Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
εγώ αυτό που θα έκανα ήταν να πάρω ένα θηρίο παικταρά στην θέση του Τζόουνς
και 7ο ξένο ένα πολύ καλό κόμπο γκαρντ με εμπειρία
και φυσικά αν έβρισκα και έναν καλό έλληνα
και 7ο ξένο ένα πολύ καλό κόμπο γκαρντ με εμπειρία
και φυσικά αν έβρισκα και έναν καλό έλληνα
Όχι φίλε καμία απαίτηση δεν είναι εκ του πονηρού.Tolaros έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 00:12 Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
.......
Κανένα παίκτη να μην πάρει , η ομάδα να ξεχρεωσει και πάλι ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί. Ούτε ένα παίκτη να μην πάρει.
Οποιαδήποτε άλλη "απαίτηση" είναι εκ του πονηρού και έχει αρχίσει να κουράζει
Ο Μυστακίδης φυσικά θα κριθεί σε βάθος χρόνου, αν όμως η απαίτηση είναι απλά η ομάδα να ξεχρεώσει και να χρωστάμε ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ αλλά το έκανε και ο Χατζόπουλος αποδεδειγμένα αυτό και το έκανε καλά. Εκ του πονηρού είναι άλλα...
Και αυτό το παραμυθάκι οτι όλοι οι μπασκετικοί είναι ένα, πρέπει να τελειώσει. Δέκα χιλιάδες άτομα βάλανε λεφτά στις ΑΜΚ του Χατζόπουλου όχι οι δέκα που γράφουμε στο paokmania.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
- DamoN, Dimitris_L4, Andrew R
-
elvetos giatros
Βρε Ιασονα
Η ομάδα χρωστάει ακόμη 5 εκατομμύρια
2 στο κράτος και 3 στο Σαββιδη και τους υπόλοιπους
Εξαίρετος όσο ελάχιστοι ο Χατζόπουλος
Αλλά μη γράφουμε….
Την καλημέρα μου
Αλλά μη γράφουμε….
Την καλημέρα μου
-
Ally Samagoal
Ότι ζητάνε από τον Σαββίδη τα ίδια ζητάνε και από τον Μυστακίδη. (Αναλογικά προφανώς γιατί δεν γίνεται να βάλει 1 δις ο Ιβάν για να γίνουμε ρεαλ) Όταν ο εγχώριος ανταγωνισμός έχει μπατζετ γύρω στα 30 μύρια ο καθένας προφανώς και θα απαιτήσουμε ανάλογα ποσά από κάποιον που έχει 3 φορές πάνω περιουσία από δπγ και αφους μαζί. Από την στιγμή που μπαίνει ο Μυστακίδης και οποιοσδήποτε Μυστακίδης σε ένα άθλημα όπου είναι πολύ εύκολο να εκτοξευτείς σε καλύτερη ομάδα της Ευρώπης από την μία μέρα στην άλλη τότε αυτό θα ζητήσουμε. Αυτάρκεια και ξεπλήρωμα χρεών είχα και με Χατζόπουλο. Αν είναι να περιμένουμε ας ερχόταν ο Αμερικανός να μας ανεβάσει σε μπάτζετ μοναχοκόρης. Από τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο θα απαιτήσω να με κάνει κορυφαίο στο χωριό(Ελλάδα) και αυτομάτως στην πόλη(Euroleague ή NBA Europe)kataramenos5 έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 22:52 Θυμαμαι στο τοπικ των διαρκειας να παρακαλαω κυριολεκτικα να κανετε εστω ενα ποστ για να κερδισει το μπασκετ ακομα ενα διαρκειας.Ουτε 10 ανθρωποι δε βρεθηκαν.Μονο οι γνωστοι αγνωστοι μπασκετικοι .
Τωρα που ειπε ο Τελης να παρει το μπασκετ δε σας προλαβαινουμε.Και κατι ποστ του στυλ ναι αλλα πρεπει να βαλει μυρια ,να μας βαλει ΝΒΑ europe ,εστω ευρωλιγκα κλπ κλπ.
ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?
Εσεις που δε χαλαλιζατε ενα ποστ για το μπασκετακι.....Πως ζητατε τωρα?Με τι μουτρα?
Και την ακουνε τα παιδια που γραφουνε γιατι θελουν να σηκωσει κεφαλι ο ΠΑΟΚ,να γλιτωσει απ τα χρεη.Λιγο ντροπη
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post (total 2):
- Andrew R, freemind
-
Ally Samagoal
Ο κόσμος δεν ξεχνάει. Πήγε πισώπλατα να "χτυπήσει" τον Σαββίδη και να τον πετάξει έξω. Αν θέλει να το κάνει αυτό πρέπει να δείξει έργο από την πρώτη μέρα για να θεωρηθεί καλύτερος.Tolaros έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 00:12 Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
Ξεκινήσαμε με το αφού είναι ΠΑΟΚ γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ.
