Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από Patron »

Καλά ούτε το τηγάνι είναι του γαύρου, η δουλίτσα τους γίνεται όμως. Ο δε γαύρος ούτε τις συμβατικές του υποχρεώσεις με την ΕΟΕ δεν τιμά.
Ο δε μαρινακης είχε δώσει μάχη για να ελέγξει πλήρως την καραιτάβλι αε. Ο βοτανικός που θα ανηκει? ΑΣ, δήμο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ οτι καταλαβα ολοι ικανοποιημενοι πλεον.
Μονο εγω εμεινα στην απ εξω δλδ.
Ποιο γηπεδο τωρα και ποιο ντουβαρι...Δε θα τα προλαβουμε
Δε μετραν αυτα για περιεργους σα κι εμενα
Ενα Τσουλου(ομιλοι) ρε παιδια,ενα Τσουλου πριν κλεισουμε τα ματια.
Που σαι ρε Ντουμ να τους μαθεις τα χρωματα?

ΥΓ1 Μπαρκα κατσε λιγο εκτος ακομα μπας και μπουμε ΝΒΑ ρε.
Απομακρυνθηκες κι ανεβηκαν ολα τα αθληματα .

ΥΓ2
Μπαρκα εγραψε:
ενώ κάποτε ήταν Τετάρτη βράδυ και έκαναν κερκίδα 30 Ιταλοί για 40 λεπτά στο Παλατάκι και εμείς δεν είπαμε ούτε "Σε γνωρίζω απ'τη φανέλα"...
Αυτα θυμαμαι φιλε αυτες τις μερες και συγκινουμαι.Που το φτασαμε το μπασκετακι.
Μπροσταρης ο Θανασης και 300 παλαβοι που πιστεψαν.

ΥΓ3 Το ΥΓ1 γραψτο στα α@@@@α σου :lol:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Έχω μαλώσει με αρκετούς εδώ μέσα για το γήπεδο κι την ύπουλη προσπάθεια να αποκοπεί ο ΠΑΟΚ από τις ρίζες του κι να πάμε να φτιάξουμε γήπεδο στο πουθενά μακριά από τον αστικό ιστό , κι άλλες τέτοιες γραφικότητες που από πολλούς πλασαριζόταν μάλιστα κι σαν ρεαλιστικές λύσεις για το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας . Η επιμονή του προέδρου και η νίκη στον ύπουλο εμφύλιο που πήγε να ξεσπάσει βάζει τον καθένα στην θέση του . Στην ουσία τώρα ξεκινάμε κι τα πραγματικά εμπόδια είναι μπροστά μας. 41926 θέσεις είναι το τελειο κι η προσπάθεια της οικογένειας αλλά κι τον απλών φιλάθλων είναι να πάρουμε το μέγιστο δυνατόν από την πολιτεία χωρίς καμία παραχώρηση . Δεν συμμερίζομαι απόλυτα το εορταστικό κλίμα της ημέρας αλλά το σέβομαι απεριόριστα , καθώς δεν έχω καμία απόλυτος εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες. τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά του φόρουμ που προσπάθησαν να κρατήσουν ψηλά την σημασία σε πολύ δύσκολους καιρούς .
These users thanked the author Andrew R for the post (total 5):
trouman, Apil44, iremidynami 4+, leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι η δικιά μου οπτική πλευρά των πραγμάτων για τα όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους 5 μήνες.

1) Δεν ξεχνώ, ούτε αλλάζω γνώμη, σχετικά με τις κινήσεις του ΑΣ.

2) Για εμένα οι κινήσεις τους μπορούν να χαρακτηριστούν ως προσπάθεια τρυπήματος για προσωπικά δικά τους οφέλη.

4) Βλέποντας το που πάει να καταλήξει η υπόθεση, δεν υπήρχε τίποτα δεσμευτικό στην συμφωνία Κατσαρή Μυστακίδη.

