Να μην ξεχνιόμαστεPatron έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 09:30 Ελπίζω σε happy end γιατί ΠΑΟΚ είσαι κ σίγουρα θα χτικιασουμε απόψε.
ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- thomas Murg
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:24Φιλε το φαουλ στο τριποντο ειναι για γελια...να τα λεμε ολα...απλωνει το ποδι ο Μπραουν...αλλα μια.φορα κ εμεις να τ ζησουμε απο αυτη τη μερια κ οχι ως συνηθως απο τν αναποδη..chri5ti9 έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:23 Να πούμε και ένα μπράβο στου απαράδεκτους διαιτητές ,που όταν η μπάλα έκαιγε ,δεν μάσησαν να δώσουν υπέρ μας σωστά τις βολές .
Στον Γερμανό πάντως που απορούσε του έδειξε ο κόρακας ότι χτύπησε τα χέρια.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- elvetos giatros
- kataramenos5
Ο ΠΑΟΚ του buzzer beater..
Ηρθε αναποδα το συμπαν.
ΥΓ Το ξυλο που αφηναν τα κορακια σε 3η 4η ανελεητο.Γμω τα παντα τους.
Αληταρια.
Ηρθε αναποδα το συμπαν.
ΥΓ Το ξυλο που αφηναν τα κορακια σε 3η 4η ανελεητο.Γμω τα παντα τους.
Αληταρια.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- Dimitrisou, lkosmid
- GREATANASTASIOS
Αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ,κατά τά άλλα αν χάναμε θα εφταιγε επειδή δεν στείλανε πρόσκληση στον Μυστακίδη οπως αναφέρει το κατάπτυστο γαυροσπόρτ ευτυχώς που ειναι φίλα προσκείμενος στον ΠΑΟΚ(οπως λέει ο λαός ξύλο που θέλουνε).
Μια χαρά θα την βγάλουμε την χρονιά. Μπεν Μουρ=Μπεν Χουρ στις βολές, με Λιλ...άστο καλύτερα και την άνοιξη, τίτλος στις καθυστερήσεις.
-
Maezono Masakiyo
Όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν στο πεπρωμένο...
Τώρα ψιλοσυνηλθα.
Απίστευτο.
Πολλά λάθη απόψε και στην διαχείριση από τον πάγκο και στις εντάσεις.
Όπως και να χει τέλος καλό όλα καλά
Απίστευτο.
Πολλά λάθη απόψε και στην διαχείριση από τον πάγκο και στις εντάσεις.
Όπως και να χει τέλος καλό όλα καλά
- Maurice_Escargot
Ακομα ενα βραδυ, ακομη μια νικη. Τι, εγινε κατι που πρεπει να σχολιασουμε?
Οι Γερμανοι - εαν περασουν - ειναι ενα απο τα φαβορι της διοργανωσης κι αυτοι. Ειναι κλασσικη ομαδα Ευρωπης, στην Γερμανια τους ματσαρουν ολοι και χανουν στην εμπειρια, στο FEC ομως ειναι η πιο αθλητικη ομαδα (δεν εχω δει Σαραγοσα απο τα 6-7 φαβορι)
Ξεπερασαμε τον εαυτο μας σε ενα ματς που ισως και να μην το αξιζαμε, παρολο το σπουδαιο 1ο δεκαλεπτο. Δεν ριχνουμε κατω απο το χαλακι τις αδυναμιες (Τζοουνς, σημερα εκτος τοπου και χρονου)
Μα ειναι τοσο σπουδαιο και δυνατο το φετινο τιμ, ο χαρακτηρας αυτου του συνολου που μας φερνει στο απολυτο παραδοξο - ο Χατζοπουλος εφτασε στο peak του προεδρικα, το ζουμε ακριβως αυτην την στιγμη. Λιγες μερες/εβδομαδες πριν πει το αντιο. Απιστευτο.
4526 τα κομενα εισιτηρια, περιπου 5000 κοσμος στο γηπεδο, αλλα αυτο που θα γινει την Κυριακη δεν εχει προηγουμενο. Ισως η πρωτη φορα μετα το 2004 που παμε σε παιχνιδι με γαυρο και καπως να πιστευουμε πραγματικα οτι παμε να το χτυπησουμε. Τοτε - με αυτους- ειχε γινει η καλυτερη κερκιδα στο Παλατακι εως τοτε. Κατι μου λεει οτι την Κυριακη θα τριζουν τα παρκε.
