θεσεις παρκινγκ.tenten4GT έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:40Απλά πράγματα,πήραν τα λεφτά κ μέτρα που ήθελαν συν την κατοχύρωση για το νέο γήπεδο .τι άλλο να ζητούσαν ...νομίζω από πλευρά τους κάνανε ένα τέλειο ντιλ ,έτσι γίνετε πάντα όταν για ένα μαγαζί υπάρχουν 2 που σκίζονται να το πάρουν .paok apo epilogi έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:33 Ημερα μεγαλης ανακουφισης κ χαρας η σημερινη
Το γηπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το κανει αυτος που το αξιζει για την μεχρι τωρα προσφορα του ολα αυτα τα χρονια,ο τεραστιος Ιβαν Σαββιδης.
Το πραξικοπημα κατερευσε κ κατι ανθρωπακια που κουνουσαν μπουκαλια με υφος,τωρα τα εβαλαν στο λοκο τους
Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου
Περηφανος για αλλη μια φορα ως οπαδος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
ΥΓ Να περασει ο επομενος....αυτοι γονατισαν
ΥΓ Απο περιεργια ρε Ιβαν θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω με ποιο τροπο τους εκανες να υπερψηφισουν την προταση της ΠΑΕ κ να χαμογελανε κιολας![]()
Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- Kabamaru11
embuji έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:40Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει απο την ΓΣ. Αμα συμφωνησαν οι.... συγκεκριμενοι, σημαινει οτι το εργο παει στον Ιβαν.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:16 Ευχαριστα νεα,αλλα τιποτα ακομα δεν εγινε,πρεπει να περασει κ απο την Γ.Σ.
Ελπιζω ολα να πανε καλα.
Μην ξεχνιομαστε,ολοι εγγραφες στον Α.Σ. ειναι οχι απλως υποχρεωση μας,αλλα ΧΡΕΟΣ μας.
Μακαρι,αλλα κραταω μικρο καλαθι,ΠΑΟΚ εισαι.
Απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα μας εχουν συνεχως απο το ασπρο στο μαυρο,απο το μαυρο στο ασπρο,σε ησυχια δεν μας εχουν αφησει.
- john4serres
Tolaros έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:08 Μέρα μεγάλης χαράς, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το δρόμο του όπως πιστεύα τόσο καιρό ότι θα γίνει και ήμουν ψύχραιμος παρά τις (έως ένα βαθμό δικαιολογημένες) υστερίες και κατάρες.
Ο Ιβάναρος θα κάνει τη γηπεδάρα.
Το μπάσκετ θα ξαναδεί το φως το αληθινό μετά από 25 χρόνια.
Το βόλεϊ πάει για ρελανς με παικταραδες.
Χαρείτε λίγο ρε και μην ψάχνετε να την πείτε συνέχεια σε άλλους, ειδικά σε ένα σάιτ που κράτησε εξαιρετική στάση σε σχέση με τον οχετό του Χ. Κάθεστε όλη μέρα και γράφετε επειδή τάχα μου σας προκαλεί ένας ... γιλοπουλος.
Μη βιάζεστε θα έλεγα, ας υπογράφει τίποτα και να περάσει από ΓΣ το ίδιο εγραφό γιατί με αυτά και μ'αυτά αν ζούσε ο Φώσκολος θα έτριβε τα χέρια του με τόσο υλικό για σενάρια σόουπ/δράμα.
ΥΓ1. η αξιότιμη κυρία Κατερίνα λείπει από τις φωτογραφίες οπότε δεν ξέρω αν έχει δώσει την έγκριση ο φαντομάς εκ λακωμματος.
ΥΓ2. Να ανοίξει ο ΑΣ για 20Κ+ ενεργά μέλη, καταστατικό ονλάιν, ισολογισμοί και διαφάνεια κάθε χρόνο όπως άλλοι ΑΣ, νέα διοίκηση χωρίς βαρίδια.
ΥΓ1. η αξιότιμη κυρία Κατερίνα λείπει από τις φωτογραφίες οπότε δεν ξέρω αν έχει δώσει την έγκριση ο φαντομάς εκ λακωμματος.
ΥΓ2. Να ανοίξει ο ΑΣ για 20Κ+ ενεργά μέλη, καταστατικό ονλάιν, ισολογισμοί και διαφάνεια κάθε χρόνο όπως άλλοι ΑΣ, νέα διοίκηση χωρίς βαρίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Kabamaru11, paok apo epilogi, Apil44
Ετσι εμφανιστηκε στο τελος, οτι υπηρξε ομοφωνια, για να μπορουν να κυκλοφορουν στην πολη, οι λιγοι ανυποχωρητοι διαφωνουντες.WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:56Όπως προειπα ομόφωνα εγκρίθηκε κ κανεις δεν ψήφισε καταCylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Δεν νομίζω πως υπήρξε κανένα άσπρο, μαύρο, μπρος πίσω κλπ.
Ευνοημένοι ήθελαν να βγουν και υποθέτω χωρίς να ξέρω την τελική συμφωνία, πως μια χαρά ευνοημένοι βγήκαν.
Από το 7-6 στο 15-0 δεν πας τόσο εύκολα. Άρα ούτε προαποφασισμένο φαίνεται πως ήταν, ούτε υπήρχε κάτι δεσμευτικό με καμία άλλη πλευρά, ούτε ήθελαν να κάνουν την Τούμπα ξενοδοχείο και.. ιππικό όμιλο.
Υποθετικά φυσικά όλα τα παραπάνω και μέχρι να πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι οριστικό.
