Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Νίκος Βεζυρτζής αναφέρει πως όλα ήταν έτοιμα για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών, πως ο ίδιος είχε κλείσει να φέρει στη Θεσσαλονίκη τρεις παίκτες που θα ανέβαζαν το επίπεδο του ΠΑΟΚ και προσθέτει ότι όλα αυτά κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα.

«Όλα ήταν έτοιμα και ήμασταν σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά και μετά την έγκριση θα προχωρούσαμε κανονικά. Δημιουργούνται όμως προβλήματα όπως βλέπω, τα οποία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Όταν συναντήθηκα με τον κύριο Μυστακίδη και έλαβα την τιμητική πρόταση να ηγηθώ του ΔΣ της νέας κατάστασης, είπα ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταγωνιστή για να το κάνω. Έλαβα την έγκριση και αμέσως βρήκα τρεις παίκτες που είναι έτοιμοι να έρθουν.

Όμως προχθές έγινε το πατατράκ και από τη συμφωνία φτάσαμε ξανά στην ασυμφωνία. Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να φέρει τους παίκτες, να κάνει το επόμενο βήμα. Εγώ μπήκα στην ιστορία αυτή με αυτή την προϋπόθεση: να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο όπως κάποτε. Βρέθηκε ένας άνθρωπος όπως ο Μυστακίδης με μεγάλη όρεξη, με θέληση και με την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά μεγάλος. Γι' αυτό και προχώρησα.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει τις τελευταίες ώρες όμως. Ο κύριος Χατζόπουλος είναι φίλος, αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του γιατί δεν είχα κάποιον θεσμικό ρόλο επίσημα. Περιμένω να αναλύσει τους λόγους στη συνέντευξη Τύπου».

Ο Νίκος Βεζυρτζής εξηγεί τι είναι αυτό που τον έχει πειράξει και τον ενοχλεί μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Αυτό που με ενοχλεί και με πειράζει είναι ότι πάμε τον ΠΑΟΚ ξανά πίσω. Αυτά τα οποία προσπαθήσαμε παραπάνω από έναν μήνα μέσω της δουλειάς, τινάζονται όλα στον αέρα. Δεν μπορώ εγώ να πω στους παίκτες ελάτε, χωρίς να είμαι τίποτα ή χωρίς να γίνει η μεταβίβαση. Την επόμενη μέρα της μεταβίβασης οι παίκτες θα ήταν εδώ.

Δε νομίζω να θέλουν τον ΠΑΟΚ να είναι μικρός. Έχει βρεθεί ένας άνθρωπος με θέληση, με όρεξη, αλλά το κυριότερο με χρήμα. Που θέλει να το επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Δε βρίσκονται κάθε μέρα τέτοιοι άνθρωποι και ειδικά στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να βρεις, στο μπάσκετ είναι σπάνιο.

Εγώ έχω μιλήσει τρεις φορές με τον Μυστακίδη, είδα θέληση και όρεξη. Είναι δύσκολο να τα φτιάξεις μια ομάδα μεγάλη όταν έχεις να ανταγωνιστείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όμως ο Μυστακίδης έχει τη δύναμη να το κάνει. Κάποτε τα είχαμε βάλει με τον Άρη, εμείς με νεροπίστολα και εκείνοι με μπαζούκας και τα καταφέραμε. Θέλει φτου κι απ' την αρχή τώρα. Ο άνθρωπος έχει την οικονομικη δυνατότητα, εμείς έχουμε την εμπειρία, ας δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Μου φαίνεται περίερφη η ιστορία γι' αυτό και με διακατέχει η αγανάκτηση. Με άλλους συζητούν; Μεταξύ τους συζητούν; Είναι θέμα χρημάτων; Εγώ ήξερα ότι αυτή η ιστορία τελείωσε, αλλά εδώ που φτάσαμε βλέπω ότι όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά έχει υπάρξει μεγάλη εμπλοκή. Ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚτζήδες κι εκείνοι, τον αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Ας τα βάλουν καλά στο μυαλό τους όλα και να αποφασίσουν αν πρέπει να γίνει η μεταβίβαση αυτή ή όχι. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για να παίζει μόνο στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει στις μεγάλες διοργανώσεις, είτε αυτή λέγεται Euroleague, είτε κάπου αλλού».

