Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Προφανως διαφωνουμε τοτε.Δηλαδη θα τρελαθω ο ενας αναφερει αοριστα χρεη και μαλιστα πρωτος χρονικα και ο αλλος απανταει νομιμες υποχρεωσεις και ο κακος ειναι αυτος που αναφερεται στο νομιμες...Ελα Χριστε και Παναγια...
- PAOKevolution
Προφανώς, να βρεθεί η άκρη και να πάμε στην αλλαγή. Σταματήστε τις διαφωνίες. Κανείς μας δεν είναι μπροστά στις διαπραγματεύσεις. Ας κάνουμε υπομονή με την ελπίδα ότι ολα θα πάνε καλά!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- namisenoiazei
Χαράς στο κουράγιο σου που κάθεσαι και συζητάς για μαύρα λεφτά μαύρες σακούλες μαύρα δάνεια που έχουν πει σε δεκάδες σελίδες και δεκάδες ποστ. "Σύμφωνα με πληροφορίες μου" πάντα.. Trust me bro φάση.Sera4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:11Odi και Τζόσουα δεν υπάρχουν μαύρα λεφτά ούτε μπορούν να σταθούν σε επίσημες αγοραπωλησίες, μην αναπαράγουμε τέτοια πράγματα, υποτιμούμε τη νοημοσύνη μας.Odi έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:28 Sera επειδή σε εκτιμώ πολύ.
Για μαύρα λεφτά μιλάμε. Λεφτά που δεν βγήκαν στον έλεγχο ή δεν δικαιολογήθηκαν.
Δεν μπορεί να βρέθηκαν έξτρα έγγραφα Κυριακή απόγευμα. Αν είναι δυνατόν.
Το νόμιμες υποχρεώσεις της ανακοίνωσης του επίδοξου επενδυτή, πέρα από το ότι είναι τελείως άτυχο ως έκφραση, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να απαντηθεί από τον επίδοξο επενδυτή.
Τα νούμερα είναι της Ντελόιτ και δε μπορούν να αλλάξουν ούτε στο ευρώ.
Σκέτη λάσπη εν αποστολή. Πάρε λάσπη τζάμπα είναι..
- These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
- Nassos, ASTNORD2, paok apo epilogi
- loukas karadimos
- Dimitris_L4
Τελειωστε σημερα την ιστορια να αγαλιασει η ψυχουλα μας...Αντε ρε π@στη μου...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- namisenoiazei
Και για να τελειώνουμε με την παράνοια, αν είναι να κολλάει η "εκτόξευση" στα 2,1 ή σε 500 χιλιάρικα ή δε ξέρω γω τί, όταν από τον αντίποδα γράφει το γραφείο τύπου ότι μας παρακαλάει η Ευρωλίγκα και το NBA Europe..
Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας και δεν πρόκειται να ξαναβγει όπως φαίνεται, άμα δεν μπορεί να κάνει στην άκρη να αναλάβει άλλος που ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ (όταν και αν).
Άντε μας πρηξατε 5 μήνες κάνατε το σύλλογο και τον κόσμο άνω κάτω.
Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας και δεν πρόκειται να ξαναβγει όπως φαίνεται, άμα δεν μπορεί να κάνει στην άκρη να αναλάβει άλλος που ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ (όταν και αν).
Άντε μας πρηξατε 5 μήνες κάνατε το σύλλογο και τον κόσμο άνω κάτω.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 15):
- DamoN, Maklaz, Grimson4, leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, navigator11, trelopaoki89, NIKOS1972, ASTNORD2, Kabamaru11 and 5 more users
Αυτη ειναι η λογικη καποιων στην ομαδα και ειμαι σιγουρος οτι καπως ετσι εχουν προκυψει και τα ''ΧΡΕΗ''...Δεν μπορει να μην καταλαβαινει καποιος οτι οποιοδηποτε χρεος γεννα νομιμη οφειλη και υποχρεωση ειπε η πλευρα Μυστακιδη οτι θα πληρωθει. Το τι μπορει να βαφτισει χρεος καποιος ειναι πολυ σχετικο απο την αλλη. Αν εμφανιστηκαν με αφορμη το τι ειναι μωρε 2 μυρια για τον κυριο ΝΒΑ και ζητανε να παρουν πισω οτι μπορει να εδωσαν κατα καιρους απο τσαμπα πετρελαιο ,μεχρι μια χορηγια, μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο, συγνωμη αλλα δεν...Αυτα τα ποσα προκυπτουν απο τον οικονομικο ελεγχο,νομιμη υποχρεωση ομως δεν ειναι.Το εγραψε ο κατ. Θελει λεει ο Χατζοπουλος να τακτοποιησει τους παντες απο τα παλια...Ιπποτικο εκ μερους του αλλα εφικτο δεν ξερω...
