Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- These users thanked the author kayde for the post (total 9):
- Ιάσονας, nunies4, Ally Samagoal, Montrealiotis, DamoN, trouman, eorptol1, Tolaros, fkar
Αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του γηπέδου, δε θέλω ανοίγματα και μεταγραφές πανωραφίσιες στην ΚΑΕ.
Ας δούμε ποιος, πως που και πότε θα κάνει τη νέα Τούμπα και μετά ας ανέβει το μπάτζετ.
Βέβαια άλλο τι θέλω και άλλο τι θα γίνει.
Ας δούμε ποιος, πως που και πότε θα κάνει τη νέα Τούμπα και μετά ας ανέβει το μπάτζετ.
Βέβαια άλλο τι θέλω και άλλο τι θα γίνει.
- KalamarGiannis
Το τρίτο το κλεμμένο πως το ξέχασες αστειατορα?kayde έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:27Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.
Όλοι λαικ στον καντηλαναφτη
Εχω γράψει ένα ποστ που αναλύω ότι εμένα ο ιβαν με κέρδισε μετά από πολλά χρόνια .
Οταν άκουγα αυτά τα λόγια κορόιδευα σαν εσένα βέβαια από μέσα μου γιατί μόνο που καθάρισε τα χρέη και δεν έκανα τουρ στην επαρχία για μένα ήταν υπεραρκετό .
Κάτι άλλο ;
Βασικά να στο πω αλλιώς όταν ήμασταν απλές εγώ εκραζα , όταν αρχίσανε τα προβλήματα (στο μυαλό σας ) εγώ εκεί τον ανέβασα ψηλά , τώρα με το τρύπημα θα τον κάνω και εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι μου …
Οταν άκουγα αυτά τα λόγια κορόιδευα σαν εσένα βέβαια από μέσα μου γιατί μόνο που καθάρισε τα χρέη και δεν έκανα τουρ στην επαρχία για μένα ήταν υπεραρκετό .
Κάτι άλλο ;
Βασικά να στο πω αλλιώς όταν ήμασταν απλές εγώ εκραζα , όταν αρχίσανε τα προβλήματα (στο μυαλό σας ) εγώ εκεί τον ανέβασα ψηλά , τώρα με το τρύπημα θα τον κάνω και εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι μου …
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Ally Samagoal
Όχι ευχαριστώ, να διευκρινίσω πως εμάς κοροϊδεύω που γουστάραμε μεγαλοστομίες. Τι να κάνει κ ο Ιβάν; Ως πολιτικό ον μας τις έδινε.
Τα άλλα είναι προσωπικά ζητήματα, όπως νιώθεις κάνε
Τα άλλα είναι προσωπικά ζητήματα, όπως νιώθεις κάνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπως εγώ δεν θέλω να τον αντιμετωπίζω σαν σουγκαρ νταντι (τον οποιοδήποτε ) έτσι και αυτός δεν θέλω να με αντιμετωπίζει σαν ιθαγενή
Και στην περίπτωση μας ο νέος έτσι μου συστήθηκε για αυτό και η στάση μ είναι τέτοια
Και στην περίπτωση μας ο νέος έτσι μου συστήθηκε για αυτό και η στάση μ είναι τέτοια
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- Disharmonic, Dimitris_L4, Ally Samagoal
Όπως τα λες κι όχι μόνο... Άραγε κάποιοι πικραίνονται τελευταία;;;kayde έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:27Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μεσα ρε φίλε, τρομερά πράματα
- These users thanked the author george188 for the post (total 3):
- Maurice_Escargot, DamoN, trouman
πραγματικα μεγαλη ντροπη οπαδος τους ΠΑΟΚ να λεει τετοιες παπα@@@ς.....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Tolaros, Ally Samagoal
- Dimitris_L4
Ωραια συζητηση για μεταφραφες κανουμε...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- DamoN, Tolaros
- WestBlock4
Δεν υπάρχει σωτηρία εδω μεσα , μπορεί να μαλώνουμε σε εισαγωγικά να διαφωνούμε αλλα ρε μαλακές μη το χεζετε το θέμα. Γράφεται οτι να ναι απλα για να το γράψετε.
Καποτε δεν ειχαμε μαντήλι να κλάψουμε κ τωρα που θα εχοθμε 2 μεγιστανες προέδρους καθόμαστε κ φαγωνομαστε
Καποτε δεν ειχαμε μαντήλι να κλάψουμε κ τωρα που θα εχοθμε 2 μεγιστανες προέδρους καθόμαστε κ φαγωνομαστε
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- george188
-
Ally Samagoal
Ονειρευόμουν με το πέσιμο της παράγκας