Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δημοσίευση από eorptol1 »

γνωστο μοτο των συμπαθουντων τον Τελη .....ισες αποστασεις.....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν θέλει να πουλήσει τρέλα ο ΑΣ ας πουλήσει και η ΠΑΕ. Να δούμε που θα πάει αυτό
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

eorptol1 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:09 γνωστο μοτο των συμπαθουντων τον Τελη .....ισες αποστασεις.....
Έγραψε κάτι που δεν ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

eorptol1 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:09 γνωστο μοτο των συμπαθουντων τον Τελη .....ισες αποστασεις.....
Δεν νομίζω να έχουμε ορίσει κανέναν σερίφη εδώ μέσα.
Δικαίωμα στην άποψη έχετε όλοι σας. Δικαίωμα στο να χαρακτηρίζετε και να τσουβαλιάζετε, δεν έχετε.
Αν περιμένεις να πάρεις κάποιο βραβείο στοχοποιώντας όποιον έχει διαφορετική άποψη - προσέγγιση επί των θεμάτων που σχολιάζεις, σου έχω νέα και είναι άσχημα. Τσάμπα περιμένεις.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην χρειαστεί να γράψω ξανά κάτι παρόμοιο.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Rexaris
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 19:18 ...
Γιάνναρε Αγιανναρε καλησπέρα. Δεν ξέρω πόσο κοντά στην αλήθεια είναι τα όσα έγραψες όμως σου βγάζω το καπέλο γιατί το σκεπτικό σου έχει αρχή μέση και τέλος. Σου βγάζω το καπέλο γιατί αναζητάς λύσεις μέσα από τους δρόμους του χρήματος και του κέρδους. Δε χρησιμοποιείς αόριστα λέξεις κοινότυπες όπως συμφέροντα, λεφτά κτλ. Ψαχνεις σε αυτούς που πραγματικά κατέχουν εξουσία και πλούτο χωρίς να συσκοτιζεται η σκέψη σου από όσα καλύπτονται με πολιτικό μανδύα. Ακόμα και να μην ισχύει τίποτα από όσα λες, έχεις την εκτίμηση και το σεβασμό μου.
These users thanked the author marsantos for the post (total 5):
PAOK DreXleR, leomatos88, thanente, Amsterdamer_87, Rexaris
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:39
Δικαίωμα στην άποψη έχετε όλοι σας. Δικαίωμα στο να χαρακτηρίζετε και να τσουβαλιάζετε, δεν έχετε.
Αν περιμένεις να πάρεις κάποιο βραβείο στοχοποιώντας όποιον έχει διαφορετική άποψη - προσέγγιση επί των θεμάτων που σχολιάζεις, σου έχω νέα και είναι άσχημα. Τσάμπα περιμένεις.
Το να λες προσωπολάτρες όσους που έχουν αντίθετη άποψη/προσέγγιση επί των θεμάτων είναι στοχοποίηση;
These users thanked the author aivas19 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

aivas19 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:52
Το να λες προσωπολάτρες όσους που έχουν αντίθετη άποψη/προσέγγιση επί των θεμάτων είναι στοχοποίηση;
Δεν διάβασα κανένα σχόλιο περί προσωπολατρίας. Διάβασα για ίσες αποστάσεις δηλαδή χαρακτηρισμό κάποιου ως "ισαποστάκιας" και ταυτόχρονα τσουβάλιασμα όσων έχουν τέτοια προσέγγιση, ως "συμπαθούντων τον Τέλη".
Ακόμα και να προσπεράσω το γεγονός πως πρόκειται για μια ξεκάθαρα αυθαίρετη ερμηνεία, δεν θα ξεπεράσω τον χαρακτηρισμό και το τσουβάλιασμα.
Επίσης δεν νομίζω πως το μέλος στο οποίο απάντησα χρειάζεται κάποιου είδους δικηγόρο, ούτε νομίζω πως το σχόλιο μου χρειάζονταν επεξήγηση, άσχετα αν επιλέγω να το κάνω.
Απλά να σου τονίσω, πως δεν βοηθάς καθόλου στην εύρυθμη λειτουργία του forum έχοντας τέτοια προσέγγιση. Απλά γεμίζονται σελίδες χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:39
Ξερεις τι μου κάνει ειλικρινά εντύπωση φίλε black, πως εσύ και ο σνουφελ, που ήσασταν εδώ και προσφέρατε σε αυτό το φόρουμ πολύ πριν ξεκινήσει αυτή η ιστορία, άρα κάτ έμε δεν είστε τίποτα στημένοι ή ιδιοτελείς, έχετε απαιτήσεις μόνο από την ΠΑΕ. Αλήθεια δεν θυμάμαι να γράψατε κάτι αντίστοιχο για τον ΑΣ. Νομίζω εσύ ήσουν (ή ο σνουφελ) που σχολίασες το πότε θα βγάλει η ΠΑΕ διαρροή για το μνημόνιο του ΑΣ, την ίδια ή την επόμενη μέρα που το παρέλαβε. Και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί έχετε αυτήν την στάση σε αυτήν την (εξόφθαλμη πάντα κατ έμε) κατάσταση. Τι είναι αυτό που σας κάνει να έχετε αυτήν την στάση κατά της ΠΑΕ, που αντικειμενικά μας έχει κάνει να ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, με περισσότερους τίτλους και κατακτήσεις που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας, με περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια;
Αλήθεια αναρωτιέμαι και αν θέλετε απαντάτε.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
Ally Samagoal, eorptol1
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 21:31 Ούτε ο ΑΣ κινήθηκε με αστραπιαίους ρυθμούς ούτε προφανώς η ΠΑΕ. Ούτε κανείς είπε πως είναι λάθος να το αργήσει αν είναι να το δουλέψει σωστά και να βγει επιτέλους συνεννόηση.