Οσον αφορά τον Μυστακίδη, το τι σκέφτεται το τελευταίο διήμερο μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων και επιστολών και τι έχει στο μυαλό του για το μέλλον, ο Νίκος Βεζυρτζής λέει στο Athletiko.

«Ο Μυστακίδης είναι έτοιμος. Θα κάνει πολλά. Θα γίνουν μεταγραφές, θα γίνει το γήπεδο, θα κάνει αύξηση θέσεων, θα φτιάξει τα αποδυτήρια, θα αλλάξει τους χώρους. Θα γίνουν βελτιώσεις παντού, έχει όραμα για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν διαφορές για κάποια χρωστούμενα, αν πρέπει να δοθούν σήμερα ή να δοθούν όταν αναλάβουν.

Τον κύριο Χατζόπουλο τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα, πρώτα απ' όλα γιατί είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και έχει κάνει πολλά με τον ΠΑΟΚ, ασχολείται σε δύσκολες εποχές και θέλει τη στήριξη όλων μας. Απλώς εμείς θέλουμε με την έλευση αυτού του ανθρώπου, του Μυστακίδη, να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ».

Στημενος και ο Βεζυρτζης..Τα αρπαξε απο τον βαλτο της ΝΔουλας που θελει να παρει το λιμανι της Θεσσαλονικης απο τον Ιβαν και χεστηκε για το μπασκετ...
Ολοι εσεις που χαιρεστε τωρα χεστηκατε για το μπασκετ, αρκει ο Ιβαν να ειναι καλα...Στον @@@ σας αν παιζουμε με Ιατριδη και Σλαφτσακη,αλλωστε ποτε σας ενοιαξε το μπασκετ ρε???,3 κι ο κουκος ειμασταν τοσα χρονια στο γηπεδο,ο Ιβαν να ειναι καλα,να μην νιωθει πιεση και ολα καλα!!!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
trf_traveller
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Dimitrisou έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:15
SCIFO έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:58 Παρακολουθώ το φόρουμ από το 10
αποφασισα να γράψω
το καλοκαίρι του 25
απέναντι στο σύνθημα των ισων αποστάσεων τότε..
για τη ν.Τούμπα

στο τώρα

στα τεχνικά οικονομικά της μεταβίβασης της ΚΑΕ υπάρχουν νομικά και λογιστικά οι κατάλληλες φόρμουλες
και δεν είναι αυτό το πρόβλημα

στο δια ταύτα

Ιβάν Σαββίδη μην κρύβεσαι πίσω απο τον Θανάση Χατζόπουλο
για το 2.1Μ της καρτέλας σου

βγες
και παρε θέση
απέναντι στον κόσμο, που χωρίς εγωισμό, στήριξε απο ενστικτο συναίσθημα και λογική
την ιδεα του ΠΑΟΚ στο θεμα της ν.Τούμπας
ΚΑΙ τώρα ζητά να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ ξανά και στο μπάσκετ
Ρε παιδια γιατι να κρυφτει?δανειο ειναι πρεπει να το παρει ειναι λογικο.
Απο τη μια λεμε οτι τα 5 μυρια δεν τα χαριζει ενας δισεκατομυριουχος αλλα απο την αλλη να τα χαρισει ο αλλος?Ασε που δεν νομιζω και να δεχοταν κατι τετοιο ο Μυστακιδης μονο και μονο απο εγωισμο..
Δεν χρειαζεται να πει κατι..
Να κατσουν στο τραπεζι οι δυο πλευρες που τις αφορα το θεμα αμεσα να τα βρουν.
Όπως φαίνεται δεν είναι δάνειο στην ΚΑΕ αλλά στον Χατζοπουλο…
Άβαταρ μέλους
kostasff

αποφασισα να γράψω
το καλοκαίρι του 25
για τη ν.Τούμπα

στο τώρα

στα τεχνικά οικονομικά της μεταβίβασης της ΚΑΕ υπάρχουν νομικά και λογιστικά οι κατάλληλες φόρμουλες

στο δια ταύτα

βγες
και παρε θέση
απέναντι στον κόσμο, που χωρίς εγωισμό, στήριξε απο ενστικτο συναίσθημα και λογική
Όπως τα λες αδερφέ. Ο ιβαν κρύβεται πίσω από τον χατζοπουλο. Δεν θέλει τον Μυστακίδη γιατί απλά δεν θέλει ανταγωνισμό. Θυμήσου πως όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης αναγκάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να κατεβάσει από το αεροπλάνο τον Ντέλλα αλλά και να κάνει σοβαρές μεταγραφές επιπέδου ζαφειρη.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Μετά την "ετοιμότητα" του κυρ-Νικου, "πείσθηκα"

Να περάσει ο κύριος Τέλης να πληρώσει τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις και να πάρει την ΚΑΕ
Απογειωνόμαστε........
These users thanked the author warmeater for the post (total 3):
leomatos88, Montrealiotis, Apil44
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

kostasff έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:10
αποφασισα να γράψω
το καλοκαίρι του 25
για τη ν.Τούμπα

στο τώρα

στο δια ταύτα

βγες
και παρε θέση
Απο τη μια λεμε οτι τα 5 μυρια δεν τα χαριζει ενας δισεκατομυριουχος αλλα απο την αλλη να τα χαρισει ο αλλος?Ασε που δεν νομιζω και να δεχοταν κατι τετοιο ο Μυστακιδης μονο και μονο απο εγωισμο..
Ξαναλεω εχεις αποδειξεις?γιατι ετσι στον αερα τα λεμε ολοι...τα πολλα λεφτα ο Ιβαν γραφτηκε οτι τα εβαλε προ Χατζοπουλου..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

αποφασισα να γράψω
το καλοκαίρι του 25
για τη ν.Τούμπα

στο τώρα

στο δια ταύτα

βγες
και παρε θέση
Φίλε μου νομίζω το ίδιο λέμε
Και αυτο θέλουμε σίγουρα

"Να κατσουν στο τραπεζι οι δυο πλευρες που τις αφορα το θεμα αμεσα να τα βρουν"

Να μην κρυβόμαστε πισω από το δάχτυλό μας.
Όταν η καρτέλα σου στον ΠΑΟΚ γράφει 2.1Μ και η συνολική αξία των μετοχών της ΚΑΕ είναι ποσού 1.2Μ πρέπει να είσαι και εσύ μπροστά στο τραπέζι.
Αν όλες οι πλευρές το θέλουν, και του ενδιαφερομενου αγοραστή, λύσεις και φόρμουλες τεχνικές νομικες οικονομικές υπάρχουν.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Κύριε Βεζυρτζή,
σε αγαπάμε όλοι για την αγάπη σου και την τρέλα σου για τον σύλλογο και προφανώς σε σεβόμαστε απεριόριστα ...

αλλά δεν γίνεται να βγαίνεις να μιλήσεις και να λες ότι έκανες την μαγκιά να συμφωνήσεις με τρεις παίχτες ... ποιος είσαι ?

το παιχνίδι στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει ξεφύγει ... έχει πάει σε τρομερά επίπεδα οργάνωσης και κανένας οργανισμός δεν χρειάζεται γκουρού που ... κλείνουν παίχτες. Όλα τώρα είναι άμεσα προσβάσιμα ... πλατφόρμες, πολλές εταιρείες διαχείρισης αθλητών ...

Εάν δεν είναι να βγεις να πεις κάτι σοβαρό ... μην βγαίνεις ... εδώ ο Χατζό φέρνει παίχτες με πενταροδεκάρες και βγαίνουν χρυσάφι ... ήδη δηλαδή η ικανότητα στον ΠΑΟΚ και η οργάνωση για να έρθουν καλοί παίχτες υπάρχει ... και χωρίς υπερχρεώσεις ...

