Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Το πρόβλημα πάντως το γιγαντώνουν εκατέρωθεν σελίδες ,άτομα ,ΜΜΕ της κάθε πλευράς...και άντε τα ΜΜΕ αλλά ρε σεις εσείς με τις σελίδες που σας ακολουθεί κάποιος κόσμος θα μπορούσατε να είστε λίγο πιο ήπιοι και να μην ρίχνεται λάδι στη φωτιά Τουλαχιστον ως να δούμε τι θα γίνει...ο Ρετρό το ποστ που λέει ότι κατέβασε το κατέβασε για τα σχόλια η για τις χοντράδες που έγραψε εν βρασμώ για την τωρινή διοίκηση;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:49 Τον τύπο που έχει τη σελίδα PAOK Basketball Retro δεν τον γνωρίζω, ουτε κόβω το χέρι μου πως όσα λέει ειναι πραγματικά.
Επειδή όμως εδώ και τόσα χρόνια εκτιμώ την επαφή που έχει με το τμήμα και έχω πειστεί πως ειναι πολυ πιο κοντά απο τον μέσο οπαδό, παραθέτω τα όσα ανεβασε εχθές και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Από PAOK Basketball Retro:

Η αλήθεια είναι πως είμαι πάρα πολύ τυχερός. Βγάζω λεφτά
από όλους. Παίρνω λεφτά από τον Χατζόπουλο που τις προάλλες τον αποθέωνα και έλεγα σε προηγούμενο ποστ πως πρέπει να παραμείνει, παίρνω λεφτά από τον Μυστακίδη που θέλω να αναλάβει την ομάδα, βγάζω κι ένα χαρτζιλικάκι κι από τον Ιβάν που κρατάω ουδέτερη στάση και φυσικά ο ΑΣ μού πληρώνει το νοίκι γιατί και ο Μυστακίδης θέλω να πάρει το μπάσκετ και ο Ιβάν να φτιάξει το γήπεδο.

Το ποστ κατέβηκε πολύ απλά γιατί η αγανάκτηση μου για τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας, έγινε ακόμη μεγαλύτερη με κάποια σχόλια και δυστυχώς το πράγμα άρχισε να εκτροχιάζεται. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Παραδεχόμαστε όλοι μας αύριο το πρωί κιόλας πως η Θεσσαλονίκη είναι ένα απέραντο μιζεροχώρι και συνεχίζουμε με Φίλλιο και Ιατρίδη τα ντέρμπι με τη Μύκονο. Κανένα πρόβλημα, στην Αθήνα ήδη κάποιοι πανηγυρίζουν που πάει να χαλάσει το πράγμα, δείτε τα ποστ του Βαγγελάρα και θα καταλάβετε.

Συνεχίζουμε να έχουμε χρέη (τα οποία ως δια μαγείας μια μειώνονται, μια αυξάνονται), να μη μπορούμε να πάρουμε 7ο ξένο, να παίζουμε στο FIBA Europe Cup, να παλεύουμε τη μια χρονιά για την παραμονή, την άλλη για την 6η θέση και την άλλη για την 10η, αλλά να έχουμε ΠΑΟΚτσή πρόεδρο που να είναι ένας από εμάς.

Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ηρωική προσπάθεια των παικτών που έχασαν μόνο με 15. Κανένα πρόβλημα, άλλωστε η γενιά η δικιά μας που συνήθισε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη θα απομακρυνθεί σιγά σιγά, ας αναλάβει η καινούργια που έχει εθιστεί στην ήττα και τη μιζέρια.

Για να το κλείνουμε, η ανάγνωση είναι μία και είναι απλή. Πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, το γεγονός είναι ένα και τα δεδομένα συγκεκριμένα. Είσαι μια φτωχή ομάδα, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα εδώ και 25 γαμημένα χρόνια. Έχεις ξεφτιλιστεί με άρθρα 99, με εκκαθαρίσεις χρεών, με μπαν, με ντισκαλιφιέ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με παρολίγο υποβιβασμούς, με ρεζιλίκια να μη μπορείς να τυπώσεις εισιτήρια και να κάνεις μεταγραφές, με keepaokalive και άλλα πολλά.

