Πρωτάθλημα SL 2025-26

Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από dragon »

theo-drama έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 20:59
dragon έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 19:41 για να το ελαφρύνω να πω πως για εμενα που ζω στο ναυπλιο οι αθηναιοι κ οτι πανω απο ισθμο ειναι βορρας, οποτε χαρισμα σας :mrgreen:
Από εκεί είσαι ή ερωτικός μετανάστης;

Κατέβηκα στις 20 του Μάη, τετραήμερη εκδρομή κ έμεινα 3 βράδια Ναύπλιο...
Την μία μέρα το 1 σάντουιτς το πλήρωσα 5,50 € κ την άλλη μέρα 6,00 €.
Βγάλτε τα συμπεράσματα... :D :mrgreen:
Μας πήρε χαμπάρι,φαίνεται....

Καλά στο στρατό, δεν το συζηταω, δεν τους έπιανες, από πουθενά...

Ακόμη κι εμείς οι παπατζηδες, πρόβατα μπροστά τους...
εχουμε πολλα τετοια τσακαλια

απο εδω... την επομενη ελα σε εμενα για ουισκαρα η μπυρα κ μουσικαρες
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Dynamic pricing κάνουμε στον Μωριά τι θέμα έχετε δηλαδή; Τα μπουκιν κ τα μπινιμπι εξυπνότεροι είναι;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

boogeyman77 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:48
renegade έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35 Ευτυχώς στην παετέν δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
Αν σκέφτονταν και ενεργούσαν έτσι θα είχαμε άλλα δύο - τρία πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία.
Δυστυχώς όμως το επικοινωνιακό δεν είναι το δυνατό μας σημείο

Η δυναμική του ΠΑΟΚ του Σαββίδη αυτά τα κομπογιαννητικα και αηγιαννητικα τα έχει τοποθετήσει εκεί που πρέπει . Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο ΠΑΟΚ είναι αφεντικό και δυνατός πλέον. Το αφήγημα του φτωχού και κατατρεγμένου είναι για όσους θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ έτσι και δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

marsantos έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 20:58
Miles έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 20:17 Τρόπος του λέγειν Αθήνα: κοντά από εκεί που παίρνει ο Αποστόλης το πλοίο για να πάει στο νησί του.
Άρα είσαι μακριά για να αναλύσουμε τις αρετές του Καμαρά και του Οζ.
Κάπως πρέπει να κανονιστεί μια συνάντηση μεταξύ των "Αθηναίων"
Παλιά είχαμε μαζευτεί.
Αθηναίος και εγώ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

bane1980 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 22:53 ...
Παλιά είχαμε μαζευτεί.
Αθηναίος και εγώ.
Έχω εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία αλλά δεν κινήθηκε πολύ το πράγμα.
Φέτος που κλείνουμε τα 100 ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούνε οι παλιότεροι και να γνωριστούμε οι νεότεροι απο κοντά.
Ίσως κάποιος πιο παλιός αν πάρει την πρωτοβουλία να υπάρχει και ανταπόκριση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Miles έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 20:17 Τρόπος του λέγειν Αθήνα: κοντά από εκεί που παίρνει ο Αποστόλης το πλοίο για να πάει στο νησί του.
Μαζί με πρώην πρωθυπουργούς, ε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

bane1980 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 22:53
marsantos έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 20:58
Άρα είσαι μακριά για να αναλύσουμε τις αρετές του Καμαρά και του Οζ.
Κάπως πρέπει να κανονιστεί μια συνάντηση μεταξύ των "Αθηναίων"
Παλιά είχαμε μαζευτεί.
Αθηναίος και εγώ.
:mrgreen:
Μας μάζεψε ο Γιουρίκας στην άκρη του λεκανοπεδίου!
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

