65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
astral

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από astral »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:41 Το αν οι Βάζελοι στις εξέδρες χειροκρότησαν τον παίκτη δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την προσέγγιση της ομάδας τους να παίξει δυνατά τον παίκτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας φταίει ο κόσμος όλος.
Το γήπεδο χωράφι σε αυτό το επίπεδο είναι από μονο του αντιαθλητική συμπεριφορά που βάζει σε κίνδυνο όλους τους παίκτες. Το ίδιο και αρκετά μαρκαρίσματα που δυστυχώς πέρασαν ατιμώρητα.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ρε τους βαζέλες. Πως καταφέρνουν και μας πιάνουν κότσους διαχρονικά; Πως μας κοιμίζουν κάθε φορά; Με οσφπ και με άεκ ο οργανισμός έτοιμος.
Με αυτούς χτυπήματα στην πλάτη, ντεμέκ πολιτισμός, νομίζουμε πως θα παίξουμε έναν απλό αγώνα και πάντα πέφτουμε στη φάκα τους.
Νομίζαμε πως θα κάνουμε παρέλαση. Ας φάμε τώρα πλάνα τακτικές και προπονητικά κλειδώματα με τους δικούς μας να μη μπορούν να αλλάξουν κατεύθυνση και να τρώνε χορτάρι συνέχεια.
Και το ζήσαμε το ίδιο, στο ίδιο γήπεδο με τον ΟΦΗ, αλλά ευτυχώς ακόμα ήταν Σεπτέμβρης και το γήπεδο στέγνωσε γρήγορα.
Δεν πειράζει, συνεχίζουμε να διαβάζουμε το βιβλίο 1000 και ένας τρόποι να σε κλέψει το ΠΟΚ. Απλοί αναγνώστες είμαστε..
Άκου δεν υπήρχε χρόνος να αλλάξουν παπούτσια..
Αυτά με θολώνουν εμένα. Ούτε οι τακτικές, ούτε ο Λόβρεν, ούτε ο Μίχα, ούτε ο Κένι, ούτε ο Κύριλλος. Αυτά είναι καθαρά αγωνιστικά.
Να σου κάνουν το γήπεδο βούρκο κι εσύ να λες ευχαριστώ, δεν πειράζει πάμε μέχρι το ημίχρονο.
Ούτε ένας από τον πάγκο; Ούτε ένας παίκτης δεν είπε ρε παιδιά δε βγαίνει το πράγμα; Σε πάρκο με νεροτσουλήθρες είχαν πάει;
Κι ο Τζολάκης είναι κάτω σε κάθε αγώνα και τρώει 10 λεπτά δένοντας τα γάντια και φτύνοντας νερό.
Τι να πω. Κι αργεί ο επόμενος αγώνας να ξελαμπικάρουμε λίγο.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
aivas19, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Νομίζω ήρθε η ώρα του μεγάλου Μουργκ
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
Mica
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν ο Κωνσταντέλιας πριν τραυματιστεί είχε πετύχει τρια γκολάκια και είχε φέρει τούμπα το ματς ....οι βάζελοι θα τον χειροκροτούσαν?

Διαβάζω σιώπης και <μαραβέγιας-τσιριβέγια > έκαναν κουδούνια τα χαφ μας...

Ο Σιώπης έσβησε τον κωνσταντέλια κτλ....που δεν μπορούσαν 3 μαύροι να τον προλάβουν...

Το παιχνίδι παίχτηκε άνανδρα για να μην χρησιμοποιήσω την άλλη λέξη ...και μας το έκλεψαν.

υγ. Ο Λουτσέσκου έσβησε τη φωτιά που άναψε στο τέλος που αν συνεχίζονταν θα φεύγαμε με την ήττα ...τιμωρίες ....και εξωαγωνιστικά προβλήματα όπως πέρσι με τα χανούμια ....

Να τα αναγνωρίζουμε αυτά.
These users thanked the author van rooy for the post:
marsantos
black death

Δημοσίευση από black death »

van rooy έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:21 Αν ο Κωνσταντέλιας πριν τραυματιστεί είχε πετύχει τρια γκολάκια και είχε φέρει τούμπα το ματς ....οι βάζελοι θα τον χειροκροτούσαν?
Το διαβασα σήμερα απο έναν... Χειροκροταω τωρα λεει γιατί την ωρα του αγωνα μου πηγε το σκατο στην καλτσα. :mrgreen:
Οπως και να χει ειναι λαρτζ κινηση για ελληνικά δεδομένα αλλα είναι κι ο συνδυασμος ταλέντου - χαρακτηρα του ντελια.
Το βλεπεις και στα social media ρε παιδι μου, τοσο καθολική αποδοχή δεν είχε ποτε παίχτης, ουτε Έλληνας ουτε ξένος... Πρεπει να παμε πίσω ξέρετε σε ποιον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να μοιραστεί τόσο μεγαλοπρεπής σανός αλλά εγώ προσωπικά φτιάχνω καινούργιο συκώτι κάθε φορά που αποπειρώνται κάτι ΑΡΔάκια του μονόλεπτου του ευρώ να με πείσουν σχετικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Τα αρδακια τι σχεση εχουν;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

navigator11 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:25 Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να μοιραστεί τόσο μεγαλοπρεπής σανός αλλά εγώ προσωπικά φτιάχνω καινούργιο συκώτι κάθε φορά που αποπειρώνται κάτι ΑΡΔάκια του μονόλεπτου του ευρώ να με πείσουν σχετικά.
Διαφωνώ navi. Δεν ειναι όλοι οι μη γαβροι φανατικοί
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Έχω φίλους γάβρους που λατρεύουν να βλέπουν τον Κωνσταντέλια. Μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπους στην χώρα που βλέπουν μπάλα, όχι για 4-5 συνδέσμους.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

