Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

palok έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:15 Τα χρεη δλδ της αεκ μεινανε σε αυτους που πουλησαν στον αγγελοπουλο? Τα χρεη που θα πληρωσει ο χσιαο ειναι χρεη του ερασιτεχνη που ΕΙΧΕ την καε και την πουλησε στον κινεζο?
Α ναι, μιας μια αυτό το παράδειγμα είναι πρόσφατο. Ο Σιαο πήρε τον Άρη με την προϋπόθεση ότι θα ξεπληρώσει μέχρι 31/12/2025. (Περί των 3.5 εκατομμυρίων)

Αλλιώς, υπάρχει αστερίσκος στην συμφωνία ότι μπορούν να του πάρουν τη εταιρεία πίσω.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
Montrealiotis, Psaras
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:20
Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:16
george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:06

Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη τη στιγμη οχι ο χατζοπουλος) οι οποιοι αν δεν δηλωσουν αδυναμια πληρωμής τοτε εχουν νομικες ευθυνες και οι ιδιοι. Νομιζω οτι επειδη ακριβως μιλαμε για μυστακιδη και οχι για τσακα δεν μπορω να φανταστω πως ακριβως μπορει να φτασει σ αυτο το σημειο και γιατι να θελει να το κανει, οσο "εκδικιητικος" και αν θελει να εινια με ιβαν πχ, ο ιδιος θα χει προβλημα κ νομικα και σαν φημη
Και γιατί ο δανειστής, ο οποίος έκανε χάρη τότε στην ΚΑΕ, να μην εξασφαλίστει στην ώρα της αγοραπωλησίας και να πρέπει να στηριχθεί στην καλή καρδιά του αγοραστή και στο ότι δεν είναι τσάκας. Ειδικά όταν ο αγοραστής είναι τόσο πλούσιος.
Τα χρέη ήταν γνωστά, επιβεβαιώθηκαν κιόλας. Τα πληρώνεις και αποκτάς τις μετοχές. Αυτήν ήταν η συμφωνία.
Γιατί το λογικό και το σύνηθες είναι να γίνει η αποπληρωμή αφού αλλάξει η ιδιοκτησία. Και είναι και το πιο απλό. Ξέρεις στο άλλο τοπικ τι κράξιμο είχα ρίξει στους καρεκλοκενταυρους που πουλούσαν τρελα στον ιβαν αλλα δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω (μιας και είμαι στο χώρο) το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις
Δεν ειναι το συνηθες. Το συνηθες ειναι να τρεξεις ενα dd να βγαλεις ενα adjusted net debt, working capital, ebitda και το multiplier να ειναι πανω σε ενα απο αυτα. Στα περισσοτερα dd οταν πχ το τιμημα ειναι 20 εκ τα παιρνει αυτος που πουλαει την εταιρεία και παραδιδει την εταιρεια καθαρη απο χρεη. Υπαρχουν ομως και περιπτώσεις οπως αυτη που αναφερεις. Το τι εχει υπογραφει θα φαινεται μονο στο spa που προφανως ειναι εμπιστευτικό και δεν θα βγουν οι οροι του ποτε προς τα εξω
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:36 Εσείς τι θέλετε;
Θέλετε η ΚΑΕ να είναι σίγουρα καθαρή από χρέη;
Θέλετε να χρωστάει και δε σας νοιάζει;
Θέλετε κάποιος άνθρωπος με τόσα λεφτά, να μην ξεπληρώσει
ακόμη τα χρέη;
Θέλετε ο ΠΑΟΚ να χρωστάει;
Θέλετε να είστε σίγουροι;
Θέλετε κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας να δείξει από την αρχή καλή πρόθεση;
Τον εμπιστεύεστε;
Τον ξέρετε;
Δε σας πειράζει να πάρει την ΚΑΕ και μετά να πληρώσει τα ΝΟΜΙΜΑ χρέη;
Είναι αυτό ένα καλό ξεκίνημα;
Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι ειναι σωστός (βλέπε ΑΣ, γήπεδο, κλπ);

Απαντήστε ειλικρινά στον εαυτό σας, βγάλτε από το μυαλό,
τι θέλετε για να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας.
Και βάλτε στο μυαλό σας τι θέλετε για το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Είναι δυνατόν να πάρει την ΚΑΕ και να μην πληρώσει τα χρέη που θα βαραίνουν τη διοίκησή του;
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι επιχειρηματίας του μεγέθους του πάει να πάρει την ΚΑΕ με 1,5 εκ. για να την βαρέσει κανόνι;
Ο Ιβάν πότε μας ξεχρέωσε; Πριν πάρει μετοχές;

