Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Odi έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:46
Montrealiotis έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:33 Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;
Ναι, δεν διαφωνώ σε αυτό καθόλου.

Αλλά επιμένω. Αν δεν είχε γίνει ό,τι έγινε ο Ντέλιας θα ήταν τώρα στη Γερμανία, ο Ζαφείρης στην Τσεχία, ο Ιβάν στο skype, η ΚΑΕ στη φτώχεια της (με έναν εκπληκτικό παράγοντα στο τιμόνι) και τα σχέδια του γηπέδου στα συρτάρια.

Αυτή είναι η άποψη μου και θα ήθελα να μην εκληφθεί ως επίθεση στην ΠΑΕ ή στον Ιβάν ή στον οποιονδήποτε, ούτε να μου κολληθεί (πάλι) καμιά ταμπέλα.
Με αυτά που λες δεν υπάρχει κανένας λόγος να σου πει κάποιος ότι κάνεις επιθέσεις ή να σου βάλει ταμπέλα. Μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί και όχι. Βγάζεις ένα συμπέρασμα το οποίο δεν είναι ούτε διχαστικό ούτε προκλητικό, ούτε καν επιθετικό.
Αν σου έβαλαν ταμπέλα, ήταν γιατί τα προηγούμενα ποστ σου επι του θέματος, δεν ήταν σε αυτό το στυλ, ας πούμε.
Ειλικρινά, φιλικά στα λέω.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
theo-drama, Psaras, Nassos
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Мир έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:43 Δεν υπάρχει λόγος να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΑΣ γιατί δεν είμαστε Λακκωμα fc, ουτε υπαρχει κλειστο κλαμπ ισχυρών(επιφανών) οικονομικά παραγόντων όπως παλαιότερα, οι μισοί είναι ενεπαγγελτοι και θέλουν να έχουν την εξουσία κρατώντας την ομάδα ως μαγαζάκι. πχ γιατί δεν κυνήγησαν από το 2000/4 ως 2012 να γίνει νέα Τούμπα ή να ανακαινηστει έστω το γήπεδο σωστά, με νέες θύρες, τουαλέτες, βαψηματα κτλ..

Ελπίζω να κατάλαβε και ο Τελης πως λειτουργεί ο αθλητισμός, ο ΠΑΟΚτσης και να μην παρασυρεταί από χρεωκοπημενους συμβουλάτορες.
Η ωμη πραγματικοτητα σε μια προταση..
Εγω βαζω στην ιδια εξισωση κι αυτους που επαγγελονται..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
Apil44
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41 Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη αν φανερώνει κάτι είναι ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα τεράστιο παρασκήνιο άγνωστο σε εμας που μείναμε να κάνουμε συνεχώς εικασίες αναλόγως το τι θέλαμε να πιστέψουμε κάθε φορά Ας κρατήσουμε το τελικό αποτέλεσμα και ας πάμε παρακάτω.
Επίσης μπορώ να πω αντίστοιχα 5 πράματα που ισχύουν. Έχει νόημα; Άντε , ας πούμε ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο επενδυτή; Το ότι είχαμε Μετρόπολις ως εκπρόσωπο; Την περίφημη συνέντευξη; Ή ήταν όνειρο αυτό; Καταλαβαίνεις μάλλον ότι δεν έχει νόημα αυτή η προσέγγιση. Ή αλλιώς έχει, ανάλογα τι θες να επικαλεστείς ώστε να δικαιώσει ο καθένας αυτό που πιστεύει. Αυτά.
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
theo-drama, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Blackgr4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:24 Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι η δικιά μου οπτική πλευρά των πραγμάτων για τα όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους 5 μήνες.

1) Δεν ξεχνώ, ούτε αλλάζω γνώμη, σχετικά με τις κινήσεις του ΑΣ.

2) Για εμένα οι κινήσεις τους μπορούν να χαρακτηριστούν ως προσπάθεια τρυπήματος για προσωπικά δικά τους οφέλη.

