Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Επειδη πολυ κουβεντα γινεται για τα στοπερ να πουμε οτι μεχρι χθες ο ΠΑΟΚ ηταν η ομαδα με τα περισσοτερα clean sheets στο πρωταθλημα.
Παραμενει δε, η ομαδα με την καλυτερη αμυνα μαζι με γαυρο και αεκ πλεον.
Παραμενει δε, η ομαδα με την καλυτερη αμυνα μαζι με γαυρο και αεκ πλεον.
επειδή αυτό το τόπικ ήταν...εμπνευση ενός καθαρά μανατζερικού μοντερέιτορ και πάντα...ξυνόμενου στο να παίξει τον προπονητή της κερκίδας, θα το τιμήσω.
η ομάδα, ξέρουμε, ότι του χρόνου θέλει 2 σεντερ μπακ, πρώτα από όλα και με την προϋπόθεση ότι οι 2 δανεικοι που ήδη δείχνουν καλά δείγματα (γιακουμ, μπιανκο) θα παραμείνουν.
πάμε στον ένανε, τον βολιάκο. λοιπόν, αυτός για κάποιο λόγο, ο οποίος έχει να κάνει με την προσωπικότητα του κατα βάση, μου αρέσει. θέλω να τον δω να κατανοεί ότι έχει ταλέντο και να το εκμεταλλεύεται, με ένα οκ πόσο θέλω να μείνει αλλά επείδη ο λόβρεν δεν είναι έστω 32, θέλω και ένα βασικό σεντερ μπακ, του χρόνου.
στα χαφ αν μείνει και ο αμπροσίνι των φτωχων, θα έχω θέμα, επιλογής.
στα φορ, α ρε τσάλοφ... τ να πω.. εξαιρετικός θα ήταν για ντιπ λαϊγκ φοργουορντ αλλά... κάποτε μου έλεγε ένας προπονητής ότι η νέα γενιά (στο χάντμπολ) ταλαντούχοι, αλλά...μπαλαρίνες... τι να πω...
θέλω ένα φορ, έλεγα μπας και κανουμε κίνηση για τούτον τον τετεϊ αλλά και ο μύθου δε με έχει χαλάσει αλλά θέλει 2 χρόνια μπροστά του, οπότε ναι, φόρ το καλοκαίρι. ιδιαίτερα 1,82-85, ταχυδυναμικό και με διάθεση για μάχη.
τέλος, θα χρειαστούμε το καλοκαίρι ένα δεξί μπακ, αναπληρωματικό γιατί ο στρατιώτης τζοντζο καλύπτει το work rate που αναζητώ (και με το παραπάνω) και ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ενα αριστερό εξτρέμ._
η ομάδα, ξέρουμε, ότι του χρόνου θέλει 2 σεντερ μπακ, πρώτα από όλα και με την προϋπόθεση ότι οι 2 δανεικοι που ήδη δείχνουν καλά δείγματα (γιακουμ, μπιανκο) θα παραμείνουν.
πάμε στον ένανε, τον βολιάκο. λοιπόν, αυτός για κάποιο λόγο, ο οποίος έχει να κάνει με την προσωπικότητα του κατα βάση, μου αρέσει. θέλω να τον δω να κατανοεί ότι έχει ταλέντο και να το εκμεταλλεύεται, με ένα οκ πόσο θέλω να μείνει αλλά επείδη ο λόβρεν δεν είναι έστω 32, θέλω και ένα βασικό σεντερ μπακ, του χρόνου.
στα χαφ αν μείνει και ο αμπροσίνι των φτωχων, θα έχω θέμα, επιλογής.
στα φορ, α ρε τσάλοφ... τ να πω.. εξαιρετικός θα ήταν για ντιπ λαϊγκ φοργουορντ αλλά... κάποτε μου έλεγε ένας προπονητής ότι η νέα γενιά (στο χάντμπολ) ταλαντούχοι, αλλά...μπαλαρίνες... τι να πω...
θέλω ένα φορ, έλεγα μπας και κανουμε κίνηση για τούτον τον τετεϊ αλλά και ο μύθου δε με έχει χαλάσει αλλά θέλει 2 χρόνια μπροστά του, οπότε ναι, φόρ το καλοκαίρι. ιδιαίτερα 1,82-85, ταχυδυναμικό και με διάθεση για μάχη.
τέλος, θα χρειαστούμε το καλοκαίρι ένα δεξί μπακ, αναπληρωματικό γιατί ο στρατιώτης τζοντζο καλύπτει το work rate που αναζητώ (και με το παραπάνω) και ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ενα αριστερό εξτρέμ._
Ενα σεντερ μπακ και ένα φορ το χειμώνα και το καλοκαίρι ως βασικότατους έναν ακόμη επιθετικό, σεντερ μπακ και αριστερό εξτρέμ. Και ίσως ένα δεξί μπακ αν αποχωρήσει ο Σάστρε.
για φορ δε θα πηγαινα ακομα θα επενδυα στην ψυχη του γιακουμακη. σεντερ μπακ ναι, αριστερο εξτρεμ ναι γιατι καποια στιγμη οσο καλος και να εισαι (ταισον. λοβρεν) η ψυχη εγκαταλειπει....