Έρχεται ένας δισεκατομμυριούχος, που δεν είναι απλά ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, δεν είναι Δρόσος, δεν είναι λαμόγιο, δεν είναι κανένα φρούτο σαν εκείνον που εμφάνισε ξαφνικά ο Μπάνε. Είναι ένας διάσημος κροίσος, καθ' ομολογία ΠΑΟΚτσής (γι' αυτούς που τα γουστάρουν αυτά), που θα είναι ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ στην Ευρώπη και σου λέει ότι θα σου πληρώσει όλα τα χρέη, θα σου κάνει κούκλα το γήπεδο, θα σου στελεχώσει το τμήμα παντού σε επαγγελματικά ευρωπαϊκά πρότυπα και θα σου φτιάξει ομαδάρα κατευθείαν, χωρίς ημίμετρα, χωρίς 5ετη πλάνα και σούξου μούξου μανταλάκια.

Θέλετε να σας πω ότι έχει συμφωνήσει ήδη από τώρα με Σφαιρόπουλο για το καλοκαίρι και του δίνει 15-20 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ? Θέλετε να σας πω ότι έχει κλείσει ήδη για τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε 2 παίκτες, ο ένας σέντερ με θητεία στην Ευρωλίγκα και ο άλλος 3αρι με θητεία στο ΝΒΑ? Θέλετε να σας πω ότι είναι συνεχώς το επιτελείο του στο γήπεδο μαζί με μηχανικούς και μελετάνε τα πάντα για να το κάνουν στολίδι? Θέλετε να σας πω ότι έχει κάνει ήδη επαφές και με Ευρωλίγκα και με ΝΒΑ Europe και θα διαλέξουμε εμείς που μας συμφέρει να πάμε?

Δε θα σας τα πω μωρέ, καθίστε κάποιοι να πιστεύετε ότι ο Μυστακίδης ξαφνικά έκανε πίσω και δε θέλει τώρα την ομάδα γιατί τα βρήκε ο Ιβάν με τον ΑΣ για το γήπεδο ή πείτε ότι τώρα τα γυρνάει από μόνος του, ενώ ο άνθρωπος έστειλε τον καλύτερο φάκελο που έχουν δει ποτέ όπως είπαν και οι ίδιοι εκεί στην ΕΕΑ (έτσι τον έστειλε για χαβαλέ μάλλον), ενώ ακόμα και τώρα στην ανακοίνωση του επιμένει ότι θα πληρώσει τα πάντα.

Διαγράψτε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω που δεσμεύτηκε να κάνει (και από τις πηγές που έχω, μαθαίνω ότι ήδη τα δρομολογεί) και μείνετε για πάντα στη μιζέρια, στα ντέρμπι με το Λαύριο, στις διπλές τρίπλες του Καλλέ, σε χορηγίες που μετατρέπονται σε δάνεια, σε άκυρες ανακοινώσεις μετά από χαρές και πριν από κρίσιμους αγώνες (ποιος τις ξεκίνησε άραγε?) και σε γενικά ξεκατινιάσματα (όχι δικά σας εδώ μέσα, αλλά από θεσμικά πρόσωπα) για μια συμφωνία που θα έπρεπε να είχε τελειώσει μέσα στα γραφεία (και όχι σε ανακοινώσεις και συνεντεύξεις τύπου) στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του ενδιαφερόμενου.

