Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από astral »

george188 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 01:05 Λοιπον μιας και εχω γνωση και απο την εταιρεία τη συγκεκριμενη μπορω να πω 2-3 πραματα. Μην μπαίνετε σε διαδικασία υποθέσεων για το τι φαινεται στον έλεγχο και τι οχι και πως βρεθηκαν τωρα τα οποια χαρτια. Μπορει τα εξτρα χαρτια που αναφερουν να ειναι ουσιαστικά η βεβαίωση οφειλών απο την Dimera,με παραστατικά ή οτιδηποτε. Δεν θα βρειτε-βρουμε ακρη και δεν ειναι η δουλεια μας αλλωστε. Ισως να ελειπε ενα τελευταιο χαρτι για να ιεναι 100% βεβαιωμένα τα όποια δάνεια.Ειναι διάφορα, το καλο ειναι οτι βγαινει ουσιαστικα οτι τελειωνει. Ουτε ο Θανασης ηθελε να χαλασει τη δουλεια ουτε ο μυστακιδης να κανει ηρωικη εξοδο

ΥΓ. Μιας και νομιζω οτι αναφέρθηκε ο snoufel για το παλατακι, τιποτα απολυτως δεν εγινε. Ο κοσμος ηταν ηρεμος, δεν υπηρξε πιεση συνολικη. Συζητηση εκανε ο χατζοπουλος με καποιους στο τελος απ οτι εμαθα, αυτο. Άλλωστε οπως ειπε ο kat νομιζω, δεν ιεναι ανθρωπος που θα επηρεαστει απο αυτο. Την αποψη μου την κατεθεσα χθες πολλακις, οτι πρεπει να αλλαξει η ιδιοκτησια αλλα ο χατζοπουλος παντα θα είναι ψηλά στη συνείδηση του κοσμου
Ξακάθαρα.
Είναι λογικό να υπάρχει ανυπομονησία, και δυστυχώς πολλοί εκμεταλλεύονται την κατάσταση και σπέρνουν τοξικότητα, αλλα η διαδικασία έχει πάει πολύ μακριά και έχει πάρει το δρόμο της και φυσικά δεν θα την κρίνουν ούτε 10 troll στο twitter, ούτε άλλοι 10 στην κερκίδα η στο δρόμο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:31
joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:21 Κανενα μερος δεν παιρνω Κιθαριστα. Προσπαθω καθε φορα να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω χωρις κραυγες μηπως και βγαλω καποια ακρη με βαση το τι θεωρω εγω καλο για τον ΠΑΟΚ.Ουκ ολιγες φορες εκραξα και τον ΑΣ και τον Μυστακιδη,οπως και τωρα εχω στραβωσει με τον τροπο που αντιμετωπιζει το θεμα ο Χατζοπουλος γιατι ειναι πραγματικα οτι πιο παρανοικο να εχεις μπροστα σου την προοπτικη εκτοξευσης μετα απο 25 χρονια και ξαφνικα εσυ να εμφανιζεσαι χαλαρος εως απαξιωτικος καποιες φορες απεναντι στη προοπτικη.
Ούτε χαλαρος ούτε απαξιωτικός. Αν δεις από την μέρα που έκλεισε το θέμα γήπεδο Τούμπας χαιρόμουν με την προοπτική να γιγαντώσουν και οι 2 ομάδες μας. Επίσης, όταν έσκασε το θέμα με τις ανακοινώσεις έκανα ένα μεγάλο ποστ με όλα τα δεδομένα με ψυχραιμία: Όποιος έκανε μαλακία να την πληρώσει (είτε ο Χατζο με λειψά παραστατικά είτε ο Τέλης με συμφωνία που θέλει να την πάρει πίσω). Η στάση σου όμως αυτές τις μέρες ήταν ξεκάθαρα υπέρ της μίας πλευράς χωρίς καν να έχεις όλα τα δεδομένα. Και πας και μου φέρνεις επιχείρημα την μισή φράση της ΚΑΕ, αποκρύπτοντας ότι αναφέρει ρητώς να πληρωθούν αυτά που έβγαλε ο οικονομικός έλεγχος. Αυτό είναι πετσόκομμα φίλε. Δεν πάει την κουβέντα παρακάτω.