Πάει να πάρει το μπάσκετ λέμε γιατί αργεί κάτι άλλο παίζει, δεν τον νοιάζει στα αλήθεια το μπάσκετ.
Τελειώνει και η ιστορία με την εξαγορά, λέμε σιγά το πράγμα να φέρεις παικταραδες να πάρουμε ευρωπαϊκό.
Θα πάρει κανά γιουροκαπ και θα λέμε σιγά το πράγμα να πάρεις Ευρωλίγκα.
Ότι να ναι, αρκεί να έχουμε κάτι αρνητικό να πούμε.
Κανένα παίκτη να μην πάρει , η ομάδα να ξεχρεωσει και πάλι ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί. Ούτε ένα παίκτη να μην πάρει.
Οποιαδήποτε άλλη "απαίτηση" είναι εκ του πονηρού και έχει αρχίσει να κουράζει
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post (total 3):
- DamoN, Montrealiotis, freemind
-
Ally Samagoal
Με πρόεδρο τον Χατζόπουλο δεν νομίζω ότι ο Σαββίδης θα δεχόταν να πάρει τα χρήματα πίσω παρά μόνο αν η ομάδα δεν χρωστούσε σεντ και είχε εξασφαλισμένο ένα σεβαστό ποσό για μπάτζετ. Ούτε επίσης θα τα δεχτεί και από τον Μυστακίδη γιατί θα το θεωρήσει προσβολή.elvetos giatros έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 09:43 Βρε Ιασονα
Αλλά μη γράφουμε….
Την καλημέρα μου
Με πρόεδρο Χατζόπουλο θα ξεχρεωναμε σε 15 χρόνια και κάθε χρόνο όποιος παίκτης ανέβαζε μέσω εμφανίσεων το κασέ του θα χαιρετούσε συνοπτικά.
Παίκτες επιπέδου Χαντς, όχι ευρωλιγκατοι.
Για ομάδες επιπέδου Περιστέρι, όχι για τη Χάποελ.
Άμα για εσάς αυτή η κατάσταση είναι ίδια με το να ξεχρεωσουμε μονομιάς, να φέρνουμε καλύτερους παίκτες, να κρατάμε όποιον θέλουμε και να κάνουμε σταθερά ευρωπαϊκα όνειρα ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ε τι να κάνουμε τώρα , να πείσεις κάποιον που δε θέλει να πειστεί ότι ένας άσπρος τοίχος είναι μαύρος δε γίνεται.
Παίκτες επιπέδου Χαντς, όχι ευρωλιγκατοι.
Για ομάδες επιπέδου Περιστέρι, όχι για τη Χάποελ.
Άμα για εσάς αυτή η κατάσταση είναι ίδια με το να ξεχρεωσουμε μονομιάς, να φέρνουμε καλύτερους παίκτες, να κρατάμε όποιον θέλουμε και να κάνουμε σταθερά ευρωπαϊκα όνειρα ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ε τι να κάνουμε τώρα , να πείσεις κάποιον που δε θέλει να πειστεί ότι ένας άσπρος τοίχος είναι μαύρος δε γίνεται.
- These users thanked the author Tolaros for the post:
- elvetos giatros
- KalamarGiannis
συμφωνώ σε όλα φίλε, εκτός από το 15 χρόνια που είναι υπερβολή. Ίσως 2-3 ακόμα θα λεγα, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΠΑΤΖΕΤ.
Καμία σχέση με τη νέα εποχή που θα δούμε σύντομα...
ΚΑΙ (όχι αλλά) αγαπάμε Χατζόπουλο και Σαββίδη για όσα προσφέρανε ως τώρα, για το χθες και το σήμερα.
ΥΓ θέλω να μας δω να παίρνουμε παίκτες από όποιον θέλουμε. Εκδίκηση ρε νιαμου.
Α και να χω υποκαταστήματα κάτι περιστεράκια, Λευκαδες, Λέσβους, Φιλιππους, γριες , Ηράκλεια και ότι άλλο φυντάνι εμφανίζεται στην Α1, ΕΙΔΙΚΑ κάτι κωλογειτονιές της χαβούζας...
Καμία σχέση με τη νέα εποχή που θα δούμε σύντομα...
ΚΑΙ (όχι αλλά) αγαπάμε Χατζόπουλο και Σαββίδη για όσα προσφέρανε ως τώρα, για το χθες και το σήμερα.
