Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@warmeater μια βδομάδα εκτός
Το συγκεκριμένο μήνυμα σβήστηκε
Το συγκεκριμένο μήνυμα σβήστηκε
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- WestBlock4
Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και να γίνει η μεταβίβαση. Η ΚΑΕ οφείλει πολλά στον Χατζόπουλο αλλά πρέπει να γίνει το παραπάνω βήμα. Αν ο Ιβάν και ο Τέλης θέλουν να κοντραριστούν ας κοντραριστούν στο ποιος θα φέρει περισσότερους τίτλους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ μπορεί να αγκαλιάσει με την ίδια θέρμη και τους δύο. Ρομαντική τοποθέτηση…
- These users thanked the author Thax for the post (total 4):
- wpgoalkeeper, WestBlock4, flash4, george188
Ντρέπομαι για αυτά που γράφονται στα social media τις τελευταίες ώρες. Ντρέπομαι που όλοι αυτοί είναι συνοπαδοί. Κι εγώ θέλω να "πουλήσει" αλλά σέβομαι τον άνθρωπο αυτό. Νεο-οπαδοι που προσκυνούν δισεκατομμυριούχους και θυμήθηκαν ότι έχει και μπάσκετ ο ΠΑΟΚ. Ρητορική ερώτηση. Αν δεν είχε Σαββίδη το ποδόσφαιρο πόσοι θα δήλωναν ΠΑΟΚ σήμερα άραγε; Δικαιούται να κάνει και ο Χατζόπουλος λάθη (προχθεσινή ανακοίνωση).
- These users thanked the author flash4 for the post (total 4):
- Dimitrisou, Thax, Apil44, Fawkes
Προφανως και δεν ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ αυτοι που τα γραφουν στα σοσιαλ.
Μπορει να ειναι έιναι επαγγελματιες οποτε κανουν τη δουλεια τους ή να εγιναν ΠΑΟΚ το 16-17 πρωτη φορα.
Μπορει να ειναι έιναι επαγγελματιες οποτε κανουν τη δουλεια τους ή να εγιναν ΠΑΟΚ το 16-17 πρωτη φορα.
- Metagrafakias
Ο Πανακας που καποιοι τον ακούτε σαν ευαγγέλιο έγραψε πριν λίγο ότι ο Χατζοπουλος έδωσε συμπληρωματικά χαρτιά στην Deloitte όσο αναφορά το δάνειο του Ιβαν και ο Μυστα ζήτησε χρόνο για να τα μελετήσει και αυτά..Μάλλον λευκός καπνός θα ήταν χαρακιρι να χαλάσει η συμφωνία για μαλακιες…
Αύριο θα υπάρξει επικοινωνία των 2 μεριών για να τα βρούνε επικράτησε η λογική τελικά!!!
Αύριο θα υπάρξει επικοινωνία των 2 μεριών για να τα βρούνε επικράτησε η λογική τελικά!!!
- Montrealiotis
Στο όνομα του απλά δεν γίνεται να το πήρε, εγγυητής ίσως μπήκε, και ΑΝ συνέβη κάτι τέτοιο είναι τότε είναι απόλυτα λογικό να απαιτεί να διευθετηθούν τα χρέη ταυτόχρονα με την μεταβίβαση των μετοχώνhariskastoria έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:56 Αν δεν το πηρε στο ονομα του και δεν εχει μπει προσωπικα εγγυητης, τοτε δεν εχει τπτ να φοβαται απο την πιθανοτητα να μην πληρωσει ο τελης το δανειο του Ιβαν. Καμια προσωπικη ευθυνη δεν εχει
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Apil44
- episimos73
Νομίζω ότι μέσα στη βδομάδα τελειώνει το θέμα και ησυχάζουμε. Δεν έχω πληροφορία αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να εκτεθεί έτσι ο Τέλης.
Τι γράφεται; Για δώσε μια ιδέα για εμάς που δεν έχουμε πρόσβαση.flash4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:19 Ντρέπομαι για αυτά που γράφονται στα social media τις τελευταίες ώρες. Ντρέπομαι που όλοι αυτοί είναι συνοπαδοί. Κι εγώ θέλω να "πουλήσει" αλλά σέβομαι τον άνθρωπο αυτό. Νεο-οπαδοι που προσκυνούν δισεκατομμυριούχους και θυμήθηκαν ότι έχει και μπάσκετ ο ΠΑΟΚ. Ρητορική ερώτηση. Αν δεν είχε Σαββίδη το ποδόσφαιρο πόσοι θα δήλωναν ΠΑΟΚ σήμερα άραγε; Δικαιούται να κάνει και ο Χατζόπουλος λάθη (προχθεσινή ανακοίνωση).
-
Dimitrisou
A τελικα δεν γαντζωθηκε ο Χατζόπουλος στη καρέκλα;είπαμε από χθες κάντε υπομονή να δούμε τι θα γίνει μην πλάθετε σενάρια...