Δε μπορεί να τρελαθούμε. Τζος το νούμερο είναι ένα και είναι της ελεγκτικής. Τελεία. Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό, ούτε ο επίδοξος επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.
Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας. Αλλά μέχρι εκεί.
Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να ζητήσει να πληρωθεί ο πετρελαιας που κάποτε του έβαλε πετρέλαιο χωρίς παραστατικό, ούτε ξαφνικά να εμφανιστούν εξτρά παραστατικά από το πουθενά.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, δεν ξέρω πως να το γράψω διαφορετικά.
υγ Ο επίδοξος επενδυτής θα πρέπει να αιτιολογήσει τη λέξη "νομιμότητα". Είμαι σίγουρος ότι απλά ήταν ατυχής έκφραση, πράγμα και το οποίο εκνεύρισε αφάνταστα την ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό. Αλλιώς να βγει και να πει ή ότι βρήκα ψευδή παραστατικά ή ότι μου ζητάνε στο μιλητό έξτρα λεφτά. Και τα 2 αποκλείεται βέβαια να ισχύουν.
Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας. Αλλά μέχρι εκεί.
Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να ζητήσει να πληρωθεί ο πετρελαιας που κάποτε του έβαλε πετρέλαιο χωρίς παραστατικό, ούτε ξαφνικά να εμφανιστούν εξτρά παραστατικά από το πουθενά.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, δεν ξέρω πως να το γράψω διαφορετικά.
υγ Ο επίδοξος επενδυτής θα πρέπει να αιτιολογήσει τη λέξη "νομιμότητα". Είμαι σίγουρος ότι απλά ήταν ατυχής έκφραση, πράγμα και το οποίο εκνεύρισε αφάνταστα την ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό. Αλλιώς να βγει και να πει ή ότι βρήκα ψευδή παραστατικά ή ότι μου ζητάνε στο μιλητό έξτρα λεφτά. Και τα 2 αποκλείεται βέβαια να ισχύουν.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 16):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Parolos, leomatos88, Maklaz, navigator11, trelopaoki89, NIKOS1972, abc_o_ karpouzas, Kabamaru11, CCCP and 6 more users
Όχι με αυτήν την κίνηση ρίχνεις λάσπη σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει και έχει την αποδοχή του κόσμου και μετα απο λίγες μέρες ζητάς κάποιες διευκρινίσεις και ολα καλαdelos15 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:38 Αυτό περι νόμιμων οφειλών με ενόχλησε. Δεν βοηθάει καθόλου στην διαπραγμάτευση να αναφέρεσαι σε μη νόμιμες οφειλές. Βγάζεις στην σέντρα κοσμο που προσπάθησε να σώσει το μπάσκετ και τους πετας στο στομα της δίωξης οικ. εγκλήματος?
- These users thanked the author Grimson4 for the post (total 4):
- Parolos, leomatos88, trelopaoki89, paok apo epilogi
Και κάτι τελευταίο για να κλείσω μια και καλή με το συγκεκριμένο τόπικ, όταν θέτεις θέμα νόμιμων υποχρεώσεων, εννοείται πως τίθεται και ζήτημα νομικής ευθύνης προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
- Maklaz, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΚΩΣΤΑΣ2019, tad, paok apo epilogi
Όταν κάνεις μια διαπραγμάτευση που συμπεριλαμβάνει χρέη, τα ελέγχεις.
Τα ελέγξες; Τα βρήκες σωστά; Προχωράς.
Έχεις θέμα. Λες κάντε υπομονή κάνουμε έλεγχο.
Όταν φτάνεις στο τυπικό της ΕΕΑ και λες για ΝΟΜΙΜΕΣ
υποχρεώσεις με κεφαλαία είναι άλλο.
Τωρα το για το πότε, επίσης δε φτάνεις στο τέλος
για να το πεις. Αυτά τα λες την πρώτη μέρα.
Προφορικά ή γραπτά. Υπάρχουν χρέη και θα τα πληρώσεις.
Πριν η ΜΕΤΑ η ταυτόχρονα ότι αποφάσισαν. Είναι 3.8 εκατομυρια συν 1.2 οι μετοχές.