ΥΓ θέλω να μας δω να παίρνουμε παίκτες από όποιον θέλουμε. Εκδίκηση ρε νιαμου.
Α και να χω υποκαταστήματα κάτι περιστεράκια, Λευκαδες, Λέσβους, Φιλιππους, γριες , Ηράκλεια και ότι άλλο φυντάνι εμφανίζεται στην Α1, ΕΙΔΙΚΑ κάτι κωλογειτονιές της χαβούζας...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- elvetos giatros
Ισχύει. Άσε που Πάνω του είναι το λάπτοπ του Τέλη που πατάει το κουμπί.
Οι ίδιοι που μας ζαληζαν τα @@ για το 4ο μπάτζετ στην μπάλα, για τον ανταγωνισμό που ξεφεύγει και άλλα ωραία μυθιστορήματα, τώρα συμβιβάζονται με παικτακια από τον κάθε κολοσσό.
Εγώ θέλω παιχταράδες
Εγώ θέλω παιχταράδες
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- nunies4, Ally Samagoal, Montrealiotis
-
Dimitrisou
Εξαρχής να πω πως θέλω να ανέβει επίπεδο η ΚΑΕ..
Αλλά μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση ποσο κλείνουμε τα ματια σε όλα και κάνουμε στην άκρη ανθρώπους που προσέφεραν με ένα ναι καλός είναι αλλα ο άλλος θα μας ξεχρεωσει γρήγορα και θα ρίξει εκατομμύρια.
Εγώ προσωπικά ενώ θέλω να μπει ο Μυστακίδης και το περιμένω,δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι προς το παρών μόνο σκατα τα έχει κάνει σε επίπεδο διαχειρισης και επικοινωνίας στα θέματα του ΠΑΟΚ.
Όπως δεν κλείνω τα μάτια στα λάθη του Σαββίδη επειδή έριξε λεφτά στη μπάλα έτσι δεν θα το κάνω και στον Μυστακίδη.
Να έρθει με το καλό να παράξει έργο(δεν εννοώ πρωταθλήματα και κύπελλα από την επόμενη μέρα)και να σβήσει μεσω αυτού κάθε σκιά.
Αλλά αυτή η νοοτροπία του αν έχεις λεφτά έλα κανε ότι θες και ξεχνάμε τα πάντα δεν μου ταιριάζει ούτε στη ζωή μου ούτε στον ΠΑΟΚ.
Προς το παρών ο Μυστακίδης δεν μπορεί να μπει σε ζυγαριά με τον Σαββίδη ούτε και με τον Χατζόπουλο γιατί τα λεφτά και οι ενέργειες του είναι στα λόγια.
Ασ έρθει με το καλό να δούμε πράξεις (που το πιστεύω ότι θα γίνουν γιατί έχει σηκώσει σκόνη και δεν νομίζω να μην μπει δυνατά) και μετά συγκρίνετε ότι θέλετε.
Αλλά μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση ποσο κλείνουμε τα ματια σε όλα και κάνουμε στην άκρη ανθρώπους που προσέφεραν με ένα ναι καλός είναι αλλα ο άλλος θα μας ξεχρεωσει γρήγορα και θα ρίξει εκατομμύρια.
Εγώ προσωπικά ενώ θέλω να μπει ο Μυστακίδης και το περιμένω,δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι προς το παρών μόνο σκατα τα έχει κάνει σε επίπεδο διαχειρισης και επικοινωνίας στα θέματα του ΠΑΟΚ.
Όπως δεν κλείνω τα μάτια στα λάθη του Σαββίδη επειδή έριξε λεφτά στη μπάλα έτσι δεν θα το κάνω και στον Μυστακίδη.
Να έρθει με το καλό να παράξει έργο(δεν εννοώ πρωταθλήματα και κύπελλα από την επόμενη μέρα)και να σβήσει μεσω αυτού κάθε σκιά.
Αλλά αυτή η νοοτροπία του αν έχεις λεφτά έλα κανε ότι θες και ξεχνάμε τα πάντα δεν μου ταιριάζει ούτε στη ζωή μου ούτε στον ΠΑΟΚ.
Προς το παρών ο Μυστακίδης δεν μπορεί να μπει σε ζυγαριά με τον Σαββίδη ούτε και με τον Χατζόπουλο γιατί τα λεφτά και οι ενέργειες του είναι στα λόγια.