Από το να πεις βέβαια πως η ΠΑΕ δεν έχει στείλει το μνημόνιο μέχρι αυτά που γράφονται εδώ μέσα και είναι στη καλύτερη προσβλητικά για όλους μας απέχουν αιώνες.

Λες και ο ΑΣ δεν έχει νομικές ευθύνες και κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει.

Λες και η ΠΑΕ και ο Ιβάν δεν έχουν δεσμευτεί και κάνουν πόσο έργο για γήπεδο στη Τούμπα θα πάμε αλλού γιατί έτσι

Βέβαια από σενάρια και μυθευματα άλλο τίποτα. Μέχρι να βγει κανείς κακός και να γράψει κανένα ανάλογο αίσχος και από τη μεριά του Ιβάν και να γίνουμε μπαρουταποθηκη εδώ μέσα
Συγγνωμη αλλά αυτό :Δύο βδομάδες έχει η παε το μνημόνιο ακόμα περιμένουμε να το δώσει διορθωμένο, δεν είναι απλά λέω πως δεν το έχει στείλει η ΠΑΕ ούτε παράθεση δεδομένων.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Όχι φίλε δεν έχουμε απαιτήσεις μόνο από την παε. Έχουμε κυρίως από την παε και τον Ιβάν.

Και από τη στιγμή που εδώ μέσα έχει γίνει ένα μέρος που οποιαδήποτε διαφορετική άποψη γίνεται απευθείας εχθρός κάποια πράγματα πρέπει να γραφτούν.

Ιδιαίτερα όταν τα περισσότερα σχόλια έχουν αναγάγει το Μυστακιδη και τον ΑΣ σε μέγιστο εχθρό της ομάδας με την ΠΑΕ από την άλλη να έχει το αλάθητο του πάπα.

Άμα βγω και γράψω πχ ότι η ΠΑΕ δημοσίευε το Σεπτέμβριο "η νέα Τούμπα δε μπορεί να περιμένει" και δύο μήνες μετά τα ίδια της τα μέσα δημοσιεύουν άρθρα για καθυστέρηση παράδοσης του μνημονίου από βδομάδα σε βδομάδα και από Δευτέρα σε Δευτέρα ξέρεις τι θα γίνει εδώ μέσα?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Dimitrisou έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 23:16
Συγγνωμη αλλά αυτό :Δύο βδομάδες έχει η παε το μνημόνιο ακόμα περιμένουμε να το δώσει διορθωμένο, δεν είναι απλά λέω πως δεν το έχει στείλει η ΠΑΕ ούτε παράθεση δεδομένων.
Αλλά?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Montrealiotis έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 23:05
Ξερεις τι μου κάνει ειλικρινά εντύπωση φίλε black, πως εσύ και ο σνουφελ, που ήσασταν εδώ και προσφέρατε σε αυτό το φόρουμ πολύ πριν ξεκινήσει αυτή η ιστορία, άρα κάτ έμε δεν είστε τίποτα στημένοι ή ιδιοτελείς, έχετε απαιτήσεις μόνο από την ΠΑΕ. Αλήθεια δεν θυμάμαι να γράψατε κάτι αντίστοιχο για τον ΑΣ. Νομίζω εσύ ήσουν (ή ο σνουφελ) που σχολίασες το πότε θα βγάλει η ΠΑΕ διαρροή για το μνημόνιο του ΑΣ, την ίδια ή την επόμενη μέρα που το παρέλαβε. Και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί έχετε αυτήν την στάση σε αυτήν την (εξόφθαλμη πάντα κατ έμε) κατάσταση. Τι είναι αυτό που σας κάνει να έχετε αυτήν την στάση κατά της ΠΑΕ, που αντικειμενικά μας έχει κάνει να ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, με περισσότερους τίτλους και κατακτήσεις που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας, με περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια;
Αλήθεια αναρωτιέμαι και αν θέλετε απαντάτε.
Αυτό που αναφέρεις δεν θυμάμαι να το έχω γράψει εγώ και επίσης δεν θυμάμαι αν το έγραψε ο Σνουφ. Σίγουρα πάντως δεν μπορώ να σου απαντήσω εκ μέρους κανενός άλλου.

