Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Επίσης , με όλη την αγάπη ρε Θανάση, δεν μπορείς να βγάζεις ανακοίνωση τη μέρα των χαρμόσυνων με την ΕΕΑ και μετά να απορείς με το timing της απάντησης.
Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.
Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
ελα τζαμπα συζητιεται ολο το ρεζιλικι
στο κατω κατω εχω θανασαρα που να κωλωσω; ας μου παιρνει παικτες το σκουλικι η κουλα και το λαυριο ε και; τουλαχιστον δεν μπηκε ο φυτευτος δισεκατομμυριουχος στο αθλημα οπου ο πιο δυνατος παικτης ειναι η ΒΙΑΝΕΞ
στο κατω κατω εχω θανασαρα που να κωλωσω; ας μου παιρνει παικτες το σκουλικι η κουλα και το λαυριο ε και; τουλαχιστον δεν μπηκε ο φυτευτος δισεκατομμυριουχος στο αθλημα οπου ο πιο δυνατος παικτης ειναι η ΒΙΑΝΕΞ
Φίλε πως επέλεξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ?alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:49 τελος παντων παιδια ολα καλα
στην τελικη ο κοσμος του ΠΑΟΚ επελεξε για καλο η για κακο
δεν χωρεσε ο Μυστακιδης στην οικογενεια του ΠΑΟΚ συνεχιζουμε ως εχει εγω θα πω οτι καποιοι καναν οτι μπορουσαν για να μη βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο ενας δισεκατομμυριουχος υπο το πρισμα της ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΗΣ ταμπελας του "φυτευτου"
αλλα ας τελειωνει τουλαχιστον την δευτερα αυτο το ρημαδι το παραμυθι να ησυχασουμε
Ο Μυστακίδης σήμερα πατάει ένα κουμπί με την μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό για την ΑΜΚ και όλα τελειώνουν.
Ο Μυστακίδης έχει την τελευταία επιλογή ούτε ο κόσμος ούτε ο Χατζόπουλος.
-
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
Κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό αλλα όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει.... λιγουλάκι σφιχτο τον βλέπω. Και ο Τίγρης έχει χρήματα αλλά την κουλα την έριξε Γ εθνική για να την πάρει τζάμπα γιατί στόχο δεν είχε να επενδύσει αλλά να εκμεταλευτεί το χτίσιμο του γηπέδου και να βγάλει λεφτά όχι να επενδύσει. Just sayingalexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:57φιλτατε νομιζω πως η alpha group ελεγχομενη απο τον δισεκατομμυριουχο Μυστακιδη εχει εγκριθει απο την επιτροπη επαγγελματικου αθλητισμου για την εξαγορα της ΚΑΕ ΠΑΟΚwarmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:55Κάτσε τωρα γιατι θα τρελαθώalexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:42
την κολοκυθια παιζουμε
βγαζεις ανακοινωση 2 μερες πριν τον αγωνα πετωντας το μπαλακι στην αλλη πλευρα και στην απαντηση 1 μερα μετα δηλωνεις εκπληκτος με το timing της απαντησης
Τι ειναι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ για τον ΠΑΟΚ η alpha group ;;
Τι ακριβως ειναι που θα την υπολογισει ο ΠΑΟΚ για το αν θα της στειλει η οχι ανακοινωση πριν απο αγωνα του ΠΑΟΚ
Τι ειναι;;
Να σου πω ;;
ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
hope this helps
- These users thanked the author ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ for the post (total 3):
- warmeater, Montrealiotis, vasgias
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
ρε τον μπαγασα για πλακα πηγε στην ΕΕΑ και ειχε ετοιμασει διοικηση;Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:58Εγώ φίλε μου δεν είδα καμία διάθεση από τον Μυστακίδη να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Του φάνηκαν πολλά τα λεφτά που λέγεται ότι του ζήτησε ο Ιβαν για την ΠΑΕ, του φαίνονται και πολλά τα 2-3 εκατομμύρια της ΚΑΕ. Υποτίθεται μιλάμε για τον 2ο-3ο πλουσιότερο ελληναalexgarcia6 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:49 τελος παντων παιδια ολα καλα
στην τελικη ο κοσμος του ΠΑΟΚ επελεξε για καλο η για κακο
δεν χωρεσε ο Μυστακιδης στην οικογενεια του ΠΑΟΚ συνεχιζουμε ως εχει εγω θα πω οτι καποιοι καναν οτι μπορουσαν για να μη βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο ενας δισεκατομμυριουχος υπο το πρισμα της ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΗΣ ταμπελας του "φυτευτου"
αλλα ας τελειωνει τουλαχιστον την δευτερα αυτο το ρημαδι το παραμυθι να ησυχασουμε
Άρα λοιπόν,κάποιος αθετεί μια συμφωνία η οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ και επήλθε, μετά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών,,για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αλλαγή του καθεστώτος στην ΚΑΕ....jibbie έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:44 λοιπον επειδη διαβαζω απο χθες διαφορα στα social και εδω μεσα περι αχαριστιας εκβιασμων και λοιπα δακρυβρεχτα παμε να δουμε λιγο την κατασταση με ψυχρή λογική, οπως λειτουργει η αγορα και οχι οπως νομιζουμε εμεις οτι λειτουργει στο κεφαλι μας.
