Όσες φορές εχουν φτάσει στα αυτιά του Σαββίδη τέτοιες υποθέσεις δεν υπολόγισε ποτε λεφτά. Και μην ξεχνάμε οτι δεν είναι πάντα τα λεφτά στην μέσηTolaros έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 11:49Δεν ξέρω ρε φίλε, όπως δεν ήξερα γιατί ο όταν πεθάνω να θαψετε την καρδιά μου στην Τούμπα ενώ έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά δεν έδωσε 200 χιλιάρικα παραπάνω στο Μεϊτέ μπας και παίξουμε ομίλους τσουλου.DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:10 Ρε μάγκες σοβαρά τώρα ο βάζω 250μυρια σε κλειστό λογαριασμό γιατί είμαι ΠΑΟΚΙ από Νεάπολη δεν θέλει να δώσει 2 μυρια στον Ιβαν για το δάνειο;
Έχουν αρχίσει και κουράζουν οι ειρωνίες , υπομονή να δούμε τι θα γίνει
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- loukas karadimos
Ενώ εμείς σκάμε για τον Ιβαν
Λες και δεν είναι μέρος της ταυτότητας της ομάδας ότι ποτέ κανείς δεν έχασε τα λεφτά του
Ή ο ΠΑΟΚ τελειώνει στον Ιβαν και τον Τέλη
Αν καταλαβαίνετε τι λέτε ουσιαστικά λέτε ότι έβαλε κάποιος λεφτά , δεν τα μετοχοποιησε και τώρα θα τα χάσει.
Φοβερό παράδειγμα για μελλοντικούς ενδιαφερόμενους
Ένα άρθρο 44 μας λείπει
Oh wait
Λες και δεν είναι μέρος της ταυτότητας της ομάδας ότι ποτέ κανείς δεν έχασε τα λεφτά του
Αν καταλαβαίνετε τι λέτε ουσιαστικά λέτε ότι έβαλε κάποιος λεφτά , δεν τα μετοχοποιησε και τώρα θα τα χάσει.
Ένα άρθρο 44 μας λείπει
Oh wait
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει απο το Ρώσο τα πάντα τώρα κράζουν Χατζόπουλο που ζητάει να πληρωθούν τα χρέη. Όλο αυτό λένε οτι ειναι απόδειξη πως ο Σαββίδης ειναι μπατιρης.
Ολα αυτα για 20 ευρώ
Ολα αυτα για 20 ευρώ
Aν το λες προσωπικα για μενα, μπες προφιλ κ κανε μια απλη αναζητηση στις δημοσιευσεις μου απο τοτε που ξεκινησε η ιστορια με το γηπεδο. Άλλο αυτο κ αλλο η δυνατοτητα να αλλαξεις στατους, υπευθυνοι θα ειναι ΟΛΟΙ αν δεν γινει οχι μονο η μια πλευραloukas karadimos έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55 Ενώ εμείς σκάμε για τον Ιβαν
Ένα άρθρο 44 μας λείπει
Oh wait
- loukas karadimos
Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει και ένα γκανι τώρα για τα χρωστούμενα στην ΚΑΕ λες και ο Ιβαν είναι κάνα παπαδοπαίδι και θα κάθετε να τον ανέχεται
Καιρό έχω να το πω αλλά πηγαίντε ρίξτε λίγο νερό στα μούτρα να συνέλθετε
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει και ένα γκανι τώρα για τα χρωστούμενα στην ΚΑΕ λες και ο Ιβαν είναι κάνα παπαδοπαίδι και θα κάθετε να τον ανέχεται
Καιρό έχω να το πω αλλά πηγαίντε ρίξτε λίγο νερό στα μούτρα να συνέλθετε
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 11):
- paok apo epilogi, eorptol1, warmeater, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, horkokos4, magdy, leomatos88, trelopaoki89, Montrealiotis, NIKOS1972 and one more user
Ρε συ ντραγκον το θέμα δεν είναι οι στημένοι στο Χ.
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται και ψυχική μας υγεία ο ΠΑΟΚ να πάει καλά .
Αλλά ακόμα και τώρα να υποστηρίζεις με σθένος ότι καλά κάνει και δεν πληρώνει και τελείωνε Χατζόπουλε και όλα αυτά .
Φτάνει ρε μλκες . Ο ίδιος ο Τελης να ήσασταν δεν θα υπερασπίζονταν έτσι τον εαυτό σας .
Ολα λάθος τα έκανε από την αρχή και τώρα που του δίνουμε μια ευκαιρία για το καλό του μπάσκετ και μόνο ξεκινάει με αντιαθλητικό
Δεν μπορώ να διανοηθώ τους λόγους αλλά έχει βάλει 25 αυτογκόλ στην σειρά
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται και ψυχική μας υγεία ο ΠΑΟΚ να πάει καλά .
Αλλά ακόμα και τώρα να υποστηρίζεις με σθένος ότι καλά κάνει και δεν πληρώνει και τελείωνε Χατζόπουλε και όλα αυτά .