Το ζήτημα είναι αν μιλάμε για τις νόμιμες υποχρεώσεις που λέει ο υποψήφιος επενδυτής ή για όλες τις υποχρεώσεις που αναφέρει η ΚΑΕ.
Χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, δεν μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση. Επιμένουμε στον πρότερο έντιμο βίο του Χατζόπουλου και περιμένουμε την ανακοίνωση–απάντηση της ΚΑΕ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

ampalaeas έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:39
george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:06

Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη τη στιγμη οχι ο χατζοπουλος) οι οποιοι αν δεν δηλωσουν αδυναμια πληρωμής τοτε εχουν νομικες ευθυνες και οι ιδιοι. Νομιζω οτι επειδη ακριβως μιλαμε για μυστακιδη και οχι για τσακα δεν μπορω να φανταστω πως ακριβως μπορει να φτασει σ αυτο το σημειο και γιατι να θελει να το κανει, οσο "εκδικιητικος" και αν θελει να εινια με ιβαν πχ, ο ιδιος θα χει προβλημα κ νομικα και σαν φημη
Και γιατί ο δανειστής, ο οποίος έκανε χάρη τότε στην ΚΑΕ, να μην εξασφαλίστει στην ώρα της αγοραπωλησίας και να πρέπει να στηριχθεί στην καλή καρδιά του αγοραστή και στο ότι δεν είναι τσάκας. Ειδικά όταν ο αγοραστής είναι τόσο πλούσιος.
Τα χρέη ήταν γνωστά, επιβεβαιώθηκαν κιόλας. Τα πληρώνεις και αποκτάς τις μετοχές. Αυτήν ήταν η συμφωνία.
Γτ δεν του πεφτει λογος. Αν το δανεο ληγει το 2030 γιατι να το πληρωσει σημερα; Υπηρχε ορος μεσα στη συμβαση δανειου οτι σε ενδεχομενη πωληση θα πρεπει να αποπληρωθει day one? Δεν γνωριζουμε προφανως
Μπορεί φίλε να του πέφτει λόγος και να είναι ηθικός. Σου λέει ας πούμε ο Χατζόπουλος εμένα ο Σαββίδης με βοήθησε μην κάνοντας το δάνειο απαιτητό ενώ το γεγονός πως δεν μετοχοποίησε το δάνειο του με κάνει τώρα να έχω μετοχές αξίας να πουλήσω και δεν πήγαν τα λεφτά μου σε αδειανό βαρέλι, ο Μυστακίδης κάθε τρεις και λίγο βγάζει ένα ρεπορτάζ στο μετροπολις ή στους ΤΤ και με μειώνουν,ε ας διασφαλίσω πως δεν θα πέσει κουμπούρα σε αυτόν που με βοήθησε από αυτόν που μέχρι στιγμής παρά τα άπειρα λεφτά του μόνο διχασμό έχει προκαλέσει και οι υποστηριχτές του με μειώνουν κάθε τρεις και λίγο.
Υπόθεση έτσι.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 5):
GEOL, Friedrich von Friedhof, eorptol1, trelopaoki89, leomatos88
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Παιδιά αυτά θα είχαν νοημα αν γινόταν πριν ενα-δυο μήνες.
Τα νομικιστικα και τα εταιρικά δεν τα ξέρει κανείς.
Και η ημιμαθεία είναι χειρότερη της αμάθειας.

Λίγες μέρες πριν το τέλος, είναι φανερό ότι κάποιος
ψάχνει τρόπους υπαναχώρησης. Αυτά δε γίνονται
λίγες μέρες πριν το τέλος. Ο ΑΣ και η ΠΑΕ μετά από
μήνες διαφωνιών φτάσαν σε μια συμφωνία. Εδώ έχουμε
δυο πλευρές που ποτέ δε διαφώνησαν επί τρεις μήνες
και που όπως έβγαινε από τις ανακοινώσεις της ΚΑΕ,
τα ΜΜΕ κλπ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και όλα ήταν τυπικά.