Μείνετε, λοιπόν, σε όλα αυτά εις τον αιώνα τον άπαντα, γιατί αυτά σας αξίζουν. Συνηθισμένοι είστε άλλωστε.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο Ιωάννης ο Πετμεζάς (δε) θα μας ενημέρωνε πληρέστερα. Εδώ δε μιλάμε για καλές πηγές απλά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Fireman 4, leomatos88, paok apo epilogi
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:03 ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και ο κόσμος αδημονεί, ας πούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, δύο δρόμοι , έτσι όπως έχουν μπλέξει τα πράγματα :

1). Ο κ. Μυστακίδης πληρώνει το χρέος στον Γιάννη Σαββιδη. Όλο το χρέος. Τα πάντα όλα. Τα οποία γνώριζε από την αρχή .
Ολα τα γνώριζε.
Τα πάντα.
Και φυσικά πληρώνει και όλα τα υπόλοιπα χρέη.
Σε περίπτωση που δεν το κάνει και αναλάβει την ΚΑΕ,
τα χρέη πάνε αυτόματα στον Χατζόπουλο και τα μέλη της πρώην διοίκησης.
Πάνε στα πρόσωπα.
Υπάρχει περίπτωση ο Θανάσης να υπογράψει κάτι τέτοιο ;
Ούτε μια στο δις λέω εγώ.

Αρα πληρώνει ο κ. Μυστακίδης και το παίρνει λέει ο πρώτος δρόμος.

2). Δεν πληρώνει τον Γιάννη Σαββιδη και κάνει ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ρίχνοντας το βάρος της ακύρωσης της συμφωνίας στη νυν διοίκηση ότι τάχα αυτή φταίει.
Δεν θα το φάει κανείς αυτό βέβαια γιατί δεν γίνεσαι να έχεις δις και να κολλάς σε χρέη 5,3 εκατομμυρίων
ΟΛΑ ΜΑΖΙ δηλ χρέη και μετοχές

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕΣ
ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΕ.

Αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν ήξερε.

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.

Το να φύγει λοιπόν έτσι ,είναι ο δεύτερος δρόμος.

Αρα, επανερχόμαστε:
Ή πληρώνει ΟΛΑ ή φεύγει.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …

ΥΓ. ΕΤΣΙ βγαίνω και λέω εγώ ο ανόητος.
Εσείς βγείτε και πείτε πως ΟΧΙ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική. Απλά του δίνει την έγκριση να πάρει την ΚΑΕ.

Επισης Πανακας
Αυτό έπρεπε να το βάλεις με μπολτ για να βλέπουν μερική οτι δεν γίνεται να πάρει την καε και μετα να πληρώσει ο ταλιροπαγιδας που το μονο που έχει καταφέρει 5 μήνες τωρα ειναι να γίνουμε μπουρδελο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:03 ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και ο κόσμος αδημονεί, ας πούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, δύο δρόμοι , έτσι όπως έχουν μπλέξει τα πράγματα :

1). Ο κ. Μυστακίδης πληρώνει το χρέος στον Γιάννη Σαββιδη. Όλο το χρέος. Τα πάντα όλα. Τα οποία γνώριζε από την αρχή .
Ολα τα γνώριζε.
Τα πάντα.
Και φυσικά πληρώνει και όλα τα υπόλοιπα χρέη.
Σε περίπτωση που δεν το κάνει και αναλάβει την ΚΑΕ,
τα χρέη πάνε αυτόματα στον Χατζόπουλο και τα μέλη της πρώην διοίκησης.
Πάνε στα πρόσωπα.
Υπάρχει περίπτωση ο Θανάσης να υπογράψει κάτι τέτοιο ;
Ούτε μια στο δις λέω εγώ.

Αρα πληρώνει ο κ. Μυστακίδης και το παίρνει λέει ο πρώτος δρόμος.

2). Δεν πληρώνει τον Γιάννη Σαββιδη και κάνει ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ρίχνοντας το βάρος της ακύρωσης της συμφωνίας στη νυν διοίκηση ότι τάχα αυτή φταίει.
Δεν θα το φάει κανείς αυτό βέβαια γιατί δεν γίνεσαι να έχεις δις και να κολλάς σε χρέη 5,3 εκατομμυρίων
ΟΛΑ ΜΑΖΙ δηλ χρέη και μετοχές

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕΣ
ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΕ.

Αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν ήξερε.

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.

Το να φύγει λοιπόν έτσι ,είναι ο δεύτερος δρόμος.

Αρα, επανερχόμαστε:
Ή πληρώνει ΟΛΑ ή φεύγει.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …

ΥΓ. ΕΤΣΙ βγαίνω και λέω εγώ ο ανόητος.
Εσείς βγείτε και πείτε πως ΟΧΙ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική. Απλά του δίνει την έγκριση να πάρει την ΚΑΕ.

Επισης Πανακας
Στα προσωπα πανε τα χρεη σε διοικηση πρωτοδικειου? Χμμμ.
Fireman 4

Δημοσίευση από Fireman 4 »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:37 Το ότι κάναν και οι 2 πλευρές λάθη το είπα εγώ χθες βράδυ.
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...

ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση πριν το παιχνίδι και την διαρροή της απαντητικής επιστολής της Άλφα. Το θεωρώ ΛΑΘΟΣ.
Εξακολουθώ να ελπίζω για το μπάσκετ μας ότι θα δει άσπρη μέρα.
Θα το κάνει ο Αρίστος, ο Ιβαν, Ελληνοαμερικανός, ευρεία λαϊκή βάση, κάποιος άλλος, ειλικρινά ΔεΜΕΝοιαζει.
ΟΜΩΣ ναι, να τρώω 30αρες και να μου παίρνουν τους παίκτες, με τρελαίνει.
Ελπίζω να τα βρουν.
Σας/μας έχει φάει ο φανατισμός, ΟΛΟΙ μας με τον ΠΑΟΚ είμαστε...
Ωραίες οι προσκοπικες σου συμβουλές και το συμπέρασμα ότι και οι δύο κάνανε λάθη αλλά εγώ δεν είδα τον Χατζόπουλο να μιλάει για παράνομα χρέη λίγο πριν κλείσει το ντιλ. Εμένα προσωπικά μ έχει κουράσει ο φόβος να μην χαθεί ο μπιλιονερ. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι έχουν κουραστεί με την οικονομική μιζέρια που υπάρχει στο μπάσκετ αλλά γάμος με το ζόρι δεν θα έχει μέλλον πόσο μάλλον όταν η πραγματική νυφούλα είναι το λιμάνι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φοβάται ο Χατζόπουλος ότι θα τον κυνηγήσει ο Ιβαν να πληρώσει το δάνειο χορηγία; Χμμ
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Άντε πάλι με το δε γίνεται.

Ο Λαμπουμπου πως πήρε ρε τους διπλα? Πλήρωσε πρώτα τα χρεη?

ΟΧΙ

Απλά έκαναν συμφωνία ότι θα τα διευθετήσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (νομίζω μέχρι Δεκέμβριο) και το έκανε.

Η εμπάθεια σας για συγκεκριμένα πρόσωπα σας κάνει ναην ξέρετε τι λέτε, όχι μόνο εσείς, αλλά και ο μέγας ΠΑΟΚαρχης Πανακας.

Δεν σας ενδιαφέρει το μπασκετακι, σας ενδιαφέρει να βγείτε αληθινοί ως προς τα μοχθηρά σχέδια του Μυστακιδη

Υγ. Να μας πει ο κύριος Χατζόπουλος, πότε μετοχοποιησε, κάτι το οποίο είχε δηλώσει ότι ΔΕΝ θα κάνει. Όλα στο φως
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

navigator11 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:09
Blackgr4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:49 Τον τύπο που έχει τη σελίδα PAOK Basketball Retro δεν τον γνωρίζω, ουτε κόβω το χέρι μου πως όσα λέει ειναι πραγματικά.
Επειδή όμως εδώ και τόσα χρόνια εκτιμώ την επαφή που έχει με το τμήμα και έχω πειστεί πως ειναι πολυ πιο κοντά απο τον μέσο οπαδό, παραθέτω τα όσα ανεβασε εχθές και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Από PAOK Basketball Retro:

Η αλήθεια είναι πως είμαι πάρα πολύ τυχερός. Βγάζω λεφτά
από όλους. Παίρνω λεφτά από τον Χατζόπουλο που τις προάλλες τον αποθέωνα και έλεγα σε προηγούμενο ποστ πως πρέπει να παραμείνει, παίρνω λεφτά από τον Μυστακίδη που θέλω να αναλάβει την ομάδα, βγάζω κι ένα χαρτζιλικάκι κι από τον Ιβάν που κρατάω ουδέτερη στάση και φυσικά ο ΑΣ μού πληρώνει το νοίκι γιατί και ο Μυστακίδης θέλω να πάρει το μπάσκετ και ο Ιβάν να φτιάξει το γήπεδο.

Το ποστ κατέβηκε πολύ απλά γιατί η αγανάκτηση μου για τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας, έγινε ακόμη μεγαλύτερη με κάποια σχόλια και δυστυχώς το πράγμα άρχισε να εκτροχιάζεται. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Παραδεχόμαστε όλοι μας αύριο το πρωί κιόλας πως η Θεσσαλονίκη είναι ένα απέραντο μιζεροχώρι και συνεχίζουμε με Φίλλιο και Ιατρίδη τα ντέρμπι με τη Μύκονο. Κανένα πρόβλημα, στην Αθήνα ήδη κάποιοι πανηγυρίζουν που πάει να χαλάσει το πράγμα, δείτε τα ποστ του Βαγγελάρα και θα καταλάβετε.

Συνεχίζουμε να έχουμε χρέη (τα οποία ως δια μαγείας μια μειώνονται, μια αυξάνονται), να μη μπορούμε να πάρουμε 7ο ξένο, να παίζουμε στο FIBA Europe Cup, να παλεύουμε τη μια χρονιά για την παραμονή, την άλλη για την 6η θέση και την άλλη για την 10η, αλλά να έχουμε ΠΑΟΚτσή πρόεδρο που να είναι ένας από εμάς.

Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ηρωική προσπάθεια των παικτών που έχασαν μόνο με 15. Κανένα πρόβλημα, άλλωστε η γενιά η δικιά μας που συνήθισε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη θα απομακρυνθεί σιγά σιγά, ας αναλάβει η καινούργια που έχει εθιστεί στην ήττα και τη μιζέρια.

Για να το κλείνουμε, η ανάγνωση είναι μία και είναι απλή. Πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, το γεγονός είναι ένα και τα δεδομένα συγκεκριμένα. Είσαι μια φτωχή ομάδα, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα εδώ και 25 γαμημένα χρόνια. Έχεις ξεφτιλιστεί με άρθρα 99, με εκκαθαρίσεις χρεών, με μπαν, με ντισκαλιφιέ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με παρολίγο υποβιβασμούς, με ρεζιλίκια να μη μπορείς να τυπώσεις εισιτήρια και να κάνεις μεταγραφές, με keepaokalive και άλλα πολλά.

Έρχεται ένας δισεκατομμυριούχος, που δεν είναι απλά ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, δεν είναι Δρόσος, δεν είναι λαμόγιο, δεν είναι κανένα φρούτο σαν εκείνον που εμφάνισε ξαφνικά ο Μπάνε. Είναι ένας διάσημος κροίσος, καθ' ομολογία ΠΑΟΚτσής (γι' αυτούς που τα γουστάρουν αυτά), που θα είναι ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ στην Ευρώπη και σου λέει ότι θα σου πληρώσει όλα τα χρέη, θα σου κάνει κούκλα το γήπεδο, θα σου στελεχώσει το τμήμα παντού σε επαγγελματικά ευρωπαϊκά πρότυπα και θα σου φτιάξει ομαδάρα κατευθείαν, χωρίς ημίμετρα, χωρίς 5ετη πλάνα και σούξου μούξου μανταλάκια.