οφτοπικ ειστε αθηνεζοι και λοιποι χαμουτζηδες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες, όπως και αυτοί που ζουν στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι είστε γιαλαντζί.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Ω αθενιανοι για πριζβαγιου βας μπλαγκαραζουμιο
These users thanked the author tasso85 for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Gka4 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 19:00
Jean Valjean έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:10 Τους γνωρίζω σαν καλπικη δεκάρα, τους ποκιτες και τους αθηνεζους. Η βρωμιά κι η απατεωνιά είναι η ειδικότητά τους. Αν αυτοί ήταν λιγάκι, όχι πολύ αλλά λίγο έντιμοι και μπεσαληδες, τότε δεν θα υπηρχε το χάλι αυτής της χώρας που όλοι μας βλέπουμε σήμερα.
Είμαι κάπως γέννημα αυτής αλλά είμαι και θρέμμα του ΠΑΟΚ και της Σαλονίκης (Β. Ελλάδας γενικότερα) κι αυτό είναι που με σώζει.

Το να μιλάς για δυνάστευση του ποδοσφαίρου από το ΠΟΚ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Αλλά το να γενικεύεις και να λες όλους τους Αθηναίους βρωμιάρηδες, απατεώνες και ότι αυτοί φταίνε για το χάλι της χώρας εκτός από ρατσιστικό είναι και παράλογο. Καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού. Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια και στις 2 πόλεις έχω εντοπίσει διαφορές στη νοοτροπία οι οποίες πηγάζουν ως επί το πλείστον από ιστορικούς παράγοντες αλλά δεν είναι της παρούσης να επεκταθώ. Η πιο σημαντική διαφορά που μπορώ να επισημάνω είναι ότι οι βορειοελλαδίτες είναι πιο ανοιχτοί ως άνθρωποι, πιο ''έξω καρδιά'' που λέμε ενώ οι Αθηναίοι πιο πονηροί με την έννοια του επιφυλακτικού. Αυτό δεν έχει καμία σχέση όμως με απατεωνιά ή παλιανθρωπιά. Έχω εξαιρετικούς φίλους και στις 2 αυτές πόλεις όπως και στις 2 ξέρω άτομα που είναι για φτύσιμο.
Δεν γενικεύω φίλε μου.
Εχω κι εγώ φίλους πολύ καλούς και εξαίρετους ανθρώπους Αθηναίους, πρώτον και καλύτερο τον εαυτό μου!!! :lol:
Σημειώνω απλώς μια συνθήκη που αφορά την κυρίαρχη νοοτροπία. Η νοοτροπία αυτή είναι κυρίαρχη στο λεκανοπέδιο. Κυρίαρχη εννοώ ότι είναι εμπεδωμένο σε όλους ότι έτσι και μόνον έτσι μπορεί κάποιος να αναδειχθεί επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά στην Αθήνα.
Είναι μια νοοτροπία η οποία συνδέεται με την Αθήνα μόνο και μόνο επειδή η Αθήνα έγινε πρωτεύουσα. Δεν οφείλεται σε DNA, είναι επίκτητο χαρακτηριστικό.
Αν ως πρωτεύουσα είχε επιλεγεί μια άλλη πόλη, η νοοτροπία που θα επικρατούσε θα ήταν ακριβώς η ίδια. Είναι μια νοοτροπία διακυβέρνησης που αντανακλάται στην κοινωνία από την οποία εκλαμβάνεται ως πρότυπο κι έτσι διαιωνίζεται. Είναι μια νοοτροπία που χωρίζει αντί να ενώνει.
Αυτό που έχω γράψει σε παλιότερο ποστ είναι ότι η νοοτροπία αυτή (δηλαδή το πρότυπο του νεοέλληνα, μικροαπατεώνα, κουτοπόνηρου, ψευτόμαγκα, που χτυπάει πισώπλατα και όχι κατά πρόσωπο, του δουλοπρεπή απέναντι στην οποιαδήποτε εξουσία εξουσία κλπ.) έίχε και έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέψει ΚΑΙ την ίδια την Αθήνα ως πόλη αλλά ΚΑΙ τις υπόλοιπες πόλεις και τη χώρα συνολικά. Είναι μια νοοτροπία που διαλύει την κοινωνική συνοχή. Αυτός ήταν και είναι ο στόχος όλων των ελληνικών κυβερνήσεων από σύστασης του κράτους μέχρι σήμερα, με την ευγενική χορηγία τον ξένων και τοπικών ελίτ. Μια ελληνική κοινωνία με υψηλό βαθμό συνοχής θα ήταν ασπίδα απέναντι στα φαινόμενα που μας ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες.

