Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- Mitsospaoki4
- Moderator
- WestBlock4
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
- These users thanked the author Taseos for the post (total 10):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, NIKOS1972, paok apo epilogi, leomatos88, theo-drama, TTheo1971, feria, Apil44
Μακαρι να εγινε να τελειωνει επιτελους να γινει το γηπεδο. Εγω δε περιμενα οτι θα δεχτουν οτιδηποτε. Πιστευα οτι απλα εχουν παρει την αποφαση τους. Μακαρι να τελειωνει το θεμα.
- navigator11
Μικρό καλάθι. Πάρα πολύ μικρό. Μην ξεχνάμε ότι εκκρεμούν εγκρίσεις από τη ΓΣ. Τη δεδομένη στιγμή όλοι γνωρίζουν ότι αυτή συντίθεται από, ας πούμε, φιλοκατσαρικούς. Ας δούμε πρώτα πότε και πώς θα τσουλήσει η διαδικασία διεύρυνσης του ΑΣ και το ξανασυζητάμε. Αν ισχύει το μαντάτο, φαντάζει προσωρινά ψιλοθετικό. Δεδομενα όμως δεν είναι ούτε για πανηγυρισμούς, μήτε για εφησυχασμό. Αυτά προς ώρας.Equalizer έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:03 Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα.
Ας ελπίσουμε πως όλα θα υλοποιηθούν.
Ας υπογραφούν, εγκριθούν κλπ κλπ όλα και βλέπουμε.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- leomatos88, Kabamaru11
Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
- trouman, Kabamaru11
Τι είδους πλειοψηφία; Παρόμοια με την προηγούμενη;Cylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑ.....Taseos έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν εχουν τον θεο τους καποιοιCylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά αν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσαρής ήταν δεσμευτικό (λέω ΑΝ) τότε ο Μυστακίδης μπορεί σχεδόν περπατώντας να μπλοκάρει οποιαδήποτε (άλλη) νέα συμφωνία.
Εκτός και αν δεν ήταν δεσμευτικό.
Εκτός και αν δεν ήταν δεσμευτικό.
Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό, με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.
https://www.paokfc.gr/nea/20251120-simf ... nea-toumba
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- Dimitris_L4
- abc_o_ karpouzas
να είσαι τωρα οργιανος και να βλέπεις οτι οι...δίπλα...έχουν προβλήματα με δισεκατομμυριούχους....

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 7):
- nkoss, nunies4, Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Friedrich von Friedhof, Ally Samagoal, Apil44
Φαντάζεσαι να ήθελε να κάνει πρόταση και ο ιβαν για το παλατάκι ( του οποίου ούτως ή άλλως έχει αλλάξει τα καρεκλάκια) ενώ ο τελης έχει την ΚΑΕ; Καταλαβαίνετε ότι δεν έβγαινε πουθενά αυτή η φάση ή δικηγόρος που είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά από αυτό, αλλάζουν πολλά και θα τοποθετηθούμε ανάλογα, όταν βγουν και τα υπόλοιπαBlackgr4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:42 Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό, με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.
- These users thanked the author trouman for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Blackgr4, Friedrich von Friedhof
Πραγματικά εντυπωσιακή εξέλιξη που αν συνδυαστεί με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της ΚΑΕ θα μιλάμε για κοσμογονικες εξελίξεις ,από τις πιο ιστορικές στη σύγχρονη ιστορία του συλλογου.

- These users thanked the author joshua for the post (total 8):
- nunies4, Montrealiotis, Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, ΑποστόληςΑ, Friedrich von Friedhof, Kevin, PAOKevolution