Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Για να σας κάνω λίγο τα νεύρα κρόσια .
Ο Harrison (23-24) δεν είναι 3αρι με προϋπηρεσία στο ΝΒΑ ; :evil:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ακόμα δε μας πήρε, τα όνειρα ειναι τζάμπα αλλά ας μείνουμε λίγο προσγειωμένοι. Δε μας κάνει 7 εκατομμύρια μπάτζετ ξαφνικά για την επόμενη χρονιά; και θέλουμε 27; ... ! ! ! μακάρι φίλε αλλά κάπου όπα

ΥΓ νομίζω 2αρι ήταν στο ΝΒΑ ο Χάρισσον.

ΥΓ2 ο Γκαλμπανίνι δεν είναι ποιοτικός παίκτης για μένα. Από όσο τον έχω δει είναι τρομακτικά άστοχος και επιπόλαιος. Απλώς έχει καλό κορμί...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

giliopoulos έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 16:59 Θεωρητικα δεν ξερω ποσο σωφρον θα ηταν να παρεις 2 παικτες του εκατομμυριου σε ομαδα που καθε παικτης παιρνει λιγοτερο απο 100 χιλιαρικα ισως και λιγοτερο.
Ισως να ειχε νοημα να παρεις παικτες των 300 με 400 χιλιαδων εμπειρους απο διοργανωσεις τυπου FEC ή BCL. Δηλαδη τους τοπ της διοργανωσης.
Φυσικα αν κρινουν οτι θα μπορουν να ενταξουν παικτες του εκατομμυριου, μακαρι, ειναι και λιγο θεμα διαχειρισης της ομαδας...
Το αυτό
Ας δώσει τα πολλά χρήματα σε υποδομές, φέτος
Δε θέλω υπερβολές
Θα χαλάσουν το τέλειο κλίμα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα
Και είναι η ομάδα που κερδίζει, long term
Του χρόνου βλέπουμε
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 19:14 ακόμα δε μας πήρε, τα όνειρα ειναι τζάμπα αλλά ας μείνουμε λίγο προσγειωμένοι. Δε μας κάνει 7 εκατομμύρια μπάτζετ ξαφνικά για την επόμενη χρονιά; και θέλουμε 27; ... ! ! ! μακάρι φίλε αλλά κάπου όπα

ΥΓ νομίζω 2αρι ήταν στο ΝΒΑ ο Χάρισσον.

