωπαϊκές πορείες,για κούπες,για ήττες από μεγαθήρια ομως,για μεγάλες νίκες αντίστοιχα και δεν θα μας νοιάζει αν βγαίνει ο μήνας ,φτιαξιμο νεας ομαδας καθε χρονο λογω αδυναμιας να κρατησεις τους Αμςρικανους,κι αν ο Κατσιβελης θελει 100χιλ κι εμείς του δίνουμε 80...
Σιγά σιγά η ιστορία περα απο την μπαλα ,μας δινει και στο μπασκετ αυτό που αξίζουμε σαν λαος!!!
Αριστοτέλη Μυστακιδη στο χέρι σου είναι να γράψεις ιστορία και να φωνάζουμε το όνομα σου οπως του Ιβάν Σαββίδη!!
Τη δυνατότητα την έχεις,μενει να το δείξεις!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tolaros έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:03
Parolos έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:52 5,5Μ μπροστά και ούτε βήμα πίσω..

"Δε θα γίνουμε γρανίτσες του μπασκετικού ΠΑΟΚ."

Όλες οι εγγυήσεις και οι πληρωμές χρεων μπροστά. Και οι υποσχέσεις με τις εκτοξεύσεις αν γίνεται και αυτές γραπτά και με ρήτρες αυστηρές.

5,5μύρια για την ομάδα και για 30 χρόνια εκμετάλλευση του γηπέδου και η αλφα γκρουπ κάνει και κόνξες..
Τι λες μωρέ , σε ποια ταινία τα είδες αυτά?
Που παίζουμε με Ζάρες και Σλαφτσάκηδες και χρωστάμε και 5 μύρια και το παίζουμε δύσκολοι. Τελευταίο τρένο είναι για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, άμα το χάσει και αυτό καληνύχτα. Το μόνο δίλημα είναι αυτό, να σωθεί το μπάσκετ ναι ή ου?
Άντε να τελειώνει η ιστορία να υπογράψει να ησυχάσουμε και όσοι δε γουστάρετε ξύδι, έχει και άλλα τμήματα ο ΠΑΟΚ
Στην ταινία που παίζει από τον Ιούνιο τα είδα. Και χρησιμοποιώ ακριβώς το ίδιο λεξιλόγιο.
Πράξεις και μετά λόγια. Κι από πράξεις δεν έχουμε δει τίποτα, κατάλαβες?

Και πού σαι η ΚΑΕ χρωστάει 500 και κάτι ψιλά. Κανένα 5 εκατομμύρια.
Και για να φτάσει να χρωστάει μόνο αυτά κάποιοι δούλεψαν και έβαλαν λεφτά. Και δεν είναι ένας και δύο μόνο. Τους πληρώνεις και την παίρνεις.
Και δώρο ένα ιδιόκτητο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:30
tad έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:15
Sera4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05 Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το καλό τελειώσουν όλα, να ξαναβρείς την ηρεμία σου, και προσωπικά θα σε ευχαριστώ αιώνια.
Sera επειδή είμαι μακριά και δεν αντιλαμβάνομαι, για πιο πράγμα κατηγορήθηκε ο Χατζό ? ο άνθρωπος έχει χειριστεί τόσο την ΚΑΕ όσο και την δύσκολη ιστορία τελευταία με εξαιρετικό επαγγελματικό και παοκτσήδικο τρόπο ... δεν νομίζω ότι θα υπήρχε καλύτερος ...

η αλήθεια είναι ότι δεν του το είχα ... να είναι τόσο καλός ...

τώρα θέλω πάρα πολύ να συνεχίσει να ασχολείστε με τα κοινά του ΠΑΟΚ
Πρώτο απ' όλα υπάλληλος του Σαββίδη.
Μετά είχαμε τα ωραία όπως γαντζωμενος στην καρέκλα και ότι τώρα βγάζει φράγκα και δεν θέλει να φύγει.
Και για να προλάβω το δεν μετράει η γνώμη των σοσιαλ όταν τα γράφουν άτομα και σελίδες που έχουν κάποιους ακόλουθους μια χαρά μετράει..
Μόνο ανίδεος ανεπάγγελτος άσχετος με management και επιχειρήσεις μπορεί να γράφει ότι ο Χατζό είναι υπάλληλος του οποιουδήποτε ... δεν χρειάζεται να πω πολλά αλλά επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά ...

