Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Jean Valjean
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εκτός κι αν καποιος αυτό που ήθελε είναι ακριβώς αυτό που γίνεται. 
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- Sera4
Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το όχημα για να τα καταφέρει ήταν το 2ο το οποίο ποτέ δεν ήταν προταιρεοτητα και αφού το 1ο όπως φαίνεται γιόκ τότε βγάζεις διαφορετικά συμπεράσματα .
Για αυτό βλέπεις ΠΑΟΚτσακια στα μαχαίρια και όχι γιατί οι μέν είναι μπασκετικοί και οι δε αδιάφοροι
@icue
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το όχημα για να τα καταφέρει ήταν το 2ο το οποίο ποτέ δεν ήταν προταιρεοτητα και αφού το 1ο όπως φαίνεται γιόκ τότε βγάζεις διαφορετικά συμπεράσματα .
Για αυτό βλέπεις ΠΑΟΚτσακια στα μαχαίρια και όχι γιατί οι μέν είναι μπασκετικοί και οι δε αδιάφοροι
@icue
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- nkoss, navigator11, nunies4
- Jean Valjean
Εκτός κι αν για κάποιον αυτό που ήθελε είναι ακριβώς αυτό που γίνεται...icue έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:19 Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.
Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά πραγματικά δεν γίνεται αυτό.Jean Valjean έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:28Εκτός κι αν για κάποιον αυτό που ήθελε είναι ακριβώς αυτό που γίνεται...icue έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:19 Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.
Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.![]()
Εσύ δεν έγραψες ότι απώτερος στόχος του ΑΣ ήταν να μη χτίσει γήπεδο στην Τούμπα γιατί ο Μυστακίδης ήθελε να το γκρεμίσει και να κάνει εκεί πολυκατοικίες και εμπορικό κέντρο; Και ήσουν και 100% βέβαιος.
Τώρα μετά το 15-0 τους ΑΣ και πάλι παρουσιάζεσαι ως έχων την απόλυτη γνώση περί του τι συμβαίνει.
Δεν την έχεις φίλε μου . Κανένας δεν την έχει, κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι γίνεται παρασκηνιακά.
Επιμένετε να γράφετε ένα μίγμα συνωμοσιολογίας, εξυπνακισμου και προσωπικής εμπάθειας και να το παρουσιάζετε και ως αυτονόητο και 100% αληθές.
Ε δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οπως κάνατε λάθος με το θέμα της Τούμπας, το ίδιο κάνετε κ εδώ.
Αντί σήμερα να είναι μια μέρα γιορτής στον απογευματινό αγώνα, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.
Άραγε ποιος σήμερα έχει το μυαλό του στο αγωνιστικό μετά από αυτό το σκωτσέζικο ντουζ χαρμολύπης ?
Και αν σε κάποιους τους "αξίζει" όλο αυτό, δεν νομίζω στην πλειοψηφία αυτών που δεν ξέχασαν ποτέ το τμήμα αυτό να τους αξίζει αυτό το , λιγότερο, ξενέρωμα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ και μετά.
ίσως γι αυτό και η πόλη αυτή, είναι καταδικασμένη μια ζωή να ζει στην σκιά της Αθήνας, μέσα στην μιζέρια, και ενίοτε να κυνηγά φαντάσματα, "τρώγοντας" τα παιδιά της.
Άραγε ποιος σήμερα έχει το μυαλό του στο αγωνιστικό μετά από αυτό το σκωτσέζικο ντουζ χαρμολύπης ?
Και αν σε κάποιους τους "αξίζει" όλο αυτό, δεν νομίζω στην πλειοψηφία αυτών που δεν ξέχασαν ποτέ το τμήμα αυτό να τους αξίζει αυτό το , λιγότερο, ξενέρωμα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ και μετά.
ίσως γι αυτό και η πόλη αυτή, είναι καταδικασμένη μια ζωή να ζει στην σκιά της Αθήνας, μέσα στην μιζέρια, και ενίοτε να κυνηγά φαντάσματα, "τρώγοντας" τα παιδιά της.