Θέλετε να σας πω ότι έχει συμφωνήσει ήδη από τώρα με Σφαιρόπουλο για το καλοκαίρι και του δίνει 15-20 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ? Θέλετε να σας πω ότι έχει κλείσει ήδη για τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε 2 παίκτες, ο ένας σέντερ με θητεία στην Ευρωλίγκα και ο άλλος 3αρι με θητεία στο ΝΒΑ? Θέλετε να σας πω ότι είναι συνεχώς το επιτελείο του στο γήπεδο μαζί με μηχανικούς και μελετάνε τα πάντα για να το κάνουν στολίδι? Θέλετε να σας πω ότι έχει κάνει ήδη επαφές και με Ευρωλίγκα και με ΝΒΑ Europe και θα διαλέξουμε εμείς που μας συμφέρει να πάμε?

Δε θα σας τα πω μωρέ, καθίστε κάποιοι να πιστεύετε ότι ο Μυστακίδης ξαφνικά έκανε πίσω και δε θέλει τώρα την ομάδα γιατί τα βρήκε ο Ιβάν με τον ΑΣ για το γήπεδο ή πείτε ότι τώρα τα γυρνάει από μόνος του, ενώ ο άνθρωπος έστειλε τον καλύτερο φάκελο που έχουν δει ποτέ όπως είπαν και οι ίδιοι εκεί στην ΕΕΑ (έτσι τον έστειλε για χαβαλέ μάλλον), ενώ ακόμα και τώρα στην ανακοίνωση του επιμένει ότι θα πληρώσει τα πάντα.

Διαγράψτε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω που δεσμεύτηκε να κάνει (και από τις πηγές που έχω, μαθαίνω ότι ήδη τα δρομολογεί) και μείνετε για πάντα στη μιζέρια, στα ντέρμπι με το Λαύριο, στις διπλές τρίπλες του Καλλέ, σε χορηγίες που μετατρέπονται σε δάνεια, σε άκυρες ανακοινώσεις μετά από χαρές και πριν από κρίσιμους αγώνες (ποιος τις ξεκίνησε άραγε?) και σε γενικά ξεκατινιάσματα (όχι δικά σας εδώ μέσα, αλλά από θεσμικά πρόσωπα) για μια συμφωνία που θα έπρεπε να είχε τελειώσει μέσα στα γραφεία (και όχι σε ανακοινώσεις και συνεντεύξεις τύπου) στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του ενδιαφερόμενου.

