Βρε ακόμα δεν είχε αποσταλεί το letters of intent κάτι που έγινε στη συνέχεια όπως ορίζει η διαδικασία και είχε συμφωνηθεί η ταυτόχρονη αποπληρωμή χρεων; Έπαιρναν τηλέφωνο οι εκπρόσωποι τον Μυστακιδη και του έλεγαν από τη ΚΑΕ ζητάνε αυτό και αυτο και εκείνος τους έδινε τα οκ στο πρώτο ραντεβού;george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:10Απο τα τριγυρω που εβγαιναν τοτε Jos ναι ειχαν συμφωνηθει. Και προφανως ειχε ενημερωση για το χρεος εστω και προφορικα, ετσι παει σ αυταjoshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:09 Βέβαια τα δέχομαι όλα όσα λέτε για το μετροκολις αλλά στο συγκεκριμένο έχει αδικο; 2 Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη συνάντηση των 2 μερών στην οποία εξέφρασε ενδιαφέρον η πλευρά Μυστακιδη. Η ΚΑΕ λέει ότι εκείνη τη μέρα πριν καν γίνει οικονομικός έλεγχος συμφωνήθηκε ο τρόπος εξαγορας;
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
PAOK LARISSA
Το εγινε ρε παιδιά ο γεμιστάνας? Τόσα δις, ενα ψωροεκατομμύριο παζαρευει? Μηπως μετα τη συμφωνια για το γηπεδο της Τουμπας ψαχνει αφορμη να την κανει με ελαφρα?
- These users thanked the author PAOK LARISSA for the post (total 3):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, nikvasil, leomatos88
- Montrealiotis
Και γιατί ο δανειστής, ο οποίος έκανε χάρη τότε στην ΚΑΕ, να μην εξασφαλίστει στην ώρα της αγοραπωλησίας και να πρέπει να στηριχθεί στην καλή καρδιά του αγοραστή και στο ότι δεν είναι τσάκας. Ειδικά όταν ο αγοραστής είναι τόσο πλούσιος.george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:06Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη τη στιγμη οχι ο χατζοπουλος) οι οποιοι αν δεν δηλωσουν αδυναμια πληρωμής τοτε εχουν νομικες ευθυνες και οι ιδιοι. Νομιζω οτι επειδη ακριβως μιλαμε για μυστακιδη και οχι για τσακα δεν μπορω να φανταστω πως ακριβως μπορει να φτασει σ αυτο το σημειο και γιατι να θελει να το κανει, οσο "εκδικιητικος" και αν θελει να εινια με ιβαν πχ, ο ιδιος θα χει προβλημα κ νομικα και σαν φημηMontrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:53Αφού πέρασες από ελεγκτής ρε φίλε Γιώργο, πες μου λίγο τι είναι αυτό που υποχρεώνει την ΑΕ να πληρώσει τα δάνεια της, και να μη μένουν απλήρωτα εσαεί;george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:39 Η καε θα ξεχρεωσει μόνο με αλλαγή ιδιοκτησίας, δεν υπάρχει αλλος δρόμος να βγούμε απο τη μιζέρια. Και με ομολογιακό μπορεί να γίνει η δουλειά και με αλλαγή ιδιοκτησίας και πληρωμη μετά. Και ξαναλέω αν ο μυστακιδης είναι απατεώνας τον βγάζει εύκολα στην σέντρα ο Χατζόπουλος.
Τα χρέη ήταν γνωστά, επιβεβαιώθηκαν κιόλας. Τα πληρώνεις και αποκτάς τις μετοχές. Αυτήν ήταν η συμφωνία.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Black_Knight, Apil44
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να χαλάσει μια δουλειά λεγοντας αναλαμβάνω όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις της εταιρείας που θέλω να αγοράσω.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:12Εγραψα πριν τι πιστεύω και καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι διαφωνούν με αυτό.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:01 Ωραία τα λες αλλά για πες αλήθεια. Όπως περιγράφεις τη κατάσταση ποιος σου φαίνεται λογικό να θέλει να αλλάξει τη πεπατημένη. Ο Χατζόπουλος η ο Μυστακιδης;
Πιστεύω πως έχει πολύ να κάνει με την εικόνα που θέλει να περάσει ο καθένας εκ των Χατζόπουλο και Μυστακίδη.
