Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και μόνο που μπαίνει στην εξίσωση ο Χατζόπουλος , ως εμπόδιο, καταλαβαίνει κανείς , πόσο στραβώνουνε τον γυαλό...
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα αλλαγή, αλλά εδώ, μετά από όσα ζήσαμε και ζούμε κι εγώ αυτό θα έκανα.
Πήγαν να τον τρυπήσουν, προδοτικές, ύπουλες κινήσεις, προσβλητικές συμπεριφορές από πολλούς ευεργετηθέντες, μαθηματικοί διεθνολόγοι αναλυτικές του κώλου ως εκπρόσωποι του συλλόγου με ύφος χιλίων καρδιναλίων και συμπεριφορά και επιχειρηματολογία μπετατζή ( που είναι άνθρωποι που χαίρουν εκτίμησης προφανώς, αλλά όχι ως πολιτικοί αναλυτές σε αποστολή προπαγάνδας..), και πολλά άλλα.
Ε μετά από αυτά, ας δώσει ένα ψίχουλο από τα πολλά "προυφ" που έφερε ο ντελιβεράς στη μάνα...
Και πέρα από την " πλάκα" , η επιφυλακτικότητα παραμένει. Μόνο οι πράξεις σε βάθος χρόνου, η σταθερότητα σε σωστές ηθικές ΠΑΟΚ τσήδικες επιλογές και μια παρουσία σαν του Χατζοπούλου θα πείσει ότι πάμε προς κάτι που είναι ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είναι ας πούμε η παρουσία Χατζοπούλου και όσα αυτή ανέδειξε. ΠΑΟΚ είναι η παρουσία Σαββίδη και όσα αυτή άλλαξε, επέβαλε και κέρδισε.
Αναμένουμε... με ελπίδα και προσδοκία.
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα αλλαγή, αλλά εδώ, μετά από όσα ζήσαμε και ζούμε κι εγώ αυτό θα έκανα.
Πήγαν να τον τρυπήσουν, προδοτικές, ύπουλες κινήσεις, προσβλητικές συμπεριφορές από πολλούς ευεργετηθέντες, μαθηματικοί διεθνολόγοι αναλυτικές του κώλου ως εκπρόσωποι του συλλόγου με ύφος χιλίων καρδιναλίων και συμπεριφορά και επιχειρηματολογία μπετατζή ( που είναι άνθρωποι που χαίρουν εκτίμησης προφανώς, αλλά όχι ως πολιτικοί αναλυτές σε αποστολή προπαγάνδας..), και πολλά άλλα.
Ε μετά από αυτά, ας δώσει ένα ψίχουλο από τα πολλά "προυφ" που έφερε ο ντελιβεράς στη μάνα...
Και πέρα από την " πλάκα" , η επιφυλακτικότητα παραμένει. Μόνο οι πράξεις σε βάθος χρόνου, η σταθερότητα σε σωστές ηθικές ΠΑΟΚ τσήδικες επιλογές και μια παρουσία σαν του Χατζοπούλου θα πείσει ότι πάμε προς κάτι που είναι ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είναι ας πούμε η παρουσία Χατζοπούλου και όσα αυτή ανέδειξε. ΠΑΟΚ είναι η παρουσία Σαββίδη και όσα αυτή άλλαξε, επέβαλε και κέρδισε.
Αναμένουμε... με ελπίδα και προσδοκία.
