Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από navigator11 »

Και ένα τελευταίο ερώτημα. Μετά τα χαρμόσυνα χαμπέρια από τη συνεδρίαση της αρκουδοΕΕΑ, δημιουργήθηκε ή όχι το κλίμα ότι ήδη νέο αφεντικό στην ΚΑΕ είναι ο Μυστακίδης; Πανηγύρια, χαρές κοκ. Εφόσον κάτι τέτοιο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, για ποιόν ακριβώς λόγο δεν έπρεπε να μπούνε τα πράγματα στην ισχύουσα διάστασή τους; Εφόσον όσα διατείνεται ο Χατζόπουλος έχουν ως υποστηρίζει.

Σαν τώρα θυμάμαι τους πιο ψύχραιμους εδώ μέσα στην περίπτωση της ανακοίνωσης του ΑΣ περί εύρεσης νέου οραματιστή για τη νέα Τούμπα να σημειώνουν το ... άκομψο του ύφους όσων αναγράφονταν σε αυτήν αλλά και ότι δεν ήταν ψέματα κλπ. Εν προκειμένω σαν τα αντανακλαστικά αντίδρασης να έχουν κάπως διαφοροποιηθεί.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Guitarman, Montrealiotis
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Navi άσε τα εν προκειμενω και έλα να στήσουμε έναν έρανο να μαζέψουμε 2 μυρια αν είναι του χρόνου να πάρουμε Ευρωλίγκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Η ευκαιρία είναι ιστορική. Αν δεν αξιοποιηθεί, στο μέλλον το μόνο που θα θυμούντσι όλοι είναι πως η τωρινή διοίκηση είχε την ευθύνη. Η οποιοδήποτε ως τώρα προσφορά της θα ξεχαστεί και είναι κρίμα. Για μένα, να κάνουν στην άκρη. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν θα τους συγχωρήσει. Αυτή είναι η άποψή μου, την καταθέτω, και δεν θα μπω σε σντιδικία με κανέναν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εντωμεταξυ οσο το σκεφτομαι

ο Ιβαν αμα βγει και πει χαρισμα σου δεν το θελω βγαζει τον αλλο τερμα μαλακα και τσιγκουνη

ο αλλος αμα πει παρε τα 2 χαρτια που ειχες δωσει ως μη απαιτητο δανειο γιατι τωρα ηρθα εγω, κερδιζει τις εντυπωσεις

αβυσσος η ψυχη του δισεκατομμυριουχου
These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 2):
Dimitrisou, Ιάσονας
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Caballo Viejo έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:20 Η ευκαιρία είναι ιστορική. Αν δεν αξιοποιηθεί, στο μέλλον το μόνο που θα θυμούντσι όλοι είναι πως η τωρινή διοίκηση είχε την ευθύνη. Η οποιοδήποτε ως τώρα προσφορά της θα ξεχαστεί και είναι κρίμα. Για μένα, να κάνουν στην άκρη. Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν θα τους συγχωρήσει. Αυτή είναι η άππψή μου, την καταθέτω, και δεν θα μπω σε σντιδικία με κανέναν.
Αυτο που λές εχει διπλή όψη
Η Ιστορία μπορεί να μην τους συγχωρήσει επειδή έκαναν στην ακρη χωρις αντίρρηση
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό δεν λέω ρε μλκ τόσες σελίδες;
Εγώ νόμιζα για αυτό θα μάλωναν
Δεν τα θέλω θα τα πάρεις
Τι είμαι ρε κανένας τσιφούτης και τέτοια
@alexgarcia6
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
alexgarcia6, navigator11, Dimitrisou, Nassos, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Εγώ αυτό που κρατάω μέχρι στιγμής είναι μονο ότι η όποια παρουσία Μυστακίδη στα κοινά της ομάδας μέχρι στιγμής το μόνο που έχει φέρει είναι ακραία τοξικότητα και μίσος και να με σχωραει ο μελλοντικός συνέταιρος μου στην ΚΑΕ αλλά μπραδερ τέλη μάλλον μισείς τον ΠΑΟΚ με αυτή τη συμπεριφορά σου μέχρι τώρα παρά ενδιαφέρεσαι ουσιαστικά