η ημερομηνια της 9ης δεκεμβριου δεν ειναι απλα μια τυπικη ληξη θητειας. ειναι το απολυτο leverage στα χερια του ακατανόμαστου και εξηγω για να καταλαβαινουμε τι βλεπουμε.
σε τέτοιες μπίζνες οταν ο πωλητης εχει το πιστολι στον κροταφο με ημερομηνια ληξης ο αγοραστης κανει τον κινέζο. ο ακατονόμαστος ξερει οτι ο θανασης ειναι κουρασμενος εχει ματωσει οικονομικα και ψυχολογικα και θελει exit strategy χθες. οποτε οσο πλησιαζουμε στις 9/12 ο ΠΑΟΚ γινεται αυτο που λεμε distressed asset και ο μυστακιδης σου λεει μαγκα μου βιαζεσαι να πουλησεισ; ωραια οι οροι μου ειναι αυτοι. αν δε σ αρεσουν τραβα ανανεωσε στο πρωτοδικειο και πληρωνε μονος σου. ειναι κυνικο ναι. ειναι παραλογο επιχειρηματικα οχι. μπέσα δεν εχει ο ακατανόμαστους, ξέρω ναι, ας περιμενουχαχαχαχα
εδω ειναι ολο το ζουμι της ανακοινωσης της ΚΑΕ . ο χατζοπουλος ως προεδρος πρωτοδικειου εχει προσωπικη αστικη και ποινικη ευθυνη για χρεη στο δημοσιο. τι φοβαται. οτι αν δωσει τις μετοχες χωρις να εχουν πληρωθει τωρα τα χρεη και αυριο ο μυστακιδης λεμε τωρα βαρεσει κανονι η καθυστερησει τις πληρωμες η εφορια θα κυνηγαει τον χατζοπουλο για τα πεπραγμενα της θητειας του. γι αυτο ζηταει τα λεφτα μπροστά σε λογαριασμο της ΚΑΕ για να κανει το clear cut και να κοιμαται ησυχος.
απο την αλλη παμε στην πλευρα του επενδυτη ακατανόμαστου τσιριμπογκολου. ποιος σοβαρος επιχειρηματιας του βεληνεκους του ακατανόμαστου θα εβαζε εκατομμυρια σε εναν λογαριασμο που διαχειριζεται αλλος πριν παρει το management; κανεις. αυτονόητα πράγματα όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και πως να υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, για το οποίο βέβαια φταίει πρωτίστως ο ίδιος.
το παιχνιδι τωρα ειναι chicken game. ο ακατανομαστος πονταρει στο οτι ο χατζοπουλος θα λυγισει υπο τον φοβο του κενου διοικησης στις 9/12 και θα δωσει τα κλειδια χωρις την προκαταβολη των χρεων απλα με μια ισχυρη νομικη δεσμευση. ο χατζοπουλος ποντάρει στον κοσμο βλ ανακοινωσεις για να πιεσει ηθικα τον ακατανομαστο αμφιβόλου ηθικής θεσσαλονικεα αλλα σε αυτα τα carbon based lifeforms τύπου ακατανόμαστου το συναισθημα παει περιπατο.
φαντάζομαι οτι θα βρεθει λυση πιθανοτατα μεσω καποιου escrow account γιατι κανενας δεν θελει να χρεωθει το ναυαγιο. αλλα μην περιμενετε ρομαντισμους ειναι σκληρο ποκερ και ο ακατανομαστος κραταει καλυτερα χαρτια λογω της 9ης δεκεμβριου. υπομονη μεχρι τη δευτερα αλλα μην τσιμπατε με τις κορωνες. business is business.
Γιατί εάν δεν υπήρξε αυτή η συμφωνία....τσάμπα συζητάμε και χαλάμε τις καρδιές μας.
Ποιος έκλεισε την πόρτα στον Μυστακίδη όλοι εμείς οι οπαδοί? Δεν αναρωτήθηκες πως θα πάρει για εκμετάλλευση ενα ιδιόκτητο γήπεδο? Η σε νοιάζει μονο του ποδοσφαιρου? του έβαλε κανενας εμπόδιο? Έβαλε ορκωτούς? Ξέρει τα χρέη? Ε ας τα πληρώσει για να πάρει την καε. Το να πάρει την καε και τρέχουν όλοι αυτοί που βοήθησαν ολα αυτά τα χρονια να πάρουν τα λεφτα τους ειναι ωραια?Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:54 Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ένας κ άλλο ο άλλος;
Τέλος πάντων επειδή ειλικρινά προσωπικά σιχάθηκα την όλη κωμωδία και τους γρίφους, ετοιμάζομαι για τη συμμετοχή μου στην 4η,5η,6η ΑΜΚ και γερό στομάχι και αγώνας επιβίωσης.