ΥΓ2 ο Γκαλμπανίνι δεν είναι ποιοτικός παίκτης για μένα. Από όσο τον έχω δει είναι τρομακτικά άστοχος και επιπόλαιος. Απλώς έχει καλό κορμί...
Προφανώς και τρολαρω .
Με 2 παίχτες πραγματικά καλούς κάνεις ανάλογη πορεία με πέρυσι και καλύτερη.
Γιατί πέρυσι για 4αδα ήμασταν στην Ελλάδα και πήγαμε τελικό , αν πάρεις έναν στυλ χουαντσο και έναν καλύτερο Χέντερσον μπορείς πάλι να πας για 4αδα Ελλάδα και να ξαναπάς τελικό . Ούτως ή άλλως αυτό είναι το ταβάνι για φέτος
Για του χρόνου με μπατζετ όπως τα λέει ο Ρενε πας καρφί 3ος για Ελλάδα και να πάρεις τσουλου
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καθίστε λίγο ρε παιδια… για εκτόξευση του ΠΑΟΚ μας δεν μιλούσαμε; Τώρα να μείνουμε προσγειωμένοι; Τι να τον κάνω τον παγκόσμιο Παοκτση αν είναι να έχω μπατζετ Πανιωνιου; Άμα ήταν έτσι εμένα με τους λοκαλ.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Ally Samagoal
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και κάτι τελευταίο για να το κλείνουμε αυτό το αστείο .
Για όλους όσους παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν να μην έχουν άμεση συνάρτηση μεταξύ τους .
Καλά για τον διαχωρισμό σε μπασκετικούς ποδοσφαιρικούς κλπ δεν χρειάζεται καν κουβέντα
Ο κύριος Μυστακίδης εφόσον έχει καλή προδιάθεση προς την ομάδα μας κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος .
Μα όλα .
Και τώρα αντί να πανηγυρίζουμε για την οικονομική σωτηρια και απλά να θελουμε μια αξιοπρεπή ομάδα που θα βγαίνει τρίτη και θα παίζει σε μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη( έτσι πολύ απλά θα ήμασταν όλοι μας υπερευχαριστημενοι ειδικότερα άμα δυσκόλευε τους γαυροβαζελους ή έπαιρνε κάνα κυπελλάκι) τώρα κατάφερε να κριθεί με αυστηρότερα κριτήρια .
Οχι ότι είναι σωστό ή ευφυές αυτό αλλά σίγουρα είναι κατανοητό και ανθρώπινο .
Παντως προτείνω από τους συνοπαδους που υπερασπίστηκαν τον Ιβαν στο γνωστό ντιμπέιτ με γνώμονα την ηθική να μην μπουν σε αυτό το τρυπακι . Και να κριθεί ο Μυστακίδης σαν μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και μόνο .Χωρίς να απαιτούμαι ουτοπικά πράγματα .Ετσι μόνο ξεχωρίζεις όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post:
Montrealiotis
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Γνώμη μου , αν θέλεις να πάρεις τίτλο φέτος (και μιλάω για την ευρώπη ) θα πρέπει να πάρεις 1-2 παίκτες νικητές. Με όνομα στην Ευρώπη , έστω και αν είναι σε πιο μεγάλη ηλικία. Ναι έχουνε χημεία τα παιδιά , αλλά δε νομίζω τόσο μεγάλη ώστε να φτάσουν μέχρι κατάκτησης του τίτλου
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει να ειμαστε και ρεαλιστες ομως. Οσο πιο απλο και να ειναι στο μπασκετ να κανεις καλη ομαδα, ποτε δεν ειναι κατι που γινεται απο τη μια μερα στην αλλη.