- These users thanked the author trouman for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Ιάσονας, Apil44
Εδω που εχει φτάσει η κατάσταση ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην ολοκληρωθεί
Δεν μπορω να πιστεψω ότι ο Τελης κατέθεσε φακελο στην ΕΕΑ πήρε έγκριση χωρίς να γνωρίζει τι εχει συμφωνήσει και τι υποχρέωση έχει αναλάβει και "ποσα" ειναι τα χρέη
Ουτε θεμα ΙΒΑΝ υπάρχει (εκτιμω οτι αν αυτο ειναι το "θεμα" ο ΙΒΑΝ θα τα χαρίσει) ούτε κάτι άλλο
Αν , λέω αν, "χαλασει" θα ειναι για λόγους "ανώτερους" και της ΚΑΕ και του ΠΑΟΚ , ίσως και του Τέλη
Και αν ειναι να ψάξω "λόγους" , ένα ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ σενάριο είναι οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "καποιοι" Αθηναίοι ίσως και Θεσσαλονικείς, ενοχλούνται που ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί
Οι "ενστασεις" μπεκροπολις και ΤΤ έχουν 100% αθηναικες καταβολές γιατι εχουν "εδω και τοσες δεκαδες χρόνια" Αθηναικη επιστασια και επιβλεψη
Δεν μπορω να πιστεψω ότι ο Τελης κατέθεσε φακελο στην ΕΕΑ πήρε έγκριση χωρίς να γνωρίζει τι εχει συμφωνήσει και τι υποχρέωση έχει αναλάβει και "ποσα" ειναι τα χρέη
Ουτε θεμα ΙΒΑΝ υπάρχει (εκτιμω οτι αν αυτο ειναι το "θεμα" ο ΙΒΑΝ θα τα χαρίσει) ούτε κάτι άλλο
Αν , λέω αν, "χαλασει" θα ειναι για λόγους "ανώτερους" και της ΚΑΕ και του ΠΑΟΚ , ίσως και του Τέλη
Και αν ειναι να ψάξω "λόγους" , ένα ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ σενάριο είναι οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "καποιοι" Αθηναίοι ίσως και Θεσσαλονικείς, ενοχλούνται που ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί
Οι "ενστασεις" μπεκροπολις και ΤΤ έχουν 100% αθηναικες καταβολές γιατι εχουν "εδω και τοσες δεκαδες χρόνια" Αθηναικη επιστασια και επιβλεψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Paok1926 + male-sykies
Ρε παιδιά αν συνέβαινε κάτι δε θα το γραφε το φερέφωνο Μετρόπολις? Σήμερα ο Μπουζος έχει πάθει μετάλλαξη και σχεδόν κατηγορεί τον Ησαιαδη και τους άλλους για τη στάση τους και σχεδόν καλός ορίζει τον Μυστακίδη στη ΚΑΕ. ΒΈΒΑΙΑ πριν τον δούμε τον προικιζουμε αλλά τέλος πάντων. Εσείς τι λέτε??
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- Dimitris_L4
Αν και θεωρώ ότι και ανακοίνωση με ένα "καλημερα" να βγάλει ο ΠΑΟΚ, οι ΑΡΔ θα το κάνουν λάστιχο για μερικά κλικς και δε νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά θέμα να πούμε μερικά πραγματα:
1) Αν ο Ιβάν έδωσε δάνειο και είναι καταχωρημένο ως δάνειο στα βιβλία έχει κάθε δικαίωμα να το ζητήσει οπότε του την καπνίσει. Το ίδιο ισχύει και για την ΠΑΕ (αν θυμάμαι καλα τα 10 μύρια του πιο ακριβού τσάι στην ιστορία δεν τα κεφαλαιοποιησε. Φαίνονται ως δανειο). Είναι ηθικό να τς ζητήσει? Μέσα μου δεν είμαι σίγουρος. Είναι εύλογο? 100% ναι.
2) Το να ζητάει ο Ιβάν πίσω λεφτά που έδωσε ως χορηγία είναι αστείο. Όποιος το λέει είναι άσχετος. Μην πιστεύετε τέτοιες βλακειες. Οι χορηγίες είναι έσοδα. Μου δίνεις λεφτακια, βάζω την Σουρωτη σε μπανερ. Τέλος. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
3) Αν ο Τελης συμφώνησε μέσω των εκπροσώπων του να πληρώσει όλα τα χρέη, τότε καληνύχτα σου κ. Τέλη. Μπορεί να σε πονάει να δώσεις λεφτά στον ανταγωνιστή σου αλλά η συμφωνία είναι συμφωνία. Ξεκόλλα δώσε τα φράγκα στον Ιβάν να τελειώνουμε.
