ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
1
1%
ΚΕΝΥ
2
2%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΟΒΡΕΝ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
1
1%
ΜΕΙΤΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
103
90%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
1
1%
ΤΑΥΑΟΝ
1
1%
ΜΠΙΑΝΚΟ
2
2%
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 114

Franky

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Franky »

Jean Valjean έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 08:02 Αν δεν βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση για τον Σιώπη τότε η αλλη λύση θα είναι αναγκαστικά η εξής
Να βρεθεί ένας παικτης μας που σε ένα από τα επόμενα παιχνιδια με τον βάζελο να κόψει το ποδοσφαιρο από τον Σιώπη.
Τότε θα παρουν το μήνυμα.
Αν δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, όλοι οι αντίπαλοι από εδώ και στο εξής θα σημαδεύουν τον Ντέλια και θα μας παιζουν με τον ίδιο τρόπο.

Είναι επικίνδυνο να το αφήσει η ΠΑΕ να περασει έτσι αυτό.
Καταλαβαίνω τη λογική σου και απο που απορρέει. Η ανοχή σε τέτοιο παιχνίδι είναι επικύνδινο, αλλά ο μέσος άμπαλος συνηθισμένος-μουδιασμένος απο τις σφαλιάρες της καθημερινότητας δεν το καταλαβαίνει.

Ας θυμηθεί και ας ρωτήσει τον παικταρά Θεσσαλονικιό Χρήστο Κωστή για τις κλοτσιές που έτρωγε, και πολλούς άλλους τεχνίτες παίκτες που αληταράδες τους κόψανε το ποδόσφαρο.

Χρειάζεται ΑΜΕΣΗ παρέμβαση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικά με παίκτη απο την πλευρά του ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να περάσει το μήνυμα, θα μπορούσε να γίνει στα μουλωχτα με trash talk και τσαμπουκά και σκληρό παιχνίδι στα επόμενα παιχνίδα. Αν εννοείς αντιδράσεις ( ) στύλ Roy Keane στον Χάλαντ (τον πρεσβύτερο), αυτά δε γίνονται, γιατί ο Ιρλανδός το πήρε πάνω του για κάτι που έγινε στον ίδιο πριν χρόνια απο τον ίδιο παίκτη στον ίδιο και όχι σε συμπαίκτη του.

Υπάρχουν και άλλοι εξευγενισμένοι τρόποι αντίδρασης.

Χρειάζεται ΑΜΕΣΗ παρέμβαση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ακόμη και στα πιο απλά ζητήμα δείχνει αδυναμία και έλλειψη αντανακλαστικών.

Υπήρχει η δυνατότητα τιμωρίας του παίκτη και αφού τελειώσει το παιχνίδι. Όχι όμως εφόσον προκλητικά τον ξέπλυνε η ΚΕΔ μαζί με το στημένο γερμανό. Τους άφησε χρόνο η ΠΑΕ. Κρίμα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Φοβερη τακτικη του Μπενιτεθ μπλοκαρε τον Λουτσεσκου.Εν τω μεταξύ η τακτικη ήταν να βρεξουμε το μισο γήπεδο και ιδιαιτερα την αριστερη που γινοταν επιθεση του ΠΑΟΚ και να αφήσουμε ακουρευτο το αλλο μισο ,ωστε να μην γινεται γρηγορο το build up του ΠΑΟΚ.
Εχω εμπιστοσυνη στον εγιωσμο του Λουτσε για 21 Δεκ. Ελπίζω ο Ντελιας να γυρισει πιο γρηγορα απο οτι λένε ,δηλαδη στις 20 μερες ώστε 21 να είναι ετοιμος αυτός και όλη η ομάδα .
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Μας σακάτεψαν τον Baba και μας απέκλεισαν στο κύπελλο, τώρα θλάση ο Κωνσταντέλιας για να μας κερδίσουν με το έτσι θέλω. Λοιπόν, κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει στην κωλοεθνική τους με Μπακασέτα αρχηγό και Jovanovic προπονητή. Και σε επόμενη μαϊμουνιά που δεν θα μας προστατέψει η διαιτησία, βάλτε κάποιον η κάπιους να κόψουν το ποδόσφαιρο στους πιο ακριβοπληρωμένο παίκτες τους και καράτια στον προπονητή τους.
These users thanked the author PAOK4SWE for the post:
Azrael
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Εχω καιρο να δω την ομαδα να την πεφτει σε αντιπαλο που κανει σκληρο φαουλ.
Νομιζω μονο οι ζιφκο-λοβρεν-οζντοεφ ειναι ικανοι και ισως ο Κεντζιορα, ισως.