Θα συμφωνήσεις ότι είναι πρακτικά αδύνατον να γράφω τα παραπάνω κάθε φορά που αναφέρομαι σε ποκίτες και αθηνέζους (ως υποσύνολο του συνόλου Αθηναίοι). Θα χανόταν το νόημα.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν τις έννοιες αυτές και πώς τις χρησιμοποιώ για άλλη μια φορά επειδή μου έδωσες την ευκαιρία κι ελπίζω να έγινα κατανοητός.

EDIT
ΥΓ. Ενας από τους τρόπους που υπάρχουν για να καταστρέψουν μια συζήτηση και να απομακρύνουν την εξέταση σε βάθος μιας άποψης/γν'ώμης είναι να εστιάζουμε σε επι μέρους ζητήματα.
Σημειώνω ότι δεν αναφέρομαι σε σένα, νιώθω όμως ότι πρέπει να θίξω το ζήτημα αυτό.
Δίνω ένα παράδειγμα: πόσες φορές έχει αναφερθεί εδώ μέσα ο όρος γάυροι, βάζελοι, χαρτινοι, σκουλήκια κλπ. και πόσες φορές με αυτούς τους όρους περιγράφουμε συγκεκριμένες πρακτικές , συμπεριφορές και στάσεις των οπαδών αυτών των ομάδων.
Στις περιπτώσεις αυτές κανείς δεν εγείρει ζήτημα, κανείς δεν λέει " ¨ΩΠΑ!! δεν είναι όλοι οι γαύροι, οι βάζελοι κλπ. άθλιοι και βρωμιάρηδες, δεν έιναι όλοι οι Αρειανοί σκουλήκια κλπ."
Γιατί δεν το λέει; διότι, πολύ απλά εννοείται ότι δεν είναι όλοι.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους όρους-λέξεις ποκίτες, αθηνέζοι κλπ.
Εμένα λοιπόν με πονηρεύει το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν έχω δει εδώ μέσα να γράφει κάποιος "ΩΠΑ μάγκες! Σταματήστε να ανφέρεστε στους αρειανούς ως σκουλήκια. Δεν είναι όλοι σκουλήκια". Αντιθέτως όταν γράφουμε κάτι για αθηνέζους σηκώνεται μεγάλη βαβούρα.
Η εξήγηση που δίνω είναι η εξής: μας έχουν συνηθίσει (εκπαιδέυσει) να αντιδρούμε σε αυτό, οι γνωστοι- άγνωστοι διαμορφωτές γνώμης (δημοσιογράφοι και πολιτικοί κυρίως).
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

renegade έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35 Ευτυχώς στην παε δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
Δυστηχως απ την ΠΑΕ λείπει ένας Γιάννης Αγιάννης . Και ναι η αφωνία δεν είναι αρετή παρά μόνο όταν δεν έχεις να πεις τίποτα .
These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
PAOK DreXleR, Apil44
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Συνεχίζω το προηγούμενο ποστ, με σκοπό να αναδείξω ένα συγκεκριμένο φαινόμενο. Το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνον το ποδόσφαιρο, ούτε μόνον τα μέλη του φόρουμ, ούτε φυσικά μόνον τους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας. Είναι μια γενική τοποθέτηση αυτή που ακολουθεί και θα ήθελα να την σκεφτείτε με την ησυχία σας και αν είναι δυνατόν ανεξάρτητα από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Θα έχετε παρατηρήσει, ειδικά όσοι ζείτε σε περιβάλλον όπου οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε μειοψηφία πως όσο πιο μακριά από τον στενό σας κύκλο βρίσκεται κάποιος τόσο πιο επιθετικά τοποθετείται απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα όσοι βρίσκονται πιο κοντά σε σας αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη κατανόηση τις δικές σας τοποθετήσεις και είναι σε τελική ανάλυση πιο ευνοικά διακείμενοι απέναντι στην ομάδα μας.
Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Πιστεύω ότι συμβαίνει επειδή η δική σας αξία και ο δικός σας χαρακτήρας ως ανθρώπου λειτουργεί ως φίλτρο που διηθεί την επιθετικότητα και την μειώνει. Αντιμετωπίζουν την ομάδα μας πιο ευνοικά επειδή είστε εσείς αυτοί που είστε και μόνον επειδή βρίσκεστε εκεί. Όσο πιο πολύ σας αγαπά και σας εκτιμά ο περίγυρός σας τόσο πιο πολύ "καταδεκτικός" είναι απέναντι στε αυτά που εσείς αγαπάτε και υποστηρίζετε, ένα από αυτά είναι και ο ΠΑΟΚ.

