Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Παντού βγήκε
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
These users thanked the author Taseos for the post (total 10):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, NIKOS1972, paok apo epilogi, leomatos88, theo-drama, TTheo1971, feria, Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Μακαρι να εγινε να τελειωνει επιτελους να γινει το γηπεδο. Εγω δε περιμενα οτι θα δεχτουν οτιδηποτε. Πιστευα οτι απλα εχουν παρει την αποφαση τους. Μακαρι να τελειωνει το θεμα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:03 Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε

Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.

Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα.

Ας ελπίσουμε πως όλα θα υλοποιηθούν.

Ας υπογραφούν, εγκριθούν κλπ κλπ όλα και βλέπουμε.
Μικρό καλάθι. Πάρα πολύ μικρό. Μην ξεχνάμε ότι εκκρεμούν εγκρίσεις από τη ΓΣ. Τη δεδομένη στιγμή όλοι γνωρίζουν ότι αυτή συντίθεται από, ας πούμε, φιλοκατσαρικούς. Ας δούμε πρώτα πότε και πώς θα τσουλήσει η διαδικασία διεύρυνσης του ΑΣ και το ξανασυζητάμε. Αν ισχύει το μαντάτο, φαντάζει προσωρινά ψιλοθετικό. Δεδομενα όμως δεν είναι ούτε για πανηγυρισμούς, μήτε για εφησυχασμό. Αυτά προς ώρας.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
leomatos88, Kabamaru11
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
trouman, Kabamaru11
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Cylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33
WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Τι είδους πλειοψηφία; Παρόμοια με την προηγούμενη;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Taseos έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑ..... :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Taseos, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Cylon-4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33
δεν εχουν τον θεο τους καποιοι :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά αν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσαρής ήταν δεσμευτικό (λέω ΑΝ) τότε ο Μυστακίδης μπορεί σχεδόν περπατώντας να μπλοκάρει οποιαδήποτε (άλλη) νέα συμφωνία.
Εκτός και αν δεν ήταν δεσμευτικό.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό, με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.

https://www.paokfc.gr/nea/20251120-simf ... nea-toumba
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

να είσαι τωρα οργιανος και να βλέπεις οτι οι...δίπλα...έχουν προβλήματα με δισεκατομμυριούχους....

Εικόνα
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 7):
nkoss, nunies4, Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Friedrich von Friedhof, Ally Samagoal, Apil44
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φαντάζεσαι να ήθελε να κάνει πρόταση και ο ιβαν για το παλατάκι ( του οποίου ούτως ή άλλως έχει αλλάξει τα καρεκλάκια) ενώ ο τελης έχει την ΚΑΕ; Καταλαβαίνετε ότι δεν έβγαινε πουθενά αυτή η φάση ή δικηγόρος που είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:42 Το προτεινόμενο από την ΠΑΕ μνημόνιο συναντίληψης, που ήταν προϊόν συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας, έγινε ομόφωνα αποδεκτό, με ψήφους 15-0 από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.

https://www.paokfc.gr/nea/20251120-simf ... nea-toumba
Μετά από αυτό, αλλάζουν πολλά και θα τοποθετηθούμε ανάλογα, όταν βγουν και τα υπόλοιπα
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
Dimitris_L4, Blackgr4, Friedrich von Friedhof
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικά εντυπωσιακή εξέλιξη που αν συνδυαστεί με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της ΚΑΕ θα μιλάμε για κοσμογονικες εξελίξεις ,από τις πιο ιστορικές στη σύγχρονη ιστορία του συλλογου. :nairepaok: :pano: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”