Ο Χατζόπουλος θέλει να περάσει την εικόνα πως παραδίδει ένα καθαρό μαγαζί ενώ παρέλαβε ένα μπουρδέλο για την υστεροφημία του.
Ο Μυστακίδης θέλει να περάσει την εικόνα πως παραλαμβάνει ένα μπουρδέλο και το έσωσε πάλι για την υστεροφημία του. Οι επικοινωνιολόγοι του Μυστακίδη δεν κάνουν ούτε για σκουπιδιάριδες.
Και στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη πως ο Μυστακίδης ψάχνει δικαιολογίες για να χαλάσει την δουλειά. Ελπίζω να μην ισχύει, και για το μπάσκετ μας που δεν το αξίζει όλο αυτό αλλά και για τον ίδιο που πιστεύω θα ωφεληθεί πολύ αν κάνει τον ΠΑΟΚ ένα αντίπαλο δέος με τους δύο στην Αθήνα σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και σεβασμού στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της χώρας
το μετρο φιλε γραφει πως η ΚΑΕ δεν ανεφερε τετοια συμφωνια στις τοτε ανακοινωσεις της. Προσθετει και το κλασσικο του αλατοπιπερο μετα για να μην το θεσω αλλιως και χρησιμοποιει παλι μια οτι να ναι φωτο του χατζο οπως τοτε με το πρωτοσελιδο για τον Θειο απο Αμερικα.
- Montrealiotis
Ε πως δεν έχεις γνωρίσει; Δεν είναι μόνο ο Σαββιδης που δάνεισε την ΚΑΕ, υπάρχουν και άλλοι από πιο παλιά. Αυτές οι λεγόμενες καρτέλες τι είναι; Και δεν είναι μόνο στην δικιά μας ομάδα αυτά.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:12 Εγώ δανειστή τόσο κιμπαρη δεν έχω γνωρίσει. Δάνειο που να μην αποτυπώνεται γραπτά και να μην περιέχει όρους ασχετως αν απο επιλογή δεν τηρούνται δεν υπάρχει.
Και εγώ δεν ξέρω κανέναν που για τόσο μικρή διαφορά για αυτόν να χαλάει μία δουλειά όταν θέλει κάτι πραγματικά να το αγοράσει.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:17Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να χαλάσει μια δουλειά λεγοντας αναλαμβάνω όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις της εταιρείας που θέλω να αγοράσω.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:12Εγραψα πριν τι πιστεύω και καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι διαφωνούν με αυτό.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:01 Ωραία τα λες αλλά για πες αλήθεια. Όπως περιγράφεις τη κατάσταση ποιος σου φαίνεται λογικό να θέλει να αλλάξει τη πεπατημένη. Ο Χατζόπουλος η ο Μυστακιδης;
Πιστεύω πως έχει πολύ να κάνει με την εικόνα που θέλει να περάσει ο καθένας εκ των Χατζόπουλο και Μυστακίδη.
Ο Χατζόπουλος θέλει να περάσει την εικόνα πως παραδίδει ένα καθαρό μαγαζί ενώ παρέλαβε ένα μπουρδέλο για την υστεροφημία του.
Ο Μυστακίδης θέλει να περάσει την εικόνα πως παραλαμβάνει ένα μπουρδέλο και το έσωσε πάλι για την υστεροφημία του. Οι επικοινωνιολόγοι του Μυστακίδη δεν κάνουν ούτε για σκουπιδιάριδες.