5) Όλα τα παραπάνω κινητοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη. Ακολουθεί επεξήγηση:

α)Όποιος θέλει έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως:

ούτως ή άλλως ο Ιβάν θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη μετά από τόσα χρόνια που τον βλέπαμε μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο,

ούτως ή άλλως θα ξεκινούσε ξανά τις διαδικασίες χτισίματος της Νέας Τούμπας,

ούτε ή άλλως θα κρατούσε τον Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ μας,

ούτως ή άλλως θα έκανε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας (Ζαφείρης).

β) Υπάρχουμε όμως και ορισμένοι άλλοι που δεν τα πιστεύουμε αυτά και νομίζω πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας το στερήσει αυτό, ούτε φυσικά να μας χαρακτηρίσει Μυστακιδικούς, αντί-ΠΑΟΚ, αντί-να χαμε να λέγαμε κλπ.
Υπάρχουμε και ορισμένοι άλλοι που πιστεύουμε πως ο ανταγωνισμός που κινεί όλο τον πλανήτη, θα έφερνε θετικά αποτελέσματα ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ.
Ανταγωνισμός που δημιουργήθηκε από την "εμφάνιση" Μυστακίδη και έπειτα. Κάτι που φυσικά ΔΕΝ πιστώνεται στον ΑΣ ως κάτι θετικό, αλλά παραμένει γεγονός.

6) Μέσα από αυτή την ιστορία βγήκαν χρήσιμα (δικά μου) συμπεράσματα για πολλά πράγματα.
Ορισμένα από αυτά είναι τα ακόλουθα:
α) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, συγκεκριμένα Μέσα πχ ευρώ-πολις,
β) Εκτέθηκαν και με σφραγίδα πλέον, ορισμένοι σύνδεσμοι που πηγαίνουν όπου φυσάει ο.. άνεμος (διακριτικά).
γ) Εκτέθηκαν (ακόμα περισσότερο) αρκετοί ΑΡΔ
δ) Εκτέθηκε ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ κύριοι, που τόσα χρόνια είχε γραμμένο τον ΑΣ στα @@ του και είχε αφήσει τις τύχες του σε 50-60 άτομα
ε) Τέλος εκτέθηκαν αρκετοί συνοπαδοί μας που έχουν βαθιά ριζωμένη μέσα τους την ανάγκη να θεωρούν εαυτούς ανώτερους από τους άλλους. Είναι αυτοί που πιστεύουν πως πρέπει να προκαλούν - ενισχύουν τον διχασμό και να καλούν ελαφρά τη καρδία τους υπόλοιπους να "διαλέξουν στρατόπεδο" για κάθε ζήτημα.
Οι ίδιοι αυτοί, είναι που μας χωρίζουν σταθερά με κάθε ευκαιρία σε Λουτσεσκικούς και μη, Σαββιδικούς και μη και όλα τα υπόλοιπα που διαβάζουμε εδώ και χρόνια.
Οι ίδιοι που "δεν μας άφησαν" να χαρούμε ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή πήρε το μπάσκετ αυτός που ήθελε να χτίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τυχαία βλέπουμε παντού τα ίδια πρόσωπα; Σε κάθε καυγά, σε κάθε διαφωνία, σε κάθε διαχωρισμό; Μπορεί και όχι.
Το τελευταίο (ε) είναι λυπηρό ως εκεί που δεν πάει και φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ.

7) Μιας και έκλεισα με το μπάσκετ.
Ο Μυστακίδης ήθελε να μπει στον ΠΑΟΚ. Τα γιατί και τα πως δεν είναι δουλειά μου να τα αναλύσω.
Δεν πήρε το χτίσιμο του γηπέδου, αλλά πήρε το μπάσκετ. Αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι.
Το άθλημα που μας κράτησε όρθιους για πολλές δεκαετίες, το άθλημα που μεγάλωσε τους σημερινούς 40άρηδες - 50άρηδες και εμείς το παρατήσαμε και ντροπή μας, απέκτησε πλέον όραμα.
Ήδη χτυπάμε το ένα sold out μετά το άλλο, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Η μάζα αγκαλιάζει το τμήμα. Οι λίγοι που έμειναν να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο λόγω επειδή "ο ΑΣ και ο Τέλης" κλπ κλπ, δεν προσφέρουν τίποτα θετικό. Μόνο αρνητισμό.