4) Βλέποντας το που πάει να καταλήξει η υπόθεση, δεν υπήρχε τίποτα δεσμευτικό στην συμφωνία Κατσαρή Μυστακίδη.

5) Όλα τα παραπάνω κινητοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη. Ακολουθεί επεξήγηση:

α)Όποιος θέλει έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως:

ούτως ή άλλως ο Ιβάν θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη μετά από τόσα χρόνια που τον βλέπαμε μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο,

ούτως ή άλλως θα ξεκινούσε ξανά τις διαδικασίες χτισίματος της Νέας Τούμπας,

ούτε ή άλλως θα κρατούσε τον Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ μας,

ούτως ή άλλως θα έκανε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας (Ζαφείρης).

β) Υπάρχουμε όμως και ορισμένοι άλλοι που δεν τα πιστεύουμε αυτά και νομίζω πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας το στερήσει αυτό, ούτε φυσικά να μας χαρακτηρίσει Μυστακιδικούς, αντί-ΠΑΟΚ, αντί-να χαμε να λέγαμε κλπ.
Υπάρχουμε και ορισμένοι άλλοι που πιστεύουμε πως ο ανταγωνισμός που κινεί όλο τον πλανήτη, θα έφερνε θετικά αποτελέσματα ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ.
Ανταγωνισμός που δημιουργήθηκε από την "εμφάνιση" Μυστακίδη και έπειτα. Κάτι που φυσικά ΔΕΝ πιστώνεται στον ΑΣ ως κάτι θετικό, αλλά παραμένει γεγονός.

6) Μέσα από αυτή την ιστορία βγήκαν χρήσιμα (δικά μου) συμπεράσματα για πολλά πράγματα.
Ορισμένα από αυτά είναι τα ακόλουθα:
α) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, συγκεκριμένα Μέσα πχ ευρώ-πολις,
β) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, ορισμένοι σύνδεσμοι που πηγαίνουν όπου φυσάει ο.. άνεμος (διακριτικά).
γ) Εκτέθηκαν (ακόμα περισσότερο) αρκετοί ΑΡΔ
δ) Εκτέθηκε ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ κύριοι, που τόσα χρόνια είχε γραμμένο τον ΑΣ στα @@ του και είχε αφήσει τις τύχες του σε 50-60 άτομα
ε) Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας που έχουν βαθιά ριζωμένη μέσα τους την ανάγκη να θεωρούν εαυτούς ανώτερους από τους άλλους. Είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρέπει να προκαλούν - ενισχύουν τον διχασμό και να καλούν ελαφρά τη καρδία τους υπόλοιπους να "διαλέξουν στρατόπεδο" για κάθε ζήτημα.
Οι ίδιοι αυτοί, είναι που μας χωρίζουν σταθερά με κάθε ευκαιρία σε Λουτσεσκικούς και μη, Σαββιδικούς και μη και όλα τα υπόλοιπα που διαβάζουμε εδώ και χρόνια.
Οι ίδιοι που "δεν μας άφησαν" να χαρούμε ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή πήρε το μπάσκετ αυτός που ήθελε να χτίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τυχαία βλέπουμε παντού τα ίδια πρόσωπα; Σε κάθε καυγά, σε κάθε διαφωνία, σε κάθε διαχωρισμό; Μπορεί και όχι.
Το τελευταίο (ε) είναι λυπηρό ως εκεί που δεν πάει και φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ.