Ετσι δουλειά δεν γίνεται. Τι είχες ΠΑΟΚ, τι είχα πάντα.
Ελπίζω όλοι εσείς που κλείνετε την πόρτα σε μια αλλαγή σελίδας που περιμένει το τμήμα 25 χρόνια, να μην είστε οι πρώτοι που θα κράζετε τον Χατζοπουλο όταν στραβώσουν τα αποτελέσματα της ομάδας. Που μακάρι να μην γίνει ποτέ , αλλά τα νούμερα μιλάνε μόνα τους.
Ότι οι αυτοκαταστροφικοί σκώληκες θα έβρισκαν άκρη με παράγοντα που τους πλήρωσε χρέη πριν από τον ΠΑΟΚ, δείχνει το μπουρδελο στην ΚΑΕ.
Κρίμα.
- Maurice_Escargot
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες συζητησεις εγιναν στις 2 Σεπτεμβριου, πριν απο αυτην αλλα και μετα απο αυτην την ημερομηνια εγιναν με στρατηγικες προσεγγισεις εκατερωθεν. (ναι, μπορειτε να πιστευσετε πως ο Χατζοπουλος ειναι κι αυτος επιχειρηματιας και πολυ καλος μαλιστα του λογου του, δειτε τις δραστηριοτητες του εκτος της ΚΑΕ)
Το μισος που βγαινει προς το προσωπο του Χατζοπουλου σημερα καταδεικνυει τον βοθρο που επικρατει. Ο ραγιαδισμος του Ελληνα επιβεβαιωνεται παντα. (προσφατα τα ξαναειπε πολυ καλα ο Νικος Σιμος στον Καρβουνοπουλο στο Militaire)
Επειδη παλι εκατσα μολις τωρα να διαβασω λεξη προς λεξη τις δυο επιστολες που προηγηθηκαν της πιο προσφατης, βλεπω πως η ΚΑΕ βγαζει ανακοινωση αμεσως μετα την χορηγηση εγκρισης απο την ΕΕΑ και οι δυο λεξεις που boldαρω γιατι αυτες ειναι που εχουν σημασια ειναι η ταυτόχρονη αποπληρωμή
Σαν πρακτικη δεν ειναι η πιο συνηθισμενη, αλλα τα πραγματα εκει εξω ειναι πολυπλοκα, ειδικα σε acquisitions αθλητικων οργανισμων με επικειμενο financial restructuring. Δεν ειναι ασπρο-μαυρο, δεξια-αριστερα, μια πλευρα εναντι της αλλης, paoktoday vs paok24 κλπ. Το να βρισκομαστε εγκλωβισμενοι σε αυτον τον τροπο σκεψης υπογραμμιζει τον ραγιαδισμο μας και μονο που μονο εσωστρεφεια και διχασμο προκαλει.
Το πιο προσφατο παραδειγμα τετοιου ειδους financial restructuring at ownership transfer στον επαγγελματικο αθλητισμο του υψηλοτερου επιπεδου - αρα κατω απο regulatory guidelines ανωτερης αρχης - ειναι αυτο της Μπορνμουθ το 2022 οπου και ο Ρωσσος Maxim Victorovich Demin πουλησε την ομαδα στον Bill Foley. Ο Συλλογος χρωστουσε στην εταιρεια του Ρωσου σχεδον 200 εκατομμυρια ευρω υπο την μορφη shareholder loans. Yπηρξε write-off σχεδον του μισου ποσου το οποιο δεχθηκε η Premier League μονο και μονο επειδη εγινε την ιδια στιγμη που αλλαξε το ιδιοκτησιακο καθεστως. Το ποσο αυτο που διαγραφηκε - μεσω ενος legal window - προστεθηκε στο Profitability and Sustainability της ομαδας, κατι που δημιουργησε value και για τον νεο ιδιοκτητη (σημαντικο στην περιπτωση του Μυστακιδη με τον ΠΑΟΚ). Το παραθυρακι ηταν το simultaneous acquisition and debt clearance.