Συνεπώς πιστέψτε όποιον θέλετε, γράψτε ότι θέλετε,
αυτό είναι δικαίωμα σας. Ειναι όμως φανερό ΟΤΙ
ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. Κάποιος
άλλαξε γνώμη. Απλά τα πράγματα......Η συμφωνία οποία
και να ήταν, ήταν δεδομένη, δεν έγινε τώρα. Δε γράφτηκε τώρα.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
DamoN, leomatos88, Apil44
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γεια σου ρε Ιάσωνα παιχταρα μου .
Ωραία τα λες κάθε φορά
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Guitarman έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:37
PablitoV2 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:32 Παιδιά πουλάω ένα σπίτι, αλλά χρωστάω κάτι ψιλά σε ΔΕΗ και αέριο, θέλει να μου δώσει κάποιος τα χρήματα να τα ξεχρεώσω, και μετά του το πουλάω.
Εγώ πάντως πλήρωσα απληρωτο λογαριασμό των προηγούμενων ενοικιαστων με αντίκρισμα χαμηλότερο ενοίκιο τον πρώτο μήνα. Αφού στο τέλος τα ίδια χρήματα έβγαλα από την τσέπη μου. Γιατί να μην το κάνω? Εκτός κ εάν δεν ήθελα να βγάλω αυτό το ποσό από την τσέπη μου κ ήλπιζα να την βγάλω πιο φτηνά. Αυτούς να δεις πώς τους λεει η πιάτσα...
Τον λογαριασμό τον πλήρωσες αφού υπέγραψες συμβόλαιο για το σπίτι ή πριν;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να τα ελεγε και σωστα...Ο Χατζοπουλος μετοχοποιησε το ποσο των χρηματων που εβαλε και αυτο απαιτει. Αυτο δεν θα αλλαζε αν ο Ιβαν ειχε μετοχοποιησει τα χρηματα που ειχε βαλει εκεινος.
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:48

Γτ δεν του πεφτει λογος. Αν το δανεο ληγει το 2030 γιατι να το πληρωσει σημερα; Υπηρχε ορος μεσα στη συμβαση δανειου οτι σε ενδεχομενη πωληση θα πρεπει να αποπληρωθει day one? Δεν γνωριζουμε προφανως
Μπορεί φίλε να του πέφτει λόγος και να είναι ηθικός. Σου λέει ας πούμε ο Χατζόπουλος εμένα ο Σαββίδης με βοήθησε μην κάνοντας το δάνειο απαιτητό ενώ το γεγονός πως δεν μετοχοποίησε το δάνειο του με κάνει τώρα να έχω μετοχές αξίας να πουλήσω και δεν πήγαν τα λεφτά μου σε αδειανό βαρέλι, ο Μυστακίδης κάθε τρεις και λίγο βγάζει ένα ρεπορτάζ στο μετροπολις ή στους ΤΤ και με μειώνουν,ε ας διασφαλίσω πως δεν θα πέσει κουμπούρα σε αυτόν που με βοήθησε από αυτόν που μέχρι στιγμής παρά τα άπειρα λεφτά του μόνο διχασμό έχει προκαλέσει και οι υποστηριχτές του με μειώνουν κάθε τρεις και λίγο.
Υπόθεση έτσι.
Δεν αντιλεγω. Επρεπε ομως αυτο να ειναι μερος της συμφωνιας του χατζοπουλου. Δηλαδη εγω τις μετοχες μου τος πουλαω πχ 10 εκ για ξα σπυ παραδωσω καθαρη καε (που σημαινει οτι θα ειχε υπολογισει μεσω των χρηματων που θα λαμβανε να αποπληρωσει και σαββιδη- το 10εκ τυχαίο νουμερο). Δεν μπορεις να αναγκασεις τον αγοραστή για το ποτε και αν αποπληρωσει τα χρεη σε καμια αγοράπωλησια. Ο μετοχος οριζει την τιμη που θελει να λαβει. Ο αγοραστης κρινει αν τον συμφερει αν ειναι συμφερουσα η οχι. Εχω τρεξει 100δες dd τα εχω δει ολα. Ολα αυτα αναγραφονταο στο αρχικο spa για το πως θα παραλαβει την εταιρεια ο αγοραστης. Δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αγοραστη να πληρωσει τα χρεη πριν παρει εκτος αν η συμφωνία ειναι debt free. Οπου debt free σημαινει οτι ο πωλητης θα παραδωσει καθαρη εταιρεια. Και οπως ειπα και πιο πανω αυτο συνηθως γινεται μεσω του οτι εγω πουλαω την εταιρεια πχ 10εκ γιατι θελω 5εκ για μενα και αλλα 5εκ για να στην παραδωσω καθαρη
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Υπόθεση έτσι.
Τα 2.1 στον ιβαν υπαρχει καποια περιπτωση να μην τα παρει ο ιβαν? Αφου ειναι ομολογιακο δανειο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πιστεύω ότι τζάμπα αναλώνεστε με τόσες λεπτομέρειες.