- These users thanked the author mi8rio for the post:
- trf_traveller
Ο ΑΣ ήταν κακός και μπροστινοί του Μυστακίδη μέχρι το 15-0 που έκαναν το αυτονόητο... Τραγέλαφος πραγματικά.Odi έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:36Συγγνώμη φίλε μου, αλλά πραγματικά δεν γίνεται αυτό.Jean Valjean έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:28Εκτός κι αν για κάποιον αυτό που ήθελε είναι ακριβώς αυτό που γίνεται...icue έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:19 Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.
Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.![]()
Εσύ δεν έγραψες ότι απώτερος στόχος του ΑΣ ήταν να μη χτίσει γήπεδο στην Τούμπα γιατί ο Μυστακίδης ήθελε να το γκρεμίσει και να κάνει εκεί πολυκατοικίες και εμπορικό κέντρο; Και ήσουν και 100% βέβαιος.
Τώρα μετά το 15-0 τους ΑΣ και πάλι παρουσιάζεσαι ως έχων την απόλυτη γνώση περί του τι συμβαίνει.
Δεν την έχεις φίλε μου . Κανένας δεν την έχει, κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι γίνεται παρασκηνιακά.
Επιμένετε να γράφετε ένα μίγμα συνωμοσιολογίας, εξυπνακισμου και προσωπικής εμπάθειας και να το παρουσιάζετε και ως αυτονόητο και 100% αληθές.
Ε δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οπως κάνατε λάθος με το θέμα της Τούμπας, το ίδιο κάνετε κ εδώ.
Όχι απλά θεωρίες συνομωσίας, απόψεις χειρότερες από καφενειακού στυλ αντίστοιχο της κουλτούρας των λούμπεν υπερασπιστών της ιδέας του ΠΑΟΚ...
- navigator11
DamoN έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27 Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
@icue
Εν τω μεταξύ μέχρι σήμερα ουδείς έχει διαψεύσει, έστω μέσω διαρροών, όσα υποστήριξαν δημόσια συγκεκριμένοι άνθρωποι σχετικά με όσα φέρεται να τους είπε ο αμπελαλέ Κατσαρής αφότου "έσκασε" το θέμα της ιστορικής συμφωνίας με Μυστακίδη για τη νέα Τούμπα. Μεταξύ των οποίων ήταν και ότι ο τελευταίος δεν ενδιαφερόταν να αναλάβει το ... θαμπό τμήμα του μπάσκετ. Μπορεί εν πορεία βέβαια να μετέστρεψε οπτική.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- DamoN
Αυτό πλέον που ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ χωρίς καμμία αμφιβολία είναι ότι:
ο Τέλης έχει ηδη σχηματίσει ένα "επιτελείο" που επιτίθεται σε όποιον θεωρεί "αντίπαλό του"
Στην αρχή νόμιζε κάποιος ότι ηταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ με τον ΙΒΑΝ
Ομως δεν είναι έτσι
Ο ίδιος μηχανισμός και τα ΙΔΙΑ πρόσωπα τώρα επιτίθενται σχεδόν με τον ίδιο μηχανισμό σκέψης στον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ που "δεν πουλάει κοψοχρονιά" τον ΠΑΟΚ στον...δισεκατομμυριούχο με το μεγάλο βεληνεκές
Ελπίζω να μην έχει άλλος σειρά
Και ναι ρε παιδιά
Να τελειώνουμε
Ν' αναλάβει η Alpha Sports Group να έλθουν και οι νέοι παίκτες που είναι ήδη κλεισμένοι
Δεν γίνεται ο συμπολίτης να έχει ξεφύγει και εμείς να μείνουμε πίσω
Να τρώμε 20αρες και 30αρες
Πως θα κυκλοφορήσουμε στην πόλη
Δεν γίνεται Αμερικανάκια να έχουν μόνο την μια ομάδα της πρωτεύουσας της Μακεδονίας
ο Τέλης έχει ηδη σχηματίσει ένα "επιτελείο" που επιτίθεται σε όποιον θεωρεί "αντίπαλό του"
Ομως δεν είναι έτσι
Ο ίδιος μηχανισμός και τα ΙΔΙΑ πρόσωπα τώρα επιτίθενται σχεδόν με τον ίδιο μηχανισμό σκέψης στον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ που "δεν πουλάει κοψοχρονιά" τον ΠΑΟΚ στον...δισεκατομμυριούχο με το μεγάλο βεληνεκές