Yπαρχει λοιπον μια συμφωνια συμφωνα με τα χθεσινα λεγομενα της ΚΑΕ για τον συγκεκριμενο τροπο στρατηγικης συμπλευσης για το επικειμενο acquisition η οποια προφανως δεν ειναι binding για τον αγοραστη απο την στιγμη που η BIG4 Deloite δεν εχει κανει ακομη τον ελεγχο. Υποθετω - χωρις να εχω ιδεα - οτι για να υπαρχει μια προκαταρκτικη συμφωνια οσον αφορα τον τροπο συμπλευσης, η πλευρα του αγοραστη νιωθει μια σιγουρια στα θελω της (προφανως) πλην ομως περιμενει τα οικονομικα στοιχεια.
Η ανακοινωση της πλευρας Μυστακιδη μεσω της νεοσυστατης εταιρειας του (εδω δεν χλευαζω, ειναι διαδεδομενη τετοια διαδικασια, παρολο που μισω το γεγονος οτι δεν εχω ακουσει καν την φωνη αυτου του ανθρωπου) δεν αναιρει ανοιχτα τον τροπο στρατηγικης συμπλευσης (simultaneous acquisition and debt clearance) παρα εντρυφει σε συγκεκριμενες λεπτομερειες χωρις context. Συγκεκριμενα προυποθετει οτι για να να αναλαβει τα χρεη, πρεπει πρωτα η ιδια να ειναι στο τιμονι νομικα. Επισης μιλαει για προσωπικο λογαριασμο τριτου. Επισης βαζει σε κεφαλαια γραμματα την λεξη LEGAL. Ουσιαστικα, αυτο που κανει, ειναι να βαζει φυτιλια στον κοσμο. Ειναι μια επιστολη απαντηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναιρει το simultaneous acquisition/debt clearance βαζοντας την θεση της εταιρειας (αγοραστη) σε αλλο στρατηγικο πλανο απο αυτο που προτασει η ΚΑΕ αλλα χωρις να το λεει/προτασει καθαρα και ξαστερα. Δηλαδη, λεει στον κοσμο (που ουσιαστικα, σε αυτον απευθυνεται, κι οχι τοσο στην ΚΑΕ) "i said, he said", που ως στρατηγικη εγω την λογιζω μη λογικη, ιντριγκαδορικη, και σιγουρα οχι ΕΝΩΤΙΚΗ (λεξη που χρησιμοποιηθηκε εδω μεσα πολλες φορες)
Μπορειτε να ρωτησετε γιατι η πλευρα Μυστακιδη να συμφωνησε - συμφωνα με την ΚΑΕ - στο παραπανω στρατηγικο μοντελο. Σε μια σοβαρη κατασταση - εαν πλεον ειναι σοβαρο οντως το ενδιαφερον του επαγγελματια Μυστακιδη για το ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΟΚ - θα μπορουσε να ειναι ευεργετικο και για την Alpha Sports Group και τον PAOK BC -
1. Σαφέστερη οικονομική θέση, κανενα hidden liability
2. Βελτιωμένη αποτίμηση και πολυ πιο ευκολα μελλοντικα investments
3. Επιχειρησιακή σταθερότητα
4. Μελλοντικη τηρηση financial fair play
Για την τωρινη ΚΑΕ με τον Χατζοπουλο, προφανως τα οφελη ειναι επισης μεγαλα με το παραπανω στρατηγικο μοντελο με πρωτο και κυριο το reputation management αλλα και την ελαφρυνση του χρεους - ισολογισμου και προς τον εαυτο του.
Τωρα, εγω τι βλεπω περα απο τα παραπανω που τα εχω και πιο ευκολα λογω της δουλειας μου. Ως παρατηρητης και ΠΑΟΚτσης - απο την στιγμη που εδειξε ενδιαφερον ο Μυστακιδης για τα κοινα του ΠΑΟΚ, εχει επελθει μαζικη παραφροσυνη, χαος και triggering του ραγιαδισμου μας. Οπως επισης και αντιδραση κι επιδειξη ενος αυταρχικου προσωπου απο την πλευρα του ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μονο και μονο για αυτο, ως ενας ανθρωπος που επαιρνε μερικες φορες αεροπλανο απο το εξωτερικο για να παει να δει τον ΠΑΟΚ του Χατζοπουλου με αλλα 1500 ατομα στο γηπεδο, δεν μπορω να δεχθω τετοια ανανδρη σπιλωση προς το προσωπο του τωρινου προεδρου.