4) Θεωρω πολύ πιθανό να υπάρχει τέτοια συμφωνία (βλέπε 3) λόγω Χατζόπουλου. Ο Χατζόπουλος θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αν μπορεί να λέει στο μέλλον ότι "το Νοέμβρη του 2025 άφησα τον ΠΑΟΚ χωρίς χρέη και με μεγαλομετοχο δισεκατομμυριουχο". Το θεωρώ βέβαιο ότι υπήρχε τέτοιος όρος από την αρχή των συνομιλιών.
5) Μία χαρά νορμάλ συμφωνία είναι "πλήρωσε τα χρέη και παίρνεις την ΚΑΕ". Ούτε περίεργη είναι, ούτε πρωτότυπη, ούτε καταχρηστική. Ο Τελης πρέπει απλώς να κάνει το αυτονόητο. Και πιστεύω πως θα το κάνει.
Μαμηστε τον φούστη τον Ολυμπιακό
1) Αν ο Ιβάν έδωσε δάνειο και είναι καταχωρημένο ως δάνειο στα βιβλία έχει κάθε δικαίωμα να το ζητήσει οπότε του την καπνίσει. Το ίδιο ισχύει και για την ΠΑΕ (αν θυμάμαι καλα τα 10 μύρια του πιο ακριβού τσάι στην ιστορία δεν τα κεφαλαιοποιησε. Φαίνονται ως δανειο). Είναι ηθικό να τς ζητήσει? Μέσα μου δεν είμαι σίγουρος. Είναι εύλογο? 100% ναι.
2) Το να ζητάει ο Ιβάν πίσω λεφτά που έδωσε ως χορηγία είναι αστείο. Όποιος το λέει είναι άσχετος. Μην πιστεύετε τέτοιες βλακειες. Οι χορηγίες είναι έσοδα. Μου δίνεις λεφτακια, βάζω την Σουρωτη σε μπανερ. Τέλος. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
3) Αν ο Τελης συμφώνησε μέσω των εκπροσώπων του να πληρώσει όλα τα χρέη, τότε καληνύχτα σου κ. Τέλη. Μπορεί να σε πονάει να δώσεις λεφτά στον ανταγωνιστή σου αλλά η συμφωνία είναι συμφωνία. Ξεκόλλα δώσε τα φράγκα στον Ιβάν να τελειώνουμε.
4) Θεωρω πολύ πιθανό να υπάρχει τέτοια συμφωνία (βλέπε 3) λόγω Χατζόπουλου. Ο Χατζόπουλος θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αν μπορεί να λέει στο μέλλον ότι "το Νοέμβρη του 2025 άφησα τον ΠΑΟΚ χωρίς χρέη και με μεγαλομετοχο δισεκατομμυριουχο". Το θεωρώ βέβαιο ότι υπήρχε τέτοιος όρος από την αρχή των συνομιλιών.
5) Μία χαρά νορμάλ συμφωνία είναι "πλήρωσε τα χρέη και παίρνεις την ΚΑΕ". Ούτε περίεργη είναι, ούτε πρωτότυπη, ούτε καταχρηστική. Ο Τελης πρέπει απλώς να κάνει το αυτονόητο. Και πιστεύω πως θα το κάνει.
Μαμηστε τον φούστη τον Ολυμπιακό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι παγκόσμιος ο τελης. Ποιοι αθηνεζοι και Θεσσαλονικείς;warmeater έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:48 Εδω που εχει φτάσει η κατάσταση ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην ολοκληρωθεί
Εγώ πάντως αν ήμουν Χατζόπουλος θα έδινα τις μετοχές,τα χρεη θα πήγαιναν στον Μυστακιδη και άσε μετά τα βουβάλια να τα βρουν και αν πρέπει να εκτεθούν που αυτό αφορά και πάλι τον Μυστακιδη. Δεν πρέπει η ΚΑΕ να γίνει το θύμα της υπόθεσης.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο η αρχικη υποθεση που εγινε οτι το μετροπολις «συνεργαζεται» με μυστακιδη να μην ισχυει. Οτι απλα υπηρξαν κοινα συμφεροντα σε μια δεδομενη χρονικη περιοδο. Ο τελης να ηταν πατημα να επιτεθουν στην ΠΑΕ, πανω στα προηγουμενα που ειχανPaok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:51 Ρε παιδιά αν συνέβαινε κάτι δε θα το γραφε το φερέφωνο Μετρόπολις? Σήμερα ο Μπουζος έχει πάθει μετάλλαξη και σχεδόν κατηγορεί τον Ησαιαδη και τους άλλους για τη στάση τους και σχεδόν καλός ορίζει τον Μυστακίδη στη ΚΑΕ. ΒΈΒΑΙΑ πριν τον δούμε τον προικιζουμε αλλά τέλος πάντων. Εσείς τι λέτε??
Γενικοτερα απο την αρχη δεν μου λεει κατι η σταση του μετροπολις. Ουτε και τωρα
Ο χατζοπουλος δεσμεύτηκε για απόλυτη διαφάνεια . Στα πλαίσια αυτά και επειδή βγήκαν άρθρα που έλεγαν ότι πέρασε η ΚΑΕ στα χέρια του ακατανόμαστου , έβγαλε μια ανακοίνωση να ενημερώσει για τα επόμενα βήματα. τα υπόλοιπα μου φαίνονται ναχαμεναλεγαμε
- These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
- DamoN, paok apo epilogi, Montrealiotis, astral
- PAOKevolution
Δε μπορεί επουδενί να χαλάσει ένα ντιλ για 2-3 εκατομμύρια όταν μιλάμε για τέτοιο οικονομικό μέγεθος σαν τον Τέλη. Αν χαλάσει (φτου φτου) σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε το μπασκετ του ΠΑΟΚ. Και ότι είχε απότερο σκοπό.
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, warmeater, leomatos88, Ιάσονας
-
Paok1926 + male-sykies
Γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα? Λόγω Σ/Κ? Περιμένει την Δευτέρα να λήξει το θέμα? Ξέρει κανείς να μας πει??
Emakedonia
23 Οκτωβρίου...
Δε μπορώ το ανεβάσω είμαι από ταμπλετ
Νέα Τούμπα: Το παρασκήνιο της «εκρηκτικής» συνεδρίασης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ - Οι εντάσεις, οι απειλές και ποιος ψήφισε τι https://share.google/JwZmUW1c77askG23p
Εδώ εκτός από την Τούμπα,βγινεται αναφορά στη συμφωνία της ΚΑΕ- Μυστακιδη
23 Οκτωβρίου...
Νέα Τούμπα: Το παρασκήνιο της «εκρηκτικής» συνεδρίασης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ - Οι εντάσεις, οι απειλές και ποιος ψήφισε τι https://share.google/JwZmUW1c77askG23p
Φιλε μου απ' αυτο που ανεβασες προσωπικά καταλήγω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στα χρέη το σκάλωμαΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 11:27 Emakedonia
23 Οκτωβρίου...
Εδώ ειναι :
"Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος βρέθηκε στο «PAOK Sports Arena», αλλά καθόλου δεν εντυπωσιάστηκε από όσα είδε ενόψει της αλλαγής στην ΚΑΕ. Διεμήνυσε, λοιπόν, στον Τέλη Μυστακίδη ότι για να γίνει σωστά η δουλειά, θα πρέπει να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν γνώση του αντικειμένου."