1ον ο Χατζό έχει μία από τις ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα του, που ξεχωρίζει όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και ευρωπαϊκά ... για Θεσσαλονίκη δε, μία από τις μεγαλύτερες

2ον χωρίς πολλά πολλά ... δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι οικονομικό μέγεθος μιλάμε σε επίπεδο Θεσσαλονίκης ... δεν είναι Σαββίδης ή Μυστακίδης ή Μαρινάκης ή ακόμα και Μυτηληναίος αλλά έχει πολύ παραπάνω από αυτά που φαντάζονται οι περισσότεροι ... δεν μιλάμε για διψήφια αλλά για πολύ παραπάνω από τριψήφια νούμερα ...

για ποιον υπάλληλο μιλάτε ρε λιγούρια ...
These users thanked the author tad for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimitrisou, Fireman 4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55 Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.

Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη φέρει στον Σαββίδη.
Δεδομένα ήταν ύποπτος ο ρόλος του ΑΣ με τον πρόεδρο του να ζητάει παρουσία ανθρώπων του Τέλη στις ψηφοφορίες.
Δεδομένα είναι ύποπτη η στάση συνδέσμων.
Δεδομένα έχουν ακουστεί περίεργα πράγματα με χρηματοδοτήσεις.
Δεδομένα έφτιαξε εταιρεία ειδικού σκοπού "Νέα Τούμπα".
Δεδομένα δεν έχουμε ακούσει τη φωνουλα του εδώ και 6 μήνες.

Τώρα γιατί ο ΑΣ από παράλογος έγινε λογικός και συμφώνησε για το γηπεδο, μπορεί η απάντηση να κρύβετε ότι 1 ημέρα πριν υπογράφηκε μεγαλη συμφωνία για τον λιμένα στον ΟΛΘ με τον Μυτιληναίο. Δε μπορώ να ξέρω.

Πάντως αν δεν σας φαίνονται όλα αυτά ύποπτα και δε σας προβληματιζουν δε ξέρω τι να πω...

Μακάρι το σενάριο που ανέφερα να βγάζει λογική και να ισχύει και να σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθεια αποδόμησης του Σαββίδη από κυβέρνηση και Τέλη.

Όπως φαίνεται θα πάρει το μπάσκετ ο Τέλης.
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
Επαφες με τη κυβέρνηση εχει κ ο Σαββίδης επιχηρηματικα πλεον .. ειναι ύποπτος?
Καθε λογικός ανθρωπος θελει τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργησει κ οχι να παραμένει κομπάρσος.
Εσυ προφανώς συνεχίζεις να εισαι εμμονικος κατι που ευτυχώς είστε λιγοι
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Και να προσθέσω έχετε αντιληφθεί πόσα εμπόδια έχει να ξεπεράσει ο Μυστα για να κάνει πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ ξανά . Αυτά που πέρασε ο Ιβάν στο ποδόσφαιρο μέχρι να φέρει κάποια ισορροπία στα έξω θεσμικά είναι πέλαγος με βάση αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ ,που για μένα πρέπει να διασχίσει ωκεανό, ,Άντε σπάσε την παράγκα στο μπάσκετ. Θέλει μεγάλη ομοψυχία και γνώση .Ακούγεται ότι θα αναλάβουν πόστα ο Μπουντούρης και ο Γιαννούλης .Εγώ θα ήθελα Πεντζα και αν γίνεται και Σάβιτς . Μακάρι ο Βεζυρτζης να έχει τα κουράγια να παλέψει με το συνονθύλευμα που υπάρχει στο μπάσκετ σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