Η πλευρά Μυστακίδη υπονοεί ότι πάνε να της φορτώσουν μη νόμιμες υποχρεώσεις.

Η ΚΑΕ να μας πει ότι δεν ισχύει αυτό και ότι όλες οι υποχρεώσεις είναι νόμιμες.

Αν είναι νόμιμες , τότε κόκκινη στον Μυστακίδη.

Αν είναι παράνομες, δεν μπορούν να πληρωθούν.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:54 Να τα ελεγε και σωστα...Ο Χατζοπουλος μετοχοποιησε το ποσο των χρηματων που εβαλε και αυτο απαιτει. Αυτο δεν θα αλλαζε αν ο Ιβαν ειχε μετοχοποιησει τα χρηματα που ειχε βαλει εκεινος.
Θα άλλαζε φίλε γιατί αν τα είχε μετοχοποιήσει τότε ο Σαββίδης θα ήταν μεγαλομέτοχος και δεν θα πουλούσε στον Μυστακίδη οπότε ούτε φράγκο δεν θα έπαιρνε πίσω ο Χατζόπουλος.
Που είναι το λάθος?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

palok έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:56
Υπόθεση έτσι.
Τα 2.1 στον ιβαν υπαρχει καποια περιπτωση να μην τα παρει ο ιβαν? Αφου ειναι ομολογιακο δανειο.
Υπάρχει περίπτωση να μην τα δίνει ο Μυστακίδης και να κινηθεί νομικά ο Σαββίδης. Τότε να τα δώσει αλλά να βγάλει και καλά τον Σαββίδη στη σέντρα που κινείται νομικά εναντίον τμήματος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psaras έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:47
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:36 Εσείς τι θέλετε;
Θέλετε η ΚΑΕ να είναι σίγουρα καθαρή από χρέη;
Θέλετε να χρωστάει και δε σας νοιάζει;
Θέλετε κάποιος άνθρωπος με τόσα λεφτά, να μην ξεπληρώσει
ακόμη τα χρέη;
Θέλετε ο ΠΑΟΚ να χρωστάει;
Θέλετε να είστε σίγουροι;
Θέλετε κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας να δείξει από την αρχή καλή πρόθεση;
Τον εμπιστεύεστε;
Τον ξέρετε;
Δε σας πειράζει να πάρει την ΚΑΕ και μετά να πληρώσει τα ΝΟΜΙΜΑ χρέη;
Είναι αυτό ένα καλό ξεκίνημα;
Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι ειναι σωστός (βλέπε ΑΣ, γήπεδο, κλπ);

Απαντήστε ειλικρινά στον εαυτό σας, βγάλτε από το μυαλό,
τι θέλετε για να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας.
Και βάλτε στο μυαλό σας τι θέλετε για το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Είναι δυνατόν να πάρει την ΚΑΕ και να μην πληρώσει τα χρέη που θα βαραίνουν τη διοίκησή του;
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι επιχειρηματίας του μεγέθους του πάει να πάρει την ΚΑΕ με 1,5 εκ. για να την βαρέσει κανόνι;
Ο Ιβάν πότε μας ξεχρέωσε; Πριν πάρει μετοχές;

Το ζήτημα είναι αν μιλάμε για τις νόμιμες υποχρεώσεις που λέει ο υποψήφιος επενδυτής ή για όλες τις υποχρεώσεις που αναφέρει η ΚΑΕ.
Χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, δεν μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση. Επιμένουμε στον πρότερο έντιμο βίο του Χατζόπουλου και περιμένουμε την ανακοίνωση–απάντηση της ΚΑΕ.

Εγώ δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτό το αγκάθι. Του εμφάνισε δηλαδή ο Χατζόπουλος ξαφνικά του Μυστακίδη ... παράτυπα οφειλόμενα της ΚΑΕ, που δεν εντοπίστηκαν από τον έλεγχο της εταιρείας που επέλεξε ο ίδιος για τη διενέργεια του ελέγχου;

Αν όχι, το αγκάθι συνίσταται στην καχυποψία μη τυχόν εκπληρώσει καλή τη πιστει ο .... απερπάτητος Αριστοτέλης αυτό που ζητάει ο Χατζόπουλος και φάει στο τέλος "πιστόλι";
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Οχι ειναι η απαντηση. Ο χατζοπουλος λεει ΟΛΑ που εβγαλε ο ελεγχος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”