Μα αυτό είναι το αγκάθι.
Ο Χατζοπουλος πήρε λεφτά από τον ιβαν ΟΧΙ σαν ΚΑΕ και τώρα θέλει να τα φορτώσει στον Μυστακίδη.
Μα αυτό είναι το αγκάθι.
Το ότι αυτά θα σταματήσουν με τον Τέλη από πού προκύπτει; Από την κυμπαροσυνη που έχει επιδείξει ως τώρα;Leonardo10 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:32 Εμείς θέλουμε Ζάρα στα 40 και Σλαφτσακη.
Α και να παρακαλάμε τον τον Κατσίβελη σαν άλλος Iverson, το καλοκαίρι θα παρακαλάμε κανέναν μελβιν και όλα καλά, μιζέρια μόνο.
Ο μετλεν παίζει FTSE100 σταρκιδια του πιο πιθανό να μπει στους lions που ετοιμάζουν γηπεδαρα.pavlos06 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:41 Τον Σαββίδη λέτε άφραγκο αλλα και ο άλλος δεν φαίνεται κανας ανοιχτοχέρης . Αντε να δουμε που θα καταλήξει όλο αυτό........
Ο ΜΕΤΚΑς που τα παμε καλα μαζι του δεν θελει να μπει basketaki ?
Την ανακοίνωση τις καε την εξέλαβα ως ενημέρωση προς το κοινό (μάγκες έμεινε ενα βήμα ακόμα η πληρωμή δεν εχει αλλάξει τιποτα )palok έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:40Αν αλλαξε γνωμη, γιατι δεν εκανε αυτος πρωτα δηλωση μετα την ΕΕΑ οτι αποσυρομαι? Η ΚΑΕ γιατι βιαστηκε? Τι την καιει?
Γιατι να πονταρεις απο μπροστα? Περιμενεις τον Τελη να εκτεθει, και κανεις check/raise.Grimson4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:49Την ανακοίνωση τις καε την εξέλαβα ως ενημέρωση προς το κοινό (μάγκες έμεινε ενα βήμα ακόμα η πληρωμή δεν εχει αλλάξει τιποτα )palok έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:40Αν αλλαξε γνωμη, γιατι δεν εκανε αυτος πρωτα δηλωση μετα την ΕΕΑ οτι αποσυρομαι? Η ΚΑΕ γιατι βιαστηκε? Τι την καιει?
Δεν υπήρχε περίπτωση να βγει και να πει αποσύρεται. Δεν ξέρουμε τι έχει παιχτεί από πίσω. Ο χατζοπουλος τι κέρδος να μην πουλήσει την καε? Πριν την εεα αλλα και μετα υπήρχαν φωνές που έλεγαν οτι υπάρχει κόλλημα
Δεν μπορείς να δεχτείς ότι κάποιους που εκφράζουν παράπονα για τον Μυστακίδη τους ενδιαφέρει το μπάσκετ;οκ.Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:18 Άντε πάλι με το δε γίνεται.
Ο Λαμπουμπου πως πήρε ρε τους διπλα? Πλήρωσε πρώτα τα χρεη?
ΟΧΙ
Απλά έκαναν συμφωνία ότι θα τα διευθετήσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (νομίζω μέχρι Δεκέμβριο) και το έκανε.
Η εμπάθεια σας για συγκεκριμένα πρόσωπα σας κάνει ναην ξέρετε τι λέτε, όχι μόνο εσείς, αλλά και ο μέγας ΠΑΟΚαρχης Πανακας.
Δεν σας ενδιαφέρει το μπασκετακι, σας ενδιαφέρει να βγείτε αληθινοί ως προς τα μοχθηρά σχέδια του Μυστακιδη
Υγ. Να μας πει ο κύριος Χατζόπουλος, πότε μετοχοποιησε, κάτι το οποίο είχε δηλώσει ότι ΔΕΝ θα κάνει. Όλα στο φως
Προκύπτει από την κοινή λογική. Ο ΠΑΟΚ έχει τα πάντα για αν πρωταγωνιστήσει, εκτός από λεφτά.PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:48Το ότι αυτά θα σταματήσουν με τον Τέλη από πού προκύπτει; Από την κυμπαροσυνη που έχει επιδείξει ως τώρα;Leonardo10 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:32 Εμείς θέλουμε Ζάρα στα 40 και Σλαφτσακη.
Α και να παρακαλάμε τον τον Κατσίβελη σαν άλλος Iverson, το καλοκαίρι θα παρακαλάμε κανέναν μελβιν και όλα καλά, μιζέρια μόνο.
Χωρίς να ξέρω ότι δεν θα γίνει αυτό, απλά μου κάνει εντύπωση το πώς ορισμένοι θέλουν σώνει και ντε να κλείσει με κάθε κόστος η συμφωνία γιατι ζούμε 25 χρόνια μιζέριας και άμα κλείσει η συμφωνία η μιζέρια θα σταματήσει.
Εγώ βλέπω ότι ακόμα δεν μας πήρε και έχει σπάσει το μιζερόμετρο.
Αυτό το ξες;έχεις στοιχεία;γιατί τα πολλά λεφτά ο Ιβάν απ' ότι γράφτηκε τα έβαλε με τις προηγούμενες διοικήσεις..τα παρέλαβε ο Χατζόπουλος όταν ανέλαβε..kostasff έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:43Μα αυτό είναι το αγκάθι.
Ο Χατζοπουλος πήρε λεφτά από τον ιβαν ΟΧΙ σαν ΚΑΕ και τώρα θέλει να τα φορτώσει στον Μυστακίδη.
Εμείς θέλουμε κάποιον να ρίξει το χρημα ετσι δεν έλεγαν κάποιοι για τον ιβαν και το γήπεδο? Ετσι λεω και εγω για τον μυστακιδη εαν θέλει πραγματικά την καε ας ρίξει το χρημα τα σάλια γύρο γύρο και όχι τα χρέη δεν ειναι τόσα και άλλες τέτοιες μλκς ειναι να είχαμε να λέγαμε ο ταλιροπαγιδας εβαλε ορκωτούς και τα ήξερε τα χρέηLeonardo10 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:32 Εμείς θέλουμε Ζάρα στα 40 και Σλαφτσακη.