Σίγουρα πάντως , όπως έχω ξαναπεί, εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε, ούτε τι ίσχυε, ούτε προφανώς το γιατί έκανε η κάθε πλευρά την κάθε της κίνηση. Αλίμονο σε όσους έκοβαν τα χέρια τους για κάθε σενάριο.
Ευνοημένοι ήθελαν να βγουν και υποθέτω χωρίς να ξέρω την τελική συμφωνία, πως μια χαρά ευνοημένοι βγήκαν.
Από το 7-6 στο 15-0 δεν πας τόσο εύκολα. Άρα ούτε προαποφασισμένο φαίνεται πως ήταν, ούτε υπήρχε κάτι δεσμευτικό με καμία άλλη πλευρά, ούτε ήθελαν να κάνουν την Τούμπα ξενοδοχείο και.. ιππικό όμιλο.
Υποθετικά φυσικά όλα τα παραπάνω και μέχρι να πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι οριστικό.
Σίγουρα πάντως , όπως έχω ξαναπεί, εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε, ούτε τι ίσχυε, ούτε προφανώς το γιατί έκανε η κάθε πλευρά την κάθε της κίνηση. Αλίμονο σε όσους έκοβαν τα χέρια τους για κάθε σενάριο.
Για να υπηρξε ΟΜΟΦΩΝΗ συμφωνια, επεσε γραμμη να υπαρξει. Αυτο μπορω να πω. Θα τα βρουν αυτοι, εγω πλεον χαιρομαι που θα γινει το γηπεδο και εχω 2 ΤΕΡΑΤΑ στην ομαδα μου. Εχουμε πλεον τους πιο ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ιδιοκτητες στην Ελλαδα. ΚΑΜΙΑ ομαδα δεν εχει τοσο πλουσιους σε ΚΑΕ-ΠΑΕ.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:43embuji έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:40Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει απο την ΓΣ. Αμα συμφωνησαν οι.... συγκεκριμενοι, σημαινει οτι το εργο παει στον Ιβαν.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:16 Ευχαριστα νεα,αλλα τιποτα ακομα δεν εγινε,πρεπει να περασει κ απο την Γ.Σ.
Ελπιζω ολα να πανε καλα.
Μην ξεχνιομαστε,ολοι εγγραφες στον Α.Σ. ειναι οχι απλως υποχρεωση μας,αλλα ΧΡΕΟΣ μας.
Μακαρι,αλλα κραταω μικρο καλαθι,ΠΑΟΚ εισαι.
Απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα μας εχουν συνεχως απο το ασπρο στο μαυρο,απο το μαυρο στο ασπρο,σε ησυχια δεν μας εχουν αφησει.
-
Dimitrisou
Εγω θα πω πως ελπιζω να ειναι το τελευταιο επεισοδιο της γνωστης κοντρας αν και μου φαινεται δυσκολο..
Με δύο τεράστιους επιχειρηματίες στα δύο λαοφιλέστερα και επαγγελματικά τμήματα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πίστα, όχι μόνο σε επίπεδο οικονομικής δύναμης και προοπτικών, αλλά και στο επίπεδο της εσωτερικής του λειτουργίας, δηλ. του είδους και της ποιότητας των σχέσεων μεταξύ τους σε συνάρτηση με το ρόλο του Ερασιτέχνη.
Το έργο φαινόταν από το καλοκαίρι, αναταράξεις θα υπάρχουν και στο μέλλον, και εκπλήξεις, στρατοί ήδη δημιουργήθηκαν και θα συνεχίσουν, η νέα κατάσταση με δυο κροίσους επικεφαλείς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι πρωτόγνωρη για τον Σύλλογο, ο κόσμος του άμαθος σε αυτό, αλλά με το χρόνο θα μάθει να το χειρίζεται. Το ένστικτό του βέβαια είναι ανίκητο.
Συγχαρητήρια σε όσους από το καλοκαίρι με κάθε τρόπο έδωσαν τον καλό αγώνα άδολα όλα να γίνουν σήμερα σωστά και όπως πρέπει.

Το έργο φαινόταν από το καλοκαίρι, αναταράξεις θα υπάρχουν και στο μέλλον, και εκπλήξεις, στρατοί ήδη δημιουργήθηκαν και θα συνεχίσουν, η νέα κατάσταση με δυο κροίσους επικεφαλείς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι πρωτόγνωρη για τον Σύλλογο, ο κόσμος του άμαθος σε αυτό, αλλά με το χρόνο θα μάθει να το χειρίζεται. Το ένστικτό του βέβαια είναι ανίκητο.
Συγχαρητήρια σε όσους από το καλοκαίρι με κάθε τρόπο έδωσαν τον καλό αγώνα άδολα όλα να γίνουν σήμερα σωστά και όπως πρέπει.
Σημαντικό πρώτο βήμα η συμφωνία.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε έργα ασαπ.
Μεγαλη πληγή όσα ζήσαμε τόσους μήνες και ελπίζω πρώτα από όλα να σταματήσουν και να οδηγήσουν σε ενεργοποίηση του κόσμου, συμμετοχή και εξυγίανση του συλλόγου.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε έργα ασαπ.
Μεγαλη πληγή όσα ζήσαμε τόσους μήνες και ελπίζω πρώτα από όλα να σταματήσουν και να οδηγήσουν σε ενεργοποίηση του κόσμου, συμμετοχή και εξυγίανση του συλλόγου.
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- Dimitrisou, Dimitris_L4, paok apo epilogi