Το μισος που βγαινει προς το προσωπο του Χατζοπουλου σημερα καταδεικνυει τον βοθρο που επικρατει. Ο ραγιαδισμος του Ελληνα επιβεβαιωνεται παντα. (προσφατα τα ξαναειπε πολυ καλα ο Νικος Σιμος στον Καρβουνοπουλο στο Militaire)
Επειδη παλι εκατσα μολις τωρα να διαβασω λεξη προς λεξη τις δυο επιστολες που προηγηθηκαν της πιο προσφατης, βλεπω πως η ΚΑΕ βγαζει ανακοινωση αμεσως μετα την χορηγηση εγκρισης απο την ΕΕΑ και οι δυο λεξεις που boldαρω γιατι αυτες ειναι που εχουν σημασια ειναι η ταυτόχρονη αποπληρωμή
Σαν πρακτικη δεν ειναι η πιο συνηθισμενη, αλλα τα πραγματα εκει εξω ειναι πολυπλοκα, ειδικα σε acquisitions αθλητικων οργανισμων με επικειμενο financial restructuring. Δεν ειναι ασπρο-μαυρο, δεξια-αριστερα, μια πλευρα εναντι της αλλης, paoktoday vs paok24 κλπ. Το να βρισκομαστε εγκλωβισμενοι σε αυτον τον τροπο σκεψης υπογραμμιζει τον ραγιαδισμο μας και μονο που μονο εσωστρεφεια και διχασμο προκαλει.
Το πιο προσφατο παραδειγμα τετοιου ειδους financial restructuring at ownership transfer στον επαγγελματικο αθλητισμο του υψηλοτερου επιπεδου - αρα κατω απο regulatory guidelines ανωτερης αρχης - ειναι αυτο της Μπορνμουθ το 2022 οπου και ο Ρωσσος Maxim Victorovich Demin πουλησε την ομαδα στον Bill Foley. Ο Συλλογος χρωστουσε στην εταιρεια του Ρωσου σχεδον 200 εκατομμυρια ευρω υπο την μορφη shareholder loans. Yπηρξε write-off σχεδον του μισου ποσου το οποιο δεχθηκε η Premier League μονο και μονο επειδη εγινε την ιδια στιγμη που αλλαξε το ιδιοκτησιακο καθεστως. Το ποσο αυτο που διαγραφηκε - μεσω ενος legal window - προστεθηκε στο Profitability and Sustainability της ομαδας, κατι που δημιουργησε value και για τον νεο ιδιοκτητη (σημαντικο στην περιπτωση του Μυστακιδη με τον ΠΑΟΚ). Το παραθυρακι ηταν το simultaneous acquisition and debt clearance.
Yπαρχει λοιπον μια συμφωνια συμφωνα με τα χθεσινα λεγομενα της ΚΑΕ για τον συγκεκριμενο τροπο στρατηγικης συμπλευσης για το επικειμενο acquisition η οποια προφανως δεν ειναι binding για τον αγοραστη απο την στιγμη που η BIG4 Deloite δεν εχει κανει ακομη τον ελεγχο. Υποθετω - χωρις να εχω ιδεα - οτι για να υπαρχει μια προκαταρκτικη συμφωνια οσον αφορα τον τροπο συμπλευσης, η πλευρα του αγοραστη νιωθει μια σιγουρια στα θελω της (προφανως) πλην ομως περιμενει τα οικονομικα στοιχεια.
Η ανακοινωση της πλευρας Μυστακιδη μεσω της νεοσυστατης εταιρειας του (εδω δεν χλευαζω, ειναι διαδεδομενη τετοια διαδικασια, παρολο που μισω το γεγονος οτι δεν εχω ακουσει καν την φωνη αυτου του ανθρωπου) δεν αναιρει ανοιχτα τον τροπο στρατηγικης συμπλευσης (simultaneous acquisition and debt clearance) παρα εντρυφει σε συγκεκριμενες λεπτομερειες χωρις context. Συγκεκριμενα προυποθετει οτι για να να αναλαβει τα χρεη, πρεπει πρωτα η ιδια να ειναι στο τιμονι νομικα. Επισης μιλαει για προσωπικο λογαριασμο τριτου. Επισης βαζει σε κεφαλαια γραμματα την λεξη LEGAL. Ουσιαστικα, αυτο που κανει, ειναι να βαζει φυτιλια στον κοσμο. Ειναι μια επιστολη απαντηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναιρει το simultaneous acquisition/debt clearance βαζοντας την θεση της εταιρειας (αγοραστη) σε αλλο στρατηγικο πλανο απο αυτο που προτασει η ΚΑΕ αλλα χωρις να το λεει/προτασει καθαρα και ξαστερα. Δηλαδη, λεει στον κοσμο (που ουσιαστικα, σε αυτον απευθυνεται, κι οχι τοσο στην ΚΑΕ) "i said, he said", που ως στρατηγικη εγω την λογιζω μη λογικη, ιντριγκαδορικη, και σιγουρα οχι ΕΝΩΤΙΚΗ (λεξη που χρησιμοποιηθηκε εδω μεσα πολλες φορες)
Μπορειτε να ρωτησετε γιατι η πλευρα Μυστακιδη να συμφωνησε - συμφωνα με την ΚΑΕ - στο παραπανω στρατηγικο μοντελο. Σε μια σοβαρη κατασταση - εαν πλεον ειναι σοβαρο οντως το ενδιαφερον του επαγγελματια Μυστακιδη για το ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΟΚ - θα μπορουσε να ειναι ευεργετικο και για την Alpha Sports Group και τον PAOK BC -
1. Σαφέστερη οικονομική θέση, κανενα hidden liability
2. Βελτιωμένη αποτίμηση και πολυ πιο ευκολα μελλοντικα investments
3. Επιχειρησιακή σταθερότητα
Για την τωρινη ΚΑΕ με τον Χατζοπουλο, προφανως τα οφελη ειναι επισης μεγαλα με το παραπανω στρατηγικο μοντελο με πρωτο και κυριο το reputation management αλλα και την ελαφρυνση του χρεους - ισολογισμου και προς τον εαυτο του.
