Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από Metagrafakias »

PaokPatraG4 έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 01:50
Metagrafakias έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 00:35 Από την στιγμή που φαίνεται ότι ο Τελης άνοιξε την κάνουλα και χώνει χρήμα στο βολλει μετά και τον παγκοσμίου κλάσης παικταρα ας πάρει και τον Ράπτη ακραίο να γυρίσει ο Κοκκινακης λίμπερο και πάμε για το πιο εύκολο νταμπλ εβερ!!
Το προσπάθησαν κ το καλοκαίρι αυτό αλλά το γειτονάκι δεν ψήθηκε....Αν κ νομίζω έχουν πάρει κ λίγο τα μυαλά του αέρα.....
Mε μια γεναια οικονομικη προταση θα ψηθει...Οτι δεν λυνεται με λεφτα,λυνεται με πολλα λεφτα...Εγω βλεπω με τις κινησεις που γινονται στο Βολλει φετος οτι θελουν παση θυσια τιτλο..Υστερουμε σε πασαδορο εναντι των αλλων αλλα με Ραπτη αν γινει δεν τους βλεπουμε τους ανταγωνιστες μας σε καμια αλλη θεση!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Σάβ 15 Νοέμ 2025, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μεγάλη υπόθεση ένας έστω αξιοπρεπής πασαδόρος στο βόλλευ....Από Έλληνες μόνο ο Κασαμπαλής κ είναι αναπληρωματικός στον Βαζελο....Ο γαύρος όπως τον είδα μετά τα επεισόδια ντόπινγκ πέρυσι μάλλον έχει πάει πάσο....Κρίμα να μην έχει γίνει από το καλοκαίρι ένας σωστός σχεδιασμός....Δύσκολα το βλέπω ακόμα κ αν πιάσει έστω το 50% της ποιότητας του ο Ούρος...Μεγάλη καψούρα ο Σέρβος χρόνια πίσω αν κ το θέμα Κοβάσεβιτς είναι καθαρά ψυχολογίας κ ρυθμού αγώνων παρά κάτι άλλο από όσο έχω καταλάβει....Ακόμα κ ο Γιέντρικ είναι τρομερή αναβάθμιση σε σχέση με Κάρτεφ δεν υπάρχει παίχτης Κάρτεφ....Βασικά δεν είναι απλά αναβάθμιση ο Γιέντρικ είναι βασικός Κεντρικός της εθνικής ΗΠΑ που βέβαια είναι σε φάση ανασύστασης με νέους πλέον παίχτες....Ας ελπίσουμε μέχρι Δευτέρα να έχει κλείσει κ ο προπονητής κ αυτός να μην είναι ο Χριστοφιδελης....
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Για να δούμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”