Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγώ νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με τοξικότητα και παραπληροφόρηση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε τον κάθε τοξικό κολαουζο τύπου today να κάνει προπαγάνδα και να δημιουργεί κλίμα.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε τον κάθε τοξικό κολαουζο τύπου today να κάνει προπαγάνδα και να δημιουργεί κλίμα.
- These users thanked the author astral for the post (total 4):
- navigator11, warmeater, Dimitris_L4, feria
Δεν ξέρω αν έχει να αποδείξει κάτι ο Χατζόπουλος,πάντως οφειλει κάθε χρονική στιγμή να προσδοκά μια ΚΑΕ με προοπτική πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ο ίδιος μπορεί να της προσφέρει. Όσον αφορά τώρα τον Ιβαν εμένα προσωπικά πάντα μου καθόταν στο λαιμό αυτό το περιβόητο δάνειο. Όταν δίνεις ένα δάνειο,είτε συμφωνείς τους όρους αποπληρωμής ακόμα και σε 200 που λέει ο λόγος δόσεις,είτε το μετοχοποιεις,είτε το μετατρέπεις σε δωρεά. Να υπάρχει ένα ποσό χρέους στη καρτέλα της ΚΑΕ επί σειρά ετών που να δεσμεύει μόνο κατά το δοκούν δεν το κατάλαβα ποτέ.
Και για να είμαι δίκαιος θα είναι τρομερά μικροπρεπες και εκ μέρους Μυστακιδη και το λεω ευγενικα να χαλάσει η συμφωνία για αυτό το λόγο.
Και για να είμαι δίκαιος θα είναι τρομερά μικροπρεπες και εκ μέρους Μυστακιδη και το λεω ευγενικα να χαλάσει η συμφωνία για αυτό το λόγο.
Το δάνειο , αν δεν συμφωνηθεί διαφορετικά, είναι αορίστου χρόνου
.
Ας μην επεκταθούμε περισσότερο
Ας μην επεκταθούμε περισσότερο
αυτό είναι γνωστό ως ποσό. Περιλαμβάνεται στα ποσά που μάθαμε εξαρχής. Θα ήταν ακόμη χειρότερο για τον τέλη να βγάλει ανακοίνωση ο Σαββιδης ότι χαρίζω στον κυριο τέλη Μυστακίδης 2 εκ για να μπορέσει να πάρει την ΚΑΕ. Οπότε δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος. Το θέμα λογικά είναι τυπικό και από Δευτέρα θα λήξει.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:36 Δεν ξέρω αν έχει να αποδείξει κάτι ο Χατζόπουλος,πάντως οφειλει κάθε χρονική στιγμή να προσδοκά μια ΚΑΕ με προοπτική πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ο ίδιος μπορεί να της προσφέρει. Όσον αφορά τώρα τον Ιβαν εμένα προσωπικά πάντα μου καθόταν στο λαιμό αυτό το περιβόητο δάνειο. Όταν δίνεις ένα δάνειο,είτε συμφωνείς τους όρους αποπληρωμής ακόμα και σε 200 που λέει ο λόγος δόσεις,είτε το μετοχοποιεις,είτε το μετατρέπεις σε δωρεά. Να υπάρχει ένα ποσό χρέους στη καρτέλα της ΚΑΕ επί σειρά ετών που να δεσμεύει μόνο κατά το δοκούν δεν το κατάλαβα ποτέ.
Το να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με γνωστά σε εμένα προβλήματα και να λέω μετά ότι φτιάχνω τα 1/2 των προβλημάτων τα άλλα φτιάξε τα εσύ πωλητή , είναι άτοπο.
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ισχυριστούν όντως ότι ΔΕΝ θέλουν να πληρώσουν το δάνειο του ΙΒΑΝ, επειδή το βλέπουν ως ΙΒΑΝ και όχι ως γενικό χρέος , τότε δεν χωρούν στο DNA του συλλόγου .
Ο σύλλογος είναι κιμπάρης , παλεύει με τα χρέη του και τα πληρώνει . Δεν κάνει υπεκφυγές .
Τέλος , κάποιος είπε ότι θέλουν να πιέσουν τον Ιβαν να πάει δικαστικά . Θέτουν το δίλημμα να πάει δικαστικά την ομάδα που υποστηρίζει και να διχάσει ή να χάσει τα λεφτά .
Αυτά κύριοι είναι τακτικές άλλων χρωμάτων και άλλων εθνικοτήτων . Εμείς είμαστε ασπρόμαυροι και ΠΑΟΚ
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ισχυριστούν όντως ότι ΔΕΝ θέλουν να πληρώσουν το δάνειο του ΙΒΑΝ, επειδή το βλέπουν ως ΙΒΑΝ και όχι ως γενικό χρέος , τότε δεν χωρούν στο DNA του συλλόγου .
Ο σύλλογος είναι κιμπάρης , παλεύει με τα χρέη του και τα πληρώνει . Δεν κάνει υπεκφυγές .
Τέλος , κάποιος είπε ότι θέλουν να πιέσουν τον Ιβαν να πάει δικαστικά . Θέτουν το δίλημμα να πάει δικαστικά την ομάδα που υποστηρίζει και να διχάσει ή να χάσει τα λεφτά .
Αυτά κύριοι είναι τακτικές άλλων χρωμάτων και άλλων εθνικοτήτων . Εμείς είμαστε ασπρόμαυροι και ΠΑΟΚ
- These users thanked the author chri5ti9 for the post:
- Dimitris_L4
Έχω την εντύπωση και ελπίζω, ότι όλο το θέμα ξεκίνησε από μια λίγο κρύα ανακοίνωση, την δική μας διαχρονική παράνοια και την κλασική διαχείριση των αρδ που αναλόγως ποιον "στηρίζουν", τα παρουσιάζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Είχαμε μείνει στην αναμονή έγκρισης από την ΕΕΑ για να πατήσει ο τελης το ένα κλικ και να αποπληρωθεί η συμφωνία. Θυμάμαι τον εκου που έγραψε μετά εμείς θέλουμε ως κοινοί θνητοί τουλάχιστον 4 κλικ για να καταδείξει την γελοιότητα του άρθρου. Η ουσία δεν αλλάζει. Ένα κλικ είναι ας πάρει και 3 μέρες επιπλέον σε slow motion
Eγω πάντως με το αθώο μου μυαλό δεν βρίσκω κάτι επικίνδυνο στην ανακοίνωση. Τα αυτονόητα λέει. Όλα οκ από ΕΕΑ προχωράμε στην εξόφληση όσον συμφωνήθηκαν. Τώρα αν κρύβεται κάτι που δεν πιστεύω κάποιοι θα εκτεθούν πολύ λογικά όλα καλά.
- These users thanked the author shogoon for the post:
- Dimitris_L4
Προφανως και δεν περιμενει κανεις να χαρισει το ποσο ο Ιβαν ειδικα αυτη τη στιγμη. Αν ηθελε να το κανει αυτο επρεπε να το κανει τα προηγουμενα χρονια.Το ποσο θελει δεν θελει θα το πληρωσει ο Τελης. Απλα πρεπει να πουμε οτι δικαιωμα στη μικροπρεπεια εχει ο Ιβαν λογω μεγεθους και ιστορικου,εχει ο Τελης λογω μεγεθους,δεν εχει καλως η κακως ο Χατζοπουλος.Taseos έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:46αυτό είναι γνωστό ως ποσό. Περιλαμβάνεται στα ποσά που μάθαμε εξαρχής. Θα ήταν ακόμη χειρότερο για τον τέλη να βγάλει ανακοίνωση ο Σαββιδης ότι χαρίζω στον κυριο τέλη Μυστακίδης 2 εκ για να μπορέσει να πάρει την ΚΑΕ. Οπότε δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος. Το θέμα λογικά είναι τυπικό και από Δευτέρα θα λήξει.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:36 Δεν ξέρω αν έχει να αποδείξει κάτι ο Χατζόπουλος,πάντως οφειλει κάθε χρονική στιγμή να προσδοκά μια ΚΑΕ με προοπτική πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ο ίδιος μπορεί να της προσφέρει. Όσον αφορά τώρα τον Ιβαν εμένα προσωπικά πάντα μου καθόταν στο λαιμό αυτό το περιβόητο δάνειο. Όταν δίνεις ένα δάνειο,είτε συμφωνείς τους όρους αποπληρωμής ακόμα και σε 200 που λέει ο λόγος δόσεις,είτε το μετοχοποιεις,είτε το μετατρέπεις σε δωρεά. Να υπάρχει ένα ποσό χρέους στη καρτέλα της ΚΑΕ επί σειρά ετών που να δεσμεύει μόνο κατά το δοκούν δεν το κατάλαβα ποτέ.
- keep_paokizein
Το θέμα κολλάει γιατί μετά τη συμφωνια για τη Νεα Τούμπα, ο ΑΣ θέλει να δώσει την ανακαινιση και την εκμετάλλευση και του κλειστού στον Σαββίδη.
- These users thanked the author keep_paokizein for the post:
- trouman
Καλόkeep_paokizein έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:22 Το θέμα κολλάει γιατί μετά τη συμφωνια για τη Νεα Τούμπα, ο ΑΣ θέλει να δώσει την ανακαινιση και την εκμετάλλευση και του κλειστού στον Σαββίδη.
Νομίζω πως, αν υπάρχει πρόβλημα, αυτό έχει να κάνει καθαρά με τυπικούς-λογιστικούς-νομικούς λόγους.