υγ¨εναν ΑΚΟΜΑ, οκ το επιασα
υγ¨εναν ΑΚΟΜΑ, οκ το επιασα
Η μεταγραφή φορ είναι το πρώτο κ κύριο πράγμα που πρέπει να γίνει .πρέπει να είναι καλύτερος του γιακουμακη κ εννοείτε όχι πάλι δανεικός πρέπει να είναι φορ αξίας κ με μέλλον κ να βρεθεί τρόπος να φύγει ο τσαλοφ .εχουμε ήδη ρισκάρει τρέλα έως τώρα που πάμε μόνο με ένα φορ σε τόσα ματς .η δεύτερη πρέπει να είναι ένα αριστερό στόπερ βουνό να πηδάει στις κεφαλιές γιατί είμαστε άθλιοι σε αυτό είτε άμυνα είτε επίθεση από τα στόπερ μας .με την έλευση ζαφ θα είμαστε υπέρπληρες στις άλλες θέσεις κ νομίζω θα καλύψουμε την τρύπα του αρ.εξτρεμ είτε με λίγο ντελια είτε με λίγο ζιφκο η κ με ιβανουσεκ.
τα στοπερ του χρονου θσ ειναι θεμα. χωρις το μιχαηλιδη να λογιεται βασικο ειμαστε με....0 στοπερ βασικα του χρονου, ο κετζιοτα 33.....
φορ γιακουμ αν μεινει θα δενει οσο περνει καιρος
υγ¨ιβανουσεκ στεναχωρια -και περιμενα...-,μεχρι στιγμης, 2 εκλαμψεις σε 20 προσπαθειες....... τπτ μονο απογοητευση... μπισεσαβαρ 2ου μισου 210ης δεκαετιας.......ουτε τακτικα δεν το σωνει....
υγ¨ιβανουσεκ στεναχωρια -και περιμενα...-,μεχρι στιγμης, 2 εκλαμψεις σε 20 προσπαθειες....... τπτ μονο απογοητευση... μπισεσαβαρ 2ου μισου 210ης δεκαετιας.......ουτε τακτικα δεν το σωνει....
Επειδή είναι δανεικός ο Γιακουμάκης κ δεν τα πάμε καλά με δανεικούς κ αγορές καλά είναι να έρθει τώρα βάρβατο φορ κ για να υπάρχει δεύτερος τώρα να έχει ανταγωνισμό ο Γιακούμ αλλά κ για να υπάρχει έτοιμο φορ στην προετοιμασία .Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα φάμε στην μάπα τον τσαλοφ κ του χρόνου δεν αντέχω να δω το έργο Σαματα δεύτερη φορά λίγο έλεοςK_geo έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 01:55 τα στοπερ του χρονου θσ ειναι θεμα. χωρις το μιχαηλιδη να λογιεται βασικο ειμαστε με....0 στοπερ βασικα του χρονου, ο κετζιοτα 33.....
- ΑποστόληςΑ
Γιατι να μην ειναι βασικος ο Μιχαηλιδης; Εχουμε βρει τοσα χρονια καποιον καλυτερο του για να τον βρουμε του χρονου;K_geo έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 01:55 τα στοπερ του χρονου θσ ειναι θεμα. χωρις το μιχαηλιδη να λογιεται βασικο ειμαστε με....0 στοπερ βασικα του χρονου, ο κετζιοτα 33.....
Μιχαιλιδης Κετζιορα ενα διδυμο και πρεπει να ερθουν 2 στόπερ φυσέκια
Αν μας βγει ο Βολιακο θα μπορουσε να ειναι αυτος μαζι με Μιχαηλιδη και να ψαξουμε μετα τους αλλους δυο. Ο Κετζιορα καλος χρυσος αλλα συγκυριακα βρεθηκε βασικος στον ΠΑΟΚ. Και εχει συγκεκριμενο ταβανι που το οσο μεγαλωνει η ομαδα τοσο πιο συχνα το βρισκει.
-
Refused1337
Η άποψη μου απο την άνοιξη είναι πως η πιο σημαντική μεταγραφή που επρεπε να γίνει είναι ο δεξιος στόπερ, οσο και αν λέγατε και συνεχίζουν να λένε για φορ χαφ μπακ εξτρεμ και εξηγούμε.
Ολες οι ομάδες έχουν ποιοτικούς παικτες στην γραμμή κρούσης τους, κωνσταντέλιας, γιοβιτς, κουτεσα, ζιβκοβιτς, ποντενσε, τετε, ζαρουρι, ελκαμπι. Ολοι ειναι καλοί παίκτες μην γελίομαστε.
Η μεταγραφή που θα μας έκανε να ξεχωρίσουμε απο τον ανταγωνισμό είναι ενα σεντερ μπακ εφάμιλλής αξίας με αυτούς τους παίκτες.
