65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εντομεταξυ στα δικά μου μάτια η πιο κόκκινη παίζει να είναι πάνω στον μπαμπά αλλά τέλος πάντων
Damon καλησπέρα. Στο κουντεπιε δε δίνεται ποτέ κόκκινη. Ή τουλάχιστον δεν έχω δει εγώ ποτέ. Πρέπει να είναι με φοβερή ένταση το χτύπημα. Συνήθως τα κουντεπιε είναι πάνω στη φάση. Υπάρχει η μπάλα ανάμεσα στους 2 παίκτες και ο ένας προλαβαίνει να τσιμπήσει. Ο αχίλλειος ή το μαρκάρισμα του Ελβετού προχθές είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Τώρα αν πάει κάποιος εκτός φάσης και πατήσει κουντεπιε με βία είναι άλλη κουβέντα.
Καλησπέρα φιλαράκι . Αν θυμάμαι σωστά γιατί όταν χάνουμε δεν βλέπω χαιλαιτς κάνει πάσα με το αριστερό και τον πατάει με τάπες στο δεξί και καθυστερημένα. Εσκεμμένα και σχεδόν εκτός φάσης . Δεν βάζω το χέρι μ στην φωτιά αλλά κατά την διάρκεια του ματς μου είχε γυρίσει το μυαλό
@DamoN μόλις το είδα.
Η φάση δεν είναι καν κίτρινη. Η μπάλα μπισταει μπροστά από τον Μπαμπα και έρχεται με φόρα ο Τετε και είναι αυτός που βρίσκει τη μπάλα πρώτος και τη βγάζει πλάγιο και στη συνέχεια βρίσκει το πόδι του Μπαμπα. Δλδ ο Μπαμπα δε βρίσκει καθόλου μπάλα. Και μάλιστα δε πάει με προτεταμενες προς τα μπρος τις τάπες όπως ο Ελβετός αλλά πάει με το εσωτερικό πλαϊνό του ποδιού προς στη μπάλα.
Πολλά πράγματα την ώρα του αγώνα και με τον εκνευρισμό του αποτελέσματος δεν τα βλέπουμε καθαρά. Κι εγώ θυμόμουν ανάποδα τη φάση. Ότι ο Μπαμπα είχε βρει πρώτος μπάλα. Γι' αυτό γράφω από το πρωί πως υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσουμε και όχι στο να πιστεύουμε πως ο παο κινήθηκε αντιαθλητικα.
Η φάση δεν είναι καν κίτρινη. Η μπάλα μπισταει μπροστά από τον Μπαμπα και έρχεται με φόρα ο Τετε και είναι αυτός που βρίσκει τη μπάλα πρώτος και τη βγάζει πλάγιο και στη συνέχεια βρίσκει το πόδι του Μπαμπα. Δλδ ο Μπαμπα δε βρίσκει καθόλου μπάλα. Και μάλιστα δε πάει με προτεταμενες προς τα μπρος τις τάπες όπως ο Ελβετός αλλά πάει με το εσωτερικό πλαϊνό του ποδιού προς στη μπάλα.
Πολλά πράγματα την ώρα του αγώνα και με τον εκνευρισμό του αποτελέσματος δεν τα βλέπουμε καθαρά. Κι εγώ θυμόμουν ανάποδα τη φάση. Ότι ο Μπαμπα είχε βρει πρώτος μπάλα. Γι' αυτό γράφω από το πρωί πως υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσουμε και όχι στο να πιστεύουμε πως ο παο κινήθηκε αντιαθλητικα.
- navigator11
Εγώ είμαι περίεργος τι σπαζοπούτσι περί Γκα²τσοεπο κλπ θα τρώγαμε για τις επόμενες 2 βδομάδες το λιγότερο σε περίπτωση που δικός μας στο 5ο λεπτό έριχνε καρατιά α λα τζουρισιτς σε βαζελίνο και τη γλίτωνε με απλή κίτρινη. Ειδικά αν έχανε κι ο κατά φαντασίαν ... πρεσβύωψ

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Patron, leomatos88, Apil44, Montrealiotis, aivas19
-
PAOK DreXleR
Ότι κ να λέμε, για τον κ. Λανουά μάθατε τίποτα; Είναι καλά ο άνθρωπος έτσι; Γιατί νομίζω μας τρολάρει άσχημα, μπορεί να είναι κ η ιδέα μου. Όλα τα βαζέλια πάντως λένε πως τους δικαίωσε, περαστικά μας. Κ κερατάς λοιπόν κ δαρμένος, ε ξοδέψαμε & το 1ο ημίχρονο, περίφημα. Προβλέπω να επαναλαμβάνετε το σκηνικό, μιας & πέτυχε το εγχείρημα τους. Όλος ο κόσμος βλέπει, πως ο παικταράς θα καθορίσει το πρωτάθλημα. Φαίνεται όμως ότι η χαβούζα αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κ θα σφίξουμε άσχημα, καθώς ούτε οι ίδιοι έχουν ξαναδεί τέτοιον τρομοκράτη.