η αναγνώριση είναι ντεμεκ γιατί έχει το στύλ παιχτάρα ο ντέλιας και για την Ομάδα του ΠΑΟΚ ψιλοτσιμουδιά..λες και το παιχνίδι του δεν αναδεικνύεται απ τον τρόπο που αγωνίζεται το σύνολο..συν το οτι δεν ειναι μόνο η τεχνική του παίκτη αλλα ο συνδιασμός με την Παοκτσήδικη ψυχή την αλητεία και την ασπρόμαυρη φανέλα που τον κάνει άξιο θαυμασμού
These users thanked the author Shivaspace for the post (total 2):
Franky, Azrael
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Εικόνα
«Έκανα μια αστραπιαία αλλαγή κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα και με την μπάλα στα πόδια, κατευθυνόμενος προς την εστία του ΠΑΟ. Ο Καψής δεν είχε άλλη επιλογή, αφού η φάση ήταν σίγουρο γκολ, από το να με ανατρέψει. Το έκανε, αλλά σημασία έχει το πώς. Προτίμησε να με πιάσει με τα χέρια, παρά να με χτυπήσει από πίσω και να με τραυματίσει πιθανότατα. Για μένα ήταν ένα παλικαρίσιο φάουλ, που φαινομενικά εκθέτει τον αμυντικό, αφού στη φωτογραφία φαίνεται ο Κούδας να καλπάζει και ο Καψής να προσπαθεί κάνοντας βουτιά να τον πιάσει. Κατά βάθος, όμως, η φάση αυτή είναι ένας ύμνος του φερ πλέι. Ο Καψής ήταν ένα παιδί μάλαμα και ο Μιχάλης Παππούς στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή για να πατήσει το κλίκ στη φωτογραφική μηχανή του», θυμάται ακόμη και σήμερα ο «Μεγαλέξανδρος».
Για κάθε Σιώπη υπάρχει κι ένας Άνθιμος Καψής.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
kataramenos5, Azrael, navigator11, TylerDurden
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Φωτογραφία ξέπλυμα απο το πορτοκαλί βαζελοσάιτ, με καρδούλες στο τιμς απο τον κοντοβλάχο, άλλους, και τον Κωνσταντέλια.

Να περιμένουμε μέχρι το βράδυ και άρθρο απο τον βαζ... εννοώ "ΠΑΟΚτσή" Κόλκα, ή φτάνει η σαλιάρικη αηδία του Μήλιου και οι επαναλήψεις της Μπούντου κάθε 4 με 6 ώρες?

Σανό για ηλίθιους.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω στο πορτοκαλι δεν ξαναμπαινω παντως.Το ειχα πει και μετα τον χαμενο τελικο με την ζωοτροφη αλλα δεν το τηρησα.Αυτη την φορα θα το τηρησω.

Ο τροπος που το γραφουν και προωθουν την πουστοομαδα τους ειναι προσβλητικος οποτε τον ΜΠΟΥΛΟ!
These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
Franky, astral
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:34
navigator11 έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:25 Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να μοιραστεί τόσο μεγαλοπρεπής σανός αλλά εγώ προσωπικά φτιάχνω καινούργιο συκώτι κάθε φορά που αποπειρώνται κάτι ΑΡΔάκια του μονόλεπτου του ευρώ να με πείσουν σχετικά.
Διαφωνώ navi. Δεν ειναι όλοι οι μη γαβροι φανατικοί
Ας έκανε το 0-1 ο Ντέλιας στο σημείο εκείνο και, αν ακούγαμε μισό έστω χειροκρότημα, εγώ θα το γύριζα στο πλέξιμο. Συμπάθειες μπορεί να έχει το παλικάρι, δικαίως κιόλας διότι σαν χαρακτήρας δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη σαπίλα τους, αλλά μην παραθυμιάζεστε. Όταν αποχωρήσει κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ για έξω, δεδομένου ότι υπό τα τρέχοντα δεδομένα δεν μπορούν οι βρυκόλακες να κυνηγήσουν για αγορά ούτε τις κάλτσες του, τότε και μόνον τότε θα τον αγαπήσουν ειλικρινά.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Azrael
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω εχω ξαναπει οτι δεν ξαναβλεπω πανελ που να εχει μισο "αντικειμενικο" μεσα και μαλλον θα το τηρησω αυτη τη φορα. Γιατι οταν σε νευριαζουν λογω καποιας μυστηριας ανθρωπινης αντιδρασης θες να τους ξαναδεις, να ξανανευριαζεις. Πλεον τους σιχαθηκα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”