Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

dragon έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:40
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26 Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
Δλδ?
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.

Ήδη οι κάτω γελάνε μαζί μας. Κατάφεραν ΠΑΛΙ να διχάσουν τον κόσμο. Συγχαρητήρια
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:39 Ή αλλιώς «νομιμες» ο,τι έχει γραφτεί στον οικονομικό έλεγχο.

Τελειώνετε, η υπομονή εξαντλείται και συγγνώμη κιόλας, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει
Αυτό αναφέρεται στον Χατζόπουλο ας πούμε?
Agopian

Δημοσίευση από Agopian »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:38
WestBlock4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:32 Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους
Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??
Και για να συμπληρώσω: δηλαδή έχουμε δύο πλευρές, από τη μια το Χατζόπουλο κι από την άλλη την την "alpha sports group μονοπροσωπη αε", που λένε δύο διαφορετικά πράγματα. Και υπάρχουν ΠΑΟΚτσηδες(?) που φαίνεται να εμπιστεύονται περισσότερο τη δεύτερη από το Χατζόπουλο, που τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να (αποδείξει ότι) αξίζει την εμπιστοσύνη μας
These users thanked the author Agopian for the post (total 5):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, warmeater, leomatos88, Montrealiotis, paok apo epilogi
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Οι διαρροές δεν ξέρω τι λέγανε.
Mitsospaoki4.

Σήμερα ανέβασα τι γράφτηκε
στο emakedonia στις 23 Οκτωβρίου.
Είναι ξεκάθαρο. Διάβασε το. Πριν ένα μήνα.
Όχι σήμερα.
Ανάμεσα στα χρέη είναι και 1.1 εκατομμύριο προς τον
ίδιο τον Χατζόπουλο. Και 2.1 προς Σαββίδη.
Αντί να δανειστούν από τράπεζα δάνειζαν την ΚΑΕ.
Δεν είναι χρέη αυτά; Τι είναι; Λες να μην υπάρχουν χαρτιά;
Προφανώς δάνειζαν με κάποια νομική υπόσταση (εταιρία)
Ο Μυστακίδης μιλάει για νόμιμες υποχρεώσεις.
Ποιος θα το κρίνει αυτό; Αυτό επικυρώνει η συμφωνία.
ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ.

Ο φίλος Magditolba τα ανέλυσε τέλεια.

φίλος
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:44
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:39 Ή αλλιώς «νομιμες» ο,τι έχει γραφτεί στον οικονομικό έλεγχο.

Τελειώνετε, η υπομονή εξαντλείται και συγγνώμη κιόλας, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει
Αυτό αναφέρεται στον Χατζόπουλο ας πούμε?
Αυτό αναφέρεται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δόθηκε ένα όραμα στον κόσμο, ξαναγεμισε πέρα από ντέρμπι το Παλατάκι. Ξες γιατί? Γιατί αρχίσαμε πάλι να ονειρευόμαστε.

Ο Χατζόπουλος και ο Χ Χατζόπουλος δεν είναι πάνω από κανέναν ΠΑΟΚ
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:43
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26 Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
Δλδ?
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.

Και τι θα κάνει; Θα δείρει τον χατζοπουλο;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:48

Δλδ?

Θα του φωνάξουμε το όνομα φιλαράκι. Σε κάλυψα?

Άσε τις εξυπνάδες
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

WestBlock4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:32 Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Εύλογη ερώτηση ειναι , ωστόσο ενας απο τους 2 δεν τα λεει καλα
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Μετά τον Σαββίδη ήρθε ο Χατζόπουλος...άντε να σοβαρευομαστε λίγο γιατί από το καλοκαίρι μας έχεις ζαλίσει...θες καλώς δεν θες άστο...δεν είναι όλοι λάθος και εσύ ο σωστός...τώρα δεν μπορείς να βάλεις αν δεν πάρεις πρώτα την ομάδα ,όταν πλήρωσες το 99 όπως έχεις βάλει να λένε σαν τι τα έβαλες ;
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
leomatos88, warmeater, Montrealiotis
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Το θέμα ειναι τι συμφωνία ειχε κάνει ο Χατζόπουλος με τον Ιβάν. Μέχρι πρότινος όλοι νομίζαμε οτι ειναι σε μορφή "δωρεάς" τα λεφτά, με ο,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δεν νομιζω οτι ειχε καταλαβει κανεις οτι μιλαμε για "δάνειο". Λογιστής δεν είμαι, κι ως εκ τούτου εχω καποιες απορίες.

-Αυτά τα χρήματα συγκαταλεγονται άραγε στις "νόμιμες" υποχρεωσεις; Πώς δανείζεις σε μια ανώνυμη εταιρεία "παρανομα" οταν αυτα τα χρήματα εχουν δηλωθεί, και μεσα απο αυτα τα χρήματα εχουν πληρωθεί τρίτοι;

-Γιατί επιλέχθηκε η τακτική της δανειοδότησης τότε μεταξύ των δυο πλευρών; Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα οικονομικά; Γιατί δεν επιλεχθηκε ενας αλλος τρόπος (πχ. Χορηγια);

Παιδια, εγω πιστεύω οτι θα εχουμε θετικο τέλος. Ο Χατζόπουλος δεν νομιζω να διακινδυνευσει να χαλάσει το ντιλ. Μη ξεχνάτε οτι διακυβευονται και τα δικά του χρήματα σε ολο αυτο. Χαζος δεν ειναι. Επισης, ο Ιβαν δεν νομιζω να εχει απαίτηση απο τον Χατζόπουλο να παιξει παιχνιδάκια για χάρη του. Μιλάμε για ενα ντίλ που ειναι πολυ καλο για όλες τις πλευρές και νομοτελειακα θα ολοκληρωθεί θετικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Michael Scott την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:49
DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:48

Θα του φωνάξουμε το όνομα φιλαράκι. Σε κάλυψα?