Πάντως επί της ουσίας. Αν ο Τέλης θέλει και νομικό έλεγχο εκτός του οικονομικού (due diligence), ας τον κάνει. Αν με αυτό τον τρόπο το νούμερο πέσει, δεν θα μπορεί να του πει κανείς τίποτα.
Το χαλαρος και απαξιωτικος δεν πηγαινε σε σενα αλλα στο Χατζοπουλο.Προφανως και στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι ξεκαθαρα με τη πλευρα Μυστακιδη οπως και θα ηταν και το 99% του κοσμου αν δεν προυπηρχε η ιστορια με το γηπεδο κατι που ειναι κατανοητο αλλα δεν βοηθαει στο να βλεπει κανεις ψυχραιμα το θεμα της ΚΑΕ.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί την έννοια ανεξαιρέτως εννοεί προφανώς ότι υπάρχει η πρόθεση της άλλης πλευράς για εξαιρέσεις.
Όταν η επιστολή της Άλφα Σπορτς Γκρουπ ομίλεί περί νόμιμων, αντιδιαστέλλει αυτά τα νόμιμα από τα αμέσως λογικά και λεξιλογικά αντίθετά τους, δηλαδή τα μη νόμιμα ή όχι σύννομα ή και παράνομα.
Στη δεύτερη περίπτωση όμως, μία τέτοια υπόνοια, αποτελεί και συκοφαντία. Αυτός είναι κι ο λόγος που το κείμενο αυτό παρουσιάστηκε στο κοινό με τον τρόπο που παρουσιάστηκε, δηλαδή με τη μορφή της δημοσιογραφικής αποκάλυψης κάποιου ιδιωτικού εγγράφου, και όχι με τη μορφή της επίσημης ανακοίνωσης.
Η πρώτη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απευθυνόταν ανοιχτά στον κόσμο, αφήνοντας μια υπόνοια, δίκαιη ή άδικη, σε σχέση με τις προθέσεις του Μυστακίδη, να πληρώσει ή όχι το σύνολο του ποσού που αφορά τα χρέη. Η επιστολή της Άλφα Σπορτς Γκρουπ από την άλλη, απευθυνόταν τυπικά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μόνο, ουσιαστικά όμως στον κόσμο, εξού και η διαρροή, για να ασκήσει πίεση στην ΚΑΕ.
Αυτό το λένε και προπαγάνδα, το λένε επίσης και μικροπολιτική, το λένε ακόμη και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.
Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δημόσια συζήτηση, στις τάξεις του κοινού, εδώ ή αλλού, για ‘’σακούλες’’ και για ‘’μαύρα’’, με ξεκάθαρη στόχευση σε αυτόν που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τα έδωσε με τέτοιο τρόπο (δείχνοντας δηλαδή τον Σαββίδη) και σε αυτόν που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τα πήρε αντίστοιχα (δείχνοντας δηλαδή τον Χατζόπουλο).
Αυτό το λένε και λάσπη.
Με όλα αυτά καταλήξαμε να ξεχάσουμε την αρχική διαφορά και απαίτηση, δηλαδή την αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των χρεών. Το πώς θα διασφαλιστεί αυτή η αποπληρωμή, μετά ή ταυτόχρονα (όχι πριν) είναι συζητήσιμο και αφορά περισσότερο τους μεν και τους δε και όχι τόσο (ή και καθόλου) εμάς.
Φίλε @joshua αυτά τα έγραψα με αφορμή τα όσα γράφεις γενικά στις τελευταίες σελίδες, όχι απαντώντας σε κάτι συγκεκριμένο.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 7):
Maurice_Escargot, Guitarman, Sera4, Apil44, Spike4, tad, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:50
joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:21 Κανενα μερος δεν παιρνω Κιθαριστα. Προσπαθω καθε φορα να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω χωρις κραυγες μηπως και βγαλω καποια ακρη με βαση το τι θεωρω εγω καλο για τον ΠΑΟΚ.Ουκ ολιγες φορες εκραξα και τον ΑΣ και τον Μυστακιδη,οπως και τωρα εχω στραβωσει με τον τροπο που αντιμετωπιζει το θεμα ο Χατζοπουλος γιατι ειναι πραγματικα οτι πιο παρανοικο να εχεις μπροστα σου την προοπτικη εκτοξευσης μετα απο 25 χρονια και ξαφνικα εσυ να εμφανιζεσαι χαλαρος εως απαξιωτικος καποιες φορες απεναντι στη προοπτικη.
Ούτε χαλαρος ούτε απαξιωτικός. Αν δεις από την μέρα που έκλεισε το θέμα γήπεδο Τούμπας χαιρόμουν με την προοπτική να γιγαντώσουν και οι 2 ομάδες μας. Επίσης, όταν έσκασε το θέμα με τις ανακοινώσεις έκανα ένα μεγάλο ποστ με όλα τα δεδομένα με ψυχραιμία: Όποιος έκανε μαλακία να την πληρώσει (είτε ο Χατζο με λειψά παραστατικά είτε ο Τέλης με συμφωνία που θέλει να την πάρει πίσω). Η στάση σου όμως αυτές τις μέρες ήταν ξεκάθαρα υπέρ της μίας πλευράς χωρίς καν να έχεις όλα τα δεδομένα. Και πας και μου φέρνεις επιχείρημα την μισή φράση της ΚΑΕ, αποκρύπτοντας ότι αναφέρει ρητώς να πληρωθούν αυτά που έβγαλε ο οικονομικός έλεγχος. Αυτό είναι πετσόκομμα φίλε. Δεν πάει την κουβέντα παρακάτω.