ΥΓ Έτσι για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο, τα παραπάνω είναι δικά μου συμπεράσματα και δικές μου απόψεις.
Δεν με νοιάζει να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, ούτε με νοιάζει να προκαλέσω κανέναν.

ΥΓ Για να μην το ξεχάσω και επειδή αρέσει (μπορεί και όχι) σε πολλούς να το διαβάζουν : Κάτω τα χέρια από τον Κωνσταντέλια!
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
Odi, Mitsospaoki4, scarsick, Andrew R, amanas240187
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ακριβώς έτσι είναι.

Ας βγει όποιος θέλει να πει ότι αν δεν γίνονταν όσα έγιναν, θα είχαμε τις ίδιες εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι οτι δεν θα είχαμε τις ίδιες εξελίξεις.

Όπως κάνει παντού καλό ο ανταγωνισμός, έτσι έκανε και στον ΠΑΟΚ.

Εμπρός ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 8):
Azrael, theo-drama, Kabamaru11, Dimitris_L4, Apil44, iremidynami 4+, leomatos88, paok apo epilogi
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Επίσης υπάρχουν αυτοί που θέλουν επιμένουν να κρίνουν με βάση τα αν , τα πιθανόν, τα ίσως και αυτά που πιστεύουν πως ΘΑ γινόταν.

Υπάρχουν και κάποιοι που θα κρίνουν με ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Τα αν και τα "θα γινόταν μάλλον έτσι" φαίνεται συχνά να έχουν βάση αλλά πάντα με όσα κανείς ξέρει ή βλέπει , χωρίς να γνωρίζει τι ισχύει και γιατί γινόταν αυτό που βλέπει.

Οι υποθέσεις και τα αν, μπορούν να ειπωθούν και για να ερμηνεύσουν διαφορετικά πχ το γεγονός που χαρακτηρίζεται ως καθυστέρηση από πλευράς Σαββίδη. Κι έτσι κάποιος να πει , αν δε γινόταν αυτό... τότε ο Σαββίδης δε θα καθυστερούσε να κινηθεί 3 χρόνια.

Αλλά τι νόημα έχει αυτού του είδους η προσέγγιση. Ίσως μόνο για να δικαιώσει αυτόν που πιστεύει κάτι, που αντιστοιχεί και δικαιώνεται με βάση όσα θα ίσχυαν αλλά όχι με βάση την πραγματικότητα...

Και για να αναδειχθεί το νόημα και η συμβολή αντίστοιχων δηλώσεω
ν, μπορούμε να πούμε , ευχαριστούμε Σαββίδη που έχεις και κρατάς στον ΠΑΟΚ τον παικταρά Κωνσταντέλια στην ομάδα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post (total 4):
Andrew R, theo-drama, leomatos88, paok apo epilogi
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς είναι και πιστεύω κανένας μας δεν μπορεί. Δηλαδή μπορώ και εγω να φτιάξω σενάρια, έστω κ τραβηγμένα, που να βγάζουν ας πουμε τελείως άλλη ιστορία.
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου λέει ή τώρα ή ποτέ.
Συνεχίζω τα σενάρια και λέω, ο κωνσταντελιας ενδιαφερόταν να παει Γερμανία και λέει στον πρόεδρο θα μείνω μονο αν υπάρξει σοβαρή επένδυση. Λέει ο Ιβαν θα φέρω τον Ζαφείρη.

Αστεία, πιθανότατα, σενάρια, όμως έχω όσες αποδείξεις έχετε και εσείς γι αυτά που παρουσιάζετε ως αλήθειες.

