Λανουά ήσουν στο γήπεδο χθες; Βγάλτε μια ανακοίνωση ρε
Μιλήστε εσείς για ποδόσφαιρο, αφήστε αυτούς να κόβουν - ράβουν & μετά ας αναρωτιόμαστε γιατί δεν θα είμαστε καλά τον Μάϊο
Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει κουραστεί πάρα πολύ από την τοξικότητα των τελευταίων μηνών. Για αυτό θεωρώ πως είναι αχρείαστο να αναφέρεσαι στην πώληση που δεν έγινε ποτέ. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτό είναι έριδες και διχόνοια ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ σε ένα ήδη τεταμένο κλήμα.Blackgr4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 20:15Θεωρώ πως δεν έχω καμία υποχρέωση να σου δώσω εξηγήσεις για οποιοδήποτε σχόλιο μου. Οπως άλλωστε το ίδιο ισχύει για όλους όσους βρίσκονται εδώ μέσα.Ally Samagoal έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:55Θεωρείς ότι σε κάθε ευκαιρια χρειάζεται να κράζεις για μια πώληση που δεν έγινε τελικά ποτέ;Blackgr4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:59 Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή: αγωνιστικός χώρος, ανοχή διαιτητή, λάθος πρώτο ημίχρονο από άποψη συγκέντρωσης και εντάσεων από μέρους μας, είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπου σε συγκεκριμένες στιγμές φαίνεται η περιορισμένη ποιότητα που έχουμε στη πίσω γραμμή.
Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να βγάλουν σωστά την μπάλα, μόνο ο Λόβρεν πρέπει να έστειλε τουλάχιστον 3-4 μπάλες στο πουθενά, απέναντι στον 3ο-4ο κατά σειρά φορ του βάζελου απέτυχαν σε αρκετές πλαγιοκοπήσεις να κλείσουν σωστά τους χώρους και τα μπακ μας επιβεβαίωσαν άλλη μια φορά, πως η απόδοση τους μπορεί να έχει μεγάλες διακυμάνσεις (αυτούς τους αναφέρω κυρίως γιατί μεγαλώνουν το πρόβλημα, δεν το δημιουργούν όμως).
Τον Ιανουάριο πρέπει να έρθει ένα στόπερ ΤΑΝΚΣ. Πρέπει να υπάρξει αναβάθμιση στη γραμμή ΌΤΙ και να γίνει.
Δεν τίθεται ούτε καν αριθμητικό θέμα. Το καλοκαίρι θα χαιρετήσει και ο Βολιάκο και ο Λόβρεν. Δεν θα χαθεί ο κόσμος αν παίξουμε 5 μήνες με 5 στόπερ αντί για 4.
Φέρτε έναν για βασικό από τώρα. Ένα άγχος λιγότερο για το καλοκαίρι και μια αναβάθμιση που φωνάζει πως τη χρειαζόμαστε εδώ και 1.5 χρόνο.
edit: Με έχει εκπλήξει ο Μπιάνκο. Βγάζει φοβερή ενέργεια και δείχνει να έχει καλές επαφές και αρκετά καλές μεταβιβάσεις.
ΥΓ Περαστικά στον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων 30-40 ετών. Ο μοναδικός που κατάφερε μέσα σε 1-2 χρόνια να τον χειροκροτούν σε κάθε γήπεδο που παίζει. Να είχα χίλια μάτια να σε έβλεπα παλικάρι μου.
Θερμά συγχαρητήρια άλλη μια φορά στους αετομάτηδες που έκριναν πως αυτός ο παίκτης μπορεί να φύγει για 15-17 εκατομμύρια.
Έχετε μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο και το δείχνετε σχεδόν σε κάθε σας σοβαρή απόφαση.
Θερμά συγχαρητήρια και στους λίγους (ελάχιστους βασικά) που σας δικαίωναν. Να είστε πολύ περήφανοι..
Εφόσον δεν τίθεται θέμα προσωπικής επίθεσης ή/και προσωπικής προσβολής και εφόσον σχολιάζεις κόσμια, μπορείς να γράψεις ελεύθερα την άποψη σου.
Αυτή ειναι η ουσία ύπαρξης του forum.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις απο άλλο μέλος ή/και διαχειριστή, έχεις πολλες επιλογές.
Παρόλα αυτά, αν ήσουν απο αυτούς που πέταξαν απο τη χαρά τους οταν έμαθαν πως ο Ντέλιας ειναι στο αεροδρόμιο και ο ΠΑΟΚ θα παρει το εξευτελιστικο ποσο των 17.5 (ετσι για να είμαστε ακριβείς) εκατομμυρίων, συγνώμη αν σε έθιξα με το "να είστε πολύ περήφανοι".
Αν αυτήν άλλη είσαι ένας απο αυτούς που εργάζονται εκει μέσα και αποκάλεσα "αετομάτηδες" επειδή συναίνεσαν στο να γίνει η χειρότερη πώληση της ιστορίας μας, τα θερμά μου συγχαρητήρια. Ειναι απίστευτο το πως καταφέρνεις να βγάζεις χρήματα απο το ποδόσφαιρο. Χίλια μπράβο.
Δεν με απασχολεί και στο δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια, ούτε το αν αισθάνεσαι κουρασμένος, ούτε το τι θεωρείς αχρείαστο.Ally Samagoal έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:32 Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει κουραστεί πάρα πολύ από την τοξικότητα των τελευταίων μηνών. Για αυτό θεωρώ πως είναι αχρείαστο να αναφέρεσαι στην πώληση που δεν έγινε ποτέ. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτό είναι έριδες και διχόνοια ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ σε ένα ήδη τεταμένο κλήμα.
Υ.Γ. Δεν υποννοώ ότι αυτό έγινε εσκεμμένα προφανώς. Μπορείς να έχεις την οποιαδήποτε άποψη για τους ακατάλληλους που εργάζονται ως στελέχη στην ομάδα χωρίς όμως να ρίχνεις λάδι στην φωτιά.