Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αν καταφέρουμε και χαλάσει η συμφωνία,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε παιδιά έλεος. 30 σελίδες γράψατε σε ένα απόγευμα. Διαβάζω 3 ώρες τώρα και το μυαλό μου έγινε κουρκούτι.

Μακάρι να μη χαλάσει η συμφωνία. Τέτοια ευκαιρία που να ξαναβρεθεί; θα βλέπουμε τους άλλους να προοδεύουν και θα μαστε στα ίδια τόσων ετών, έρανο για την ομάδα...

Ερώτηση; εξαρτάται από τον Χατζόπουλο η ανανέωση θητείας; Ή είναι δουλειά του ΑΣ να ορίζει Διοίκηση Πρωτοδικείου;
και να του χρεώσουν αποτυχία στην πώληση και βάλουν άλλους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

boogeyman77 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:36 Αν καταφέρουμε και χαλάσει η συμφωνία,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Καλα μην το λες...Καποιοι ηδη πανηγυριζουν....
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

σίγουρα οι οπαδοί της ομάδας,κι εμάς μέσα μαζί μας βάζω, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που γίνεται. Αλλο η επιθυμία των ανθρώπων (από όποια πλευρά κι αν έχουν διαλέξει) και άλλο η πραγματική επιρροή στα γεγονότα.

Δυστυχώς περνάμε το μαρτύριο του Σισυφου.
Και οι μεν και οι δε.

ΥΓ μου κάνει τρομερή εντ'υπωση το πόσο πωρώνονται όλοι. ΔΕΝ έχω δει έναν άνθρωπο να προσπαθεί να δει τα πράγματα και από τις 2 πλευρές, να δικαιολογεί, να έχει ανεκτικότητα στα λάθη.
Γιατί πρέπει ο ένας να είναι ο απόλυτος κακός και ο άλλος ο απόλυτος καλός;
Δεν έκανε λάθη ο Χατζόπουλος;
Δεν έκανε λάθη η πλευρά Μυστακίδη;
πλάκα με κάνετε;
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:42 ρε παιδιά έλεος. 30 σελίδες γράψατε σε ένα απόγευμα. Διαβάζω 3 ώρες τώρα και το μυαλό μου έγινε κουρκούτι.

Μακάρι να μη χαλάσει η συμφωνία. Τέτοια ευκαιρία που να ξαναβρεθεί; θα βλέπουμε τους άλλους να προοδεύουν και θα μαστε στα ίδια τόσων ετών, έρανο για την ομάδα...

Ερώτηση; εξαρτάται από τον Χατζόπουλο η ανανέωση θητείας; Ή είναι δουλειά του ΑΣ να ορίζει Διοίκηση Πρωτοδικείου;
και να του χρεώσουν αποτυχία στην πώληση και βάλουν άλλους;
αν δεν την πάρει δεν υπήρχε καμία ευκαιρία
θα είναι απόδειξη αυτών που έλεγαν κάποιοι ότι δεν είχε σκοπό να την πάρει ποτέ

γιατί ο μέσα στους 3-4 πλουσιότερους Έλληνες αν ήθελε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν νομίζω να τον σταματούσε κάτι
These users thanked the author freemind for the post (total 3):
Apil44, Montrealiotis, demo4
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:26 Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ήταν δείγμα γραφής αλλά γραφικότητας. Με πρώτο και λαμπρότερο την σχεδόν ταυτόχρονη με του ΑΣ αλήστου μνήμης δημόσια τοποθέτηση ότι το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή ανά την υφήλιο για τη νέα Τούμπα επιτέλους γινόταν από τον ίδιο πραγματικότητα. Τη στιγμή που απλά, βάσει δηλαδή όσων επικαλέστηκαν ο Κατσαρής μέσω διαρροών, η Γιαννακοπούλου επισήμως κλπ, ο κυρ Θανάσης κι ο Τέλης είχαν ένα αναγνωριστικό chit chat διαθέσεων.
Το άλλο ήταν η αποστολή μέσω ταχυδιανομέα ενός τραπεζόχαρτου στον ΑΣ ότι διαθέτει μπακίρι.
Για κολοσσιαίο επιχειρηματία σε εμένα τουλάχιστον όλα αυτά φάνηκαν το λιγότερο ασόβαρα. Οκ, Βλάσσαρος Τσάκας προφανώς και δεν είναι. Αν επαρκεί αυτό για να καλύψει οτιδήποτε άλλο, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Equalizer έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:42 1. Μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες έχω διαβάσει αρκετά εξαιρετικά ποστ, μπράβο

2. Δεν θέλει προσπάθεια για να δει κανείς ότι διαβάζουμε ένα ακόμα κεφάλαιο του ίδιου προβλήματος, απλά με επίκεντρο την ΚΑΕ αντί για την ΠΑΕ

