Ποσα ηταν τα χρεη δλδ προ χατζοπουλου?ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:24 Τα χρέη είναι περίπου πέντε εκατομυρια.
Δεν είναι μόνο προς τον Σαββίδη.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Προφανώς τα χρέη πριν ήταν μεγαλυτερα.
Τώρα στο city είπαν:
1.1 οι μετοχές μάλλον Χατζοπούλου μπορεί και συνολικά
1 συν στην καρτέλα του Χατζοπούλου
2.1 στον Ιβάν
Περίπου 500Κ σε δημόσιο
και λίγα ακόμη σε προμηθευτές.
Όλα μαζί γύρω στα πέντε.
Δε θα θα αναλύσω γιατί πρέπει
να πληρωθούν.
Η επιστήμη σηκώνει
τα χέρια ψηλά.....
Τώρα στο city είπαν:
1.1 οι μετοχές μάλλον Χατζοπούλου μπορεί και συνολικά
1 συν στην καρτέλα του Χατζοπούλου
2.1 στον Ιβάν
Περίπου 500Κ σε δημόσιο
και λίγα ακόμη σε προμηθευτές.
Όλα μαζί γύρω στα πέντε.
Δε θα θα αναλύσω γιατί πρέπει
να πληρωθούν.
Η επιστήμη σηκώνει
τα χέρια ψηλά.....
Αμα ήταν 5 μύρια τα χρέη καλά είπα εγώ ο Χατζόπουλος δεν ξεχρεωνε ούτε σε δέκα χρόνια και μου λέγατε "γιατί να έρθει ο Τέλης, παίκτες από τον Κολοσσό παίρνω και τώρα"
Δλδ (μονο) ο χατζοπουλος εχει βαλει 1 μυριο στον ΠΑΟΚ? + ΑΜΚ απο κοσμο + 500 απο ιβαν, μπατζετ 600, και μεινανε παλι 5? Ποσα χρωστουσαμε δλδ ?
Δεν θα πλήρωνε στον εαυτό του .Tolaros έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:46 Αμα ήταν 5 μύρια τα χρέη καλά είπα εγώ ο Χατζόπουλος δεν ξεχρεωνε ούτε σε δέκα χρόνια και μου λέγατε "γιατί να έρθει ο Τέλης, παίκτες από τον Κολοσσό παίρνω και τώρα"
Του ιβαν δανεικά και αγύριστα
Κάνα μυριο μένει οπότε μάλλον σε κάνα χρόνο θα είχε καθαρίσει
Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Θέμα χρόνου είναι να μάθουμε λεπτομέρειες και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά.
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- Psaras, Montrealiotis, demo4
-
Dimitrisou
Πολύ το κουράζουμε..τα χρέη από τη στιγμή που έγινε έλεγχος ήταν γνωστά..πληρώνονται και παιρνει την ομάδα..απλό..
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα..
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα..
- kataramenos5
ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ.
Εχω Γιουρι ολα καλα θα πανε.
ΥΓ Δε βαρεθηκατε ρε?
Εχω Γιουρι ολα καλα θα πανε.
ΥΓ Δε βαρεθηκατε ρε?
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- demo4
Απο τη στιγμή ποθ δεν έχει σηκωθεί παραπάνω το θέμα (απο τα γνωστά μιντια) νομίζω θα βρουν ακρη. Δεν χαλανε τα ντιλ έτσιjoshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:01 Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Θέμα χρόνου είναι να μάθουμε λεπτομέρειες και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά.
ΤΤ Οπως λεμε ο μπολεκ και ο λολεκTaseos έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:29 Αυτό το ένα κλικ περιμένουμε έτσι το έγραφαν οι TT και μετά συνέντευξη του τέλη για τη νέα εποχή. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
ειρωνικα για τον Σαββιδη λεει το τρολnunies4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:31O "ευεργετης" ποιος ειναι;Demetre έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:12Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Είναι στα πλάνα αναβάθμισης του γηπέδου. Παίρνεις διάρκειας ακριβό με τη γκόμενα. Πάτε δύο ώρες πριν το ματς εσύ για μπύρες αυτή για νύχια κλπМир έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:53Tι SPΑ αδερφέ, ινστιτούτο ομορφιάς θα το κάνουμε το μπάσκετ;Patron έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:37 Αν θυμάμαι σωστά κάποια ανακοίνωση της ΚΑΕ μιλούσε για letter of intent κλπ. Άρα τα βασικά του SPA έχουν συμφωνηθεί subject to DD findings. Μάλλον σηκώσαμε το θέμα παραπάνω απ'ότι αξίζει κ ίσως η διατύπωση της ΚΑΕ να ήταν περιττή.
* Sales and Purchase Agreement
Άρα ο ραγκα κατι ήξερε εχθές που μιλούσε για 1,5 αγκάθι.παντος εάν είναι να κολλήσουν στα λεφτά τι να πω
Στο ποσό per se δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Στα liabilities όμως πχ νομικό στάτους κ exposure του "ποσού Ιβάν".
Λέμε τώρα thinking out loud
Λέμε τώρα thinking out loud