Αν όντως υπάρχει καταγεγραμμένο δάνειο στα βιβλία της ΚΑΕ, δεν μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να αρνηθεί την αναγνώριση και την καταβολή της οφειλής.
Φαντάζομαι ότι τα λεφτά (τα οποία, παρεμπιπτόντως, μας έσωσαν από την καταστροφή – για να μην ξεχνιόμαστε) εμφανίζονται με κάποιον τρόπο στα βιβλία της ΚΑΕ, που όμως δεν φαίνεται ως οφειλή. Αν ισχύει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να λυθεί το θέμα προς όφελος του συλλόγου.
Η μη ολοκλήρωση της συμφωνίας θα έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο για τον Ιβάν όσο και για τον υποψήφιο επενδυτή. Είναι βέβαιο ότι θα αναπτυχθούν αφηγήσεις περί ανένδοτου Ιβάν που ζητάει πίσω χρήματα τα οποία είχε χαρίσει (;), αλλά και για τον Τέλη που υπαναχώρησε (;) λόγω της συμφωνίας ΑΣ–Ιβάν, με αφορμή τα δύο μύρια. Νομίζω κανείς τους δεν θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το δίκαιο και το ηθικό είναι, εφόσον τα απαιτεί ο Ιβάν, να επιστραφούν τα χρήματα, όπως κι αν εμφανίζονται στα βιβλία της ΚΑΕ.
Αν όντως υπάρχει καταγεγραμμένο δάνειο στα βιβλία της ΚΑΕ, δεν μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να αρνηθεί την αναγνώριση και την καταβολή της οφειλής.
Φαντάζομαι ότι τα λεφτά (τα οποία, παρεμπιπτόντως, μας έσωσαν από την καταστροφή – για να μην ξεχνιόμαστε) εμφανίζονται με κάποιον τρόπο στα βιβλία της ΚΑΕ, που όμως δεν φαίνεται ως οφειλή. Αν ισχύει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να λυθεί το θέμα προς όφελος του συλλόγου.
Η μη ολοκλήρωση της συμφωνίας θα έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο για τον Ιβάν όσο και για τον υποψήφιο επενδυτή. Είναι βέβαιο ότι θα αναπτυχθούν αφηγήσεις περί ανένδοτου Ιβάν που ζητάει πίσω χρήματα τα οποία είχε χαρίσει (;), αλλά και για τον Τέλη που υπαναχώρησε (;) λόγω της συμφωνίας ΑΣ–Ιβάν, με αφορμή τα δύο μύρια. Νομίζω κανείς τους δεν θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το δίκαιο και το ηθικό είναι, εφόσον τα απαιτεί ο Ιβάν, να επιστραφούν τα χρήματα, όπως κι αν εμφανίζονται στα βιβλία της ΚΑΕ.
Παίδες η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει το εξής:
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε».
Επομένως δεν υπάρχει θέμα ούτε μα "άγραφα" δάνεια, ούτε με δάνειο Ιβάν, ούτε με τίποτα.
Ο έλεγχος έβγαλε ένα νούμερο. Αυτό το νούμερο πρέπει να πληρωθεί αν έτσι συμφωνήθηκε εξαρχής, κάτι το οποίο δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως δεν έγινε.
Αν δεν προχωρήσει, τότε προφανώς είναι για τους γνωστούς παρασκηνιακούς λόγους που όλοι φανταζόμαστε.
Οποιαδήποτε άλλη ανάγνωση είναι περιττή.
Σε περίπτωση που (μακάρι Θεέ μου όχι) χαλάσει κάτι, τότε περιμένω από τους εμπλεκόμενους (δηλαδή από την ΚΑΕ που ενημερώνει) να μας πει με ξεκάθαρα λόγια τον λόγο.
Πχ (Σενάριο δικό μου): Η εξαγορά δεν ολοκληρώνεται, γιατί ο ενδιαφερόμενος δεν ήθελε να πληρώσει το Χ χρέος.
Δική μου εκτίμηση είναι πως τίποτα δεν θα χαλάσει εφόσον έφτασε ως εδώ.
Αν πάλι χαλάσει, τότε τον δρόμο τον ξέρουμε. Συνέχεια στον φτωχό πλην τίμιο αγώνα μας, στήριξη στον Χατζόπουλο και ο Γολγοθάς όπως πάντα μπροστά μας. Συμβιβασμός με την κατάσταση μάλλον δια παντός.
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε».
Επομένως δεν υπάρχει θέμα ούτε μα "άγραφα" δάνεια, ούτε με δάνειο Ιβάν, ούτε με τίποτα.