Και ναι ρε παιδιά
Να τελειώνουμε
Ν' αναλάβει η Alpha Sports Group να έλθουν και οι νέοι παίκτες που είναι ήδη κλεισμένοι
Δεν γίνεται Αμερικανάκια να έχουν μόνο την μια ομάδα της πρωτεύουσας της Μακεδονίας
Όταν ο Σαββίδης ήρθε την πρώτη φορά και οι πολιτικάντηδες τον παρουσίαζαν ως μεσσία, προξενεύοντας είτε τον ΠΑΟΚ είτε τον Ηρακλή , είτε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αυτός ζήτησε να πάρει το γήπεδο ως εξασφάλιση.navigator11 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:41DamoN έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27 Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
@icue
Εν τω μεταξύ μέχρι σήμερα ουδείς έχει διαψεύσει, έστω μέσω διαρροών, όσα υποστήριξαν δημόσια συγκεκριμένοι άνθρωποι σχετικά με όσα φέρεται να τους είπε ο αμπελαλέ Κατσαρής αφότου "έσκασε" το θέμα της ιστορικής συμφωνίας με Μυστακίδη για τη νέα Τούμπα. Μεταξύ των οποίων ήταν και ότι ο τελευταίος δεν ενδιαφερόταν να αναλάβει το ... θαμπό τμήμα του μπάσκετ. Μπορεί εν πορεία βέβαια να μετέστρεψε οπτική.
Εκεί όμως δεν δείξαμε ενδοιασμούς. όταν τελικά πήρε την ΠΑΕ δεν βάλαμε ανάχωμα την , διφορούμενη τότε στάση του.
Τι θυμάσαι κι εσύ τώρα? Άσε τα παιδία να ξεσπαθώσουν με τον Χατζόπουλο που μπαίνει εμπόδιο.navigator11 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:41DamoN έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27 Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
@icue
Τωρα αναλυσε μας και το εισαγωγικο play του καλιπαρι στην 1-3 -1 για να μας πεισεις οτι εμφανιστηκες εδω απο την καψα σου για το μπασκετ.
Μας έριξαν από τον λευκό πύργο και βρήκαμε πορτοφόλι .
Ευχαριστήσαμε αυτον που μας έριξε , το δικαιολογήσαμε ότι ήταν βάσει σχεδίου ,γιατί 25 χρόνια ήμασταν φτωχοί και τώρα που ξαναέρχεται να μας πάρει τα λεφτά κραζουμε τον φίλο μας ( ο οποίος μια 8ετια μας δίνει δανεικά να επιβιώσουμε )που δεν μας βοήθησε να τα κρατήσουμε
Ευχαριστήσαμε αυτον που μας έριξε , το δικαιολογήσαμε ότι ήταν βάσει σχεδίου ,γιατί 25 χρόνια ήμασταν φτωχοί και τώρα που ξαναέρχεται να μας πάρει τα λεφτά κραζουμε τον φίλο μας ( ο οποίος μια 8ετια μας δίνει δανεικά να επιβιώσουμε )που δεν μας βοήθησε να τα κρατήσουμε
Συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι είναι οκ να ξεφύγει ο συμπολίτης και πρέπει να χαίρομαι με 20αρες και 30αρες.warmeater έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:46 Αυτό πλέον που ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ χωρίς καμμία αμφιβολία είναι ότι:
Ομως δεν είναι έτσι
Και ναι ρε παιδιά
Να τελειώνουμε
Να το φορέσουμε και στο κούτελο.
palok έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:50 Τωρα αναλυσε μας και το εισαγωγικο play του καλιπαρι στην 1-3 -1 για να μας πεισεις οτι εμφανιστηκες εδω απο την καψα σου για το μπασκετ.
[/quot
Αν είναι για μένα αυτό, συγνώμη που δεν γνωρίζω το play του καλιπάρι.
Αν η γνώση του συγκεκριμένου play είναι απαραίτητη προυπόθεση για να ασχολείται κάποιος με το μπάσκετ, ζητώ ταπεινμά συγνώμη.
Πειτε μου πως μπορώ να επιστρέψω το διαρκείας μου, έως ότου αποκτήσω τις απαραίτητες γνώσεις.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός των τρολ του Μυστα στο twitter κάνει πάρτυ και είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται για αγανακτησμενους οπαδούς αλλά για οργανωμένο σχέδιο