Φτάνει ρε μλκες . Ο ίδιος ο Τελης να ήσασταν δεν θα υπερασπίζονταν έτσι τον εαυτό σας .
Ολα λάθος τα έκανε από την αρχή και τώρα που του δίνουμε μια ευκαιρία για το καλό του μπάσκετ και μόνο ξεκινάει με αντιαθλητικό
Δεν μπορώ να διανοηθώ τους λόγους αλλά έχει βάλει 25 αυτογκόλ στην σειρά
- These users thanked the author DamoN for the post (total 6):
- dragon, eorptol1, warmeater, trelopaoki89, Montrealiotis, Apil44
- loukas karadimos
Δεν είναι προσωπικό για εσένα είναι συνέχεια του σχολίου σου όμωςgeorge188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:58Aν το λες προσωπικα για μενα, μπες προφιλ κ κανε μια απλη αναζητηση στις δημοσιευσεις μου απο τοτε που ξεκινησε η ιστορια με το γηπεδο. Άλλο αυτο κ αλλο η δυνατοτητα να αλλαξεις στατους, υπευθυνοι θα ειναι ΟΛΟΙ αν δεν γινει οχι μονο η μια πλευραloukas karadimos έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55 Ενώ εμείς σκάμε για τον Ιβαν
Ένα άρθρο 44 μας λείπει
Oh wait
Και με το γήπεδο άλλαζες στάτους και με το γήπεδο η συμπεριφορά του Τέλη απέναντι σε ένα θεσμό για τον σύλλογο όπως ο Ιβαν ήταν εξ ίσου ναλακισμενη
-
Black_Knight
Απο την στιγμη που απο την αρχη εχει συμφωνηθει να αποπληρωθουν ολα τα χρεη και αυτα εχουν πιστοποιηθει απο τον οικονομικο ελεγχο δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση. Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο Σαββιδη αν δεν επιθυμει να χαρισει ουτε σεντ στον υποψηφιο επενδυτη. Στο τελος, για τα δεδομενα του το ποσο ειναι αστειο.
Αν καταληξουμε σε ναυαγιο, που δεν το πιστευω, στα δικα μου ματια αποκλειστικα υπευθυνος θα ειναι ο κυριος Μυστακιδης.
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο Σαββιδη αν δεν επιθυμει να χαρισει ουτε σεντ στον υποψηφιο επενδυτη. Στο τελος, για τα δεδομενα του το ποσο ειναι αστειο.
Αν καταληξουμε σε ναυαγιο, που δεν το πιστευω, στα δικα μου ματια αποκλειστικα υπευθυνος θα ειναι ο κυριος Μυστακιδης.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 5):
- paok apo epilogi, leomatos88, trelopaoki89, Montrealiotis, Apil44
Κάτσε γιατί έξω από τον χώρο πολλά τραγούδια λέμε. Αν ότι δεν αποπληρωθεί το αναλαμβάνει ο Χατζόπουλος δεν είναι αιτία να ζητήσει να κλείσουν όλες οι οφειλές όπως αποτυπώθηκε; Τι πολύ απλές είμαστε με την πιθανή οφειλή του Χατζόπουλου αν δεν πληρωθεί ένα δάνειο ενώ ο μεγαλομέτοχος έχει πουλήσει την εταιρία που όφειλε το δάνειο. Σοβαρά τώρα ; Ας κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας που θα φύγει ο Χατζόπουλος με την δομοκλεια σπάθα πάνω από το κεφάλι του για να μη χαλάσει το χατήρι του κόσμου. 5 ήταν η συμφωνία; 5george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:50 Παιδια για να μην κοροιδευόμαστε και μεταξυ μας (τη θεση μου τοσο καιρο την φώναζα για το γηπεδο), οι σχεσεις των 2 πλευρων ειναι κάκιστες. Απο εκει και επειτα αν χαλασει θα φταινε και οι 2, δεν υπαρχει δικαιολογια ουτε για μυστακιδη ουτε για χατζο. Δεν γινεται να παραμεινουμε στη μιζερια, ειναι αδιανοητο
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- warmeater, Montrealiotis
Βασικα ο Ιβαν μπορεί να ξανακάνει κάτι που έχει κανει επανειλημμένα στο παρελθόν....τα χρήματα φυσικά και θα τα διεκδικήσει, αλλά θα τα δώσει σε φιλανθρωπίες.DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:03
Βασικά να στο θέσω αλλιώς πιο πολύ βγάζει λογική να χαλούσε επειδή ο ιβαν δεν τα ήθελε και αυτός επέμενε να τα πάρει παρά αυτό που γίνεται …
Υπάρχουν πάντως συνοπαδοί, όπως αυτός στον οποίο απάντησες, που για κάποιους ανεξήγητους λόγους αισθάνονται καλά αμφισβητώντας και ειρωνευόμενοι τον Ιβάν
- These users thanked the author pk77 for the post (total 2):
- eorptol1, Montrealiotis
Δεν είναι ειρωνία το βάζω 250 γιατί είμαι ΠΑΟΚι από Νεάπολη.DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:35 Δεν είναι ειρωνία , δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο προσπαθείς να υπερασπιστείς το εξωφρενικό της υπόθεσης .