3. Όλη αυτή η κατάσταση, άποψη μου, είναι αποτέλεσμα του ελεεινου και ανύπαρκτου επί 30 χρόνια ΑΣ πρωτίστως και δευτερευόντως ημών των ίδιων που δεν ασκούμε επαρκή έλεγχο στα του συλλόγου, και έχουν φέρει μεγάλα τμήματα όχι μόνο στο όριο της εξαθλίωσης αλλά κυρίως της γελοιοποιησης

4. Αν ισχύει, το ποστ του gergeo αρκεί ως απάντηση, στην αμφισβήτηση Χατζοπούλου. Εφόσον είχε την ίδια απαίτηση και από άλλους επενδυτές, υπαρκτούς ή ανύπαρκτους και την περιέγραψε μήνες πριν, τότε δεν βλέπω τι κακό έκανε τώρα.

5. Ας περιμένουμε για να δούμε.

6. Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που πέρασε εντελώς στα ψιλά, είναι η φημολογούμενη ελαφρά τη καρδία και γενναιόδωρη παραχώρηση χρήσης του γηπέδου, χωρίς να έχει επικοινωνηθει ή διαρρεύσει κανένα στοιχείο γύρω από όρους, υποχρεώσεις, δεσμεύσεις. Χύμα στο κύμα όλα. Για το ένα παμπάλαιο γήπεδο έτη επί ετών κοντρες, εισηγήσεις, απορρίψεις, ζυμώσεις. Για το άλλο σύγχρονο γήπεδο, έλα μωρέ μη μας ζαλιζεις, πάρτο και κάντο ότι θες.
Για το 6. Θα σε απαντήσω .το ένα γήπεδο το παμπαλαιο το τραγικό ενδιαφέρθηκαν 2 να το πάρουν να το κάνουν καινούργιο οπότε αυτός που το έχει κοίταξε από ποιον θα πάρει τα πιο πολλά κ σίγουρα λεφτά για να το κάνει,κ ότι θα τον δέσει για να το κάνει 100%.το άλλο γήπεδο το σύνχρονο (εδώ γελάμε ) που φυτρώνουν δέντρα στα σκαλιά ,που είναι ζούγκλα γύρω που δεν έχει χώρους ούτε για ένα μαγαζί ποτέ από τότε που δημιουργήθηκε δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να επένδυση,οπότε ναι το δίνεις χωρίς πολλά πολλά για να μην το δεις μερικά χρόνια μετά πισίνα από τις βροχές η να μην έχει θέρμανση.ας το κρατήσουμε να κάνουμε επιτροπή να πάμε την Άνοιξη για κλάδεμα κ συμμάζεμα
RazvanLucesku

Δημοσίευση από RazvanLucesku »

Παραθέτω το post του PAOK Basketball Retro, μίας σελίδας που ακολουθώ κοντά 10 χρόνια και είναι η μόνη καθαρά μπασκετική σελίδα για τον ΠΑΟΚ με συστηματική παρουσία στα social.

https://www.facebook.com/share/17cGbhYBJy/
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ας γίνει δεσμευτική συμφωνια αν φοβούνται κάτι. Τα χρέη μεταβιβαζονται, δεν υπάρχει λογική να πει δεν πληρώνω. Δεν γίνονται αυτά παιδιά
george188

Δημοσίευση από george188 »

