Δεν ξέρω το παιδί για ποιον ακριβώς λόγο δεν έπαιξε σε υψηλοτερο επίπεδο (θυμάμαι καποιουσ Τραυματισμούς κάτι ψυχοσωματικά κλΠ,όταν πήρε τις μεταγραφές κάτω )αλλά αν ήμουν στην θέση του και έβλεπα καλαιτζακη,Λούντζη,Μπαζίνα,τολιοπουλο,λαρεντζακη και άλλους πόσους να είναι εθνική και να παίζουν γιουρο λιγκ θα είχα ξενερώσει την ζωή μου .
Τεχνικά κλάσεις ανώτερος, μπασκετικό iq πολύ υψηλότερο , στην άμυνα καλός σε σχέση με το ταλέντο του μπροστά ενώ ακόμα και σωματικά δεν υστερεί κάπου
Αντώνης Κόνιαρης
-
RazvanLucesku
Re: Αντώνης Κόνιαρης
Παικταράς ήταν ο Αντώνης πάντα, παικταράς είναι και τώρα, είχε αρκετούς τραυματισμούς στη καριέρα του. Αν θυμάμαι καλά είχε σπάσει το πόδι του σε τρία σημεία (μπορεί να θυμάμαι και λάθος).
Αν δεν ήταν η σφαγή του τελικού κυπέλλου το 2019 θα μας είχε φέρει και τίτλο, γιατί εκείνη τη μέρα ήταν πραγματικά πολύ καλός.
Αν δεν ήταν η σφαγή του τελικού κυπέλλου το 2019 θα μας είχε φέρει και τίτλο, γιατί εκείνη τη μέρα ήταν πραγματικά πολύ καλός.
O Αντώνης Κόνιαρης έπαιξε στον 58ο ευρωπαϊκό αγώνα του με τα ασπρόμαυρα, μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα ευρωπαϊκών συμμετοχών στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τον Σωτήρη Νικολαΐδη. Μία θέση από πάνω του βρίσκεται ο Κώστας Βασιλειάδης με 63.
Η πρώτη τετράδα των ευρωπαϊκών συμμετοχών:
Νίκος Μπουντούρης 127
Bane Prelević 115
Βαγγέλης Μαργαρίτης 108
Γιώργος Μπαλογιάννης 100
@Ασπρόμαυρη Βίβλος στο fb
Η πρώτη τετράδα των ευρωπαϊκών συμμετοχών:
Νίκος Μπουντούρης 127
Bane Prelević 115
Βαγγέλης Μαργαρίτης 108
Γιώργος Μπαλογιάννης 100
@Ασπρόμαυρη Βίβλος στο fb
- BlackMagicPAOK
Μπράβο ρε παικταρά!!
Τι πάσα ήταν αυτή που έβγαλες στον Μουρ!!
Τους χάζεψες

Τι πάσα ήταν αυτή που έβγαλες στον Μουρ!!
Τους χάζεψες
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- lkosmid
- Shivaspace