Αν μετα απο δυο χρονια παλευουμε παλι με Κολοσσους και Μαρουσια ναι οκ να αρχισουμε το κραξιμο.
These users thanked the author icue for the post:
DamoN
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Montrealiotis έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:07 Καθίστε λίγο ρε παιδια… για εκτόξευση του ΠΑΟΚ μας δεν μιλούσαμε; Τώρα να μείνουμε προσγειωμένοι; Τι να τον κάνω τον παγκόσμιο Παοκτση αν είναι να έχω μπατζετ Πανιωνιου; Άμα ήταν έτσι εμένα με τους λοκαλ.
Αδερφέ από μπατζετ Πανιωνιου μέχρι μπατζετ γαυροβαζελων υπάρχει απόσταση .
Εγώ απαιτώ απο του χρόνου μπατζετ παρόμοιο με τον τελευταίο της Ευρωλίγκας .
Δλδ από 7 μέχρι 9 μυρια θα είμαι ικανοποιημένος
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Dimitris_L4, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ετσι ειναι..το λογικο εφ οσον ο Θεσσαλονικευς προεδρος μας μεσω της αυλης του , εθεσε στοχο την Ευρωλιγκα, ειναι να παει τ μπατζετ 8-10 μυρια για αρχη...
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Εγω για να μην ξενερωσω θα σκεφτομαι οτι θα ξεκινησουμε οπως ξεκινησαν τα σκουληκια. Με ξεχρεωμα και επειτα με τον καιρο επενδυση. Δεν πιστευω πως θα δουμε απτη πρωτη χρονια μεγαλα πραγματα (ευρωλιγκα ή διεκδικηση Α1).
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μα με 7-9 μυρια δεν διεκδικείς κάτι στην Α1 αδερφέ.
Τοσα περίπου παίρνουν ο ναν και ο Σλούκας στον έναν
Ο φουρνιε και ο βεζενκοφ στον άλλον .
Για να διεκδικήσεις με τις διαιτησίες που έχουν αυτοί ε θέλεις καμία 20αρα για πλάκα τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:15 Και κάτι τελευταίο για να το κλείνουμε αυτό το αστείο .
Για όλους όσους παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν να μην έχουν άμεση συνάρτηση μεταξύ τους .
Καλά για τον διαχωρισμό σε μπασκετικούς ποδοσφαιρικούς κλπ δεν χρειάζεται καν κουβέντα
Ο κύριος Μυστακίδης εφόσον έχει καλή προδιάθεση προς την ομάδα μας κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος .
Μα όλα .
Και τώρα αντί να πανηγυρίζουμε για την οικονομική σωτηρια και απλά να θελουμε μια αξιοπρεπή ομάδα που θα βγαίνει τρίτη και θα παίζει σε μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη που πολύ απλά θα ήμασταν όλοι μας υπερευχαριστημενοι ειδικότερα άμα δυσκόλευε τους γαυροβαζελους ή έπαιρνε κάνα κυπελλάκι, τώρα αναγκαστικά θα κριθεί με αυστηρότερα κριτήρια .
Οχι ότι είναι σωστό αυτό αλλά είναι κατανοητό .
Παντως προτείνω από τους συνοπαδους που υπερασπίστηκαν τον Ιβαν στο ντιμπέιτ με
Γνώμονα την ηθική να μην μπουν σε αυτό το τρυπακι . Και να κριθεί ο Μυστακίδης Σαν μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και μόνο .χωρίς να απαιτούμαι ουτοπικά πράγματα .Ετσι μόνο ξεχωρίζεις όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις
Εμένα, αδερφέ, το βασικό μου κριτήριο εξ αρχής ήταν, εξακολουθεί να είναι και θα παραμείνει το ότι εν γνώσει του και με πρόθεση ο Μυστακίδης, αν όχι ενορχήστρωσε ο ίδιος, στην ευνοϊκότερη για αυτόν περίπτωση συμμετείχε σε ένα πανηγύρι πρόκλησης τεράστιας αναμπουμπούλας, για να το θέσω αχρείαστα ήπια, στα θεμέλια του συλλόγου. Σε μια χρονιά που για πάμπολους λόγους απαγορευόταν να συμβεί κάτι τέτοιο από έναν πραγματικά ανυστερόβουλο ΠΑΟΚτσή. Ακόμα και η διάθεσή του να είναι όντως να κάνει, τηρουμένων των αναλογιών, τον ΠΑΟΚ Ρεάλ Μαδρίτης σε κάθε λαοφιλές άθλημα. Όλα τ' άλλα τα ακούω βερεσέ.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Montrealiotis
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

renegade έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:37 Αν υπάρξει πρόβλημα με τις μισθολογικές διαφορές,τότε μπορούμε να αλλάξουμε και τους 6 ξένους και να έρθουν 6 παίκτες του εκατομμυρίου ( τουλάχιστον)
Παίκτες από τον Κολοσσό έπαιρνε και ο χατζο
Για φετος μιλαω φιλε. Ποιους παικτες απο κολοσσο λες?
Θα αλλαξεις και τους 6 ξενους φετος?? Που το εχετε δει αυτο?
Του χρονου φυσικα και το λογικο θα ειναι να εχουμε πανω απο 10 εκατομμυρια μπατζετ με αμεση διεκδικηση ειτε bcl ειτε eurocup.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τότε σου προτείνω επειδή είσαι και γαμω τους ανθρώπους να μην παρακολουθείς καν .
Θέλω να πω ναι μαζί σου αλλά δεν θα ξεσπάσουμε στην ομάδα μας …
Εγώ είμαι ντεμι. Ή θα κάνω το ίδιο που σου πρότεινα ή απλά θα τον κρίνω μπασκετικά και μόνο σαν έναν άγνωστο στα κακα και στα καλα με μετρο γιατί η ρετσινιά μένει.
@navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”