Τωρα, εγω τι βλεπω περα απο τα παραπανω που τα εχω και πιο ευκολα λογω της δουλειας μου. Ως παρατηρητης και ΠΑΟΚτσης - απο την στιγμη που εδειξε ενδιαφερον ο Μυστακιδης για τα κοινα του ΠΑΟΚ, εχει επελθει μαζικη παραφροσυνη, χαος και triggering του ραγιαδισμου μας. Οπως επισης και αντιδραση κι επιδειξη ενος αυταρχικου προσωπου απο την πλευρα του ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μονο και μονο για αυτο, ως ενας ανθρωπος που επαιρνε μερικες φορες αεροπλανο απο το εξωτερικο για να παει να δει τον ΠΑΟΚ του Χατζοπουλου με αλλα 1500 ατομα στο γηπεδο, δεν μπορω να δεχθω τετοια ανανδρη σπιλωση προς το προσωπο του τωρινου προεδρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maurice_Escargot την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:15, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 14):
- Ιάσονας, Sera4, vasgias, trouman, warmeater, Montrealiotis, Kabamaru11, Dimitrisou, Psaras, leomatos88 and 4 more users
- Montrealiotis
Συγνώμη φίλε odi, αλλά την πόρτα την κλείνει αυτός που υποτίθεται ότι την άνοιξε. Και το λέω αυτό γιατί επιλέγω να πιστέψω τον Χατζόπουλο που ξέρω και όχι τον άγνωστο δισεκατομμυριούχο.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:54 Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ένας κ άλλο ο άλλος;
Τέλος πάντων επειδή ειλικρινά προσωπικά σιχάθηκα την όλη κωμωδία και τους γρίφους, ετοιμάζομαι για τη συμμετοχή μου στην 4η,5η,6η ΑΜΚ και γερό στομάχι και αγώνας επιβίωσης.
Ελπίζω όλοι εσείς που κλείνετε την πόρτα σε μια αλλαγή σελίδας που περιμένει το τμήμα 25 χρόνια, να μην είστε οι πρώτοι που θα κράζετε τον Χατζοπουλο όταν στραβώσουν τα αποτελέσματα της ομάδας. Που μακάρι να μην γίνει ποτέ , αλλά τα νούμερα μιλάνε μόνα τους.
Ότι οι αυτοκαταστροφικοί σκώληκες θα έβρισκαν άκρη με παράγοντα που τους πλήρωσε χρέη πριν από τον ΠΑΟΚ, δείχνει το μπουρδελο στην ΚΑΕ.
Κρίμα.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Apil44
-
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
και μια ερώτηση που με προβληματίζει: πως θα χαρακτηρίζατε έναν άνθρωπο που μπορεί να πετάξει σαν την τρίχα απο το ζυμάρι έναν άλλον άνθρωπο που απεδεδειγμένα του έχει προσφέρει με την προοπτική και την φαντασίωση (γιατι τα γεγονότα μπορεί να δείχνουν άλλα) οτι ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να του προσφέρει περισσότερα;
-
Maezono Masakiyo
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Χατζόπουλος απάντησαν στην τοποθέτηση του Τέλη Μυστακίδη ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης την προσεχή Δευτέρα (24/11).
Άμεσα αντέδρασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απαντώντας στην επιστολή του Τέλη Μυστακίδη που «άναψε φωτιές» στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά για το αν τελικά θα ολοκληρωθεί το deal των δυο πλευρών.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε απάντηση στην επιστολή που έλαβε σήμερα από την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA.
Όπως αναφέρει επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Περισσότερα και ενημέρωση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (24.11). Μέχρι τότε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena…
«Κύριοι,
Με έκπληξη λάβαμε την από 22.11.2025 επιστολή σας, η οποία εκτός από την ατυχή χρονική στιγμή που εστάλη, παραμονές ενός πολύ σημαντικού και με πολλές ιδιαιτερότητες αγώνα, περιλαμβάνει σαφή υπαινιγμό για τη δήθεν ύπαρξη και μη νόμιμων χρεών, υπαινιγμό τον οποίο και δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Η επί πεντέμισι χρόνια απολύτως διαφανής και νόμιμη λειτουργία της ΚΑΕ δεν αφήνει κανένα τέτοιο περιθώριο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που όλα τα οικονομικά στοιχεία τέθηκαν τόσο υπόψη σας, όσο και στην εταιρία που διενήργησε σχετικό έλεγχο για λογαριασμό σας.