Για εξηγήσετε τώρα και σε μένα ποτέ αποφασίσατε να με μπαναρετε;
Και γιατί δεν απαντάτε σε τρία email που έστειλα για το προφανώς λάθος μπαναρισμα;
Προς τους Μόντς.
Και γιατί δεν απαντάτε σε τρία email που έστειλα για το προφανώς λάθος μπαναρισμα;
Προς τους Μόντς.
Δηλαδη το ζορι του Τελη ηταν με τον Ιβαν παλι;Metagrafakias έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:33 Ο Πανακας που καποιοι τον ακούτε σαν ευαγγέλιο έγραψε πριν λίγο ότι ο Χατζοπουλος έδωσε συμπληρωματικά χαρτιά στην Deloitte όσο αναφορά το δάνειο του Ιβαν και ο Μυστα ζήτησε χρόνο για να τα μελετήσει και αυτά..Μάλλον λευκός καπνός θα ήταν χαρακιρι να χαλάσει η συμφωνία για μαλακιες…
Εγω ειχα καταλαβει οτι αφορουσε κανενα ιδιοκτητη μπαρ το θεμα ή παλιες καρτελες ετσι πως τα γραφανε στις ανακοινωσεις.
Κριμα, εδω λεμε να βγει μπροστα με οραμα και εμεις να παρακαλεσουμε τον Ιβαν να τα χαρησει …
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λίγα λόγια για τον μεγάλο πανακα ,ήταν μπροστά στο τηλέφωνο του μπακαγιοκο στον λουτσεσκου ότι έρχεται να παίξει με 30%του συμβόλαιο που του δίνει ο ΠΑΟΚ για να απόδειξή πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του.περα από αυτό είναι φοβερός τενίστας!!κάτι τέτοιοι γραφικοί ήταν κ στην διοίκηση μαζί με τον Μπάνε κ το πήγαν πιο βαθιά στον πάτο το καράβι από χρέη .δεν θέλω να μείνουμε ως μπακάλικο ενώ έχουμε την ευκαιρία να μας πάρει αυτό το μέγεθος .δεν χωράνε συναισθήματα,ξεβρακωνομαστε κ παίρνει την ομάδα ,όλα τα άλλα είναι τρίχες γιατί με το χρήμα κάνεις ομάδα .ούτε μεγάλοι λαοί ούτε έδρες ούτε τίποταMetagrafakias έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:33 Ο Πανακας που καποιοι τον ακούτε σαν ευαγγέλιο έγραψε πριν λίγο ότι ο Χατζοπουλος έδωσε συμπληρωματικά χαρτιά στην Deloitte όσο αναφορά το δάνειο του Ιβαν και ο Μυστα ζήτησε χρόνο για να τα μελετήσει και αυτά..Μάλλον λευκός καπνός θα ήταν χαρακιρι να χαλάσει η συμφωνία για μαλακιες…
- WestBlock4
Πανακας - Ραπτόπουλος ίδιοι σε γραφικότητα. Γενικα μονο για να γελάς μαζι του
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- tenten4GT
Δεν υπάρχουν γραφικοί πλέον, μόνο content creators.
(γενική παρατήρηση, δεν τους ξέρω τους ανθρώπους)
(γενική παρατήρηση, δεν τους ξέρω τους ανθρώπους)
Λες γραφικό τον Πανακα και πουλάς ειρωνεία για ποιο λόγο? Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ή ανεβάζει την τεστοστερόνη τότε πάω πάσοtenten4GT έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:40Λίγα λόγια για τον μεγάλο πανακα ,ήταν μπροστά στο τηλέφωνο του μπακαγιοκο στον λουτσεσκου ότι έρχεται να παίξει με 30%του συμβόλαιο που του δίνει ο ΠΑΟΚ για να απόδειξή πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του.περα από αυτό είναι φοβερός τενίστας!!κάτι τέτοιοι γραφικοί ήταν κ στην διοίκηση μαζί με τον Μπάνε κ το πήγαν πιο βαθιά στον πάτο το καράβι από χρέη .δεν θέλω να μείνουμε ως μπακάλικο ενώ έχουμε την ευκαιρία να μας πάρει αυτό το μέγεθος .δεν χωράνε συναισθήματα,ξεβρακωνομαστε κ παίρνει την ομάδα ,όλα τα άλλα είναι τρίχες γιατί με το χρήμα κάνεις ομάδα .ούτε μεγάλοι λαοί ούτε έδρες ούτε τίποταMetagrafakias έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:33 Ο Πανακας που καποιοι τον ακούτε σαν ευαγγέλιο έγραψε πριν λίγο ότι ο Χατζοπουλος έδωσε συμπληρωματικά χαρτιά στην Deloitte όσο αναφορά το δάνειο του Ιβαν και ο Μυστα ζήτησε χρόνο για να τα μελετήσει και αυτά..Μάλλον λευκός καπνός θα ήταν χαρακιρι να χαλάσει η συμφωνία για μαλακιες…