Οι Γερμανοι - εαν περασουν - ειναι ενα απο τα φαβορι της διοργανωσης κι αυτοι. Ειναι κλασσικη ομαδα Ευρωπης, στην Γερμανια τους ματσαρουν ολοι και χανουν στην εμπειρια, στο FEC ομως ειναι η πιο αθλητικη ομαδα (δεν εχω δει Σαραγοσα απο τα 6-7 φαβορι)
Ξεπερασαμε τον εαυτο μας σε ενα ματς που ισως και να μην το αξιζαμε, παρολο το σπουδαιο 1ο δεκαλεπτο. Δεν ριχνουμε κατω απο το χαλακι τις αδυναμιες (Τζοουνς, σημερα εκτος τοπου και χρονου)
Μα ειναι τοσο σπουδαιο και δυνατο το φετινο τιμ, ο χαρακτηρας αυτου του συνολου που μας φερνει στο απολυτο παραδοξο - ο Χατζοπουλος εφτασε στο peak του προεδρικα, το ζουμε ακριβως αυτην την στιγμη. Λιγες μερες/εβδομαδες πριν πει το αντιο. Απιστευτο.
4526 τα κομενα εισιτηρια, περιπου 5000 κοσμος στο γηπεδο, αλλα αυτο που θα γινει την Κυριακη δεν εχει προηγουμενο. Ισως η πρωτη φορα μετα το 2004 που παμε σε παιχνιδι με γαυρο και καπως να πιστευουμε πραγματικα οτι παμε να το χτυπησουμε. Τοτε - με αυτους- ειχε γινει η καλυτερη κερκιδα στο Παλατακι εως τοτε. Κατι μου λεει οτι την Κυριακη θα τριζουν τα παρκε.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 3):
- lkosmid, BlackMagicPAOK, elvetos giatros
Προφανώς ο 16 χρόνος γιος μου, γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ στην Ελβετία, και δίχως τις δικές μου μπασκετικές παραστάσεις δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι κομπίνα θα μπορούσε να γίνει.
Ο πατέρας του, αυτός είμαι εγώ, μίλησε αόριστα για μακρινή πάσα και πως μάλλον θα εκμαιεύσουμε το φάουλ, στα 50 μας άλλωστε και ως τα 18.5 μας στη Σαλονίκη, όλο και στο Ποσειδώνιο θα το είχαμε δει το έργο.
Αλλά από το να το πω και να το δω να γίνεται...πραγματικά ακόμη τσιμπιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Προφανώς πολύ τύχη, αλλά και σπάνιας ευφυΐας στην έμπνευση του Ζντόβτς και στην εφαρμογή της από Κόνιαρη και Μούρ.
Αν χαίρομαι για κάποιον ειδικά; Για τον Θανάση και μόλις του το έγραψα.
Ο πατέρας του, αυτός είμαι εγώ, μίλησε αόριστα για μακρινή πάσα και πως μάλλον θα εκμαιεύσουμε το φάουλ, στα 50 μας άλλωστε και ως τα 18.5 μας στη Σαλονίκη, όλο και στο Ποσειδώνιο θα το είχαμε δει το έργο.
Αλλά από το να το πω και να το δω να γίνεται...πραγματικά ακόμη τσιμπιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Προφανώς πολύ τύχη, αλλά και σπάνιας ευφυΐας στην έμπνευση του Ζντόβτς και στην εφαρμογή της από Κόνιαρη και Μούρ.
Αν χαίρομαι για κάποιον ειδικά; Για τον Θανάση και μόλις του το έγραψα.
- These users thanked the author elvetos for the post (total 5):
- BlackMagicPAOK, elvetos giatros, thanente, lkosmid, nunies4
Εχω αρχισει να πιστευω σοβαρα οτι αν το παιχνιδι με gay παει στο τελος με μικρη διαφορα το χτυπαμε..
- WestBlock4
Η πιο,δύσκολη ομαδα στη διοργάνωση νομιζω ειναι η Μούρθια.. 3 παιχτες αν πάρουμε εινια δικο μας