Anyway...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μόλις μίλησα με βάζελο που ήταν γήπεδο. Μου είπε πως τα μπεκ έριχναν ασταμάτητα νερό. Τους έκανε εντύπωση και σε αυτούς. Όλο το νερό όμως, μου είπε, το έριξαν πριν την προθέρμανση. Στο ενδιάμεσο δεν έριξαν.
Τι να πω. Το γήπεδο το είχαν πατήσει λοιπόν.
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

Ανεξάρτητα αν είχε πρόθεση ή όχι, δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία, ήταν σκληρό μαρκάρισμα για κίτρινη. Όχι πάντως για κόκκινη. Έχοντας μεγαλώσει σε άλλες εποχές που γίνονταν τάκλιν που έκοβαν καριέρες και δεν δίνονταν ούτε κίτρινη, έχουμε περάσει στο άλλο άκρο που οι παίκτες αποβάλλονται με το παραμικρό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι βόλεϊ που απαγορεύει την οποιαδήποτε επαφή και αν συνεχίσουν να το πάνε προς τα εκεί θα αλλοιωθεί. Καταλαβαίνω την αγάπη όλων μας για τον Ντέλια και ότι αυτό μας κάνει προστατευτικούς απέναντι του αλλά το να ζητάμε να φερθούν στον Σιώπη όπως είχε κάνει ο Κιν στον Χάλαντ είναι απαράδεκτο. Ψυχραιμία
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σόρρυ αλλά έχουμε αναγάγει ένα ασήμαντο ζήτημα σε υπερβολικά σημαντικό.
Δηλαδή αν έβρεχε όλη μέρα τι θα λέγαμε?
Προφανώς και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι προβληματικό αφού δεν είναι η πρώτη φορά που έχει την συγκεκριμένη εικόνα .
Το βρεγμένο γήπεδο όσο δεν είναι βάλτος δεν είναι δικαιολογία...άσε που θεωρητικά ευνοεί την καλύτερη ομάδα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:19 Σόρρυ αλλά έχουμε αναγάγει ένα ασήμαντο ζήτημα σε υπερβολικά σημαντικό.
Δηλαδή αν έβρεχε όλη μέρα τι θα λέγαμε?
...
Θα έβαζαν τα κατάλληλα παπούτσια.. :mrgreen: :mrgreen:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

paokkerkir έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:13 Πάντως η cosmote βάζει χαιλαιτς τουλάχιστον προκλητικά. Φάσεις που δεν μπαίνουν στα χαιλαιτς ποτέ, 20 ριπλέι της φάσης του Τσιφτση με τον Πάντοβιτς (οτί τι, αμφισβητούμενη φάση ήταν;;), ενώ δεν υπάρχει πουθενά η κλωτσιά στο κεφάλι του Κεντζιορα και το πάτημα του Σιωπίνιο στον αχίλλειο του Κωνσταντελια.

Καλά για την μανούρα και την μπύρα που έπεσε στο γήπεδο εννοείται αβαβά.