Η παραπάνω διαπίστωση, που θεωρώ πως την έχουμε κάνει όλοι (αλλά δεν της έχουμε δώσει όλοι την ίδια σημασία) συμβαίνει και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δηλαδή ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ όταν έχουμε στον περίγυρό μας "αλλόθρησκους" ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ την συμπεριφορά μας προς αυτούς ανάλογα με το πόσο "κοντινούς μας" τους αισθανόμαστε.
Γιατί υπάρχει αυτή η προσαρμογή; Πιστέυω αρχικά πως είναι απολύτως φυσικό να υπάρχει και πιστεύω πως υπάρχει επειδή στηρίζεται σε μια ακόμη φυσική ανάγκη των ανθρώπων, δυο για την ακρίβεια: Η πρώτη ανάγκη είναι να αισθανόμαστε μέλος μιας ευρύτερης ομάδας και να μας αποδέχονται. Η δεύτερη ανάγκη είναι, όταν πια είμαστε μέλος αυτής της ομάδας, να μειώνουμε τις εντάσεις μεταξύ μας σε κοινά αποδεκτά πλαίσια.
Τους παραπάνω παράγοντες ας τους χαρακτηρίσουμε ως ενδογενείς μιας και αφορούν στην αλληλεπίδραση μεταξύ των ατόμου και του συνόλου στο οποίο ανήκει. Εμείς κι οι φίλοι μας, εμείς και οι συνάδελφοι στην δουλειά, εμείς κι οι άνθρωποι της γειτονιάς (όπου υπάρχει γειτονιά ακόμη), εμείς και οι θαμώνες του καφενείου στο οποίο συχνάζουμε κλπ.
Προς το παρόν μας αρκεί η παραπάνω στοιχειώδης και απλή ανάλυση του φαινομένου, ας μην προχωρήσουμε σε ανάλυση και των εξωγενών παραγόντων που οδηγούν τελικά στην διαμόρφωση εντός της κοινωνίας, αυτού που τελικά ονομάζουμε "κοινή γνώμη".
Μια κουβέντα μόνο: οι εξωγενείς παράγοντες αναφέρονται κυρίως στην προπαγάνδα και ελέγχονται ελάχιστα από κάθε ένα άτομο χωριστά και από τον "κύκλο" του ατόμου. Αντιθέτως ο κύκλος ενός ατόμου και το ίδιο το άτομο, μπορούν να λειτουργήσουν ως φρένο ως μείωση δηλαδή της επίπτωσης που προκαλεί η προπαγάνδα στον περίγυρό τους.