Και στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη πως ο Μυστακίδης ψάχνει δικαιολογίες για να χαλάσει την δουλειά. Ελπίζω να μην ισχύει, και για το μπάσκετ μας που δεν το αξίζει όλο αυτό αλλά και για τον ίδιο που πιστεύω θα ωφεληθεί πολύ αν κάνει τον ΠΑΟΚ ένα αντίπαλο δέος με τους δύο στην Αθήνα σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και σεβασμού στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της χώρας
Ίδωμεν
Γιατί το λογικό και το σύνηθες είναι να γίνει η αποπληρωμή αφού αλλάξει η ιδιοκτησία. Και είναι και το πιο απλό. Ξέρεις στο άλλο τοπικ τι κράξιμο είχα ρίξει στους καρεκλοκενταυρους που πουλούσαν τρελα στον ιβαν αλλα δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω (μιας και είμαι στο χώρο) το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσειςMontrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:16Και γιατί ο δανειστής, ο οποίος έκανε χάρη τότε στην ΚΑΕ, να μην εξασφαλίστει στην ώρα της αγοραπωλησίας και να πρέπει να στηριχθεί στην καλή καρδιά του αγοραστή και στο ότι δεν είναι τσάκας. Ειδικά όταν ο αγοραστής είναι τόσο πλούσιος.george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:06Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη τη στιγμη οχι ο χατζοπουλος) οι οποιοι αν δεν δηλωσουν αδυναμια πληρωμής τοτε εχουν νομικες ευθυνες και οι ιδιοι. Νομιζω οτι επειδη ακριβως μιλαμε για μυστακιδη και οχι για τσακα δεν μπορω να φανταστω πως ακριβως μπορει να φτασει σ αυτο το σημειο και γιατι να θελει να το κανει, οσο "εκδικιητικος" και αν θελει να εινια με ιβαν πχ, ο ιδιος θα χει προβλημα κ νομικα και σαν φημηMontrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:53
Αφού πέρασες από ελεγκτής ρε φίλε Γιώργο, πες μου λίγο τι είναι αυτό που υποχρεώνει την ΑΕ να πληρώσει τα δάνεια της, και να μη μένουν απλήρωτα εσαεί;
Τα χρέη ήταν γνωστά, επιβεβαιώθηκαν κιόλας. Τα πληρώνεις και αποκτάς τις μετοχές. Αυτήν ήταν η συμφωνία.
Νταξει αυτο που είχα μάθει τότε (δεν είμαι insider ούτε το παιζω) ειναι οτι συμφώνησαν στο τίμημα και στο τρόπο αποπληρωμής. Αν θυμάσαι γύρω στα μέσα Οκτωβρίου απο κλειτο είχε βγει οτι θα έδινε ομολογιακό δάνειο και μετά θα το μετοχοποιουσε. Προφανώς δεν θεωρώ παράλογο να αλλαξε γνώμη γιατί όπως είπες κ συ η διαδικασία είναι πρώτα αποκταω μετοχές και μετά αποπληρωμή χρεώνjoshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:15Βρε ακόμα δεν είχε αποσταλεί το letters of intent κάτι που έγινε στη συνέχεια όπως ορίζει η διαδικασία και είχε συμφωνηθεί η ταυτόχρονη αποπληρωμή χρεων; Έπαιρναν τηλέφωνο οι εκπρόσωποι τον Μυστακιδη και του έλεγαν από τη ΚΑΕ ζητάνε αυτό και αυτο και εκείνος τους έδινε τα οκ στο πρώτο ραντεβού;george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:10Απο τα τριγυρω που εβγαιναν τοτε Jos ναι ειχαν συμφωνηθει. Και προφανως ειχε ενημερωση για το χρεος εστω και προφορικα, ετσι παει σ αυταjoshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:09 Βέβαια τα δέχομαι όλα όσα λέτε για το μετροκολις αλλά στο συγκεκριμένο έχει αδικο; 2 Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη συνάντηση των 2 μερών στην οποία εξέφρασε ενδιαφέρον η πλευρά Μυστακιδη. Η ΚΑΕ λέει ότι εκείνη τη μέρα πριν καν γίνει οικονομικός έλεγχος συμφωνήθηκε ο τρόπος εξαγορας;
Ούτε καν.Мир έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:23 Ο Ζιαομι πάντως έκανε το ίδιο παντός, πλήρωσε τα χρέη και πήρε μετοχές.