Ασ έρθει με το καλό να δούμε πράξεις (που το πιστεύω ότι θα γίνουν γιατί έχει σηκώσει σκόνη και δεν νομίζω να μην μπει δυνατά) και μετά συγκρίνετε ότι θέλετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Σάβ 15 Νοέμ 2025, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- Ally Samagoal, Montrealiotis, kataramenos5
Καλημέρα γιατρέ μου,elvetos giatros έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 09:43 Βρε Ιασονα
Αλλά μη γράφουμε….
Την καλημέρα μου
η ομάδα χρωστάει 600 χιλιάδες στο κράτος πλην των τρεχόντων και δυόμιση στον Σαββίδη μη απαιτητά από τον Χατζόπουλο. Το αναφέρω επειδή είναι άδικο προς τον Χατζόπουλο αυτό που γράφεις, δεν αφήνει ο Χατζόπουλος 5 εκατομμύρια χρέη.
Τα 5 εκατομμύρια στην ΑΜΚ δεν τα βάζει ο Μυστακίδης μόνο για να ξεχρεώσει αλλά και για να βελτιώσει το γήπεδο και για να ενισχύσει την ομάδα.
Δεν γίνεται όμως να μην υπάρχουν και απαιτήσεις από έναν δισεκατομμυριούχο για να ενισχύσει το ρόστερ και φέτος, και να μην το απογειώσει από του χρόνου. Δεν μπήκε πρόεδρος εγώ και εσύ, από δισεκατομυριούχο υπάρχουν και απαιτήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί χαμηλώνουμε το ταβάνι και όποιος μιλάει για μεταγραφές είναι ύποπτος και κρύβεται από πίσω κάτι.
Ο Χατζόπουλος δικαιολογούνταν να παίρνει πανερίσιους όπως έλεγε και ο Κλείτος, ο Μυστακίδης δεν δικαιολογείται τι να κάνουμε. Και εγώ δεν λέω να τα αλλάξει αμέσως όλα, αλλά έναν άσο πολύ υψηλού επιπέδου και τον Χουγκάζ πρέπει να τους φέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Σάβ 15 Νοέμ 2025, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Andrew R
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ένα αρκετά ρεαλιστικό πλάνο για μένα θα ήταν το εξής.
Φέτος πας σε μια μεταβατική χρόνια όπου κρατας το ρόστερ που έχεις, συν 1-2 δυνατές συμπληρωματικές κινήσεις ή κάποια αντικατάσταση που επιθυμεί ο προπονητής.
Του χρόνου το καλοκαίρι προχωράς σε μια μεγάλη αύξηση του μπάτζετ, σε πρώτη φάση να ξεφύγεις πολύ από τους μικρομεσαίους και ταυτόχρονα να χτυπήσεις μια πιο δυνατή Ευρωπαϊκή κούπα τύπου Champions League ή Eurocup.
Έτσι ώστε το επόμενο καλοκαίρι και αφού έχεις βρει άκρη για συμμετοχή σε Euro league ή NBA EUROPE, χτυπάς πλέον στα ίσα τους κάτω και με αντίστοιχο ή μεγαλύτερο μπάτζετ.
Όλα αυτά προϋποθέτουν σωστές επιλογές, διάθεση για μεγάλη οικονομική ενίσχυση και φυσικά (λίγο απίθανο) μηδενικές τρικλοποδιές από το σύστημα που τόσα χρόνια έχουν φτιάξει οι 2 βρικόλακες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Υπομονή λοιπόν και κάθε πράγμα στην ώρα του
Φέτος πας σε μια μεταβατική χρόνια όπου κρατας το ρόστερ που έχεις, συν 1-2 δυνατές συμπληρωματικές κινήσεις ή κάποια αντικατάσταση που επιθυμεί ο προπονητής.
Του χρόνου το καλοκαίρι προχωράς σε μια μεγάλη αύξηση του μπάτζετ, σε πρώτη φάση να ξεφύγεις πολύ από τους μικρομεσαίους και ταυτόχρονα να χτυπήσεις μια πιο δυνατή Ευρωπαϊκή κούπα τύπου Champions League ή Eurocup.
Έτσι ώστε το επόμενο καλοκαίρι και αφού έχεις βρει άκρη για συμμετοχή σε Euro league ή NBA EUROPE, χτυπάς πλέον στα ίσα τους κάτω και με αντίστοιχο ή μεγαλύτερο μπάτζετ.
Όλα αυτά προϋποθέτουν σωστές επιλογές, διάθεση για μεγάλη οικονομική ενίσχυση και φυσικά (λίγο απίθανο) μηδενικές τρικλοποδιές από το σύστημα που τόσα χρόνια έχουν φτιάξει οι 2 βρικόλακες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Υπομονή λοιπόν και κάθε πράγμα στην ώρα του
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- elvetos giatros