Αν δεν είσαι αυτός που παρουσιάζουν οι εντεταλμένοι σου άλλαξε εντεταλμένους

Και το αφήνω εδώ γιατί αν πω πραγματικά αυτά που θέλω και μυνησεις θα πέσουν και απ το φόρουμ θα πάρω πουλο δικαιωματικά

Τα υπόλοιπα αύριο μετά την συνέντευξη του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ανθρώπου που η άποψη του δεν είναι κωλοτρυπιδα, γιατί για να φτάσουμε να μιλάμε σήμερα για αλλαγή σκυτάλης σε ένα ελκυστικό κλαμπ πλέον όπως είναι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το κατόρθωμα είναι αποκλειστικά του Χατζόπουλου

Και μόνο

Όλοι οι άλλοι θα περιμένουν , ο τελευταίος λόγος είναι θα δικός του και κανενός άλλου
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 4):
potamda, leomatos88, Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δηλ είστε όλοι τόσο σίγουροι ότι μιλάμε για τα 2.1 του Σαββίδη τα οποία τα έχει βεβαιώσει ηδη η Deloitte??? Εγώ δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος ότι αυτό είναι το πρόβλημα.
These users thanked the author shogoon for the post (total 2):
Maklaz, Ιάσονας
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Προφανώς και δεν είναι αυτό…
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
These users thanked the author DamoN for the post (total 10):
shogoon, Dimitrisou, Kabamaru11, embuji, Nassos, ALexkarag4, Maklaz, Ιάσονας, Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

george188 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:34
Ettien26 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:01
Guitarman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:49 Ζω για την 9η Δεκεμβρίου να δω δισεκατομμυριουχο ως πρόεδρο Διοίκησης πρωτοδικείου... Άλλη μια διαγαλαξιακή πρωτιά για την πιο ροκ ομάδα του σύμπαντος
Δεν είναι πρωτιά...έχει ξαναγίνει.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι σχεδόν έτοιμος να παραδώσει τη λίστα για τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ερασιτέχνη
https://www.sport24.gr/football/teleion ... dioikisis/
Δεν είναι το ίδιο, η ΠΑΕ τότε είχε 30 μυρια χρεος στο δημόσιο. Όποιος εκανε αιρετή με τη μία θα του πάγωναν τους λογαριασμούς.
Απο εκεί και έπειτα ξαναλέω ας συζητήσουν να τα βρουν, αν όντως θέλουν. 25 χρόνια μιζέριας κανείς δεν θέλει αλλα δεν θα το ρίξω στο Χατζόπουλο ολα, ανακοινωσεις κ διαρροές της πλάκας λες και είναι 5χρονα κ οι δύο
Και ο οσφπ είχε πολλά χρέη αλλά ο Μαρινάκης όταν τον αγόρασε έκανε κανονική διοίκηση από την αρχή. Δεν λέει κάτι αυτό. Αντίθετα ο Κόκκαλης αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε με διοίκηση πρωτοδικείου και μετά έκανε αμκ. Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει με βάση τα δεδομένα της στιγμής σχετικά με το τι είδους διοίκησης θέλει να κάνει, όσο οξύμωρο και αν φαίνεται αφού μιλάμε για εκατομμυριούχους. Οι διοικήσεις πρωτοδικείου δεν είναι λοιπόν πρωτόγνωρο αλλά συνηθισμένο φαινόμενο. Εμένα λοιπόν δεν θα με χαλάσει αν (λέμε αν) αρχικά μπει ο Τέλης ως διοίκηση πρωτοδικείου,

Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις δε νομίζω να διαφωνεί κανένας, παρά μόνο αυτοί που το έχουν πάρει προσωπικά. Η ουσία είναι ότι όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο ευθύνη έχουν και οι δύο πλευρές. Αλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, εξαρτάται από πιο πρίσμα το βλέπει ο καθένας.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DamoN έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:30 Και μετά ένα ρωσικό ρητό
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Και ο Βεζυρτζης μάλλον στο κόλπο είναι. Μπείτε να δείτε τι είπε στο athletico.