Μείνετε, λοιπόν, σε όλα αυτά εις τον αιώνα τον άπαντα, γιατί αυτά σας αξίζουν. Συνηθισμένοι είστε άλλωστε.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο Ιωάννης ο Πετμεζάς (δε) θα μας ενημέρωνε πληρέστερα. Εδώ δε μιλάμε για καλές πηγές απλά.
Τον ξερω προσωπικα τον ρετρο. Ειναι στο payroll του μυστακιδη. Οταν ηταν στο Cornell μεταπτυχιακος, τον ειχε στρατολογησει η CIA.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Fireman 4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:06 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός των τρολ του Μυστα στο twitter κάνει πάρτυ και είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται για αγανακτησμενους οπαδούς αλλά για οργανωμένο σχέδιο
Θεωρούμε κι εγώ τρολ που είμαι τρέλα αγανακτισμένος με τον χατζοπουλο;; Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε με τρικλοποδιές με υποτιθέμενο δεύτερο ενδιαφερόμενο από Αμερική, μετά με την κλάψα ότι δεν τον θέλουν στην νέα εποχή και τώρα την ημέρα χαράς όταν βγήκε το οκ από την ΕΕΑ αυτός έτρεξε να την αμαυρώσει με την ανακοίνωση για τα χρέη. Δεν περίμενε ούτε λεπτό. Και σήμερα περιμένω διχαστική συνέντευξη τύπου.
Λοιπόν, αν εσύ χαίρεσαι με την συμμετοχή στο milko cup εγώ λέω πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι για εκεί. Κι αν εσύ θεωρείς μαγική την περσινή χρονιά με την 6η θέση στο πρωτάθλημα εγώ ξαναλέω πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι για εκεί.
Έτρεξαν να τον βαφτίσουν τον Μυστακίδη πιόνι του κουλη ενώ τον αγοράζει όποτε θέλει με την περιουσία του. Και έτρεξαν να του χρεώσουν ότι θέλει την ΚΑΕ για την τούμπα αλλά πάλι κουβά
Τελικά ο χατζοπουλος είναι πιόνι και τρέχει να σώσει τις καρτέλες…..
Τέλος, κατηγορούν τον Μυστακίδη ότι δεν εμφανίζεται και ταυτόχρονα ότι μας διχάζει. Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν μίλησε μας διχάζει. Οχι κύριε Χατζόπουλε. Εσύ μέθυσες με την ξαφνική δημοσιότητα και μας διχάζεις. Ευχαριστούμε για ότι έκανες αλλά τώρα κάνε στην άκρη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι για την κορυφή κι εσύ δεν μπορείς να μας πας.
Κι αν όποιος λέει κάτι που δεν σου αρέσει και τον βαφτίζεις τρόλ σε βαφτίζω κι εγώ θύμα του λαϊκισμού.
Η θέση του ΠΑΟΚ είναι η κορυφή και μόνο ο Μυστακίδης μπορεί να μας πάει εκεί.
These users thanked the author kostasff for the post (total 3):
palok, KalamarGiannis, trf_traveller
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Fireman 4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:17
KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:37 Το ότι κάναν και οι 2 πλευρές λάθη το είπα εγώ χθες βράδυ.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...

ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση πριν το παιχνίδι και την διαρροή της απαντητικής επιστολής της Άλφα. Το θεωρώ ΛΑΘΟΣ.
Θα το κάνει ο Αρίστος, ο Ιβαν, Ελληνοαμερικανός, ευρεία λαϊκή βάση, κάποιος άλλος, ειλικρινά ΔεΜΕΝοιαζει.
Ελπίζω να τα βρουν.
Ωραίες οι προσκοπικες σου συμβουλές και το συμπέρασμα ότι και οι δύο κάνανε λάθη αλλά εγώ δεν είδα τον Χατζόπουλο να μιλάει για παράνομα χρέη λίγο πριν κλείσει το ντιλ. Εμένα προσωπικά μ έχει κουράσει ο φόβος να μην χαθεί ο μπιλιονερ. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι έχουν κουραστεί με την οικονομική μιζέρια που υπάρχει στο μπάσκετ αλλά γάμος με το ζόρι δεν θα έχει μέλλον πόσο μάλλον όταν η πραγματική νυφούλα είναι το λιμάνι
[/quote[

Ειχαμε το αγχος με το γηπεδο, λεμε τελειωσε. Τωρα εχουμε και το λιμανι.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

joshua έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:17 Φοβάται ο Χατζόπουλος ότι θα τον κυνηγήσει ο Ιβαν να πληρώσει το δάνειο χορηγία; Χμμ
Υπήρχε και δάνειο και χορηγία.
Ναι το δάνειο πρέπει να πληρωθεί.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Fireman 4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:17
Άιντε άιντε...

