Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κανείς και πότε δεν θα δεχθεί να πληρωσει πράγματα που δρν υπάρχουν στα βιβλία, δεν είναι παράλογο αυτό
Όπως θα έχετε διαπιστώσει οι πωλητές των μετοχών απαιτούν την άμεση πληρωμή υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από εμάς, κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με βάση τη δομή της μεταξύ μας συμφωνίας. Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό. Οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ πρέπει να πληρωθούν από την ΚΑΕ.
Τι φαση;;;
Τι φαση;;;
Το τι κατάλαβα εγώ δεν έχει σημασία. Ούτε το τι κατάλαβες εσύ.Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:18 Εσύ μάλλον κατάλαβες λάθος.
Τόσο καιρό αυτό δεν ακούγαμε πως πρώτα γίνεται η μετάβαση και μετά η εξόφληση;
Προφανώς δεν γίνεται να γίνει το αντίστροφο, πουθενά δεν έχει γίνει.
Επίσης λέει ότι αυτό συμφωνήθηκε εξ αρχής, άρα από πλευράς Τέλη δεν άλλαξε κάτι.
Η διαφωνία είναι ξεκάθαρη. Το τι ακούγαμε δεν είναι χαρτιά.
Ο Χατζόπουλος και η ΚΑΕ, είπαν ποια είναι η συμφωνία.
Εκτός αν εμπιστεύεσαι πιο πολύ τον Μυστακίδη.
Άλλο τι καταλάβαμε, άλλο τι θέλει ο καθένας και άλλο το τι πιστεύει ο καθένας.
Αν πιστεύεις ότι η ανακοίνωση της ΚΑΕ συμφωνεί
με την ανακοίνωση του Μυστακίδη σου λέω να τις ξαναδιαβάσει.
Αυτά και τέλος από εμένα.
Απλά για να ξέρουμε τι λέμε και τι ανακοινώθηκε.
Το τι θέλει ο καθένας μας και ποιον πιστεύει και
υποστηρίζει είναι άλλο θέμα.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- leomatos88
- WestBlock4
Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- Jim_Chatz
Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
«Οταν και αν αναλαβουμε» σας απειλω αμεσα οτι αν δεν το κανετε οπως θελω δεν θα αναλαβω
«ΝΟΜΙΜΕΣ» κεφαλαια : δεν αναγνωριζω καποιες υποχρεώσεις οποτε θε πληρωσω οτι ειναι ειναι νομιμο κατα την αποψη μου ή κατα την κοινη πρακτικη.
Αρα: εχουμε δρομο ακομη….
Δικη μου ερμηνεία:
«Οταν και αν αναλαβουμε» σας απειλω αμεσα οτι αν δεν το κανετε οπως θελω δεν θα αναλαβω
«ΝΟΜΙΜΕΣ» κεφαλαια : δεν αναγνωριζω καποιες υποχρεώσεις οποτε θε πληρωσω οτι ειναι ειναι νομιμο κατα την αποψη μου ή κατα την κοινη πρακτικη.
- These users thanked the author magdy for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
- Dimitris_L4
Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??WestBlock4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:32 Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Ξαναδιάβαστε τις ανακοινώσεις για τελευταία φορά το λέω.
Η μία λέει ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ. Δεν λέει πριν.
Η άλλη λέει ΟΤΑΝ ΘΑ. Δηλαδή στο μέλλον.
Είναι απλά Ελληνικά...
Η μία λέει ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ. Δεν λέει πριν.
Η άλλη λέει ΟΤΑΝ ΘΑ. Δηλαδή στο μέλλον.
Είναι απλά Ελληνικά...
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- leomatos88, astral, paok apo epilogi
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κοίτα μπροστά στην συμφωνία δεν ήμουν.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26Το τι κατάλαβα εγώ δεν έχει σημασία. Ούτε το τι κατάλαβες εσύ.Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:18 Εσύ μάλλον κατάλαβες λάθος.
Τόσο καιρό αυτό δεν ακούγαμε πως πρώτα γίνεται η μετάβαση και μετά η εξόφληση;
Προφανώς δεν γίνεται να γίνει το αντίστροφο, πουθενά δεν έχει γίνει.
Επίσης λέει ότι αυτό συμφωνήθηκε εξ αρχής, άρα από πλευράς Τέλη δεν άλλαξε κάτι.
Η διαφωνία είναι ξεκάθαρη. Το τι ακούγαμε δεν είναι χαρτιά.
Ο Χατζόπουλος και η ΚΑΕ, είπαν ποια είναι η συμφωνία.
Εκτός αν εμπιστεύεσαι πιο πολύ τον Μυστακίδη.
Άλλο τι καταλάβαμε, άλλο τι θέλει ο καθένας και άλλο το τι πιστεύει ο καθένας.
Αν πιστεύεις ότι η ανακοίνωση της ΚΑΕ συμφωνεί
με την ανακοίνωση του Μυστακίδη σου λέω να τις ξαναδιαβάσει.
Αυτά και τέλος από εμένα.
Απλά για να ξέρουμε τι λέμε και τι ανακοινώθηκε.
Το τι θέλει ο καθένας μας και ποιον πιστεύει και
υποστηρίζει είναι άλλο θέμα.
Αλλά στο 99% των περιπτώσεων αλλαγής ιδιοκτησίας επιχειρήσεων, πρώτα αναλαμβάνεις και μετά πληρώνεις.
Οι διαρροές τόσο καιρό αυτό λέγανε και χτες από την ανακοίνωση της ΚΑΕ μάθαμε το αντίθετο.
Οπότε δεν έχει να κάνει με το αν πιστεύω τον Μυστακίδη ή όχι, σου λέω τι γίνεται γενικά στον κόσμο των επιχειρήσεων.
Ή αλλιώς «νομιμες» ο,τι έχει γραφτεί στον οικονομικό έλεγχο.
Τελειώνετε, η υπομονή εξαντλείται και συγγνώμη κιόλας, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει
Τελειώνετε, η υπομονή εξαντλείται και συγγνώμη κιόλας, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον οικονομικό έλεγχο γιατί τον έκαναν τότε;magdy έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:37 Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
Δλδ?Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26 Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
Το νομιμο δεν οριζεται απο καποιο πλαισιο;;;magdy έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:37 Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
Οριζεται απ την αποψη του καθενος;
- These users thanked the author psykoman for the post:
- TylerDurden