7) Μιας και έκλεισα με το μπάσκετ.
Ο Μυστακίδης ήθελε να μπει στον ΠΑΟΚ. Τα γιατί και τα πως δεν είναι δουλειά μου να τα αναλύσω.
Δεν πήρε το χτίσιμο του γηπέδου, αλλά πήρε το μπάσκετ. Αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι.
Το άθλημα που μας κράτησε όρθιους για πολλές δεκαετίες, το άθλημα που μεγάλωσε τους σημερινούς 40άρηδες - 50άρηδες και εμείς το παρατήσαμε και ντροπή μας, απέκτησε πλέον όραμα.
Ήδη χτυπάμε το ένα sold out μετά το άλλο, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Η μάζα αγκαλιάζει το τμήμα. Οι λίγοι που έμειναν να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο λόγω επειδή "ο ΑΣ και ο Τέλης" κλπ κλπ, δεν προσφέρουν τίποτα θετικό. Μόνο αρνητισμό.

ΥΓ Έτσι για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο, τα παραπάνω είναι δικά μου συμπεράσματα και δικές μου απόψεις.
Δεν με νοιάζει να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, ούτε με νοιάζει να προκαλέσω κανέναν.

ΥΓ Για να μην το ξεχάσω και επειδή αρέσει (μπορεί και όχι) σε πολλούς να το διαβάζουν : Κάτω τα χέρια από τον Κωνσταντέλια!
Αν και συμφωνώ με πολλά από όσα λες, έχω ένα σοβαρό ζήτημα με την αναφορά που κάνεις γιατί την εκλαμβάνω ως προσωπική (μέσα στο τσουβάλι που έκλεισες όλους όσοι είχαμε σοβαρές ενστάσεις για όλο το πανυγήρι των 5 μηνών).

Όχι φίλε Black. Δεν είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι που δημιουργούμε "προβλήματα" και "διχόνοιες". Υπήρχαν πολλοί σαν εμένα που αν και χρόνια εδώ μέσα και χωρίς να έχουμε το ζωνάρι μας λυμένο για καβγά, νιώσαμε ότι κάτι πάει πολύ στραβά και το εκφράσαμε. Το γεγονός όμως ότι πολλοί ήρεμοι άνθρωποι ήταν επικριτικοί με όλα όσα συνέβαιναν, δεν οδήγησε κανενός από τους "ίσες αποστάσεις" (χάριν συντομίας ο χαρακτηρισμός) να σκεφτούνε έστω για μια στιγμή "ρε συ, τι πάθανε όλοι αυτοί ξαφνικά?". Αντιθέτως χαρακτηριστήκαμε προσωπολάτρες και άλλα πολλά.

Οπότε αν και συμφωνώ μαζί σου ότι ο Ιβάν δεν θα προχωρούσε σε μία σειρά κινήσεων εάν δεν υπήρχε εμπλοκή Τέλη. Θεωρώ τρομετά επικίνδυνο το τι έγινε. Και επίσης, σου επιστρέφω το ότι εκτέθηκαν κάποιοι συνοπαδοί της μίας "μπαντας" με το ότι εκτέθηκαν ακόμα περισσότερο κάποιοι συνοπαδοί της άλλης "μπάντας".

Λυπάμαι ειλικρινά που γράφω όλα αυτά. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχιστεί το καλοκαιρινό γαιτανακι αν όντως όλα προχωρήσουν καλά από εδώ και πέρα. Αλλά και λιγη αυτοκριτική ή έστω αυτοσυγκράτηση τώρα που είμαστε όλοι λίγο πιο ήρεμοι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Εξάλλου όλοι (εκτός των πληρωμένων τρολ) ΠΑΟΚ είμαστε.
These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
theo-drama, trouman, Montrealiotis, Apil44, iremidynami 4+
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