Τώρα μπορούμε να εξετάσουμε, έχοντας κατά νου τα παραπάνω, ορισμένες συμπεριφορές που εκδηλώθηκαν στο φόρουμ απέναντι στον Σιώπη και στον βάζελο ως σωματείο, ακόμη και στον Μπενίτεθ.
Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες απόψεων στο φόρουμ και γενικά στους ΠΑΟΚτσήδες:
Α) αυτό που έγινε ήταν σοβαρό και χρήζει απάντησης (από απλή ανακοίνωση της ΠΑΕ έως και αντίστοιχη συμπεριφορά στον Σιώπη)
Β) αυτό που έγινε ήταν σοβαρό αλλά δεν χρήζει απάντησης (επειδή είναι στρατηγικά σωστό να κρατάμε κατευναστική στάση)
Γ) αυτό που έγινε δεν ήταν σοβαρό, επομένως δεν χρειάζεται να απαντήσουμε καθόλου ούτε να κάνουμε κάτι
Δ) αυτό που έγινε στην πραγματικότητα δεν έγινε, είναι στη φαντασία μας, είναι υπερβολική η αντίδραση μας

Στην κατηγορία Α ανήκει η αφεντιά μου. Βέβαια όσοι έχουν διαβάσει παλιότερα ποστ μου, ίσως θυμούνται ότι είχα γράψει αναλυτικά για την στρατηγική της "ήρεμης δύναμης" κάνοντας μάλιστα αναφορά στον Μιτεράν που την χρησιμοποίησε με μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 80 στη Γαλλία. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι είναι σωστή στρατηγική και κατά περίπτωση τακτική, δηλαδή συντάσσομαι ως ένα βαθμό με όσους υποστηρίζουν το Β. ¨Ομως, οφείλει να αναγνωρίσει κανείς πως μια τέτοια στρατηγική απαιτεί να διαθέτεις μια σχετική θέση ισχύος υπολογίσιμη. Δεν μπορείς να ακολουθήσεις μια τέτοια στρατηγική κατευνασμού και μη πρόκλησης όταν δεν είσαι λιγάκι έστω ισχυρός σε συγκεκριμένα σημεία.
Με δυο λόγια η έμφαση στην φράση "ήρεμη δύναμη" δίνεται εξίσου και στις δυο λέξεις. Δεν μπορείς να είσαι ήρεμος ενώ ταυτόχρονα είσαι και αδύναμος. Ούτε σημαίνει ότι ως ισχυρός θα είσαι πάντοτε ήρεμος. Θεωρώ ότι η περίπτωση αυτή είναι από εκείνες που πρέπει να αντιδράσεις και μάλιστα έντονα. Εντονα δεν σημαίνει απερίσκεπτα, ούτε εν θερμώ. Ακόμη και μια επιθετική αντίδραση μπορεί υπό προύποθέσεις να θεωρηθεί ως επίδειξη ήρεμης δύναμης.
Η στρατηγική (και τακτική αντίστοιχα) είναι κάτι που αλλάζει και προσαρμόζεται στα δεδομένα, είτε περιστασιακά είτε μόνιμα.

Στην κατηγορία Δ, από όσα είδα, υπάρχει μόνον ένα μέλος του φόρουμ που το υποστηρίζει, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να κάνει ασκήσεις τριγωνομετρίας για να μας αποδείξει πόσα χιλιοστά από το έδαφος ήταν το πόδι του Ντέλια, την γωνία πρόσπτωσης του ποδιού του Σιώπη, και λοιπά καταγέλαστα επιχειρήματα για να μας πει τι; οτι ούτε καν για κίτρινη κάρτα δεν ήταν το μαρκάρισμα κι ότι ευτυχώς που η διοίκηση δεν μας ακούει για να αντιδράσει έντονα. Μόνο που δεν πρότεινε να ζητήσουμε και συγγνώμη από την ΠΑΕ Παναθηναικός γι αυτά που σκεφτήκαμε!
Όλα αυτά τα "επιστημονικά" (τριγωνομετρίες κλπ.) το μέλος του φόρουμ τα είδε δια γυμνού οφθαλμού από την τηλεοπτική μετάδοση!!!!! Ακόμη κι αν είχε εξοπλισμό της ΝΑΣΑ αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να τα δει και τεκμηριώσει. Αλλά εντάξει, ο καθένας κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, όποιο κι αν είναι αυτό. Από το συγκεκριμένο μέλος δεν περίμενα τίποτε καλύτερο για να είμαι ειλικρινής. Δεν πρόκειται να αναφερθώ ονομαστικά σε αυτόν.