Πάντως επί της ουσίας. Αν ο Τέλης θέλει και νομικό έλεγχο εκτός του οικονομικού (due diligence), ας τον κάνει. Αν με αυτό τον τρόπο το νούμερο πέσει, δεν θα μπορεί να του πει κανείς τίποτα.
Το χαλαρος και απαξιωτικος δεν πηγαινε σε σενα αλλα στο Χατζοπουλο.Προφανως και στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι ξεκαθαρα με τη πλευρα Μυστακιδη οπως και θα ηταν και το 99% του κοσμου αν δεν προυπηρχε η ιστορια με το γηπεδο κατι που ειναι κατανοητο αλλα δεν βοηθαει στο να βλεπει κανεις ψυχραιμα το θεμα της ΚΑΕ.
Όλα όσα γράφεις τόση ώρα στηρίζονται σε μια δική σου ερμηνεία για την ανακοίνωση της ΚΑΕ και πουθενά αλλού
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο δεν κανουμε ολοι εδω μεσα? Μακαρι να ημασταν μπροστα στις συζητησεις και θα μιλουσαμε με σιγουρια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

@leomatos88 διαφωνουμε αλλα οκ στο προγραμμα ειναι και αυτο. Η ΚΑΕ ξεκινησε τις ανακοινωσεις δικαια η αδικα οπως εσυ λες, με υπονοια οπως εσυ λες οτι δεν θελει να πληρωσει η πλευρα Μυστακιδη μερος των χρεων και ολα καλα, αλλα η απαντηση στη δικαιη η αδικη υπονοια ειναι προπαγανδα,μικροπολιτικη και πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα,ασχετως αν τελικα δικαιωνονται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Διάβασε κανείς τι γράφει τώρα το paok 24?? Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο ΜΥΣΤΑΚΊΔΗΣ έχει ένα δίκιο σε αυτά που έλεγε μέχρι χθες. Βέβαια αν κάθονταν να μιλήσουν και άφηναν τα παιχνίδια για το ποιος την έχει μεγαλύτερη τότε θα βρίσκαμε άκρη πολύ πιο γρήγορα. Τεσπά μακάρι να πάνε όλα καλά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Το άρθρο συντοπίτη μου Συκιώτη λέει αυτό που λέω εδώ και 3 μέρες. Έχει να κάνει με τον τύπο της συναλλαγής. Για εμένα αυτά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν - Είναι σαν να λέει ο Τέλης ότι "πάτε να μου δαγκώσετε λεφτά" που είναι γελοίο το νούμερο για να κατηγορηθεί ο Ιβάν για κάτι τέτοιο. Αλλά σίγουρα ο Τέλης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ψάξει τον τύπο.

Δίκια μου ερμηνεία: Επειδή φαίνεται να απομακρύνετε το ενδεχόμενο να χτίσει το γήπεδο ο Τέλης, κάνει σπασίματα στον Ιβάν. Μικροπρεπές μεν, αναμενόμενο (στα δικά μου μάτια) δε.
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

Από συνεντεύξη του χατζοπουλου το 2024

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόταν στο πάνελ από τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Παναγιώτη Χορόζογλου, σε μια συνέντευξη που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε τόσο στο οικονομικό σκέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε όσο και στο αγωνιστικό ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ιβάν Σαββίδη που παραιτήθηκε από τις οποίες οικονομικές αξιώσεις είχε, έχοντας στηρίξει τόσα χρόνια την ΚΑΕ. Δε δίστασε, μάλιστα, να επιτεθεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την πρόταση θέσπισης salary cap που ο ίδιος είχε προτείνει.