Αν ισχύει και δεν αφορά τις ρυθμίσεις του κράτους, τότε αυτοί οι παπαναστασιακοι ούτε να ρουφιανέψουν τους εαυτούς τους είναι.
Όλα όσα έχουν συμβεί απο το καλοκαίρι είναι για να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό του τμήματος ψυχολογίας.
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που εβαλε καποια ( σαφώς λιγότερα ) χρήματα και επισης εφερε ( κάποιες) χαρές.
Απο την άλλη έχεις εναν ανθρωπο που ( πιθανότατα) έχει περισσότερα χρήματα και απο τους δυο άλλους, δεν εχει βάλει μεχρι προσφατα ούτε ευρώ και κάποιοι θαμπωμένοι απο τα χρήματα του , ΑΝ βάλει καποια απο αυτά, απαξιώνουν πληρως του δύο πρώτους.
Λοιπον με τα αν και τα θα είδαμε που εχουμε φτάσει, ο Ιβάν ακόμη και αν δεν είναι εδώ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ( βλ. Μάιος 2024)
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που εβαλε καποια ( σαφώς λιγότερα ) χρήματα και επισης εφερε ( κάποιες) χαρές.
Απο την άλλη έχεις εναν ανθρωπο που ( πιθανότατα) έχει περισσότερα χρήματα και απο τους δυο άλλους, δεν εχει βάλει μεχρι προσφατα ούτε ευρώ και κάποιοι θαμπωμένοι απο τα χρήματα του , ΑΝ βάλει καποια απο αυτά, απαξιώνουν πληρως του δύο πρώτους.
Λοιπον με τα αν και τα θα είδαμε που εχουμε φτάσει, ο Ιβάν ακόμη και αν δεν είναι εδώ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ( βλ. Μάιος 2024)
Εσυ δηλαδη εχεις γνωσεις και απαντας αυτο; Εχεις τρεξει στη ζωη σου dd? Και αν ναι δεν σου εχει τυχει καποιος μα αγοραζει μια εταιρεια χωρις να ειναι η συμφωνια debt free; Προφανως και αν η βαση του spa ειναι οτι απο σένα παιρνω μονο τις μετοχες δεν εχεις λογο για το ποτε θα αποπληρωσω τα χρεη. Εκτος και αν εχεις δει το spa και το τιμημα της αγορας συμπεριλβανει οτι θα παρει καθαρη καε. Δηλαδη οτι η αποπληρωμες εχουν συμπεριληφθει στο τιμημαMontrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:49 Το τι ανοησίες έχουν γραφτεί εδώ μέσα δεν λέγεται.
Είναι απολύτως λογικό να μην έχετε κάποιες γνώσεις, αλλά παράλογο να επιμένετε.
Μαύρα λεφτά σε ΑΕ και μεταβιβάσεις μετοχών δεν υπάρχουν.
Χορηγίες που γίνονται δάνεια δεν υπάρχουν.
Επίσης λέτε και ξαναλέτε ότι τα χρέη βαραίνουν την ΚΑΕ. Και; Ποιοι είναι οι όροι αποπληρωμής; Γιατί να μην τα έχει για πάντα στα βιβλία της; Και αν πρέπει να πάνε στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν την πληρωμή τους, ποιος διαβεβαιώνει τους πιστωτές ότι δεν μετατρέπονται σε εχθρούς του ΠΑΟΚ. Αυτοί οι οποίοι βάλαν τα λεφτά τους όταν η ομάδα τους είχε ανάγκη.
Νομιμότατοι τρόποι να πληρωθούν τα χρέη πριν την αγορά υπάρχουν και ειπώθηκαν. Ομολογιακό δάνειο. Και ναι έχει ξαναγίνει, δεν εφευρίσκουμε εμείς τον τροχό.
Επίσης αυτα συμφωνούνται από την αρχή όπως λέει ο αξιόπιστος και με ονοματεπώνυμο Χατζοπουλος. Το τι λέει μια άγνωστη Alpha κάτι ΑΕ μου είναι αδιάφορο, εκτός αν μιλήσει με ονόματα και γεγονότα.