Για μένα καλώς υπάρχουν και αναρτώνται τέτοιες απόψεις. Πρώτον διότι μπορεί το μέλος να βρει δουλειά αμέσως σε μια εταιρεία όπως η ΠΑΕ Παναθηναίκός και δεύτερον διότι είναι χρήσιμο να επιβεβαιώνονται όσοι από εμάς τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία πως αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε στον ΠΑΟΚ είναι ανθρώπους με κότσια, διάθεση και ικανότητα να αντιμετωπίσουν και να συγκρουστούν με ένα βρωμερό ποδοσφαιρικό κατεστημένο όπως το ΠΟΚ.

Εν τέλει προτιμώ να αποδίδω τα μειωμένα αντανακλαστικά ορισμένων στους λόγους που εξετάζω στην αρχή του ποστ, δηλαδή στην ανάγκη τους να είναι αγαπητοί και αποδεκτοί από τον άμεσο περίγυρό τους, με δυο λόγια στο "σύνδρομο του καλού παιδιού" που δεν επιζητά συγκρούσεις, που δεν θέλει φασαρίες και τσακωμούς αλλά προτιμά να κάθεται και να τρώει τη μια΄φάπα πίσω από την άλλη.

Αν και κατανοώ την ανάγκη να είναι κανείς αγαπητός και μη συγκρουσιακός, δεν την επικροτώ. Είτε ζούσα στην Αθήνα είτε οπουδήποτε αλλού δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι πρέπει καλά και σώνει να είμαι αγαπητός από τους βρωμιάρηδες που συναντώ καθημερινά. Για την ακρίβεια χέστηκα για την γνώμη που έχουν για μένα. Το τι είναι ο καθένας αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται. Δεν επιτίθεμαι ποτέ πρώτος, αν μου επιτεθούν απαντώ χωρίς καθυστέρηση.

Τέλος, θα αναφερθώ σε ένα άλλο μέλος με το όνομά του αυτή τη φορά. Φίλε @giapas θέλω να ξέρεις ότι δεν είμαι θυμωμένος για την έκφραση που χρησιμοποίησες για μένα, ούτε πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που σε αντιμετωπίζω. Όταν παίρνεις μια θέση που θεωρώ σωστή θα σε επαινώ κι όταν παίρνεις μια θέση με την οποία διαφωνώ θα την διαβάζω προσεκτικά και θα προσπαθώ να αντιπαρατεθώ επί της ουσίας. Θεωρώ ότι παρασύρθηκες.
Είναι από μένα αποδεκτό το να με χαρακτηρίζει κάποιος με όποια επίθετα θέλει. Είναι δικαίωμά του. Μπορεί να με λυπεί ως συμπεριφορά αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω ποτέ, όσο σκληρές και απαράδεκτες να είναι οι εκφράσεις, το μπανάρισμα κάποιου μέλους και φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσω λογοκρισία ή να τον βάλω σε ignore list, όλα αυτά είναι εκτός του αξιακού μου συστήματος.

Την καλημέρα μου σε όλους.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
Andrew R, Γερασίμου, Apil44
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

giapas έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 22:10
boogeyman77 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:48
renegade έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:35 Ευτυχώς στην παετέν δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όπως ο Γιάννης Αγιάννης
Αν σκέφτονταν και ενεργούσαν έτσι θα είχαμε άλλα δύο - τρία πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία.
Δυστυχώς όμως το επικοινωνιακό δεν είναι το δυνατό μας σημείο