Ο έλεγχος έβγαλε ένα νούμερο. Αυτό το νούμερο πρέπει να πληρωθεί αν έτσι συμφωνήθηκε εξαρχής, κάτι το οποίο δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως δεν έγινε.
Αν δεν προχωρήσει, τότε προφανώς είναι για τους γνωστούς παρασκηνιακούς λόγους που όλοι φανταζόμαστε.
Οποιαδήποτε άλλη ανάγνωση είναι περιττή.
Σε περίπτωση που (μακάρι Θεέ μου όχι) χαλάσει κάτι, τότε περιμένω από τους εμπλεκόμενους (δηλαδή από την ΚΑΕ που ενημερώνει) να μας πει με ξεκάθαρα λόγια τον λόγο.
Πχ (Σενάριο δικό μου): Η εξαγορά δεν ολοκληρώνεται, γιατί ο ενδιαφερόμενος δεν ήθελε να πληρώσει το Χ χρέος.
Δική μου εκτίμηση είναι πως τίποτα δεν θα χαλάσει εφόσον έφτασε ως εδώ.
Αν πάλι χαλάσει, τότε τον δρόμο τον ξέρουμε. Συνέχεια στον φτωχό πλην τίμιο αγώνα μας, στήριξη στον Χατζόπουλο και ο Γολγοθάς όπως πάντα μπροστά μας. Συμβιβασμός με την κατάσταση μάλλον δια παντός.
- These users thanked the author Odi for the post:
- Dimitris_L4
Και μόνο που μπαίνει στην εξίσωση ο Χατζόπουλος , ως εμπόδιο, καταλαβαίνει κανείς , πόσο στραβώνουνε τον γυαλό...
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα αλλαγή, αλλά εδώ, μετά από όσα ζήσαμε και ζούμε κι εγώ αυτό θα έκανα.
Πήγαν να τον τρυπήσουν, προδοτικές, ύπουλες κινήσεις, προσβλητικές συμπεριφορές από πολλούς ευεργετηθέντες, μαθηματικοί διεθνολόγοι αναλυτικές του κώλου ως εκπρόσωποι του συλλόγου με ύφος χιλίων καρδιναλίων και συμπεριφορά και επιχειρηματολογία μπετατζή ( που είναι άνθρωποι που χαίρουν εκτίμησης προφανώς, αλλά όχι ως πολιτικοί αναλυτές σε αποστολή προπαγάνδας..), και πολλά άλλα.
Ε μετά από αυτά, ας δώσει ένα ψίχουλο από τα πολλά "προυφ" που έφερε ο ντελιβεράς στη μάνα...
Και πέρα από την " πλάκα" , η επιφυλακτικότητα παραμένει. Μόνο οι πράξεις σε βάθος χρόνου, η σταθερότητα σε σωστές ηθικές ΠΑΟΚ τσήδικες επιλογές και μια παρουσία σαν του Χατζοπούλου θα πείσει ότι πάμε προς κάτι που είναι ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είναι ας πούμε η παρουσία Χατζοπούλου και όσα αυτή ανέδειξε. ΠΑΟΚ είναι η παρουσία Σαββίδη και όσα αυτή άλλαξε, επέβαλε και κέρδισε.
Αναμένουμε... με ελπίδα και προσδοκία.
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα αλλαγή, αλλά εδώ, μετά από όσα ζήσαμε και ζούμε κι εγώ αυτό θα έκανα.
Πήγαν να τον τρυπήσουν, προδοτικές, ύπουλες κινήσεις, προσβλητικές συμπεριφορές από πολλούς ευεργετηθέντες, μαθηματικοί διεθνολόγοι αναλυτικές του κώλου ως εκπρόσωποι του συλλόγου με ύφος χιλίων καρδιναλίων και συμπεριφορά και επιχειρηματολογία μπετατζή ( που είναι άνθρωποι που χαίρουν εκτίμησης προφανώς, αλλά όχι ως πολιτικοί αναλυτές σε αποστολή προπαγάνδας..), και πολλά άλλα.
Ε μετά από αυτά, ας δώσει ένα ψίχουλο από τα πολλά "προυφ" που έφερε ο ντελιβεράς στη μάνα...
Και πέρα από την " πλάκα" , η επιφυλακτικότητα παραμένει. Μόνο οι πράξεις σε βάθος χρόνου, η σταθερότητα σε σωστές ηθικές ΠΑΟΚ τσήδικες επιλογές και μια παρουσία σαν του Χατζοπούλου θα πείσει ότι πάμε προς κάτι που είναι ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είναι ας πούμε η παρουσία Χατζοπούλου και όσα αυτή ανέδειξε. ΠΑΟΚ είναι η παρουσία Σαββίδη και όσα αυτή άλλαξε, επέβαλε και κέρδισε.
Αναμένουμε... με ελπίδα και προσδοκία.