Επίσης για πρώτη φορά στην επιστολή σας προβαίνετε στη διατύπωση επιφύλαξης από μέρους σας για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που γεννά εύλογα ερωτηματικά και απορίες.
Τέλος αναφορικά με την δήθεν αξίωση των πωλητών μετόχων για άμεση πληρωμή των υποχρεώσεων και μάλιστα σε τρίτο προσωπικό λογαριασμό, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, καθώς ο μοναδικός λογαριασμός που σας υποδείχθηκε για την κατάθεση του ποσού που καλύπτει τα χρέη είναι ο ειδικός λογαριασμός της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ και κανενός τρίτου προσώπου.
Επειδή όλες οι κινήσεις μας μέχρι σήμερα, είχαν ως μοναδικό γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του κόσμου του ΠΑΟΚ και την εκπλήρωση του οράματος για τη δημιουργία ενός παντοδύναμου ΠΑΟΚ, σας καλούμε να υπηρετήσετε και εσείς τους παραπάνω στόχους.
Περαιτέρω απαντήσεις και διευκρινίσεις θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24.11.2025 για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ».
Άμεσα αντέδρασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απαντώντας στην επιστολή του Τέλη Μυστακίδη που «άναψε φωτιές» στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά για το αν τελικά θα ολοκληρωθεί το deal των δυο πλευρών.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε απάντηση στην επιστολή που έλαβε σήμερα από την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA.
Όπως αναφέρει επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Περισσότερα και ενημέρωση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (24.11). Μέχρι τότε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena…
«Κύριοι,
Με έκπληξη λάβαμε την από 22.11.2025 επιστολή σας, η οποία εκτός από την ατυχή χρονική στιγμή που εστάλη, παραμονές ενός πολύ σημαντικού και με πολλές ιδιαιτερότητες αγώνα, περιλαμβάνει σαφή υπαινιγμό για τη δήθεν ύπαρξη και μη νόμιμων χρεών, υπαινιγμό τον οποίο και δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Η επί πεντέμισι χρόνια απολύτως διαφανής και νόμιμη λειτουργία της ΚΑΕ δεν αφήνει κανένα τέτοιο περιθώριο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που όλα τα οικονομικά στοιχεία τέθηκαν τόσο υπόψη σας, όσο και στην εταιρία που διενήργησε σχετικό έλεγχο για λογαριασμό σας.
Επίσης για πρώτη φορά στην επιστολή σας προβαίνετε στη διατύπωση επιφύλαξης από μέρους σας για την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που γεννά εύλογα ερωτηματικά και απορίες.
Τέλος αναφορικά με την δήθεν αξίωση των πωλητών μετόχων για άμεση πληρωμή των υποχρεώσεων και μάλιστα σε τρίτο προσωπικό λογαριασμό, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, καθώς ο μοναδικός λογαριασμός που σας υποδείχθηκε για την κατάθεση του ποσού που καλύπτει τα χρέη είναι ο ειδικός λογαριασμός της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ και κανενός τρίτου προσώπου.
Επειδή όλες οι κινήσεις μας μέχρι σήμερα, είχαν ως μοναδικό γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του κόσμου του ΠΑΟΚ και την εκπλήρωση του οράματος για τη δημιουργία ενός παντοδύναμου ΠΑΟΚ, σας καλούμε να υπηρετήσετε και εσείς τους παραπάνω στόχους.
Περαιτέρω απαντήσεις και διευκρινίσεις θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24.11.2025 για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ».
Το να μην αμφισβητει ουτε η ιδια η alpha group οτι ειχε συμφωνηθει η εξοφληση ΟΛΩΝ των χρεων και οταν αυτο της υπενθυμίζεται ευγενικα, να κανει διαχωρισμο σε "νομιμες" και "μη νομιμες" υποχρεωσεις και ορισμενοι να λενε για τον εγωιστη ΧΑΤΖΟ και οτι ο ΠΑΟΚ "δεν εχει μαντηλι να κλαψει" και "ειναι για πωληση κοψοχρονια" και να παρει την ΚΑΕ ο τελης εστω και δωρεαν γιατι απλά ειναι δισεκατομμυριουχος και ΘΑ βαλλει χρηματα και ΘΑ απογειωσει την ομαδα , το λές και ασπρόμαυρη δυστοπικοτητα
Ρε φίλε άγνωστοι είναι όλοι πριν γίνουν γνωστοί.Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:04Συγνώμη φίλε odi, αλλά την πόρτα την κλείνει αυτός που υποτίθεται ότι την άνοιξε. Και το λέω αυτό γιατί επιλέγω να πιστέψω τον Χατζόπουλο που ξέρω και όχι τον άγνωστο δισεκατομμυριούχο.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:54 Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Κρίμα.