Τώρα, αν πας να πάρεις αριστερό σεντερ μπακ που να κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει ο Μηχαιλιδης + να είναι αμυντικά όσο καλός ήταν ο ιγκασον στα καλά του, ο βαρέλα στα καλά του τότε αυτό λέγεται κουλιεράκης, και αυτό το πράγμα κάνει 15.000.000 οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν είναι εύκολο χωρίς να υπάρχει ρίσκο στην μεταγραφή να κάνουμε κάτι στο αριστερό στόπερ.
Συνεπώς έπρεπε να γίνει η ποιοτική αναβάθμιση στο δεξί στόπερ. Δυστυχώς τώρα όμως δεν υπάρχει χώρος πιστεύω, πρέπει να πορευτούμε ως έχει και το καλοκαίρι ο αντι-λόβρεν να είναι ενα δεξί στόπερ που να κάνει την διαφορά ψηλά, χαμηλά, στο ανασταλτικό καθαρά σκέλος.
Ολες οι ομάδες έχουν ποιοτικούς παικτες στην γραμμή κρούσης τους, κωνσταντέλιας, γιοβιτς, κουτεσα, ζιβκοβιτς, ποντενσε, τετε, ζαρουρι, ελκαμπι. Ολοι ειναι καλοί παίκτες μην γελίομαστε.
Η μεταγραφή που θα μας έκανε να ξεχωρίσουμε απο τον ανταγωνισμό είναι ενα σεντερ μπακ εφάμιλλής αξίας με αυτούς τους παίκτες.
Τώρα, αν πας να πάρεις αριστερό σεντερ μπακ που να κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει ο Μηχαιλιδης + να είναι αμυντικά όσο καλός ήταν ο ιγκασον στα καλά του, ο βαρέλα στα καλά του τότε αυτό λέγεται κουλιεράκης, και αυτό το πράγμα κάνει 15.000.000 οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν είναι εύκολο χωρίς να υπάρχει ρίσκο στην μεταγραφή να κάνουμε κάτι στο αριστερό στόπερ.
Συνεπώς έπρεπε να γίνει η ποιοτική αναβάθμιση στο δεξί στόπερ. Δυστυχώς τώρα όμως δεν υπάρχει χώρος πιστεύω, πρέπει να πορευτούμε ως έχει και το καλοκαίρι ο αντι-λόβρεν να είναι ενα δεξί στόπερ που να κάνει την διαφορά ψηλά, χαμηλά, στο ανασταλτικό καθαρά σκέλος.
Χμμμ δυσκολα, ο Κετζιορα και διεθνης ειναι και πρωταθλημα εχει παρει. Θα ειναι μια χαρα για 3οςicue έγραψε: Τρί 11 Νοέμ 2025, 12:08 Αν μας βγει ο Βολιακο θα μπορουσε να ειναι αυτος μαζι με Μιχαηλιδη και να ψαξουμε μετα τους αλλους δυο. Ο Κετζιορα καλος χρυσος αλλα συγκυριακα βρεθηκε βασικος στον ΠΑΟΚ. Και εχει συγκεκριμενο ταβανι που το οσο μεγαλωνει η ομαδα τοσο πιο συχνα το βρισκει.
- cannibalfrag
Αυτος ο Τομιγιασου ελευθερος ειναι,τοσο χάλια???
https://www.transfermarkt.com/takehiro- ... ler/331560
(Αυτοι λέγανε για ποιοτικό σέντερ-μπακ)
Παντως εγω πιστεύω οιτ θελει απο τώρα ενα σέντερ μπακ,εκτος αν εμπιστέυεται τον Βολίακο...και δεξί μπακ σίγουρα γιατί ο Σάστρε,δεν άλλο...
Κεντζιόρα και Λοβρεν,καλα Λοβρεν σιγουρα να χαιρετίσουν...αλλα ξέρουμε πως σκέφτεται ο προπονητης...
https://www.transfermarkt.com/takehiro- ... ler/331560
(Αυτοι λέγανε για ποιοτικό σέντερ-μπακ)
Παντως εγω πιστεύω οιτ θελει απο τώρα ενα σέντερ μπακ,εκτος αν εμπιστέυεται τον Βολίακο...και δεξί μπακ σίγουρα γιατί ο Σάστρε,δεν άλλο...
Κεντζιόρα και Λοβρεν,καλα Λοβρεν σιγουρα να χαιρετίσουν...αλλα ξέρουμε πως σκέφτεται ο προπονητης...
Καλα πως δε βρηκε ομάδα αυτός;
Τώρα δε νομίζω ότι χωράει στόπερ γιατί θα ακυρώσεις εναν εκ των Βολιάκο Λόβρεν. Αλλά το καλοκαίρι πρέπει να έρθει ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ τουλαχιστον ένα φυσέκι για να είμαστε έτοιμοι για προκριματικά
Τώρα δε νομίζω ότι χωράει στόπερ γιατί θα ακυρώσεις εναν εκ των Βολιάκο Λόβρεν. Αλλά το καλοκαίρι πρέπει να έρθει ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ τουλαχιστον ένα φυσέκι για να είμαστε έτοιμοι για προκριματικά