trouman έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:06
joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41 Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη αν φανερώνει κάτι είναι ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα τεράστιο παρασκήνιο άγνωστο σε εμας που μείναμε να κάνουμε συνεχώς εικασίες αναλόγως το τι θέλαμε να πιστέψουμε κάθε φορά Ας κρατήσουμε το τελικό αποτέλεσμα και ας πάμε παρακάτω.
Επίσης μπορώ να πω αντίστοιχα 5 πράματα που ισχύουν. Έχει νόημα; Άντε , ας πούμε ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο επενδυτή; Το ότι είχαμε Μετρόπολις ως εκπρόσωπο; Την περίφημη συνέντευξη; Ή ήταν όνειρο αυτό; Καταλαβαίνεις μάλλον ότι δεν έχει νόημα αυτή η προσέγγιση. Ή αλλιώς έχει, ανάλογα τι θες να επικαλεστείς ώστε να δικαιώσει ο καθένας αυτό που πιστεύει. Αυτά.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά της εικασιας με το γεγονός. Τα γεγονότα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πάνω από 2-3 και σίγουρα δεν είναι αυτά που αναφέρεις.Ολα τα άλλα από κάθε πλευρά είναι εικασίες. Πρώτος ειπα άστο χεστο.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:18
trouman έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:06
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά της εικασιας με το γεγονός. Τα γεγονότα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πάνω από 2-3 και σίγουρα δεν είναι αυτά που αναφέρεις.Ολα τα άλλα από κάθε πλευρά είναι εικασίες. Πρώτος ειπα άστο χεστο.
Ο ισχυρισμός βρήκαμε επενδυτή μετά τη δήλωση Κυρ, είναι πραγματικότατος και ειπωμενος από τα πιο επίσημα χείλη.

Οπότε μη με ερμηνεύεις και μάλιστα λανθασμένα. Κι εγω μπήκα σε αυτή τη διαδικασία ως απάντηση. Δεν το ξεκίνησα. Για να αναδειχθεί το μάταιο των θέσεων αυτών ( όχι φυσικά για να ακυρώσω αυτόν που εκφράζει τις θέσεις αυτές).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και οι δηλωσεις Κυρ που καλούσε τον ΑΣ να βρει λυσεις γεγονος ηταν. Δεν ήξερε ο αντιπροεδρος τη διαθεση Ιβαν να ξεκινησει αμεσα τη κατασκευη; Γεγονος επίσης είναι η προσβλητική στάση του μετροκολις απεναντι στον Ιβαν. Να λες όμως ότι ο Μυστακιδης το όρισε γραφειο τυπου είναι εικασια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Guitarman έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:11
Blackgr4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:24 Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι η δικιά μου οπτική πλευρά των πραγμάτων για τα όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους 5 μήνες.

1) Δεν ξεχνώ, ούτε αλλάζω γνώμη, σχετικά με τις κινήσεις του ΑΣ.

2) Για εμένα οι κινήσεις τους μπορούν να χαρακτηριστούν ως προσπάθεια τρυπήματος για προσωπικά δικά τους οφέλη.

4) Βλέποντας το που πάει να καταλήξει η υπόθεση, δεν υπήρχε τίποτα δεσμευτικό στην συμφωνία Κατσαρή Μυστακίδη.

5) Όλα τα παραπάνω κινητοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη. Ακολουθεί επεξήγηση:

α)Όποιος θέλει έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως:

ούτως ή άλλως ο Ιβάν θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη μετά από τόσα χρόνια που τον βλέπαμε μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο,

ούτως ή άλλως θα ξεκινούσε ξανά τις διαδικασίες χτισίματος της Νέας Τούμπας,

ούτε ή άλλως θα κρατούσε τον Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ μας,

ούτως ή άλλως θα έκανε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας (Ζαφείρης).

β) Υπάρχουμε όμως και ορισμένοι άλλοι που δεν τα πιστεύουμε αυτά και νομίζω πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας το στερήσει αυτό, ούτε φυσικά να μας χαρακτηρίσει Μυστακιδικούς, αντί-ΠΑΟΚ, αντί-να χαμε να λέγαμε κλπ.
Υπάρχουμε και ορισμένοι άλλοι που πιστεύουμε πως ο ανταγωνισμός που κινεί όλο τον πλανήτη, θα έφερνε θετικά αποτελέσματα ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ.
Ανταγωνισμός που δημιουργήθηκε από την "εμφάνιση" Μυστακίδη και έπειτα. Κάτι που φυσικά ΔΕΝ πιστώνεται στον ΑΣ ως κάτι θετικό, αλλά παραμένει γεγονός.