Δυσκολεύομαι πάλι να ακολουθήσω τον Μυστακίδη ... δηλαδή το πρόσωπο του στην ΚΑΕ θα γίνει ο Νίκος Βεζυρτζής ? υπάρχουν τόσα νέα παιδιά μάνατζερ που ξέρουν το παιχνίδι και θα κάνουμε νούμερο 1 πρόσωπο τον παλιό πρόεδρο ? εννοείται ότι τόσο ο Βεζυρτζής όσο και ο Οικονομίδης θα μπορούσαν να προσφέρουν εάν θέλουν πολλά σαν πρόσωπα εγγύησης στην ΚΑΕ ... αλλά κάπου μπάστα ...

μην υποβιβάζομαι το επίπεδο μας
These users thanked the author tad for the post (total 4):
magdy, Sera4, warmeater, Apil44
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:04 Ο Νίκος Βεζυρτζής αναφέρει πως όλα ήταν έτοιμα για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών, πως ο ίδιος είχε κλείσει να φέρει στη Θεσσαλονίκη τρεις παίκτες που θα ανέβαζαν το επίπεδο του ΠΑΟΚ και προσθέτει ότι όλα αυτά κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα.

«Όλα ήταν έτοιμα και ήμασταν σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά και μετά την έγκριση θα προχωρούσαμε κανονικά. Δημιουργούνται όμως προβλήματα όπως βλέπω, τα οποία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Όταν συναντήθηκα με τον κύριο Μυστακίδη και έλαβα την τιμητική πρόταση να ηγηθώ του ΔΣ της νέας κατάστασης, είπα ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταγωνιστή για να το κάνω. Έλαβα την έγκριση και αμέσως βρήκα τρεις παίκτες που είναι έτοιμοι να έρθουν.

Όμως προχθές έγινε το πατατράκ και από τη συμφωνία φτάσαμε ξανά στην ασυμφωνία. Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να φέρει τους παίκτες, να κάνει το επόμενο βήμα. Εγώ μπήκα στην ιστορία αυτή με αυτή την προϋπόθεση: να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο όπως κάποτε. Βρέθηκε ένας άνθρωπος όπως ο Μυστακίδης με μεγάλη όρεξη, με θέληση και με την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά μεγάλος. Γι' αυτό και προχώρησα.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει τις τελευταίες ώρες όμως. Ο κύριος Χατζόπουλος είναι φίλος, αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του γιατί δεν είχα κάποιον θεσμικό ρόλο επίσημα. Περιμένω να αναλύσει τους λόγους στη συνέντευξη Τύπου».

Ο Νίκος Βεζυρτζής εξηγεί τι είναι αυτό που τον έχει πειράξει και τον ενοχλεί μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Αυτό που με ενοχλεί και με πειράζει είναι ότι πάμε τον ΠΑΟΚ ξανά πίσω. Αυτά τα οποία προσπαθήσαμε παραπάνω από έναν μήνα μέσω της δουλειάς, τινάζονται όλα στον αέρα. Δεν μπορώ εγώ να πω στους παίκτες ελάτε, χωρίς να είμαι τίποτα ή χωρίς να γίνει η μεταβίβαση. Την επόμενη μέρα της μεταβίβασης οι παίκτες θα ήταν εδώ.

Δε νομίζω να θέλουν τον ΠΑΟΚ να είναι μικρός. Έχει βρεθεί ένας άνθρωπος με θέληση, με όρεξη, αλλά το κυριότερο με χρήμα. Που θέλει να το επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Δε βρίσκονται κάθε μέρα τέτοιοι άνθρωποι και ειδικά στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να βρεις, στο μπάσκετ είναι σπάνιο.