Συγκεκριμένα εγώ, έχω απαιτήσεις από την ΠΑΕ πολύ πριν ξεκινήσει το θέμα του ΑΣ. Απαιτήσεις που ποτέ δεν φοβήθηκα να γράψω δημοσίως, με το (όποιο) ρίσκο υπήρχε να εκτεθώ.
Άλλωστε ποιος είμαι εγώ που απαγορεύεται να κάνω λάθος; Ένας απλό οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι, όπως είμαστε όλοι μας.
Άλλοι νομίζουν πως έχουν το αλάθητο και το δικαίωμα να κρίνουν τους πάντες χωρίς να κριθούν. Όχι εγώ.
Φυσικά δεν αμφισβητώ τα όσα αναφέρεις για τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορεί να μου στερήσει κανείς το δικαίωμα να ελπίζω, απαιτώ, προσπαθώ, ζητάω, πες το όπως θες, για ακόμα περισσότερα παρόμοια χρόνια. Ούτε κατά διάνοια δεν αισθάνομαι "χορτάτος". Αυτά σχετικά με τη κριτική προς τη ΠΑΕ.

Για το θέμα του ΑΣ είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια τους να βάλουν εμπόδια στον Ιβάν να φτιάξει το γήπεδο.
Το γιατί συμβαίνει όλο αυτό, δεν θεωρώ πως είναι τόσο απλό και τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζουν οι περισσότεροι.
Αν μας έβλεπαν οι δισεκατομμυριούχοι τις στιγμές που προσπαθούμε να τους ερμηνεύσουμε, θα έπεφταν στο πάτωμα και θα λύνονταν στα γέλια..
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 23:20
Dimitrisou έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 23:16
Αλλά?
Οκ μάλλον δεν μπόρεσα να ερμηνεύσω σωστά το μύνημα σου γιατί εμένα μου φάνηκε μπηχτη..
Και αν θα δικαιολογούσα κάποια καθυστέρηση σε αυτό το θέμα θα ήταν τώρα γιατί αν όντως αυτή η πρόταση θα είναι και η τελευταία πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Χίλιες φορές να κάνει δύο μήνες να το παραδώσει και αυτή τη φορά να καταφέρουν με οποιαδήποτε τρόπο να συνεννοηθούν. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μη το θέλει αυτό

Επικοινωνιακα παιχνίδια όμως παράδοσης και ευθύνης πλέον δεν χωράνε και από τις δύο πλευρές
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sn0ufel4 έγραψε: Δευ 17 Νοέμ 2025, 23:19 Όχι φίλε δεν έχουμε απαιτήσεις μόνο από την παε. Έχουμε κυρίως από την παε και τον Ιβάν.

Και από τη στιγμή που εδώ μέσα έχει γίνει ένα μέρος που οποιαδήποτε διαφορετική άποψη γίνεται απευθείας εχθρός κάποια πράγματα πρέπει να γραφτούν.

Ιδιαίτερα όταν τα περισσότερα σχόλια έχουν αναγάγει το Μυστακιδη και τον ΑΣ σε μέγιστο εχθρό της ομάδας με την ΠΑΕ από την άλλη να έχει το αλάθητο του πάπα.

Άμα βγω και γράψω πχ ότι η ΠΑΕ δημοσίευε το Σεπτέμβριο "η νέα Τούμπα δε μπορεί να περιμένει" και δύο μήνες μετά τα ίδια της τα μέσα δημοσιεύουν άρθρα για καθυστέρηση παράδοσης του μνημονίου από βδομάδα σε βδομάδα και από Δευτέρα σε Δευτέρα ξέρεις τι θα γίνει εδώ μέσα?
Κι εγώ μπορώ να υπενθυμίσω ότι στις 16 Ιουνίου, όταν υποτίθεται ότι Κατσαρής και Μυστακίδης είχαν παντελώς αθώα συμφωνήσει ότι ο μαστρο Τέλης απλά ενδιαφερέται να οικοδομήσει τη νέα Τούμπα, βγήκαν κάτι κωμικά πανηγυρικές ανακοινώσεις ότι το όνειρο των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων γινόταν επιτέλους πραγματικότητα κοκ. Αν υπάρχει ... καλή διάθεση, μια χαρά 24/7 μπορεί το κλίμα εδώ μέσα να παραμένει μπαρουτιασμένο.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Ally Samagoal, eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”