6) Μέσα από αυτή την ιστορία βγήκαν χρήσιμα (δικά μου) συμπεράσματα για πολλά πράγματα.
Ορισμένα από αυτά είναι τα ακόλουθα:
α) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, συγκεκριμένα Μέσα πχ ευρώ-πολις,
β) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, ορισμένοι σύνδεσμοι που πηγαίνουν όπου φυσάει ο.. άνεμος (διακριτικά).
γ) Εκτέθηκαν (ακόμα περισσότερο) αρκετοί ΑΡΔ
δ) Εκτέθηκε ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ κύριοι, που τόσα χρόνια είχε γραμμένο τον ΑΣ στα @@ του και είχε αφήσει τις τύχες του σε 50-60 άτομα
ε) Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας που έχουν βαθιά ριζωμένη μέσα τους την ανάγκη να θεωρούν εαυτούς ανώτερους από τους άλλους. Είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρέπει να προκαλούν - ενισχύουν τον διχασμό και να καλούν ελαφρά τη καρδία τους υπόλοιπους να "διαλέξουν στρατόπεδο" για κάθε ζήτημα.
Οι ίδιοι αυτοί, είναι που μας χωρίζουν σταθερά με κάθε ευκαιρία σε Λουτσεσκικούς και μη, Σαββιδικούς και μη και όλα τα υπόλοιπα που διαβάζουμε εδώ και χρόνια.
Οι ίδιοι που "δεν μας άφησαν" να χαρούμε ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή πήρε το μπάσκετ αυτός που ήθελε να χτίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τυχαία βλέπουμε παντού τα ίδια πρόσωπα; Σε κάθε καυγά, σε κάθε διαφωνία, σε κάθε διαχωρισμό; Μπορεί και όχι.
Το τελευταίο (ε) είναι λυπηρό ως εκεί που δεν πάει και φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ.

7) Μιας και έκλεισα με το μπάσκετ.
Ο Μυστακίδης ήθελε να μπει στον ΠΑΟΚ. Τα γιατί και τα πως δεν είναι δουλειά μου να τα αναλύσω.
Δεν πήρε το χτίσιμο του γηπέδου, αλλά πήρε το μπάσκετ. Αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι.
Το άθλημα που μας κράτησε όρθιους για πολλές δεκαετίες, το άθλημα που μεγάλωσε τους σημερινούς 40άρηδες - 50άρηδες και εμείς το παρατήσαμε και ντροπή μας, απέκτησε πλέον όραμα.
Ήδη χτυπάμε το ένα sold out μετά το άλλο, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Η μάζα αγκαλιάζει το τμήμα. Οι λίγοι που έμειναν να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο λόγω επειδή "ο ΑΣ και ο Τέλης" κλπ κλπ, δεν προσφέρουν τίποτα θετικό. Μόνο αρνητισμό.

ΥΓ Έτσι για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο, τα παραπάνω είναι δικά μου συμπεράσματα και δικές μου απόψεις.
Δεν με νοιάζει να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, ούτε με νοιάζει να προκαλέσω κανέναν.

ΥΓ Για να μην το ξεχάσω και επειδή αρέσει (μπορεί και όχι) σε πολλούς να το διαβάζουν : Κάτω τα χέρια από τον Κωνσταντέλια!
Αν και συμφωνώ με πολλά από όσα λες, έχω ένα σοβαρό ζήτημα με την αναφορά που κάνεις γιατί την εκλαμβάνω ως προσωπική (μέσα στο τσουβάλι που έκλεισες όλους όσοι είχαμε σοβαρές ενστάσεις για όλο το πανυγήρι των 5 μηνών).