Το μόνο που έλειπε από το χθεσινό ματς ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος να πετάει μπάλες μέσα όταν φεύγουμε στην επίθεση μετά το 70. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι, δεν παίξαμε όπως έπρεπε.
Εδώ ακριβως είναι κι το ζουμί παιδιά. Όπως τα ανέφερε κι ο φίλος Γιάννης Αγιάννης προηγούμενος. Αυτό που επιχειρηται είναι η συναίνεση η δίκη μας αλλά και της μάζας ουσιαστικά ότι ο βαζελος δεν επσιξε βρώμικα. Η προπαγάνδα λέει ότι ντεμεκ χειροκροτήθηκε ο ντελιας ( συνέβη ) αλλά όχι στην αλλαγή εκεί το χειροκρότημα πήγε στον μπαμπουίνο που μας τάραξε ανενόχλητος στο κλωτσιδι. Το αφήγημα τους είναι ότι παίξανε δυνατά ψυχωμένα και ότι αναγνωρίζουν τον ντελια. Στην πραγματικότητα έπαιξαν για οσο άντεχαν στα κόκκινα 60 λεπτά , γλίτωσαν με την εύνοια του διαιτητή όλα τα οριακά μαρκαρίσματα, και κατάφεραν στην ουσία να τραυματίσουν και τον παικταρα μας. Επικοινωνιακά δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό έτσι , ολος ο μηχανισμός και η ΠΑΕ πρέπει να στοχοποιήσουν αυτή την γελοία συμπεριφορά του σιωπή να την στηλιτεύσουν οσο μπορούν. Ο ντελιας είναι έτσι κι αλλιώς αγαπητός στον κόσμο όχι ο σιωπής .
These users thanked the author Andrew R for the post:
PAOK DreXleR
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 18:42 Το μόνο που με χαλάει εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον είναι ότι αν ένας αντίπαλος αποφασίσει να μας πάει κλωτσιά στην κλωτσιά δεν έχουμε κανέναν τρόπο να αντιδράσουμε. Απλά περιμένουμε τον διαιτητή αν αποφασίσει να βγάλει κάρτες ή όχι. Ο χαρακτήρας του κοινού της ομάδας μας αισθάνομαι ότι δεν είναι από αυτούς που περιμένουν κάποιον διαιτητή ή δικαστή ή οποιαδήποτε αρχή να μας υπερασπιστεί. Πάντα μόνοι μας τα καθαρίζαμε αυτά και οι άλλοι κλαίγονταν που δεν είμαστε καλά παιδιά να μας χτυπάνε(κυριολεκτικά και μεταφορικά) και να μην αντιδράμε. Πχ Οζντόεφ, Μειτέ, Λόβρεν, Κένυ, Γιακουμάκης που είναι από αυτούς που μπορούν να ρίξουν και καμία δεν γίνεται να μην πάνε μια φορά δυνατά σε μια διεκδίκηση εσκεμμένα. Όχι ένα τάκλιν στην μέση του πουθενά όπως του Γιάκου. Στην επαφή σε διεκδικήσιμη μπάλα.
Χρειάζεται συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό iq για να παίξεις κι εσυ σκληρά κι πονηρά απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους . Κάποια καλά δείγματα έδειξε ο Ιταλός . Ο τελευταίος παίκτης που είχαμε με τέτοια αντίληψη ήταν ο βερμπλουμ , να μπορείς δηλαδή να απαντάς αλλά ιταλικά στο βρωμοπαιχνιδι τους χωρίς όμως να εκτίθεσαι . Ο μπακαφρετας μπήκε ακριβως για αυτό τον λόγο για να σβήσει το ματς σαν άλλος καραγκούνης και στην ουσία να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στα τελευταία λεπτά .
These users thanked the author Andrew R for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Το βρεγμένο γήπεδο ήταν μέρος του συνολικού τους σχεδίου.

Βρεγμένο γήπεδο.

Κλωτσίδι ατελείωτο άκρως επικίνδυνο που βάζει κάθε ποδοσφαιριστή σε 2ες σκέψεις .

Διαιτητής ας πούμε με χαρακτήρα σφυριγμάτων μόνο σε περίπτωση τραυματισμού με αίμα και φορείο.

...πληρώσαμε την αφέλεια μας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 04:25
Οπως τα λες 99-1 ήταν ο κόσμος. Τι εξυπηρετεί όμως να επαναλαμβάνεται αυτό το θέμα σε κάθε ευκαιρία.; Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Πήγε ή σχεδόν έγινε έγκλημα, διορθώθηκε στο παρά πέντε για χίλιους δυο λόγους και κατακρίθηκε η διοίκηση αλλά και ο Ιβαν προσωπικά από αυτό το 99% (κι εμένα μέσα). Στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία τι προσφέρει αυτή η επανάληψη;

ΥΓ κάτι που θέλω καιρό να το πω. Εκτιμώ και σέβομαι τα παιδιά, που αφιερώνουν αφιλοκερδώς το χρόνο τους εδώ μέσα. Μπορεί να διαφωνώ απόλυτα στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά είναι σεβαστή η άποψη τους, αν και με προβληματίζει.
Γιατί ένα σχόλιο πρέπει να εξυπηρετεί κάτι που αντιλαμβάνεσαι εσύ, εγώ και οποιοδήποτε άλλος;
Εγώ αυτό πιστεύω, αυτό θέλω να γράψω, αυτό κάνω. Αυτή είναι η άποψη μου.
Αν την έχω γράψει μια φορά ή αν την γράψω δέκα φορές, δεν θα έπρεπε να σημαίνει τίποτα για εσένα, γιατί ούτε στην επιβάλλω, ούτε σου ζητάω να την υιοθετήσεις, ούτε καν ξέρω αν θα την διαβάσεις στη τελική.
Είμαι εντελώς κατά της άποψης πως σχολιάζουμε με βάση τις χρονικές συγκυρίες. Αν δηλαδή πηγαίνει καλά η ομάδα όλα καλά, αν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά όλα μαύρα. Όχι.
Το ίδιο ισχύει για όλους εδώ μέσα. Αυτή είναι και η ουσία του forum. Μπορείς να γράψεις ότι θέλεις χωρίς να δώσεις εξηγήσεις, αρκεί βέβαια να τηρούνται οι κανόνες.
Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ally Samagoal έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 08:02
Επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις τι θέλω να πω δεν θα μπω στην διαδικασία να σου απαντήσω. Είσαι και mod τρομάρα σου. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο θες να προκαλέσεις όπως έχεις κάνει πολλές φορές σε ότι αφορά θέματα ρόστερ και μεταγραφές κατηγορώντας αισχρά την διοίκηση και τα όποια στελέχη.

