Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Δημοσίευση από Ettien26 »

Καλός ο Τσάπρας. Δίνει και ύψος, σε έναν τομέα δηλαδή που η ομάδα έχει θέμα.
These users thanked the author Ettien26 for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Έβγαλε άρθρο το σπορτ24 που λέει ότι ζητάνε 1.5 μυριο για τον τσαπρα. Αν σκεφτείς πόσα δώσαμε για γκουγκεσασβιλι αξίζει σίγουρα
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Εγώ πάλι δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία για τον Τσαπρα κι ας είναι καλός παίκτης.
Υπάρχει κι άλλος Έλληνας μπακ που ξέρει από Ελλάδα, έχει εμπειρία από Γερμανία(γενικά από εκεί μας βγαίνουν οι παίκτες) είναι και γηγενής.
Θα πήγαινα λοιπόν στον Μανώλη Σαλιακα 29 ετων πολύ καλή ηλικία, χρόνια στην Γερμανία, έχει παίξει και μπακ χαφ σε πολλά ματσ ενώ φέτος έχει χάσει την θέση του χωρίς όμως να είναι ανενεργός.

Έτσι στην λίστα θα έβαζα Σαλιακα αντί του Θυμιανη, τον Ζαφείρη αντί του Σαστρε και το φορ που ελπίζω να πάρουμε αντί του Τσαλοφ

Το συμβόλαιο του ληγει στις 30 Ιουνίου 2026 με όσα έψαξα με λίγα λόγια με ένα μικρό ποσό 500κ τον παίρνεις από Γενάρη και έχει συμβόλαιο εκεί στα 650κ οπότε με 800-900 όσα παιρνει και ο Κενι έχεις δύο δεξιά μπακ ισάξια, όχι Λεό Ματος αλλά πολύ τίμια για την ομάδα με τον Σαλιακα να είναι καλύτερός στο επιθετικό κομμάτι του Κενι θα βοηθήσει πολύ στα μικρά ματσ
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Psagmene καλημέρα. Είχε διαγραφεί από το μυαλό μου αυτός ο παίκτης
@renegade καλημέρα.
Έχεις εικόνα από Σάλιακα; Τον έχω ξεχάσει σαν παίκτη εντελώς.
Τον έχεις δει σε κανέναν αγώνα από κοντά;
Τι τύπου παίκτης είναι; Ανεβάσματα, συνδυαστικό, ταχύτητα, πνευμόνια κτλ.
Psagmenos4

marsantos έγραψε: Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:25 @renegade καλημέρα.
Έχεις εικόνα από Σάλιακα; Τον έχω ξεχάσει σαν παίκτη εντελώς.
Τον έχεις δει σε κανέναν αγώνα από κοντά;
Τι τύπου παίκτης είναι; Ανεβάσματα, συνδυαστικό κτλ.
Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει καλή τεχνική, υστερεί αμυντικά χωρίς να είναι Τέιλορ στις μονομαχίες , και γενικά είναι τίμιος για γηγενής Έλληνας.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30 ...
Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει καλή τεχνική, υστερεί αμυντικά χωρίς να είναι Τέιλορ στις μονομαχίες , και γενικά είναι τίμιος για γηγενής Έλληνας.
Τον έχεις δει live; Τεχνική καλύτερη από Κένι; Σε κλειστούς χώρους μπορεί να παίξει με τη μία ή να κοντρολάρει εντός 30 εκατοστών. Είναι ψύχραιμος ή διώχνει όπως όπως.;
Psagmenos4

marsantos έγραψε: Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:37
Psagmenos4 έγραψε: Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30 ...
Τον έχεις δει live; Τεχνική καλύτερη από Κένι; Σε κλειστούς χώρους μπορεί να παίξει με τη μία ή να κοντρολάρει εντός 30 εκατοστών. Είναι ψύχραιμος ή διώχνει όπως όπως.;
Έχω δει αγώνες στην ΤV. Ναι είναι καλύτερος σε αυτά που ρωτάς από τον Κενι αλλά μην φανταστείς τεχνική Λεό ματος. Χάνει από τον Κενι σε ταχύτητα και δυναμική στις φάσει κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Αφήνω και ένα βίντεακι που ποτέ δεν είναι αντιπροσωπευτικο αλλά σίγουρα καταλαβαίνεις κάποια στοιχεία ενός παίκτη
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”