Ελπίζω να τα βρουν.
Ειχαμε το αγχος με το γηπεδο, τωρα εχουμε με το λιμανι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ωραία επειδή εγώ εμπιστεύομαι τον παλοκ που εμπιστεύεται τον ρετρό ξαναρωταω ο χαζός ο καθυστερημένος το ιβανοσκυλλο
Αντί να κάνει 15-20 μυρια ομάδα μπάτζετ του χρόνου γιατί δεν κάνει 10 να τελειώνει με τον τρελό που έμπλεξε και τον κολλημένο τον χατζοπουλο ;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Fireman 4, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Λυπάμαι για την στάση του Μυστακίδη ...

προχθές τα έγραφα απλά φιλολογικά αλλά αποδείχτηκε ότι χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες ότι μπορούμε να διαβάζουμε το παιχνίδι ...

Από την δική μου εμπειρία δεν πιστεύω ότι ο Μυστακίδης θα κάνει πίσω στην ιστορία ...

απλά θα πάρει το μπάσκετ με άλλο τρόπο και τον έχει ήδη βρει ...

Λέτε πολλοί όπως λέει και ο Χατζόπουλος ότι πληρώνει και παίρνει την ΚΑΕ άμεσα ... ότι υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι !

μάλλον δεν υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι ... υπάρχει και τρίτος !

και ο μαγκίτης αποφάσισε να πάει στον τρίτο δρόμο ... δεν θέλει να είναι κιμπάρης, θέλει να παίζει αλλιώς ... και προφανώς από την στιγμή που δεν ήθελε να πάρει και την ΚΑΕ ο Σαββίδης ... θα το είχε κάνει άλλωστε ... θα το καταφέρει

Εμένα με ξενερώνει αυτό και μακάρι να ξενερώνε όλο τον κόσμο ... να πάει να παίξει στο παλατάκι ΜΟΝΟΣ του

αλλά και αυτό δεν θα γίνει ... στην όλη ιστορία είναι περίεργο και τι στάση θα κρατήσει το ΔΣ του ΑΣ και όλοι γύρω από τον ΠΑΟΚ ... εάν όλοι μαζί του έλεγαν ότι αυτός δεν είναι τρόπος να μπεις στην οικογένεια θα είχε άλλη στάση ... μπορεί ... αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ... λιγούρας ... πάντα οι πιο πολλοί είναι καλοθελητές ... μπας και πέσει κανένα ξεροκόμματο ...

πόσο λιγούρια και πόσο μαλακές είναι κάποιοι ... να νομίζουν ότι οι τόσο πλούσιοι δεν υπολογίζουν τα πάντα

υποσ.
επειδή το αναφέρετε πολλοί, δεν υπάρχει περίπτωση να ζητάει ο Σαββίδης πίσω χορηγίες ... οι χορηγίες είναι χορηγίες ... υπηρεσία και πληρωμή ... τέλος ... δεν δίνονται πίσω ... άσχετα εάν ο Σαββίδης είχε βρει ΚΑΙ αυτό τον τρόπο να στηρίξει το τμήμα
These users thanked the author tad for the post (total 3):
Dimitris_L4, Sera4, Fireman 4
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:17 Φοβάται ο Χατζόπουλος ότι θα τον κυνηγήσει ο Ιβαν να πληρώσει το δάνειο χορηγία; Χμμ
Φοβάται ο ένας, φοβάται ο άλλος, φοβάται ο παράλλος.

Ας το αντιστρέψω, ο κ. Μυστακίδης τί φοβάται δηλαδή, μην πληρώσει και του πούνε τσούκου τώρα δε σου δίνουμε;

Εντάξει παιδιά, συνεχίστε το δούλεμα, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω.

Και προσωπικά μετά και τα τωρινά, δεν θέλω να ξαναδώ τον Χατζόπουλο πουθενά. Δυστυχώς είμαστε άτιμοι ως φάρα γενικότερα. Όποιος προσέφερε κάτι στο σύλλογο, κυνηγημένος έφυγε.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
Dimitris_L4, Fireman 4, Dimitrisou, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”