PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Θα επαναλάβω τον εαυτό μου...Taseos έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:33 Ερώτηση. Πως ακριβώς μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα θα γκρεμίσουμε τοίχους και θα μεγαλώσει η περίμετρος; Πως γίνεται κάτι τέτοιο ;
Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:37 Στη συζήτηση περί επέκτασης θέσεων, χθες, πριν αρχίζει ο αγώνας, καθόμουν και κοιτούσα όλες τις κολώνες στήριξης της οροφής (για να το σιγουρέψω πιο πολύ) και είδα πως όλα είναι σιδηροκατασκευή. Ακόμα και οι 4 λευκές γωνίες απλά έχουν μπει για να «κρύβουν» τις σιδερένιες κολώνες, διακοσμητικές δηλαδή, δεν παίζουν ρόλο στη στήριξη της οροφής. Το γήπεδο είναι μισό τσιμέντο, μισό σίδερο. Αν υπάρχει θέληση μπορεί να γίνει επέκταση θέσεων στο γήπεδο, σχετικά φθηνά, να κρατήσουμε τις 8500 τωρινές και να αλλάξουμε στέγαστρο.
Νά 'χαμε να λέγαμε βέβαια, αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν.
- john4serres

H νέα, μοντέρνα και πανέμορφη έδρα της Valencia Basket.
Χτίστηκε ένα δρόμο απέναντι από την παλιά έδρα της ομάδας.
Τους πήρε 5 χρόνια και 400 εκατομμύρια ευρώ.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- DamoN
Δώσαν 400 εκ για να μην βλέπουν την μπάλα ; Αίσχοςjohn4serres έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:03
H νέα, μοντέρνα και πανέμορφη έδρα της Valencia Basket.
Χτίστηκε ένα δρόμο απέναντι από την παλιά έδρα της ομάδας.
Τους πήρε 5 χρόνια και 400 εκατομμύρια ευρώ.
Για να πω και την αμαρτία μου εμένα δεν μου άρεσε ούτε το εσωτερικό του γηπέδου.
καλά αυτοί που κάθονται απ'τη μέση και πάνω, θα τελειώνει το παιχνίδι και θα ρωτάν ποιός κέρδισε! Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτιάχνεις τόσο μεγάλο γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο που έχει ένα γήπεδο μπάσκετ..
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα τρέχουν τα νερά στα καζανάκια. Για το γήπεδο μπάσκετ παίζει τίποτα; ή είναι εν λευκώ;
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα τρέχουν τα νερά στα καζανάκια. Για το γήπεδο μπάσκετ παίζει τίποτα; ή είναι εν λευκώ;
Ωραία απορία, δεν εχει βγει κατι μεχρι τωρα εαν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει