Σε λίγο θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε στα σοβαρά αν θα μιλάμε με μπλε.
Καλοπροαίρετα το λέω ξανά, οι μοντ πριν απαντήσετε σε κάποιον με απειλή μπαν σκεφτείτε τι θα του λέγατε αν δεν ήσασταν μπλε ή πώς θα κρίνατε το συμβάν ως τρίτο πρόσωπο. Ναι, μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος μέσω μιας συζήτησης και να μην σας αρέσει αυτό που θα σας πει δικαίως ή αδίκως, μπορεί και να σας τσουβαλιάσει, εν προκειμένω. Δεν κάνει καθόλου καλή εντύπωση να απειλείτε με μπαν και γενικά με ύφος "κάτσε καλά, αλλιώς θα δεις τι θα πάθεις".
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Montrealiotis
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Κάτσε εδώ ρε… που θα πας;;renegade έγραψε: Τρί 18 Νοέμ 2025, 00:21 Επειδή το να κόψεις το PAOKMANIA είναι 100 φορές πιο δύσκολο από τον κόψεις το τσιγάρο,θα ήθελα να γίνει διαγραφή του λογαριασμού μου ώστε να μην μπορω να γράφω...όσο και αν ξύνομαι
Πράγματι φαίνεται άκομψο να απειλείται κάποιος με μπαν. Η αλήθεια όμως είναι οτι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τάση από συγκεκριμένα μέλη να διαφωνούν μόνιμα με κάθε απόφαση και να επεμβαίνουν ακόμη και σε άλλα μέλη τα οποία προσπαθούν να νουθετήσουν χωρίς να είναι δική τους δουλειά. Επειδή αυτό έχει επισημανθεί αρκετές φορές, χωρίς βελτίωση αλλά αντίθετα επειδείνωση τής κατάστασης, έχουμε φτάσει στο σημείο τής μηδενικής ανοχής. Αυτό σε κάποιον τρίτο μπορεί να φαίνεται ως υπερβολικό αλλά γι αυτό δεν φταίνε οι mods αλλά αυτοί οι 3-4 που δεν θέλουν να καταλάβουν.
Εμένα το εβδομαδιαίο μπαν που μου επέβαλαν επειδή ένας ρωτούσε συνέχεια τι θα γίνει αν θα φάω μπαν τελικά, μου έκανε καλό. Δεν είχα τη δυνατότητα να γράφω και να απαντώ σε περίεργα Νικ και ηρέμησε το μεσα μου. Πολύ καλή αποτοξίνωση. Να είναι καλά ο Μπάνιστης και το μπαν του. 
εγω θα περιμενα απο τους ισες αποστασεις να κρινουν την συμπεριφορα ΤΟΥ ΑΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΚΑΛΑΦΑΤΗ αφηστε τον Τελη βρηκε και εκανε.....ο ΙΒαν εκανε τα εξης λαθη δεν ταισε τα λαμογια που σαν βδελες ηταν κολλημενες στο σωμα του ΠΑΟΚ και περιμενουν αυτοι τωρα να παρουν την ρεβανς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,το λαθος με ντελια,και οτι πολλες φορες δεν ειναι επικοινωνιακος και λειτουργει με καλες προθεσεις με αφελεια θα ελεγε κανεις.....ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ τα λαθη ειναι ενα τιποτε....
Εγω το μονο που μπορω να πω σαν προσωπικη αποψη ειναι το εξης. Υπηρχε mod που δεν ειχα ιδεα για τις αποψεις του και παροτι διαφωνουσα 100% με αυτες οταν τις διαβασα αφου επαψε να ειναι mod, εκτιμησα αυτο ακριβως το γεγονος. Οτι οσο ηταν mod δεν ηξερα τι πιστευει και δεν διαμόρφωνε αποψη. Και φανταζομαι οτι για να εχει αυτες τις αποψεις τον ετρωγε καθε φορα που διαβαζε κατι, αλλα δεν επιανε κουβεντα.
Απο τοσα χρονια που πηγαινοερχομαι σε διαφορα φορουμς, αυτο που εχω μαθει ειναι οτι πως οταν καποιος γινεται mod βαζει στην ακρη τις οποιες αποψεις εχει για διαφορα θεματα.
Αυτο και τιποτα αλλο.
Απο τοσα χρονια που πηγαινοερχομαι σε διαφορα φορουμς, αυτο που εχω μαθει ειναι οτι πως οταν καποιος γινεται mod βαζει στην ακρη τις οποιες αποψεις εχει για διαφορα θεματα.
Αυτο και τιποτα αλλο.