Υ.Γ. Ξέρω ότι θα μου ρίξεις μπαν για να με φλομώσεις όπως είχες κάνει και άλλη μια φορά όταν έλεγες ψέματα για τα ρόστερ των υπολοίπων ελληνικών ομάδων και το δικό μας
Τελικά δεν κατάλαβα. Δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να απαντήσεις αλλά απάντησες;
Τέλος πάντων, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, ούτε καν θυμάμαι ποιος είσαι. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, για να δέχθηκες κάποιο μπαν, σίγουρα θα υπήρχε λόγος που θα αναλύθηκε από όλη την mod team.
Κρίνοντας από το ύφος των τωρινών σου σχολίων φαντάζομαι πως θα ήταν και πλήρως δικαιολογημένο.
Σε διαβεβαιώ πως κανένας δεν προσπαθεί να σε "φλομώσει" (με ότι και αν σημαίνει αυτό).
Αν δεν συμφωνείς με τα γραφόμενα κάποιου, μπορείς απλά να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου κόσμια και όλα καλά. Αν προσβάλεις επί προσωπικού, αν βρίσεις, αν θίξεις, πολύ πιθανόν να δεχθείς και νέο μπαν.
Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Andrew R έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:40
The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 18:42 Το μόνο που με χαλάει εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον είναι ότι αν ένας αντίπαλος αποφασίσει να μας πάει κλωτσιά στην κλωτσιά δεν έχουμε κανέναν τρόπο να αντιδράσουμε. Απλά περιμένουμε τον διαιτητή αν αποφασίσει να βγάλει κάρτες ή όχι. Ο χαρακτήρας του κοινού της ομάδας μας αισθάνομαι ότι δεν είναι από αυτούς που περιμένουν κάποιον διαιτητή ή δικαστή ή οποιαδήποτε αρχή να μας υπερασπιστεί. Πάντα μόνοι μας τα καθαρίζαμε αυτά και οι άλλοι κλαίγονταν που δεν είμαστε καλά παιδιά να μας χτυπάνε(κυριολεκτικά και μεταφορικά) και να μην αντιδράμε. Πχ Οζντόεφ, Μειτέ, Λόβρεν, Κένυ, Γιακουμάκης που είναι από αυτούς που μπορούν να ρίξουν και καμία δεν γίνεται να μην πάνε μια φορά δυνατά σε μια διεκδίκηση εσκεμμένα. Όχι ένα τάκλιν στην μέση του πουθενά όπως του Γιάκου. Στην επαφή σε διεκδικήσιμη μπάλα.
Χρειάζεται συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό iq για να παίξεις κι εσυ σκληρά κι πονηρά απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους . Κάποια καλά δείγματα έδειξε ο Ιταλός . Ο τελευταίος παίκτης που είχαμε με τέτοια αντίληψη ήταν ο βερμπλουμ , να μπορείς δηλαδή να απαντάς αλλά ιταλικά στο βρωμοπαιχνιδι τους χωρίς όμως να εκτίθεσαι . Ο μπακαφρετας μπήκε ακριβως για αυτό τον λόγο για να σβήσει το ματς σαν άλλος καραγκούνης και στην ουσία να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στα τελευταία λεπτά .
Σβαμπ
These users thanked the author zissos for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK4SWE έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 12:18 Μας σακάτεψαν τον Baba και μας απέκλεισαν στο κύπελλο, τώρα θλάση ο Κωνσταντέλιας για να μας κερδίσουν με το έτσι θέλω. Λοιπόν, κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει στην κωλοεθνική τους με Μπακασέτα αρχηγό και Jovanovic προπονητή. Και σε επόμενη μαϊμουνιά που δεν θα μας προστατέψει η διαιτησία, βάλτε κάποιον η κάπιους να κόψουν το ποδόσφαιρο στους πιο ακριβοπληρωμένο παίκτες τους και καράτια στον προπονητή τους.
Δεν είναι κωλοεθνική τους, είναι Εθνική Ελλάδος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”