@DamoN μη βιαζεσαι!
Αποκλειστηκαν απο τον αγωνα οι 2 McLaren λογω φθορας πατωματος!
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- Kabamaru11
- Kabamaru11
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Παροτι φουλ μακλαρενικος,ας μαθουμε τι εγινε.Ειμαι υπερ των κανονισμων.
Η επομενη πιστα βολευει τις ΜακΛαρεν,επισης παροτι δεν χωνευω τον Μαξ,δεν μπορω να παραβλεψω πως αυτη την στιγμη ειναι ο κορυφαιος πιλοτος του γκριντ.
Η επομενη πιστα βολευει τις ΜακΛαρεν,επισης παροτι δεν χωνευω τον Μαξ,δεν μπορω να παραβλεψω πως αυτη την στιγμη ειναι ο κορυφαιος πιλοτος του γκριντ.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- DamoN, Dimitrisou
Ayrton senna Μακλάρεν πάνω από ολα
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Kabamaru11
- Kabamaru11
Ναι απο τοτε,η πρωτη μου καψουρα,αλλα αυτος που με επηρεασε πιο πολυ οδηγικα και του οφειλω πολλα στην ολη φιλοσοφια μου στο τιμονι ειναι ο τεραστιος Μικα Χακινεν.
Ξερεις τι ειναι να εισαι 15-16 χρονων και να βλεπεις τον παγκοσμιο πρωταθλητη να λεει πως πρεπει να οδηγουμε με ασφαλεια στους δρομους,να μη πινουμε και οτι αλλο ειναι οι πιστες κ αλλο οι δρομοι.
Ακομα λατρευω την ταχυτητα,αλλα στον δρομο ποτε δεν κανω χαζομαρες.Προτιμω να παω σε μια πιστα κ να βγαλω τα γουστα μου.
Συγνωμη Miles,παρεσυρθει!
Ξερεις τι ειναι να εισαι 15-16 χρονων και να βλεπεις τον παγκοσμιο πρωταθλητη να λεει πως πρεπει να οδηγουμε με ασφαλεια στους δρομους,να μη πινουμε και οτι αλλο ειναι οι πιστες κ αλλο οι δρομοι.
Ακομα λατρευω την ταχυτητα,αλλα στον δρομο ποτε δεν κανω χαζομαρες.Προτιμω να παω σε μια πιστα κ να βγαλω τα γουστα μου.
Συγνωμη Miles,παρεσυρθει!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