Εγώ έχω μιλήσει τρεις φορές με τον Μυστακίδη, είδα θέληση και όρεξη. Είναι δύσκολο να τα φτιάξεις μια ομάδα μεγάλη όταν έχεις να ανταγωνιστείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όμως ο Μυστακίδης έχει τη δύναμη να το κάνει. Κάποτε τα είχαμε βάλει με τον Άρη, εμείς με νεροπίστολα και εκείνοι με μπαζούκας και τα καταφέραμε. Θέλει φτου κι απ' την αρχή τώρα. Ο άνθρωπος έχει την οικονομικη δυνατότητα, εμείς έχουμε την εμπειρία, ας δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Μου φαίνεται περίερφη η ιστορία γι' αυτό και με διακατέχει η αγανάκτηση. Με άλλους συζητούν; Μεταξύ τους συζητούν; Είναι θέμα χρημάτων; Εγώ ήξερα ότι αυτή η ιστορία τελείωσε, αλλά εδώ που φτάσαμε βλέπω ότι όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά έχει υπάρξει μεγάλη εμπλοκή. Ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚτζήδες κι εκείνοι, τον αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Ας τα βάλουν καλά στο μυαλό τους όλα και να αποφασίσουν αν πρέπει να γίνει η μεταβίβαση αυτή ή όχι. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για να παίζει μόνο στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει στις μεγάλες διοργανώσεις, είτε αυτή λέγεται Euroleague, είτε κάπου αλλού».

Οσον αφορά τον Μυστακίδη, το τι σκέφτεται το τελευταίο διήμερο μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων και επιστολών και τι έχει στο μυαλό του για το μέλλον, ο Νίκος Βεζυρτζής λέει στο Athletiko.

«Ο Μυστακίδης είναι έτοιμος. Θα κάνει πολλά. Θα γίνουν μεταγραφές, θα γίνει το γήπεδο, θα κάνει αύξηση θέσεων, θα φτιάξει τα αποδυτήρια, θα αλλάξει τους χώρους. Θα γίνουν βελτιώσεις παντού, έχει όραμα για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν διαφορές για κάποια χρωστούμενα, αν πρέπει να δοθούν σήμερα ή να δοθούν όταν αναλάβουν.

Τον κύριο Χατζόπουλο τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα, πρώτα απ' όλα γιατί είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και έχει κάνει πολλά με τον ΠΑΟΚ, ασχολείται σε δύσκολες εποχές και θέλει τη στήριξη όλων μας. Απλώς εμείς θέλουμε με την έλευση αυτού του ανθρώπου, του Μυστακίδη, να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ».

Στημενος και ο Βεζυρτζης..Τα αρπαξε απο τον βαλτο της ΝΔουλας που θελει να παρει το λιμανι της Θεσσαλονικης απο τον Ιβαν και χεστηκε για το μπασκετ...
Ολοι εσεις που χαιρεστε τωρα χεστηκατε για το μπασκετ, αρκει ο Ιβαν να ειναι καλα...Στον @@@ σας αν παιζουμε με Ιατριδη και Σλαφτσακη,αλλωστε ποτε σας ενοιαξε το μπασκετ ρε???,3 κι ο κουκος ειμασταν τοσα χρονια στο γηπεδο,ο Ιβαν να ειναι καλα,να μην νιωθει πιεση και ολα καλα!!!!
Που ακριβώς λέει ότι ο Χατζόπουλος δεν πουλάει? Ίσα ίσα λέει οτι "Εγώ ήξερα ότι αυτή η ιστορία τελείωσε" και μετα "Υπάρχουν διαφορές για κάποια χρωστούμενα, αν πρέπει να δοθούν σήμερα ή να δοθούν όταν αναλάβουν"
magdy

Δημοσίευση από magdy »

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:21 Εντωμεταξυ οσο το σκεφτομαι

ο Ιβαν αμα βγει και πει χαρισμα σου δεν το θελω βγαζει τον αλλο τερμα μαλακα και τσιγκουνη