Η δυναμική του ΠΑΟΚ του Σαββίδη αυτά τα κομπογιαννητικα και αηγιαννητικα τα έχει τοποθετήσει εκεί που πρέπει . Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο ΠΑΟΚ είναι αφεντικό και δυνατός πλέον. Το αφήγημα του φτωχού και κατατρεγμένου είναι για όσους θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ έτσι και δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.
Η δυναμική του Τεράστιου ΠΑΟΚ μας και το πάντρεμα με τον Ευεργέτη ΙΒΑΝ , είναι τελείως διαφορετικό πραγμα από την τοποθετηση πλυντηριο που επιχειρηται και από τον giapa αλλά κι πολλούς φίλους στο φόρουμ . Τα αφηγήματα περί φτωχών κι κατατρεγμένων είναι στην πραγματικότητα μια άκρως επικυνδινη και παρελκυστική τακτική που χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς κάποιους νεόπλουτους που αδυνατούν να αντιληφθούν τον τρόπο που πρέπει να προασπίσουν τα συμφέροντα τους . Και το κυριότερο που αδυνατούν πλήρως να καταλάβουν ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι τους . Το ψευτοδιλιμα στο οποίο προσπαθεί να φέρει την συζήτηση ο giapas ότι δηλαδή μεγαλώσαμε τοσο πολύ σε επίπεδο λειτουργίας και δεν βλέπουμε κανέναν είναι τόσο διαστρεβλωτικο και τόσο εκτός πραγματικότητας που μόνο κινδύνους εγκυμονεί. Φυσικά και μεγαλώσαμε φυσικά και παίρνουμε τίτλους φυσικά και ο πόλεμος που δεχόμαστε έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να έχει στο τιμόνι του συλλογου έναν ΓΙΓΑΝΤΑ . Ένα πρόεδρο που ονειρευόμασταν δεκαετίες όχι γιατί έχει λεφτά μόνο, αλλά γιατί η όλη του πορεία από τότε που ήρθε στην Ελλάδα είναι μια προσπάθεια να αντιπαρέλθει απέναντι σε ένα πραγματικά βρωμερό κι άψογα οργανωμένα παρακράτος που πνιγεί οποιοδήποτε υγιή προσπάθεια επιχειρηματικότητας . Και γιατί έχουμε έναν πρόεδρο που προσπάθησε με ολους του τις δυνάμεις να συμβάλει σε ένα πλαίσιο λειτουργίας στο ποδόσφαιρο με ουσιαστικές πρωτοβουλίες προς όφελος της ισονομίας . Και φυσικά μεγάλωσε η ομαδα και φυσικά έκανε άλλου άλματα κι άλλου βήματα προόδου , αλίμονο όμως αν ένας σύλλογος με την δίκη μας παρουσία δεν αποκτούσε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα από το πάντρεμα με έναν δισεκατομμυριούχο πρόεδρο .Έχει όμως και την κατάρα να υπάρχει μια αυλή στην συνολικότερη οικογένεια του ΠΑΟΚ . Μια αυλή που τον συνοδεύει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ μας. Αυτό που λέμε οικογένεια του ΠΑΟΚ είχε και έχει ανθρώπους σαν κάποιους από τους τύπους του ΑΣ ή συνεργάτες της ΠΑΕ σαν τον Δούμα για την ανέγερση του γηπέδου , που πρώτιστος έρχονται με την προσωπική τους ατζέντα κι δευτερεύοντος με την διάθεση να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Δεν θέλω να πάω πίσω σε ντροπιαστικές στιγμές της πρόσφατης λειτουργίας της ΠΑΕ που απλά καθάρισε ο ΙΒΑΝ , αλλα να καταλάβουμε όλοι ότι το σύστημα θα μας πολεμήσει με κάθε τρόπο, κι ένας από αυτούς ήταν η κλωτσοπατιναδα στον κορυφαίο έλληνα ποδοσφαιριστη εφόσον το κάνανε μια φορά κι λειτούργησε θα το ξανακάνουν.
These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
Jean Valjean, Apil44
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε Andrew.

Καταλαβαίνω ότι η άποψη μου δε σου αρέσει και για αυτό τη χαρακτηρίζεις πλυντήριο και νεοπλουτιστική και άλλα πολλά. Δεκτό.

Άλλωστε και η δική σου μου φαίνεται ακραία συμπλεγματική και κομπλεξική.
Δε πειράζει έτσι είναι η ζωή με κάποιους συμφωνούμε με κάποιους διαφωνούμε.

Φορουμ είναι , δυστυχώς πρέπει να συνυπάρχουμε με όλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”