Για ποιο λόγο όποιον και να πιστεύουμε ο Χατζόπουλος
να δώσει την ΚΑΕ, σε κάποιον που δε θα πληρώσει από πριν
η ταυτόχρονα με τη μεταβίβαση των μετοχών, τα χρέη;
Εσείς όποιος και να είναι αυτός δε θα του λέγατε πλήρωσε
τα χρέη για να πάρεις την ΚΑΕ;
Έρχεται αύριο ο Μυτιληναίος που ξέρουμε ότι έχει και αυτός
αρκετά λεφτά. Που ξέρετε αν θέλει την ΚΑΕ για λεζάντα;
Που ξέρετε τι τι θέλει την ΚΑΕ;
Τα χρέη τα πληρώνεις από πριν για να δείξεις
καλή θέληση. Λεφτά έχουν. Θα τα βάλουν;
Που ξέρετε αν θα πληρώσει τα χρέη; 25 χρόνια για αυτό
δε βασανιζομαστε; Αν είναι έτσι έρχεται ο οποιοσδήποτε
και παίρνει την ΚΑΕ; Και μετά;
Του λες μπες ΜΕΤΚΑ και όλα καλά;
Τα ελέγξες; Τα βρήκες σωστά; Προχωράς.
Έχεις θέμα. Λες κάντε υπομονή κάνουμε έλεγχο.
Όταν φτάνεις στο τυπικό της ΕΕΑ και λες για ΝΟΜΙΜΕΣ
υποχρεώσεις με κεφαλαία είναι άλλο.
Τωρα το για το πότε, επίσης δε φτάνεις στο τέλος
για να το πεις. Αυτά τα λες την πρώτη μέρα.
Προφορικά ή γραπτά. Υπάρχουν χρέη και θα τα πληρώσεις.
Πριν η ΜΕΤΑ η ταυτόχρονα ότι αποφάσισαν. Είναι 3.8 εκατομυρια συν 1.2 οι μετοχές.
Για ποιο λόγο όποιον και να πιστεύουμε ο Χατζόπουλος
να δώσει την ΚΑΕ, σε κάποιον που δε θα πληρώσει από πριν
η ταυτόχρονα με τη μεταβίβαση των μετοχών, τα χρέη;
Εσείς όποιος και να είναι αυτός δε θα του λέγατε πλήρωσε
τα χρέη για να πάρεις την ΚΑΕ;
Έρχεται αύριο ο Μυτιληναίος που ξέρουμε ότι έχει και αυτός
αρκετά λεφτά. Που ξέρετε αν θέλει την ΚΑΕ για λεζάντα;
Που ξέρετε τι τι θέλει την ΚΑΕ;
Τα χρέη τα πληρώνεις από πριν για να δείξεις
καλή θέληση. Λεφτά έχουν. Θα τα βάλουν;
Που ξέρετε αν θα πληρώσει τα χρέη; 25 χρόνια για αυτό
δε βασανιζομαστε; Αν είναι έτσι έρχεται ο οποιοσδήποτε
και παίρνει την ΚΑΕ; Και μετά;
Του λες μπες ΜΕΤΚΑ και όλα καλά;
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- leomatos88
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ντραπηκα για τους ευρωλιγουρηδες και αυτα που γραφανε στο τουιτερ στα ποστ της ΚΑΕ.
- These users thanked the author icue for the post (total 7):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, navigator11, ASTNORD2, ΚΩΣΤΑΣ2019, Spike4, paok apo epilogi, leomatos88
- navigator11
Εντάξει, πιστεύω ότι ο Χατζόπουλος κορόιδεψε τον Τέλαρο, τον έσυρε μέχρι την ΕΕΑ χωρίς να του έχει αποκαλύψει το μέγεθος των υποχρεώσεων, που θα χρειαστεί να πληρώσει, πήρε την έγκριση ο Τέλαρος και εν συνεχεία ο Χατζόπουλος για να τον εκθέσει του ζήτησε ξαφνικά να καταβληθούν "μαυροσακουλίσια".joshua έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:39 Προφανως διαφωνουμε τοτε.Δηλαδη θα τρελαθω ο ενας αναφερει αοριστα χρεη και μαλιστα πρωτος χρονικα και ο αλλος απανταει νομιμες υποχρεωσεις και ο κακος ειναι αυτος που αναφερεται στο νομιμες...Ελα Χριστε και Παναγια...