Υγ. Ας κρατήσουμε απλά το αποτέλεσμα, που φαίνεται να είναι, 2 ισχυροι πρόεδροι σε μπάλα και μπάσκετ και καινούργιο γηπεδο.Μακάρι να πάνε ολα! καλά.
These users thanked the author Nassos for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη αν φανερώνει κάτι είναι ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα τεράστιο παρασκήνιο άγνωστο σε εμας που μείναμε να κάνουμε συνεχώς εικασίες αναλόγως το τι θέλαμε να πιστέψουμε κάθε φορά Ας κρατήσουμε το τελικό αποτέλεσμα και ας πάμε παρακάτω.
These users thanked the author joshua for the post (total 3):
Odi, Blackgr4, Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τρυπιμα με γνωστές πρακτικές κατσαρή ήταν, με βρώμικo πόλεμο από ΜΜΕ της πόλης και αν η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, ή δεν το παστελωνε ο Κάμαρα με του μπερκεραδες θα είχαμε δυσάρεστες καταστάσεις, ένα ντου μακρυά ήταν η φαση. Η πορεία τη ομάδας έκανε αρκετούς να βγάλουν τις παροπιδες του αφηγήματος "παρατημένη ομάδα" ή ότι είναι όλοι οι παίκτες απλήρωτοι και δεν έχει ένα σεντς ο "ρωσος".
Δεν υπάρχει λόγος να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΑΣ γιατί δεν είμαστε Λακκωμα fc, ουτε υπαρχει κλειστο κλαμπ ισχυρών(επιφανών) οικονομικά παραγόντων όπως παλαιότερα, οι μισοί είναι ενεπαγγελτοι και θέλουν να έχουν την εξουσία κρατώντας την ομάδα ως μαγαζάκι. πχ γιατί δεν κυνήγησαν από το 2000/4 ως 2012 να γίνει νέα Τούμπα ή να ανακαινηστει έστω το γήπεδο σωστά, με νέες θύρες, τουαλέτες, βαψηματα κτλ..

Ελπίζω να κατάλαβε και ο Τελης πως λειτουργεί ο αθλητισμός, ο ΠΑΟΚτσης και να μην παρασυρεταί από χρεωκοπημενους συμβουλάτορες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 7):
Amsterdamer_87, Fireman 4, theo-drama, MrSam1926apc, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Montrealiotis έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:33 Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;
Ναι, δεν διαφωνώ σε αυτό καθόλου.

Αλλά επιμένω. Αν δεν είχε γίνει ό,τι έγινε ο Ντέλιας θα ήταν τώρα στη Γερμανία, ο Ζαφείρης στην Τσεχία, ο Ιβάν στο skype, η ΚΑΕ στη φτώχεια της (με έναν εκπληκτικό παράγοντα στο τιμόνι) και τα σχέδια του γηπέδου στα συρτάρια.

Αυτή είναι η άποψη μου και θα ήθελα να μην εκληφθεί ως επίθεση στην ΠΑΕ ή στον Ιβάν ή στον οποιονδήποτε, ούτε να μου κολληθεί (πάλι) καμιά ταμπέλα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

@Blackgr4 αν και συμφωνω στα περισσότερα θεωρω οτι τωρα που εγιναν ολα οπως επρεπε να γινουν, δεν εχει λογο να το τραβαμε.Το ηθικως σωστο και το καλο για τον ΠΑΟΚ εγιναν παμε παρακατω.Το πως και το γιατι ας τ αφησουμε πισω μας.
Μαθετε να ξεχνατε τα στραβα(δεν ειναι ευκολο) αν το γενικο καλο το επιτασσει.
Παμε και κοιταμε μπροστα οχι πισω.Φτανει με την εσωστρεφεια.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
Blackgr4, Tolaros
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Nassos έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41 Εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς είναι και πιστεύω κανένας μας δεν μπορεί. Δηλαδή μπορώ και εγω να φτιάξω σενάρια, έστω κ τραβηγμένα, που να βγάζουν ας πουμε τελείως άλλη ιστορία.
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου λέει ή τώρα ή ποτέ.
Συνεχίζω τα σενάρια και λέω, ο κωνσταντελιας ενδιαφερόταν να παει Γερμανία και λέει στον πρόεδρο θα μείνω μονο αν υπάρξει σοβαρή επένδυση. Λέει ο Ιβαν θα φέρω τον Ζαφείρη.