Βρείτε λύση γαμ@ το στανιό μου. Βρείτε την
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Παροτι ειχα την αισθηση πως δυσκολα θα χαλουσε η δουλεια μετα την εγκριση απο την ΕΕΑ,τωρα δυσκολα να ολοκληρωθει η αγοροπωλησια.Εξακολουθω να εμπιστευομαι απολυτα τον Θ.Χατζοπουλο,συγκεκριμενα τον εμπιστευομαι πιο πολυ και απο Ιβαν,ο λογος ειναι πως ειναι ενας απο εμας,πετσι,νιωθει,δεν θα εκανε ποτε κατι εναντια στον συλλογο.

Αν ο κυριος Μυστακιδης θελει να απεμπλακει διχως να χαλασει το ονομα του (το εχει χαλασει απο το καλοκαιρι αλλα τεσπα),μπορει να αποχωρησει διχως εντασεις και διχως να μας (ξανα)κανει κωλο.

Κατι μου λεει πως υπαρχει εναλλακτικη για την ΚΑΕ και το Protergia PAOK Sports Arena εεεε το Παλατακι εννοω. :D
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Ιάσονας, Montrealiotis
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:47 Και ο Βεζυρτζης μάλλον στο κόλπο είναι. Μπείτε να δείτε τι είπε στο athletico.

Βρείτε λύση γαμ@ το στανιό μου. Βρείτε την
Μπήκα και το διάβασα...τι ακριβώς είπε;ότι υπάρχει σχέδιο οκ προφανώς..ότι εκτιμά τον Χατζόπουλο αντίθετα με πολλούς είπε επίσης..και ότι δεν ξέρει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα..
Καθίστε σε ένα τραπέζι και βρείτε τα λέω εγώ...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

στα πάντα , ΜΟΝΕΥ ΤΑLKS.
Μένει λοιπόν να διασαφηνιστούν/ φανούν/αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις της πλευράς ALPHA σπορ για την εξαγορά.

-Μπορεί να θέλει να την ολοκληρώσει, και να τα βρουν και να πληρώσει -πριν ή μετά- τα 5.3 Μ και όλα καλά.
--Μπορεί να υπαναχωρήσει και να μη γίνει τίποτα.
Μπορεί να βρει άλλο δρόμο και να μην πληρώσει επιλεκτικά κάποια χρέη που δε θέλει. Μην ξεχνάμε ότι η Διοίκηση Πρωτοδικείου λήγει και εκεί μετά μάλλον -δε ξέρω σίγουρα- μιλάει και κάνει κουμάντο ο ΑΣ ορίζοντας νέα Διοίκηση. Επίσης μπορεί να πάρει άλλες μετοχές και να κάνει ΑΜΚ, βάζοντας τα ποσά στην ομάδα και μετά επιλεκτικά πάλι πληρώνει ότι θέλει στα φυσικά πρόσωπα...

Τι θα έπρεπε να με νοιάζει εμένα στα σενάρια;
να βρεθεί άνθρωπος που θα ρίξει πολύ χρήμα στο αγωνιστικό, στο γήπεδο, στη διοργάνωση που θα παίζουμε, στη διεκδίκηση τροπαίων.
Αν μείνει κάνας Ταμτάκος, κάνα φαλακρό ον, κανας άλλος πλούσιος σαν τον Ιβαν απλήρωτος -προς το παρόν, το χρέος έχει όρους και κάποτε θα γίνει απαιτητό- γιατί έτσι γουστάρει αυτός που χρηματοδοτεί την ομάδα στα παραπάνω, Ε! συγνώμη εμένα δε θα χαλάσει η ζαχαρένια μου...
εμένα με νοιάζει να μεγαλουργεί το αγωνιστικό. Δε με νοιάζει η τσέπη του αγαπητού Χατζόπουλου, του Μπάνε, του Βιολίδη, του Βεζυρτζή. Κανενός.Είναι δικό τους πρόβλημα.

πίσω στο MONEY TALKS: αν δε πουλήσει ο Χατζόπουλος, και υποθέσουμε οτι η ALPHA θέλει να αποκτήσει την ΚΑΕ, μπορεί να βρει τρόπο να το κάνει , και να ισχύσει η εκτόξευση του αγωνιστικού.

ΥΓ έχουν γραφεί άπειρα πράγματα εδώ μέσα. Αυτό με το CHAOS και το γκομενάκι σίγουρα παίρνει κάποιο βραβείο - χάσαμε και το χιούμορ μας και τα πάντα με αυτή την κατάσταση.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Dimitrisou, Grimson4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”