Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
freemind

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από freemind »

Equalizer έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 12:10 Πόσο βαθιά λυπηρό και ξεβρακωτικό, είναι ολόκληρος ΠΑΟΚ, όταν έρχεται ένας επενδυτής να ρωτάει "πείτε μου ρε μάγκες έναν παράγοντα που εχει εμπειρία, ικανότητες και αποδοχή εντός του συλλόγου", η μόνη απάντηση που έχουμε να είναι ο 80χρονος και επί 30ετία αποστρατευμένος Βεζυρτζής;

Ο οποίος παρεμπιπτόντως αναγνωρίζουμε οτι χάλασε μια ολόκληρη περιουσία, έκανε δυνατή ομάδα, τον αγαπάμε για αυτό αλλά πήρε 1 πρωτάθλημα.

Δεν εστιάζω ούτε στα κακώς κείμενα του Βεζυρτζή, ούτε στις αρνητικές καταστάσεις των περιόδων ενασχόλησής του.

Εστιάζω στη φτώχεια του συλλόγου.

Έχει ΗΔΗ μια δεκαετία που ο... εκμεταλλευτής και ουχί νοιαζόμενος Σαββίδης, έκανε τη σημαντικότερη δήλωση λέγοντας οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει στελέχη.

Από τότε, δεν έχει βγει ούτε ένα σοβαρό άτομο από τον σύλλογο. Φαντάζομαι το Ροστόφ θα φταίει και για αυτό.

Έχουμε το τρομερό παράδοξο να παριστάνουμε μονίμως τους επαναστάτες-ανεξάρτητους, μετά να εκδιώκουμε επενδυτή επειδή δεν βάζει όσα λεφτά θα ήθελε το.. επαναστατικό εγώ μας, και μετά για όλες τις αδυναμίες μας να φταίει μονίμως κάποιος άλλος.

ΥΓ. Για τον Βεζυρτζή, τον οποίο πάντα υπερασπίζομαι και τιμώ, υπάρχουν δυο συγκεκριμένες καταγγελίες - κριτικές σχετικά με καταστάσεις του 2007 και του 2015, τις οποίες ΔΕΝ θέλω να αναπαράξω, δεν έχει και νόημα άλλωστε, καταδεικνύουν όμως πως καθόλου αλάθητος δεν είναι.
???
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Οτι ανεβασε πριν λιγο ο leomatos88,
ισως το καλυτερο και ενωτικοτερο ποσταρισμα στο φορουμ!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”