Κ κάτι τελευταίο για γέρους λύτες...πείτε πως ο παικταράς μας έπαιζε σε κάποιον από τους 3 του ποκ & συνέβαινε ότι συνέβη, σε κάποιο αντίστοιχο ντέρμπι. Ποιος συνδιασμός ομάδων, θα ήταν αυτός με τις πιο ακραίες αντιδράσεις (π.χ να έπαιζε ο Γιάννης στο σίχαμα & να πήγαινε στη Λεωφόρο); Ποιος θα ενεργοποιούσε το Σύλλογο αμειβομένων ποδοσφαιριστών; Τον αντίστοιχο των παλαιμάχων; Γράψτε - σχολιάσετε, έτσι να γελάσουμε με την καρδιά μας ρε μάγκες. Μας διαβάζουν κ αλλόθρησκοι, οπότε κάντε τους να ντρέπονται καθώς πρώτοι απ' όλους ξέρουν οι ίδιοι του κουμάσια είναι.
Κ κάτι τελευταίο για γέρους λύτες...πείτε πως ο παικταράς μας έπαιζε σε κάποιον από τους 3 του ποκ & συνέβαινε ότι συνέβη, σε κάποιο αντίστοιχο ντέρμπι. Ποιος συνδιασμός ομάδων, θα ήταν αυτός με τις πιο ακραίες αντιδράσεις (π.χ να έπαιζε ο Γιάννης στο σίχαμα & να πήγαινε στη Λεωφόρο); Ποιος θα ενεργοποιούσε το Σύλλογο αμειβομένων ποδοσφαιριστών; Τον αντίστοιχο των παλαιμάχων; Γράψτε - σχολιάσετε, έτσι να γελάσουμε με την καρδιά μας ρε μάγκες. Μας διαβάζουν κ αλλόθρησκοι, οπότε κάντε τους να ντρέπονται καθώς πρώτοι απ' όλους ξέρουν οι ίδιοι του κουμάσια είναι.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 3):
- leomatos88, warmeater, Jean Valjean
- navigator11
Κάποτε οι κωλόγαυροι είχαν ονειρώξεις ότι θα αποκτούσαν κάποια στιγμή τον Βιεϊρίνια. Όσο συνέβη αυτό άλλο τόσο, επί εποχής Σαββίδη τουλάχιστον, κάποιος από τους βρυκόλακες θα "φλερτάρει" έστω με τον Ντελια. Για καλή τους τύχη, όταν τους πηδάει, τουλάχιστον θα είναι πιο συναισθηματικός στη συμπεριφορά σε σχέση με τον Αντρέ.
Φαινόμαστε ως ομάδα απόλυτη εξαρτώμενη απο τον Ντέλια.
Όπως ήταν κάποτε ο Κούδας ἠ ο Μπάνε στο μπάσκετ.
Δεν είναι όμως και τόσο καλό αυτό.
Δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αλλά κάτι πολύ περισσότερο.
Ωστόσο πρέπει και οι άλλοι να αποδείξουν τις δυνατότητες τους στα παιχνίδια που θα λείψει ο Ντέλιας.
Οσο και αν όλοι χαιρόμαστε με την αξία του και με αυτά που κάνει στο γήπεδο, πρέπει και άλλοι να τραβήξουν κουπί, καθώς είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν άλλες βαθμολογικές απώλειες στο διάστημα της απουσίας του. Εχει τον χρόνο να βρει λύση ο Λουτσέσκου και προφανώς το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ομαδικά και σε επίπεδο τακτικής.
Όπως ήταν κάποτε ο Κούδας ἠ ο Μπάνε στο μπάσκετ.
Δεν είναι όμως και τόσο καλό αυτό.
Δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αλλά κάτι πολύ περισσότερο.
Ωστόσο πρέπει και οι άλλοι να αποδείξουν τις δυνατότητες τους στα παιχνίδια που θα λείψει ο Ντέλιας.
Οσο και αν όλοι χαιρόμαστε με την αξία του και με αυτά που κάνει στο γήπεδο, πρέπει και άλλοι να τραβήξουν κουπί, καθώς είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν άλλες βαθμολογικές απώλειες στο διάστημα της απουσίας του. Εχει τον χρόνο να βρει λύση ο Λουτσέσκου και προφανώς το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ομαδικά και σε επίπεδο τακτικής.