Δεν ξέραμε το όνομα του
Ήρθε να πάρει το γήπεδο από την πίσω πόρτα και παρουσιάστηκε ότι αυτός δίνει 250 από την αγάπη του και μόνο ενώ ο άλλος δεν μπορεί γιατί είναι σφιχτός
Ο Α.Σ στην συνέντευξη τύπου λειτούργησε σαν προξενήτρα και έπαιζε με την νοημοσύνη σου
Τελικά αποφάσισε να πάρει το μπάσκετ
Δεν πήρε το γήπεδο γιατί πρυτάνευσε η λογική
Μας έκανε να μην πω τι από το καλοκαίρι
Και τώρα δεν θέλει να πληρώσει 2 μυρια χρωστούμενα ενώ είναι (θα γίνει ) ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα την πέφτουμε και στον Χατζοπουλο
Και προσπαθούμε να τον δικαιολογήσουμε .
Στο ξαναλέω ελπίζω να μην ισχύουν όλα αυτά
Καλά οκ, έκανα λάθος
Χρησιμοποιώ την ρητορική των υπερασπιστών του όλο αυτό το διάστημα .
Σε παραθέτω στην συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη .
Στην παρουσίαση του από την κυρία δικηγόρο .
Το Νεάπολη πήγαινε στην πιο ΠΑΟΚ περιοχή που σκέφτηκα γιατί αυτό το Θεσσαλονικευς μου γυρνάει τα αα.
Δεν έκανες λάθος πάντως βγάζω φουλ κόμπλεξ γιατί θυμάμαι τι πέρασα από το καλοκαίρι μέχρι προχθές
Κάποια στιγμή ο Γιάννης είχε γράψει όχι πλούσιος με καρκίνο δεν ήθελα ποτέ να γίνω .
Το θεώρησα υπερβολικό αν και καταλάβαινα ακριβώς πως αισθάνεται ….
Ειλικρινά ήθελα να πάρει το μπάσκετ γιατί 25χρονια είναι πολλά.
Οσο συνεχίζεται όλο αυτό αρχίζω και ψυχραινω
Σε παραθέτω στην συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη .
Στην παρουσίαση του από την κυρία δικηγόρο .
Το Νεάπολη πήγαινε στην πιο ΠΑΟΚ περιοχή που σκέφτηκα γιατί αυτό το Θεσσαλονικευς μου γυρνάει τα αα.
Δεν έκανες λάθος πάντως βγάζω φουλ κόμπλεξ γιατί θυμάμαι τι πέρασα από το καλοκαίρι μέχρι προχθές
Κάποια στιγμή ο Γιάννης είχε γράψει όχι πλούσιος με καρκίνο δεν ήθελα ποτέ να γίνω .
Το θεώρησα υπερβολικό αν και καταλάβαινα ακριβώς πως αισθάνεται ….
Ειλικρινά ήθελα να πάρει το μπάσκετ γιατί 25χρονια είναι πολλά.
Οσο συνεχίζεται όλο αυτό αρχίζω και ψυχραινω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Montrealiotis
- kataramenos5
Ξανα .
Και τα χρεη να πληρωσει και το γηπεδο να γινει αυριο
κατι θα βρουμε να τρωγομαστε.Το ψαχνουμε ,το ζηταει ο οργανισμός μας.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Taseos
Και γώ νομίζω ότι περισσότερο προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση αρδ παρά υπάρχει θέμα. Όπως το ίδιο πιστεύω γενικότερα. Δηλαδή είπαν τον τέλη να εδώ έχουμε τον 90αρη κυρ Μιμή μαζί μας και 3-4 ακόμη να εμφανιστούμε με ντόρο. Εξού και οι εκφράσεις δεκαετίας 80, τύπου παγκόσμιος επιχειρηματίας , κροίσος Θεσσαλονικευς , παγκόσμιος τελης κλπ. Ξεπερασμένο λεξιλόγιο που κάποτε στη πόλη που πάλευε με την μοίρα της και το κακό το ριζικό της ήταν πιασάρικα. Απλα πλέον είμαστε στο 2025. Βέβαια δεν είχε και πολύ ελεύθερο πεδίο είναι η αλήθεια
Γιατί θα φταίνε και οι δύο?george188 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:50 Παιδια για να μην κοροιδευόμαστε και μεταξυ μας (τη θεση μου τοσο καιρο την φώναζα για το γηπεδο), οι σχεσεις των 2 πλευρων ειναι κάκιστες. Απο εκει και επειτα αν χαλασει θα φταινε και οι 2, δεν υπαρχει δικαιολογια ουτε για μυστακιδη ουτε για χατζο. Δεν γινεται να παραμεινουμε στη μιζερια, ειναι αδιανοητο