navigator11 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:01
george188 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:26 Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ήταν δείγμα γραφής αλλά γραφικότητας. Με πρώτο και λαμπρότερο την σχεδόν ταυτόχρονη με του ΑΣ αλήστου μνήμης δημόσια τοποθέτηση ότι το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή ανά την υφήλιο για τη νέα Τούμπα επιτέλους γινόταν από τον ίδιο πραγματικότητα. Τη στιγμή που απλά, βάσει δηλαδή όσων επικαλέστηκαν ο Κατσαρής μέσω διαρροών, η Γιαννακοπούλου επισήμως κλπ, ο κυρ Θανάσης κι ο Τέλης είχαν ένα αναγνωριστικό chit chat διαθέσεων.
Το άλλο ήταν η αποστολή μέσω ταχυδιανομέα ενός τραπεζόχαρτου στον ΑΣ ότι διαθέτει μπακίρι.
Για κολοσσιαίο επιχειρηματία σε εμένα τουλάχιστον όλα αυτά φάνηκαν το λιγότερο ασόβαρα. Οκ, Βλάσσαρος Τσάκας προφανώς και δεν είναι. Αν επαρκεί αυτό για να καλύψει οτιδήποτε άλλο, δεν ξέρω.
Εγω στο γηπεδικό είχα ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν χωρίς ναι μεν αλλά. Από εκεί και έπειτα αχυρανθρωπο και απατεώνα δεν τον θεωρώ, αν τον θεωρεί ο Χατζόπουλος ας προτείνει κάτι πιο απλό κ αν δεν δεχτεί ο άλλος ας πάει απο εκεί ποθ ήρθε. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και στο μπάσκετ ,δεν γίνεται να συνεχίσει το μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει
These users thanked the author george188 for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Δεν θέλω και δεν προκειται να αναφερθώ στα της αλλαγής ιδιοκτησίας.
Είναι ειδικά θέματα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά και βλέπω ότι η παραπληροφορηση παει σύννεφο.
Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο Μυστακίδης αποκαλείται συνεχώς και συστηματικά "δισεκατομμυριούχος", πιο συχνά π.χ. απ'οτι Τέλης ή με το επώνυμό του. Σε έναν κόσμο που έχει μάθει να κόβει λέξεις επειδή βαριέται να γράφει και να διαβάζει τις πολυσυλλαβες από αυτές, το να προτιμα κανείς συνεχώς μια 8συλλαβη λέξη απο μια 2συλλαβη είναι τουλάχιστον περιεργο.
Δεν γίνεται να μην γράφεις ολοκληρο το όνομα ενός μέλους όταν μάλιστα απευθυνεσαι σε αυτό και να γράφεις πχ Ναβι ή Κατ, αλλά να γράφεις "δισεκατομμυριούχος" για τον Μυστακίδη χωρίς μάλιστα να απευθυνεσαι σε αυτόν.
Θεωρώ ότι η χρήση αυτής της λέξης αποτελει ευθεία υποτίμηση των ΠΑΟΚτσήδων καθώς τους θεωρεί λιγούρηδες που θαμπωνονται από τα δολάρια.

Το κυριότερο κριτήριο για έναν προεδρο, επικεφαλής, μεγαλομέτοχο, ηγέτη κλπ. στον ΠΑΟΚ είναι άλλο, όχι τα χρήματα που διαθέτει.

Δευτερο σημαντικό είναι το ότι ο Μυστακίδης δεν επέλεξε ποτέ μέχρι στιγμής να απευθυνθεί άμεσα ο ίδιος ούτε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ούτε στο ευρύ κοινό.
Κι αυτό με τη σειρά του δηλώνει απαξίωση προς τους ΠΑΟΚτσήδες.

Για μένα αυτά τα δυο θα ήταν ικανός λογος για έναν ΠΑΟΚτσή να γυρίσει την πλατη στον συγκεκριμένο.
Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς οικονομικά, μάνατζμεντ κλπ.
Χρειάζεται απλώς να νιώθει!!!
These users thanked the author Jean Valjean for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

το ηξερε απο την αρχη.αν χαλασει δε θα ψταιει ο χατζο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:21
navigator11 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:01
Εγω στο γηπεδικό είχα ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν χωρίς ναι μεν αλλά. Από εκεί και έπειτα αχυρανθρωπο και απατεώνα δεν τον θεωρώ, αν τον θεωρεί ο Χατζόπουλος ας προτείνει κάτι πιο απλό κ αν δεν δεχτεί ο άλλος ας πάει απο εκεί ποθ ήρθε. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και στο μπάσκετ ,δεν γίνεται να συνεχίσει το μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει

Βρε μαζί σου. Απλά επισημαίνω ότι, τουλάχιστον από το ελάχιστο που μας επετράπη να πάρουμε εμείς οι άσχετοι μια μυρωδιά, δε θαρρώ ότι τους πιο πολλούς τους γήτεψε με τη συμπεριφορική του γοητεία. Εν πάση περιπτώσει, μια μικρή παύση σήμερα κι από Δευτέρα όρεξη να έχουμε. Λογικά θα προκύψει υλικό για μαλλιοτραβήγματα.
These users thanked the author navigator11 for the post:
george188
blackhumor44

Δημοσίευση από blackhumor44 »

Διαβάστε το ποστ του Ρετρο (με τον οποίον στο παρελθόν εχω διαφωνήσει κάθετα σε πολλά) να ξεστραβωθείτε. Αν θέλετε να καθίσετε με τον ¨εναν από μας¨ καλή συνέχεια στην μιζέρια σας με Ιατρίδηδες και ντέρμπι με Μυκόνους και Λαύρια. Και περαστικά...

Υ.Γ. Αδιάφορο αν έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν. Δεν θα την πληρώσει ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

RazvanLucesku έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:10 Παραθέτω το post του PAOK Basketball Retro, μίας σελίδας που ακολουθώ κοντά 10 χρόνια και είναι η μόνη καθαρά μπασκετική σελίδα για τον ΠΑΟΚ με συστηματική παρουσία στα social.

https://www.facebook.com/share/17cGbhYBJy/
τι γραφει θεε μου..εχουν ξεφυγει...καλα για τα στεγανα του τελη γελω..εχουμε προπονητη και λεει ο ανωνυμος κλεισαμε σφαιροπουλο για το καλοκαιρι...
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”