WestBlock4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:48 Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 μήνες και τι τράβηξε ο σύλλογος 5 μήνες.
Τίποτα δεν τράβηξε, φτάνει με την κλάψα, τίποτα.
Ήθελε ένας ζάπλουτος να μπει στον ΠΑΟΚ, πήγε από την πίσω πόρτα με ανοχή του ΑΣ, πήρε τα αρχίδια του Ιβάν και τελικά θα μπει στο μπάσκετ.
Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ, να μαλώνουν υπερζάπλουτοι για την πάρτη του. Αυτά ακούνε οι γριες και τα λήκια και βγάζουν αφρούς από το στόμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα όταν σκάγανε προσφυγές, κάναμε συναυλίες και συλλαλητήρια και μπαίναμε σε άρθρα 99, όχι τώρα. Τώρα πρόβλημα έχουν όσοι νιώθουν την ανάγκη να χωρίζονται σε στρατόπεδα.
Έρχονται μεγάλες στιγμές στον ΠΑΟΚ και αυτό μετράει.
These users thanked the author Tolaros for the post (total 7):
WestBlock4, tad, DamoN, ABOLEYTOI, Blackgr4, Metagrafakias, Мир
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Τι περιμένει ακόμα και δεν βάζει τα χρήματα να πάρει την ομάδα ξέρει κανείς??? Ποιος ο λόγος νέας συνάντησης με την πλευρά της ΚΑΕ όπως λέει το inpaok??
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Η ουσία είναι ότι η ομάδα στα 100 της χρόνια θα έχει συγκεκριμένο-υπογεγραμμένο πλάνο για νέα τούμπα, νέο προπονητικό, είσοδο μεγαλοεπενδυτή στο μπάσκετ (μεγαλύτερου οικονομικού μεγέθους από των ΠΟΚιτων) και στις τέσσερεις γραμμές οι ομάδες του Ραζβάν και του Γιούρε θα φέρουν το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Απλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, έπρεπε όλα αυτά να γίνουν με ΠΑΟΚτσήδικο τρόπο και να γίνουμε ένα μπουρδέλο για έξι μήνες.

Μπράβο στον λαό του ΠΑΟΚ που σε Τούμπα και Παλατάκι, δεδομένων των συνθηκών, είχε σοβαρότητα και υπομονή όλη αυτή την περίοδο, κάτι που θα πρέπει να διατηρήσει και στην συνέχεια καθώς όλοι καταλαβαίνουμε ότι η ταυτόχρονη παρουσία στον σύλλογο δύο "αντίπαλων" μεγαλοεπιχειρηματιών δημιουργεί μια ισσοροπία του τρόμου.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Tolaros έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
WestBlock4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:48 Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 μήνες και τι τράβηξε ο σύλλογος 5 μήνες.
Τίποτα δεν τράβηξε, φτάνει με την κλάψα, τίποτα.
Ήθελε ένας ζάπλουτος να μπει στον ΠΑΟΚ, πήγε από την πίσω πόρτα με ανοχή του ΑΣ, πήρε τα αρχίδια του Ιβάν και τελικά θα μπει στο μπάσκετ.
Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ, να μαλώνουν υπερζάπλουτοι για την πάρτη του. Αυτά ακούνε οι γριες και τα λήκια και βγάζουν αφρούς από το στόμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα όταν σκάγανε προσφυγές, κάναμε συναυλίες και συλλαλητήρια και μπαίναμε σε άρθρα 99, όχι τώρα. Τώρα πρόβλημα έχουν όσοι νιώθουν την ανάγκη να χωρίζονται σε στρατόπεδα.
Έρχονται μεγάλες στιγμές στον ΠΑΟΚ και αυτό μετράει.
Θα συμφωνήσω 1000% μαζι σου , αυτο που με ενοχλούσε κ αυτο που μετραει ειναι ο Σύλλογος να μεγαλώνει κ ο λαός να το χαίρεται. Το χειρότερο ειναι να βλέπεις να χωρίζεται ο λαός σε 2 στρατόπεδα για οποιοδήποτε λογο.
Μακάρι να πήραν ολοι το μάθημα τους κ να βλεπουμε μονο επιτυχίες σε ολα τα αθληματα
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

George Best4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
Ποιοι είστε εσείς οι "λογικοί" που τα λέτε αυτά;
9 στους 10 βλέπω να θέλουν την αλλαγή για να αλλάξει επιτέλους επίπεδο το μπάσκετ.