Ήξερε κανείς τον ιβαν ; Ήξερε κανένας τον Χατζοπουλο;
Τέλος πάντων, αφού όπως φαίνεται θα μένουμε όπως είμαστε , τουλάχιστον μην αρχίσει η μιρλα όταν έρθουν τα ντέρμπι με την Καρδίτσα και τον Κολοσσό.
Έτος μιζέριας νούμερο 26 και συνεχίζουμε. Κατάφεραν και πωλητής και αγοραστής να τα κάνουν πουτανα όλα.
Βάλτε τις κασέτες των 90’s στο repeat και περιμένετε τον επόμενο επενδυτή το 2060.
Υ.Γ: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί είναι το αυριανό παιχνίδι κρίσιμο; Τι ακριβώς κρίνεται από το αυριανό παιχνίδι; Κρίσιμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι τα παιχνίδια με το Μαρούσι, το Λαύριο, την Καρδίτσα , τα Τρίκαλα, τον Πανιώνιο , τον κολοσσό, τον Ρούλη και τους λοιπούς μίζερους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφε μου γμσ το μυαλόMaurice_Escargot έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03 Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες συζητησεις εγιναν στις 2 Σεπτεμβριου, πριν απο αυτην αλλα και μετα απο αυτην την ημερομηνια εγιναν με στρατηγικες προσεγγισεις εκατερωθεν. (ναι, μπορειτε να πιστευσετε πως ο Χατζοπουλος ειναι κι αυτος επιχειρηματιας και πολυ καλος μαλιστα του λογου του, δειτε τις δραστηριοτητες του εκτος της ΚΑΕ)
Η ανακοινωση της πλευρας Μυστακιδη μεσω της νεοσυστατης εταιρειας του (εδω δεν χλευαζω, ειναι διαδεδομενη τετοια διαδικασια, παρολο που μισω το γεγονος οτι δεν εχω ακουσει καν την φωνη αυτου του ανθρωπου) δεν αναιρει ανοιχτα τον τροπο στρατηγικης συμπλευσης (simultaneous acquisition and debt clearance) παρα εντρυφει σε συγκεκριμενες λεπτομερειες χωρις context. Συγκεκριμενα προυποθετει οτι για να να αναλαβει τα χρεη, πρεπει πρωτα η ιδια να ειναι στο τιμονι νομικα. Επισης μιλαει για προσωπικο λογαριασμο τριτου. Επισης βαζει σε κεφαλαια γραμματα την λεξη LEGAL. Ουσιαστικα, αυτο που κανει, ειναι να βαζει φυτιλια στον κοσμο. Ειναι μια επιστολη απαντηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναιρει το simultaneous acquisition/debt clearance βαζοντας την θεση της εταιρειας (αγοραστη) σε αλλο στρατηγικο πλανο απο αυτο που προτασει η ΚΑΕ. Δηλαδη, λεει στον κοσμο (που ουσιαστικα, σε αυτον απευθυνεται, κι οχι τοσο στην ΚΑΕ) "i said, he said", που ως στρατηγικη εγω την λογιζω μη λογικη, ιντριγκαδορικη, και σιγουρα οχι ΕΝΩΤΙΚΗ (λεξη που χρησιμοποιηθηκε εδω μεσα πολλες φορες)
1. Σαφέστερη Οικονομική Θέση, κανενα hidden liability
2. Βελτιωμένη Αποτίμηση και πολυ πιο ευκολα μελλοντικα investments
3. Επιχειρησιακή Σταθερότητα
Τωρα, εγω τι βλεπω περα απο τα παραπανω που τα εχω και πιο ευκολα λογω της δουλειας μου. Ως παρατηρητης και ΠΑΟΚτσης - απο την στιγμη που εδειξε ενδιαφερον ο Μυστακιδης για τα κοινα του ΠΑΟΚ, εχει επελθει μαζικη παραφροσυνη, χαος και triggering του ραγιαδισμου μας. Οπως επισης και αντιδραση ενος αυταρχικου προσωπου απο την πλευρα του ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μονο και μονο για αυτο, ως ενας ανθρωπος που επαιρνε μερικες φορες αεροπλανο απο το εξωτερικο για να παει να δει τον ΠΑΟΚ του Χατζοπουλου με αλλα 1500 ατομα στο γηπεδο, δεν μπορω να δεχθω τετοια ανανδρη σπιλωση προς το προσωπο του τωρινου προεδρου.
- These users thanked the author Grimson4 for the post:
- Maurice_Escargot