Όχι φίλε Black. Δεν είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι που δημιουργούμε "προβλήματα" και "διχόνοιες". Υπήρχαν πολλοί σαν εμένα που αν και χρόνια εδώ μέσα και χωρίς να έχουμε το ζωνάρι μας λυμένο για καβγά, νιώσαμε ότι κάτι πάει πολύ στραβά και το εκφράσαμε. Το γεγονός όμως ότι πολλοί ήρεμοι άνθρωποι ήταν επικριτικοί με όλα όσα συνέβαιναν, δεν οδήγησε κανενός από τους "ίσες αποστάσεις" (χάριν συντομίας ο χαρακτηρισμός) να σκεφτούνε έστω για μια στιγμή "ρε συ, τι πάθανε όλοι αυτοί ξαφνικά?". Αντιθέτως χαρακτηριστήκαμε προσωπολάτρες και άλλα πολλά.

Οπότε αν και συμφωνώ μαζί σου ότι ο Ιβάν δεν θα προχωρούσε σε μία σειρά κινήσεων εάν δεν υπήρχε εμπλοκή Τέλη. Θεωρώ τρομετά επικίνδυνο το τι έγινε. Και επίσης, σου επιστρέφω το ότι εκτέθηκαν κάποιοι συνοπαδοί της μίας "μπαντας" με το ότι εκτέθηκαν ακόμα περισσότερο κάποιοι συνοπαδοί της άλλης "μπάντας".

Λυπάμαι ειλικρινά που γράφω όλα αυτά. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχιστεί το καλοκαιρινό γαιτανακι αν όντως όλα προχωρήσουν καλά από εδώ και πέρα. Αλλά και λιγη αυτοκριτική ή έστω αυτοσυγκράτηση τώρα που είμαστε όλοι λίγο πιο ήρεμοι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Εξάλλου όλοι (εκτός των πληρωμένων τρολ) ΠΑΟΚ είμαστε.
Λυπάμαι ειλικρινά που αισθάνεσαι πως αναφέρομαι και σε εσένα. Δεν φταίω εγώ σε κάτι. Εσύ διαλέγεις το πως αισθάνεσαι.
Για να το ξεκαθαρίσω πάντως, η παράγραφος ξεκινάει με τη πρόταση: "Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας...".
Δεν τσουβαλιάζω κανέναν διότι δεν το πάω επί προσωπικού, ούτε φυσικά αναφέρομαι προς όλους.
Ναι είναι ορισμένοι που πετάνε τη σκούφια τους για καυγάδες, διαχωρισμούς και χαρακτηρισμούς των.. "απέναντι".
Γεγονός είναι. Συγνώμη αν το μαθαίνεις από εμένα.
Εκτέθηκαν συνοπαδοί μας σκέτο. Οι.. "μπάντες" μακριά από εμένα.
Η αυτοκριτική και η αυτοσυγκράτηση δεν είναι δικαίωμα. Είναι υποχρέωση. Υποχρέωση που ξεχάστηκε εδώ και μήνες από αρκετό κόσμο.
Μπορώ λοιπόν να σου πω πως αισθάνομαι πολύ περήφανος που δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν να με σπρώξει με το στανιό να κάνω τα ίδια.
Καλή συνέχεια.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:27 Και οι δηλωσεις Κυρ όμως που προσπάθησε να μαζεψει ειναι γεγονός.Γεγονος επίσης είναι η προσβλητική στάση του μετροκολις απεναντι στον Ιβαν. Να λες όμως ότι ο Μυστακιδης το όρισε γραφειο τυπου είναι εικασια.
Αν μου βρεις που λέω ότι το όρισε ο Μυστακίδης , θα βγω γυμνός εδώ που είμαι και ξεκίνησε να χιονιζει( ταξίδι με οικογένεια και γράφω εδώ σαν... αλλά ΠΑΟΚ για ) . Δες τι έγραψα, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα το έγραψες, αλλά θέλει προσοχή σε αυτές τις αντιπαραθέσεις για να μη βάζουμε λόγια στον άλλον και δημιουργούμε εντυπώσεις.. κι εγώ διαβάζω βιαστικά καθώς κάνω άλλα, αλλά δεν έγραψα κάτι που δεν είπε ο άλλος
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Οεοεοεοεοεοοοοεοεοε
ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