Ασχέτως που όλοι έχουμε προβληματισμούς, αυτά περι Δούρειου ίππου είναι γραφικότητες.
Άντε μην θυμηθούμε τι διαβάζαμε και για το γήπεδο..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:39
Montrealiotis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 00:57 Φίλε black, όπως είπε και ο trouman αναρωτιέμαι ώρες - ώρες αν ξέρετε κάτι περισσότερο. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται και στις δύο περίπτωσεις να είστε θετικά διακείμενοι στην άγνωστη πλευρά Μυστακίδη, αντί των γνωστών και αρκετά επιτυχημένων Σαββιδη και Χατζόπουλου. Στην υπόθεση της ΚΑΕ υπήρχαν δυο αντικρουόμενες ανακοινώσεις. Πώς γίνεται ένας ουδέτερος αναγνώστης να πάρει το μέρος του Μυστακίδη;
Και άντε για την ΚΑΕ που δεν έχει δει επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια να πω ότι «θαμπωθήκατε» από το όραμα που φέρνουν τα πολλά λεφτά Μυστακίδη και να προσπαθησω να το καταλάβω. Για την ΠΑΕ όμως, που ζει τα χρυσά της χρόνια, αδυνατώ. Τα στραβά της διοίκησης ιβαν τα έχω και εγώ αναδείξει πολλάκις. Τα γραπτά μένουν. Αυτο δεν αναιρεί τις επιτυχίες του όμως.
Εσυ αδυνατεις να καταλάβεις, αλλα εγω μια χαρα μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις βγάλει αυτο το συμπέρασμα.

Βλέπεις καλε μου φίλε οταν τόσους μηνες σου ζαλίζουν το κεφαλι 24/7, να ψάξεις να βρεις και να επιτεθείς στον εχθρό, λέγοντας σου μάλιστα πως οτιδήποτε διαβάσεις διαφορετικό ισούται με εχθρό, πως να μην καταλήξεις εκει που κατέληξες;;

Σε πληροφορώ κιόλας πως μόνο τυχαίο δεν ήταν και το λεω απο τη πρώτη στιγμή.

Δεν πειράζει όμως, καλή καρδιά και.. καλα μυαλά.
Όταν τελειώσει ο πόλεμος φωνάξτε με.

ΥΓ Άσχετο (μπορεί και οχι) ουτε χθες υπήρχε κανένας πολεμος εντός γηπέδου.
Ακούω τόσα πράγματα περι πολέμου και στρατοπέδων και στο γηπεδο βλεπω 99% ταύτιση απόψεων.
Εχω φτάσει 40, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Δεν ενημερώθηκαν αυτοί να χωριστούν σε στρατόπεδα;

Καλή συνέχεια
Κοίταξε, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν το έλεγες έτσι, είναι λίγο υποτιμητικό να μου λες ότι έχω πάρει θέση υπέρ Σαββιδη και υπέρ Χατζόπουλου, λόγω του ότι μου έχουν πιπιλίσει το μυαλό. Εμφανίστηκε, μέσω μόνο μιας επιστολής, μια μέρα ένας άνθρωπος και έθεσε ο ίδιος τον εαυτό απέναντι στον Σαββιδή. Θα ήθελα να ακούσω κάποια επιχειρήματα από ανθρώπους οι οποίοι θεωρώ ότι δεν έχουν κάποια ιδιοτέλεια, γιατί στηρίζουν τον άγνωστο αυτόν άνθρωπο, απέναντι στον πιο επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό ρε παιδί μου, που σαν οπαδός που είσαι, σε απομακρύνει από την μία πλευρά και σε φτάνει στην μέση;
Εδώ να πω ότι έχω κριτικάρει (κι εδώ μέσα) πολύ έντονα τις επιλογές Σαββιδη ως προς την διοίκηση της ΠΑΕ και ως προς την μεταγραφική πολιτική
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”