«Η τέταρτη χρονιά μας ήταν αρκετά δύσκολη με προβλήματα αγωνιστικά. Καταφέραμε, όπως έχουμε υποσχεθεί και μειώνουμε το χρέος το οποίο κατέβηκε στα 4,07 εκατομμύρια ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το χρέος μας στον Ιβάν Σαββίδη. Προ ημερών έλαβα μια διαβεβαίωση ότι δεν είναι απαιτητό, 2.126 εκατ. ευρώ το χρέος. Παλεύουμε κάθε μήνα το κομμάτι του Δημοσίου κάτω από ένα εκατομμύριο (825.000 ευρώ) και υπολογίζουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει εξοφληθεί δύο ακόμη ρυθμίσεις. Αυτό θα δώσει μια ανάσα στην εταιρία και με τους υπολογισμούς που έχουμε κάνει, θα βάλουμε αυτά τα χρήματα στην ομάδα για την αύξηση του μπάτζετ για να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική και να βοηθήσουμε το τεχνικό τιμ να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Καταλήγοντας θέλω να πω ότι φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα, ήρθε ένας νέος προπονητής μαζί με τον Παντελή Μπούτσκο ο οποίος εκτός από προπονητής είναι ΠΑΟΚτσής με ιστορία στο οπαδικό κίνημα».
These users thanked the author ampalaeas for the post (total 2):
tad, Spike4
Άβαταρ μέλους
Guitarman

joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:50

Ε όχι και χαλαρός / απαξιωτικός ο Χατζόπουλος ρε συ. Πιο εύκολα θα δεχόμουν αυτούς τους χαρακτηρισμούς για εμένα. Άσε που δεν στηρίζεται πουθενά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Άδικα χαλιεστε. Θα το ξαναπώ εν συντομία. Μιλαμε για ένα ντιλ και ως τέτοιο βοηθάει να το ερμηνεύουμε.

Ο ακατανομαστος έχει το πάνω χέρι γιατί η ΚΑΕ είναι με το μαχαίρι στο λαιμό όσο πλησιάζει η 09/12 αφού ο Χατζόπουλος έχει πει οτι θελει να φύγει και αν δε γίνει το ντιλ μέχρι τότε θα αναγκαστεί να επεκτείνει τη θητεία του. Αυτο το ξέρει ο ακατανομαστος και δε βιάζεται, θεωρώ ότι εκεί αρχές Δεκέμβρη θα βρεθεί λύση, κι αν όχι, το μοναστήρι να είναι καλά.
These users thanked the author jibbie for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@jibbie μπορεί να έχει βάση το σκεπτικό σου, αλλά το θεωρώ ακραίο να περιμένουμε άλλες 3 εβδομάδες ενώ ολα είναι έτοιμα.
Ας κάνουν και οι 2 λίγο σκόντο για το καλό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ο Ιβάν θα κάνει πίσω γιατί μάλλον κέρδισε την μεγάλη μάχη (γήπεδο). Αλλά αυτοί οι 2 δεν θα σταματήσουν να "μαλώνουν" όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Έχουν και κάτι δικαστήρια για το ξενοδοχείο στην Χαλκιδική... Ας ξεκαθαρίσει θετικά το τοπίο με Τούμπα - ΠΑΕ - ΚΑΕ και έχουμε καιρό για νέες ίντριγκες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nεα ανακοινωση απο τη πλευρα Μυστακιδη με αισιοδοξα μηνυματα. Αντε να δουμε...

ΠΡΟΣ: «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»

Λάβαμε χθες τα υπολειπόμενα στοιχεία από την Deloitte. Είμαστε ικανοποιημένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να υπογράψουμε σήμερα.

Mε εκτίμηση,

Για την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
PAOKevolution, Mitsospaoki4, astral, Montrealiotis
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Guitarman έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:39 Ο Ιβάν θα κάνει πίσω γιατί μάλλον κέρδισε την μεγάλη μάχη (γήπεδο). Αλλά αυτοί οι 2 δεν θα σταματήσουν να "μαλώνουν" όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Έχουν και κάτι δικαστήρια για το ξενοδοχείο στην Χαλκιδική... Ας ξεκαθαρίσει θετικά το τοπίο με Τούμπα - ΠΑΕ - ΚΑΕ και έχουμε καιρό για νέες ίντριγκες...
Ο εσωτερικος ανταγωνισμος αποδειξης "ποιος την εχει μεγαλυτερη" ΜΟΝΟ καλα μπορει να φερει. Εμεις θα βγαζουμε γουστα και αστους να τις μετρανε. το αγκαλιαζω το κονσεπτ αυτο.
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”