Γμησε δεν εχει νοημα να τρωγομαστε .Λαθος μου που απάντησα .SorryMontrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 23:47kataramenos5 έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 22:59Οχι δε το παιρνουν.Οπως και με το να απαιτησουμε 14 ποδοσφαιριστες των 5 εκατομμυριων απ το Σαββιδη δε παιρνουμε το europa league .Fuck logic.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:02 Δεν διεκδίκησα και ποτέ κανένα πιστοποιητικό εμπαλιασης, αλλά εσύ που είσαι πιο εμπαλος από εμένα πες μου ότι 8 παίκτες του εκατομμυρίου δεν παίρνουν αέρα το FEC. Δεν θέλει 8 ο προπονητής, ας πάρει όσους νομίζει. Αλλά η εκτόξευση που κάποιοι ευεργετιζονται δεν γίνεται με δυο τρεις ξένους από τον κολοσσό…
Μιλαμε για ομαδικο αθλημα.
Οσο για το τι παπαρια γραφεται εκει εξω για NBAEUROPE και ευρολιγκες δε προκειται ν απολογηθω εγω.Θα φερει 5-10 παικτες ο Μυστακιδης και θα τρεξει η ευρολιγκα και το ΝΒΑ να βαλουν τον ΠΑΟΚ ....Οπως ετρεξαν να βαλουν το ρουλη του κινεζου...
Το οτι καποιοι ειρωνευτηκαν το τραπεζακι στο Μακ Παλ,το οτι καποιοι γραφουν τερατα εδω μεσα δε σημαινει οτι πρεπει να κανετε το ιδιο .
Αλλα γιατι το αναφερεις?Εχει καμια σχεση με το ποστ που εκανες?
Εσυ καθαρα αγωνιστικα δε τα γραψες αυτα?
ΥΓ equalizer διαφωνουμε σε πολλα αλλα γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα.Μην αρχισουμε και το δουλεμα μεταξυ μας.Καθαρα για τσιγκλισμα γραφτηκε οτι γραφτηκε
με το σκεπτικο οτι οι... αλλοι εγραψαν αλλα.Γιατι πρεπει να φιτιλιαζουμε ο ενας τον αλλο με υπρβολες?Τι καλο θα βγει απ ολο αυτο δλδ?
Το επίπεδο το FEC είναι τόσο χαμηλό, που μια τέτοια ομάδα το έπαιρνε περίπατο, αλλά ας πούμε ότι διαφωνούμε.
Τον παραλληλισμό με το τραπεζάκι στο Μακεδονία παλλας τον έγραψα, γιατί εσύ είπες ότι προκαλώ.
Και κάτσε λίγο ρε φίλε, δηλαδή εμφανίστηκε ο Μυστακίδης, έχει προκάλεσει τον κακό χαμό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τρομερό διχασμό, που βλέπεις και εδώ, σε πραγματικά Παοκτσακια, και όχι τρολ και αλεξιπτωτιστές. Συζητάνε συνοπαδοι να πάρει την ομάδα από την τούμπα και να κάνει αλλού γήπεδο ο Ιβαν δικό του, και όλα αυτά για να μου πάρει 2-3 παίκτες επιπέδου κολοσσού; Αλήθεια τώρα;
Μας γαμησε που μας γαμησε στα γιορτινά υποτίθεται 100 χρόνια, ε ας φέρει τουλάχιστον πραγματική χαρά στο ερμο το μπασκετακι μας και όχι ημίμετρα του τύπου που επικοινωνούνται τώρα τελευταία.
Οτι μας γμησε φετος μας γμησε ας περιμενουμε να δουμε πως θα καταληξει για το μαπσκετ και να βγαλουμε συμπεράσματα .Παμε παρακατω