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Maklaz, paok apo epilogi, leomatos88
Αυτό ακριβώς! Αφήνεις υπονοούμενα σε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα ότι, είτε σου κρύβει πράγματα η ΚΑΕ είτε σου ζητάει να πληρώσεις κάτι το οποίο δεν στέκει επιχειρηματικά γιατί δεν αποδεικνύεται. Που όπως και να έχει σηκώνει σκόνη γιατί όπως σωστά αναφέρεις τίθεται θέμα νομικής ευθύνης.Sera4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:34 Και κάτι τελευταίο για να κλείσω μια και καλή με το συγκεκριμένο τόπικ, όταν θέτεις θέμα νόμιμων υποχρεώσεων, εννοείται πως τίθεται και ζήτημα νομικής ευθύνης προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
Θα μπορούσε πολύ απλά να λυνόταν με ένα τηλεφώνημα των εκπροσώπων χωρίς εμείς να μάθουμε το παραμικρό.
Έχεις χρόνο, τρόπο και όλα τα εχέγγυα να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος και επιλέγεις λασπολογίες πατώντας πάνω σε γκρίζες ζώνες για να αποδείξεις τι(;), την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- navigator11, Apil44, paok apo epilogi, leomatos88
Τα υπεραναλυετε νομίζω.
Για τον Χατζόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι η πρεζα του, κι ακόμα κι αν του στοιχίζει, φτιάχνεται από αυτό και δεν είναι εύκολο να το αφήσει.
Επίσης είναι έξυπνος άνθρωπος και δεδομένου της περιορισμένης δύναμης που έχει, αν πρέπει να ανέβει σε κάποιο άρμα, αυτό ήταν, είναι και θα είναι του Ιβάν.
Ο Μυστακίδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα στην ΠΑΕ (καλώς, κακώς, δεν θέλω να το κρίνω) και σαν κάθε άνθρωπος σε αυτή τη γη, ο Ιβάν του το χρωστάει. Αν μπορεί να του σπάσει τα @@ και να τον εκθέσει θα το κάνει και θα βγάλει και 2-3 εκατομμύρια στην διαδικασία.
Ο Μυστακίδης μέσα στην όλη κόντρα, νομίζω το τελευταίο που θέλει είναι να δώσει στον Ιβάν αυτά που μέσω Χατζόπουλου ζηταει.
Δεν ξέρω τον Μυστακίδη και τις προθέσεις του, αλλά σίγουρα ο Ιβάν δεν μπορεί να καίει 5-10 εκατομμύρια τον χρόνο για να κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα euroleague ειδικά με τις δεσμεύσεις για ΠΑΕ και Νέα Τουμπα. Αν ο Μυστακίδης μπορεί, μακάρι να κερδίσει αυτή την μάχη. Αν δεν κερδίσει αυτή την μάχη, μαλλον είτε δεν μπορεί είτε δεν καίγεται αρκετά.
Υπομονή από πλευρά μας θέλει.
Το κράξιμο στον Χατζόπουλο από ορισμένους δείχνει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης.
Αυτά από έναν μη-μπασκετικό, μικρομέτοχο της ΚΑΕ.
Για τον Χατζόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι η πρεζα του, κι ακόμα κι αν του στοιχίζει, φτιάχνεται από αυτό και δεν είναι εύκολο να το αφήσει.
Επίσης είναι έξυπνος άνθρωπος και δεδομένου της περιορισμένης δύναμης που έχει, αν πρέπει να ανέβει σε κάποιο άρμα, αυτό ήταν, είναι και θα είναι του Ιβάν.
Ο Μυστακίδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα στην ΠΑΕ (καλώς, κακώς, δεν θέλω να το κρίνω) και σαν κάθε άνθρωπος σε αυτή τη γη, ο Ιβάν του το χρωστάει. Αν μπορεί να του σπάσει τα @@ και να τον εκθέσει θα το κάνει και θα βγάλει και 2-3 εκατομμύρια στην διαδικασία.
Ο Μυστακίδης μέσα στην όλη κόντρα, νομίζω το τελευταίο που θέλει είναι να δώσει στον Ιβάν αυτά που μέσω Χατζόπουλου ζηταει.
Δεν ξέρω τον Μυστακίδη και τις προθέσεις του, αλλά σίγουρα ο Ιβάν δεν μπορεί να καίει 5-10 εκατομμύρια τον χρόνο για να κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα euroleague ειδικά με τις δεσμεύσεις για ΠΑΕ και Νέα Τουμπα. Αν ο Μυστακίδης μπορεί, μακάρι να κερδίσει αυτή την μάχη. Αν δεν κερδίσει αυτή την μάχη, μαλλον είτε δεν μπορεί είτε δεν καίγεται αρκετά.
Υπομονή από πλευρά μας θέλει.
Το κράξιμο στον Χατζόπουλο από ορισμένους δείχνει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης.
Αυτά από έναν μη-μπασκετικό, μικρομέτοχο της ΚΑΕ.
- These users thanked the author gika for the post:
- BlackMagicPAOK