Αστεία, πιθανότατα, σενάρια, όμως έχω όσες αποδείξεις έχετε και εσείς γι αυτά που παρουσιάζετε ως αλήθειες.

Υγ. Ας κρατήσουμε απλά το αποτέλεσμα, που φαίνεται να είναι, 2 ισχυροι πρόεδροι σε μπάλα και μπάσκετ και καινούργιο γηπεδο.Μακάρι να πάνε ολα! καλά.
Συμφωνώ επί της ουσίας των σεναρίων, κανένα δεν είναι 100% σίγουρο. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω.
Ας έχει ο καθένας τα δικά του πιστεύω και ας μην προσπαθεί να τα "φυτέψει" με το ζόρι στο μυαλό του άλλου.

ΥΓ Ο Ντέλιας δεν ήθελε ποτέ να φύγει. Δεν είναι σενάριο. Είναι δικιά μου πληροφόρηση. Ούτε έκλαιγε, ούτε ζητούσε μεταγραφή, ούτε καν ζήτησε - πίεσε για αναπροσαρμογή συμβολαίου. Φυσικά αν θες με πιστεύεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Nassos
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41 Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη αν φανερώνει κάτι είναι ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα τεράστιο παρασκήνιο άγνωστο σε εμας που μείναμε να κάνουμε συνεχώς εικασίες αναλόγως το τι θέλαμε να πιστέψουμε κάθε φορά Ας κρατήσουμε το τελικό αποτέλεσμα και ας πάμε παρακάτω.
Να συμφωνήσουμε ότι γενικά αγνοούμε πολλά, πάρα πολλά και ως εκ τούτου είναι επισφαλείς οι κρίσεις γενικά.

Υπάρχουν βέβαια γεγονότα που φωνάζουν.. τα είδαμε τα ακούσαμε. Οι ερμηνείες κατά το δοκούν για τον καθέναν μας.

Επίσης να συμφωνήσουμε ότι ζούμε κοσμοϊστορικες αλλαγές, για μας που ο κόσμος μας είναι (και) 0 ΠΑΟΚ..
These users thanked the author trouman for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

kataramenos5 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:48 @Blackgr4 αν και συμφωνω στα περισσότερα θεωρω οτι τωρα που εγιναν ολα οπως επρεπε να γινουν, δεν εχει λογο να το τραβαμε.Το ηθικως σωστο και το καλο για τον ΠΑΟΚ εγιναν παμε παρακατω.Το πως και το γιατι ας τ αφησουμε πισω μας.
Μαθετε να ξεχνατε τα στραβα(δεν ειναι ευκολο) αν το γενικο καλο το επιτασσει.
Παμε και κοιταμε μπροστα οχι πισω.Φτανει με την εσωστρεφεια.
Για ένα θέμα που ο μέσος χρήστης του forum εξέφραζε την άποψη του κατά μέσο όρο 50 με 60 φορές το μήνα (και κατά 99% έγραφε τα ίδια), ε νομίζω πως έχω το δικαίωμα να γράψω τα δικά μου συμπεράσματα τώρα, τη στιγμή που τόσους μήνες μίλησα ελάχιστα.
Δεν ενισχύω, ούτε ενίσχυσα στο παρελθόν καμία εσωστρέφεια. Ίσα ίσα είπα από τη πρώτη στιγμή μακριά από εμένα οι διχασμοί και τα στρατόπεδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”