Άσε τις εξυπνάδες
Είναι καλό να αποφεύγεις τον πρώτο πληθυντικό, γιατί οι κάτοχοι διαρκείας έχουν αγοράσει διαρκείας πολύ πριν εμφανιστεί ο επενδυτής. Άρα ναι αγόρασαν λόγω της καυλας που επανέφερε ο Χατζόπουλος. Κατά δεύτερον για να μιλήσεις και σε ενικό λογικά θα πρέπει να έχεις διαρκείας. Γιατί τα ματς με ολυμπιακό δε γεμίζουν λόγω Μυστακίδη. Είναι τα μόνα ματς άντε μαζί με τον Αρη που το γήπεδο γεμίζει. Άρα ή δεν έχεις πατήσει τόσα χρόνια το ποδάρι σου στο κλειστό ή απλά 0,20
These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
warmeater, astral, Montrealiotis, Dimitris_L4, Iznogoud4, paok apo epilogi
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Θα ακουστεί και το βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα;
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 7):
Dimitrisou, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, astral, Χωρικός, NIKOS1972, Iznogoud4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Agopian έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:45
Και για να συμπληρώσω: δηλαδή έχουμε δύο πλευρές, από τη μια το Χατζόπουλο κι από την άλλη την την "alpha sports group μονοπροσωπη αε", που λένε δύο διαφορετικά πράγματα. Και υπάρχουν ΠΑΟΚτσηδες(?) που φαίνεται να εμπιστεύονται περισσότερο τη δεύτερη από το Χατζόπουλο, που τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να (αποδείξει ότι) αξίζει την εμπιστοσύνη μας
Οτι κ αν γινει σύντομα θα μάθουμε τι συμφώνησαν οταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες.
Θα μ απαντήσεις ομως σ αυτο που ρωτάω?
Δηλαδη ο ΙΒΑΝ θα δεχοταν να πληρώσει τα χρέη της ΠΑΕ πριν παρει τις μετοχές? Πριν γινει δική του η ΠΑΕ? Απλα πράγματα ειναι που δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται μια τετοια συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.

1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία στα χέρια μου, γιατί ο φίλος μου ο Μήτσος μπορεί να με φάει και αφού πληρώσω να μου κουνήσει μαντήλι κ εγώ να κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης ποτέ δεν θα πληρώσω σε λογαριασμό τρίτου υποχρέωση της εταιρείας την οποία δεν έχω επίσημα αναλάβει γιατί αν έρθει κανένας και κάνει έλεγχο θα μου κόψει τον κώλο.

2) Τα χρέη της εταιρείας τον φίλου μου του Μήτσου, είναι αυτά για τα οποία υπάρχει απόδειξη. Σε μια ΑΕ όπως του φίλου μου του Μήτσου, δεν μπαίνει ευρώ στα ταμεία, αν αυτό δεν χρεωθεί στο ταμείο ή στον λογαριασμού όψεως και αν αντίστοιχα δεν πιστωθεί στον προμηθευτή/πιστωτή.

4) Δάνειο και ¨"μη απαιτητό" δεν υφίσταται, είναι σχήμα οξύμωρο όπως το ¨ελεύθεροι πολιορκημένοι". Δεν είναι δάνειο, είναι δωρεά εφόσον δεν είναι απαιτητό.

5) Τα δάνεια και οι υποχρεώσεις σε μια ΑΕ όπως αυτή του φίλου μου του Μήτσου αποτυπώνονται στον ισολογισμό στο παθητικό ως υποχρεώσεις βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες και οι πιστωτές έχουν τις αντίστοιχες καρτέλες στο ΑΦΜ τους στα βιβλία της εταιρείας.

6) Αν ο φίλος μου ο Μήτσος είχε πάρει ένα δάνειο σε μαύρη σακούλα από τον θείο του τον Γιώργο και αυτό δεν αποτυπώθηκε πουθενά στα βιβλία και από αυτή τη σακούλα πληρώθηκαν σε φακέλους ή σακούλες διάφοροι προμηθευτές / πιστωτές, δεν μπορεί αυτό να αποδειχθεί. Πρώτον, γιατί δεν υπάρχει λογιστική αποτύπωση , δεύτερον γιατί δεν ξέρω εγώ αν είναι αλήθεια και τέταρτον γιατί με την ίδια λογική μπορεί να έρθουν άλλοι τριάντα μπαμπάδες και να ισχυρίζονται πως έχουν δανείσει λεφτά και εγώ να πρέπει να πληρώνω όποιον εμφανίζεται και χτυπάει την πόρτα μου χωρίς να έχει κανένα αποδεικτικό ότι όντως του χρωστάω λεφτά.

Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Odi for the post (total 8):
WestBlock4, Jim_Chatz, george188, Blackgr4, tenten4GT, PAOKfanAthens, sn0ufel4, TylerDurden
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”