trouman έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:33
joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:27 Και οι δηλωσεις Κυρ όμως που προσπάθησε να μαζεψει ειναι γεγονός.Γεγονος επίσης είναι η προσβλητική στάση του μετροκολις απεναντι στον Ιβαν. Να λες όμως ότι ο Μυστακιδης το όρισε γραφειο τυπου είναι εικασια.
Αν μου βρεις που λέω ότι το όρισε ο Μυστακίδης , θα βγω γυμνός εδώ που είμαι και ξεκίνησε να χιονιζει( ταξίδι με οικογένεια και γράφω εδώ σαν... αλλά ΠΑΟΚ για ) . Δες τι έγραψα, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα το έγραψες, αλλά θέλει προσοχή σε αυτές τις αντιπαραθέσεις για να μη βάζουμε λόγια στον άλλον και δημιουργούμε εντυπώσεις.. κι εγώ διαβάζω βιαστικά καθώς κάνω άλλα, αλλά δεν έγραψα κάτι που δεν είπε ο άλλος
Εγραψες ''Το οτι ειχαμε Μετροκολις ως εκπροσωπο'' αναφερομενος σε γεγονοτα.
Δεν θα μας τρελανεις αλλιως να εισαι πιο προσεκτικος στη χρηση των λεξεων...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:39
trouman έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:33
Εγραψες ''Το οτι ειχαμε Μετροκολις ως εκπροσωπο'' αναφερομενος σε γεγονοτα.
Δεν θα μας τρελανεις αλλιως να εισαι πιο προσεκτικος στη χρηση των λεξεων...
Και πού λέω ότι αυτό το όρισε ο Μυστακίδης;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξέρεις τι σημαίνει εκπρόσωπος;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι ένα τελευταίο - θα προσπαθήσω λυσσαλέα να το τηρήσω - σενάριο θα κάνω. Επειδή είναι γεγονός ότι οι 15 νοματαίοι του ΑΣ έφαγαν όλο αυτό το διάστημα χορταστικό κράξιμο διαδικτυακά (περιορίζομαι στα αυταπόδεικτα, μιας και το τι γραφόταν από μερικούς με το νου τους ΠΑΟΚfluencers ότι υφίσταντο από τον "πατερούλη" αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για να αναφερθεί εδώ), η χθεσινή εξέλιξη εμένα δε με ανακουφίζει ιδιαίτερα. Δείχνει όντως να πηγαίνει προς τη δίκαιη κατεύθυνση η υπόθεση ΑΛΛΑ στα δικά μου μάτια η χθεσινή ομοφωνία (αν υπήρξε όντως τέτοια) φαντάζει ως μια δικλείδα ... ξαλαφρώματος σε ό,τι έχει να κάνει με το ΔΣ του ΑΣ. Ουδείς είναι σε θέση να προδικάσει τι και υπό ποιές διεργασίες θα βγάλει το τσουκάλι της ΓΣ, όταν αυτή λάβει χώρα. Μόνο τότε θα μπορέσουν να εξαχθούν πραγματικά ασφαλή συμπεράσματα. Ως τότε κατάπαυση πυρός και επικέντρωση στα αγωνιστικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:47 Ξέρεις τι σημαίνει εκπρόσωπος;
Κάπου εδώ εγώ το κλείνω, ναι λειτουργούσε ως εκπρόσωπος, μαθαίναμε πράγματα πριν γίνουν, δεν είπα ποτέ ότι αυτό το όρισε ο Μυστακίδης. Τα γραπτά εδώ είναι, για ένα τόσο επουσιώδες θέμα. Πάμε παρακάτω.
These users thanked the author trouman for the post:
warmeater
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”