ο αλλος αμα πει παρε τα 2 χαρτια που ειχες δωσει ως μη απαιτητο δανειο γιατι τωρα ηρθα εγω, κερδιζει τις εντυπωσεις

αβυσσος η ψυχη του δισεκατομμυριουχου
Πες τα ρε φιλε σαν παιδια κανουν για ενα γλυφιταουρι. Φραγκοδίφραγκα ειναι για αυτους και οποιος κανει την κινηση εκθετει τον αλλο, και αυτοι μουλαρωνουν. Τι να πω… παντως ο Σαββιδης εχει και ενα δικιο γιατι του την βγηκε με κοκκινο ο αλλος, αλλα το διακύβευμα ειναι τεραστιο. Αμαρτια για 2 εκ να μην γραφτει ιστορια.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Dimitrisou έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:18

Ξαναλεω εχεις αποδειξεις?γιατι ετσι στον αερα τα λεμε ολοι...τα πολλα λεφτα ο Ιβαν γραφτηκε οτι τα εβαλε προ Χατζοπουλου..
Ξαναλέω. Αν τα έβαλε νόμιμα σε λογαριασμό της ΚΑΕ τότε δεν υπάρχει θέμα. Έλα όμως που ο Χατζοπουλος έτρεξε να μιλήσει για πληρωμές….. προς τι το κόψιμο;;;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

kostasff έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:28
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:18

Ξαναλέω. Αν τα έβαλε νόμιμα σε λογαριασμό της ΚΑΕ τότε δεν υπάρχει θέμα. Έλα όμως που ο Χατζοπουλος έτρεξε να μιλήσει για πληρωμές….. προς τι το κόψιμο;;;
Επειδη δεν ξερουμε τιποτα καλο ειναι να μην κανουμε σεναρια λεω εγω..
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Το γραφείο τύπου έβγαλε και τους δύο παίκτες που έχει συμφωνήσει ο Μυστακίδης η ο Βεζυρτζης ποιος ξέρει, και είναι εντάξει με αυτό και ο προπονητής. Τι λέτε??
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Παρόλο που είμαι υπερ της εξαγοράς και θέλω όσο τίποτα να ολοκληρωθεί το ντιλ,
το να έχει διαλέξει ΤΡΕΙΣ παίκτες ο Βεζυρτζής, στα 80 του,
χωρίς σύμπραξη του τωρινού προπονητή-που θα μείνει λένε- είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει σύμπραξη,συνεργασία μαζί του, ΟΚ. Αυτό θέλουμε, παικταράδες. Αλλά κάτι μου μυρίζει εδώ...

(ότι είναι να πείτε , πείτε το γρήγορα σε λίγο φεύγουμε για το γήπεδο...το ότι έχουμε ξεχάσει ότι παίζουμε με τον γάβρο, με ξεπερνάει. Τι ζούμε Θεέ μου...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
Dimitrisou, Kabamaru11, nunies4
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:31 Το γραφείο τύπου έβγαλε και τους δύο παίκτες που έχει συμφωνήσει ο Μυστακίδης η ο Βεζυρτζης ποιος ξέρει, και είναι εντάξει με αυτό και ο προπονητής. Τι λέτε??
Μα πως, αφού ο Μυστακιδης έχασε την νέα Τούμπα και θέλει να την κάνει με ελαφρά.

Για τον Θεό, καθίστε και βρείτε τα. Μην πυροβολείτε τα πόδια σας
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:34 Παρόλο που είμαι υπερ της εξαγοράς και θέλω όσο τίποτα να ολοκληρωθεί το ντιλ,
το να έχει διαλέξει ΤΡΕΙΣ παίκτες ο Βεζυρτζής, στα 80 του,
χωρίς σύμπραξη του τωρινού προπονητή-που θα μείνει λένε- είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει σύμπραξη,συνεργασία μαζί του, ΟΚ. Αυτό θέλουμε, παικταράδες. Αλλά κάτι μου μυρίζει εδώ...
Με την σύμφωνη γνώμη του Ζντοβς λεει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”