Δεν ξέρω ρε φίλε, όπως δεν ήξερα γιατί ο όταν πεθάνω να θαψετε την καρδιά μου στην Τούμπα ενώ έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά δεν έδωσε 200 χιλιάρικα παραπάνω στο Μεϊτέ μπας και παίξουμε ομίλους τσουλου.DamoN έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:10 Ρε μάγκες σοβαρά τώρα ο βάζω 250μυρια σε κλειστό λογαριασμό γιατί είμαι ΠΑΟΚΙ από Νεάπολη δεν θέλει να δώσει 2 μυρια στον Ιβαν για το δάνειο;
Έχουν αρχίσει και κουράζουν οι ειρωνίες , υπομονή να δούμε τι θα γίνει
- Stelios Bagios
Ο σκοπός μου δεν είναι να σχολιάσω τι έγραψες, απλά με το που διάβασα το μήνυμά σου, σκέφτηκα πόσο αλλάζει η ερμηνεία της ανακοίνωσης αν αλλάξουμε το σημείο που δίνουμε έμφαση.Odi έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:34 Παίδες η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει το εξής:
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε».
...
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε".
- These users thanked the author Stelios Bagios for the post:
- warmeater
Δηλαδή εξισώνεις μια διαπραγμάτευση με έναν παίχτη που μπορεί να χαλάσει για 1002 λόγους και από πίσω υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως να στράβωσαν με την στάση του , να στράβωσαν με την στάση του προπονητή που είχε πάθει παράκρουση με την παραμονή του (και σωστά έκανε) , να προσπαθούσε ο μάνατζερ του να του βρει ομάδα ενώ εσύ το ειχες στο μυαλό σου τελειωμένο ακόμα και να θεώρησε λάθος ότι θα βρει καλύτερο ( προφανώς αποδείχτηκε περίτρανα ότι έκανε τρελή μλκια και αυτό στοίχισε την περσινή χρονιά ) με το γεγονός ότι παρότι ο συγκεκριμένος προσπάθησε υπόγεια να μπει στα της ομάδας και εντέλει κατέληξε να πάρει το μπάσκετ ενώ το πραγματικό του ενδιαφέρον ήταν το γήπεδο ποδοσφαίρου, και τώρα που τελικά δεν τα κατάφερε να μην θέλει να πληρώσει 2 μυρια σε κάποιον που χρωστάει η ομάδα και τυγχάνει να ήταν ο αντιζηλος του για το γήπεδο ,ενώ ο περίγυρος του μας ενημερώνει ότι με ένα κλικ θα εκτόξευσει την ομάδα και θα πάρουμε 3 Ευρωλίγκες στη σειρά;;;;
Ενώ άνετα θα έδινε 250 από την τρέλα του και μόνο ;;;;
Μόνο από εγωιστική μεριά να το πάρεις όχι 2 αλλά και άλλα 2 τόκους θα του έδινα εγώ προσωπικά .
Βασικά να στο θέσω αλλιώς πιο πολύ βγάζει λογική να χαλούσε επειδή ο ιβαν δεν τα ήθελε και αυτός επέμενε να τα πάρει παρά αυτό που γίνεται …
Που πραγματικά ελπίζω να μην είναι αυτός ο λόγος και να διαβάζουμε μαλακιες
Επίσης ελπίζω να μην χαλάσει επειδή χαλάστηκε που δεν πήρε την δουλειά με την τούμπα και όλο αυτό να γίνεται τεχνιέντως
@Tolaros
Ενώ άνετα θα έδινε 250 από την τρέλα του και μόνο ;;;;
Μόνο από εγωιστική μεριά να το πάρεις όχι 2 αλλά και άλλα 2 τόκους θα του έδινα εγώ προσωπικά .
Βασικά να στο θέσω αλλιώς πιο πολύ βγάζει λογική να χαλούσε επειδή ο ιβαν δεν τα ήθελε και αυτός επέμενε να τα πάρει παρά αυτό που γίνεται …
Που πραγματικά ελπίζω να μην είναι αυτός ο λόγος και να διαβάζουμε μαλακιες
Επίσης ελπίζω να μην χαλάσει επειδή χαλάστηκε που δεν πήρε την δουλειά με την τούμπα και όλο αυτό να γίνεται τεχνιέντως
@Tolaros
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.