Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το μέλος nikodiai εκτός φόρουμ μετά από νέα προκλητικά και επιθετικά σχόλια εις βάρος του φόρουμ
Ήταν το τρίτο Μπαν εντός 8 μηνων
Ήταν το τρίτο Μπαν εντός 8 μηνων
- Kabamaru11
Στα τρια κορνερ,εκτελουσαμε ενα πεναλτυ.Καμια προσφορα για τον nikodiai δεν παιζει; 
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- DamoN
Πως γίνεται να εγκρίνεται ποστ στον αγώνα, ενώ αλλο που έγινε δέκα λεπτά πριν να μην περνάει ?
Μήπως επειδή αφορά το μπαν που δεν κρατήθηκε ?
Εξαρτάται από τον συντονιστή ?
Επίσης έκανα αναφορά το μεσημέρι που επισης αγνοηθηκε
Μήπως επειδή αφορά το μπαν που δεν κρατήθηκε ?
Εξαρτάται από τον συντονιστή ?
Επίσης έκανα αναφορά το μεσημέρι που επισης αγνοηθηκε
4 συντονιστες αυτη την στιγμη συνδεδεμενοι αλλα κανεις δεν μπαινει στον κοπο να ασχοληθει
πως γινεται να εγκρινεται το ποστ για το γκολ του Ντελια αλλα τα ενοχλητικα για το μπαν να μενουν αδιαβαστα ?
Ακομα δεν εχει επιβληθει τιποτα.
Δικη σου αποφαση ηταν το μπαν οχι δικη μου.
Η δικη σου αποφαση δεν επιβαλλεται.
Εγω με αυτα που διαβαζω ειμαι καχυποπτος με τους κανονες του φορουμ
Δικη σου αποφαση ηταν το μπαν οχι δικη μου.
Η δικη σου αποφαση δεν επιβαλλεται.
Εγω με αυτα που διαβαζω ειμαι καχυποπτος με τους κανονες του φορουμ
πριν μια ωρα εκανα αυτο το ποστ. οπως ηταν λογικο ηταν σε αναμονη για εγκριση. Μια ωρα μετα εξαφαναστηκε τελειως χωρις να εγκριθει.
Τα ποστ εγκρινονται αν και εφοσον αρεσουν στον συντονιστη ?
Τωρα το εγραψα ξανα, ειμαι περιεργος για την απαντηση
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δημοσίευση από papjohn » Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:26
Αυτή η δημοσίευση δεν είναι ορατή στους άλλους χρήστες μέχρι να εγγριθεί από κάποιον συντονιστή.
Δεν νομιζω οτι η παε ενδιαφερεται να προστατεψει τον ακριβοτερο παικτη της. Σε περιπτωση που ο Ντελιας ηταν παικτης του ποκ και συνεβαινε το χτεσινο, θα ειχαν ανεβει χιλιαδες αρθρων απο μεσα και υποτακτικους.
Τωρα απλα ειναι Δευτερα.
Ας τον πουλησουν να ησυχασουν απο τετοια προβληματα
Αυτή η δημοσίευση δεν είναι ορατή στους άλλους χρήστες μέχρι να εγγριθεί από κάποιον συντονιστή.
Δεν νομιζω οτι η παε ενδιαφερεται να προστατεψει τον ακριβοτερο παικτη της. Σε περιπτωση που ο Ντελιας ηταν παικτης του ποκ και συνεβαινε το χτεσινο, θα ειχαν ανεβει χιλιαδες αρθρων απο μεσα και υποτακτικους.
Τωρα απλα ειναι Δευτερα.
Μολις τωρα ηρθε φρεσκο
Απορρίφθηκε δημοσίευση: "65. Γιάννης Κωνσταντέλιας"
Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα προσβάλλει την ομάδα του ΠΑΟΚ ή κάποιο μέλος του φόρουμ..
Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:28
Γνωμη μου οτι η ομαδα προσβαλλει το μεγαλυτερο περιουσιακο της στοιχειο
Απορρίφθηκε δημοσίευση: "65. Γιάννης Κωνσταντέλιας"
Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα προσβάλλει την ομάδα του ΠΑΟΚ ή κάποιο μέλος του φόρουμ..
Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:28
Γνωμη μου οτι η ομαδα προσβαλλει το μεγαλυτερο περιουσιακο της στοιχειο
papjohn είσαι ένα μήνα μέλος. Έχεις 40 δημοσιεύσεις. Και τα παράπονά σου, ουσιαστικά στρεφόμενα επί προσωπικού εναντίον άλλων μελών ή/και των διαχειριστών, είναι περισσότερα απ οτι μέλη που είναι εδώ 20 χρόνια σχεδόν.
Κάτι έχεις παρεξηγήσει νομίζω.
Το αν θα επιβληθεί μπαν σε άλλα μέλη, δεν είναι δικό σου ζήτημα. Ακόμα κι αν σε προσέβαλαν, μια φορά είναι αρκετή για να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου
Το αν θα εγκριθούν ποστ και γιατί, δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί δημόσια.
Κάτι έχεις παρεξηγήσει νομίζω.
Το αν θα επιβληθεί μπαν σε άλλα μέλη, δεν είναι δικό σου ζήτημα. Ακόμα κι αν σε προσέβαλαν, μια φορά είναι αρκετή για να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου
Το αν θα εγκριθούν ποστ και γιατί, δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί δημόσια.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι τα μηνύματα εγκρίνονται όταν μπορέσει κάποιος συντονιστήςpapjohn έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:31 πριν μια ωρα εκανα αυτο το ποστ. οπως ηταν λογικο ηταν σε αναμονη για εγκριση. Μια ωρα μετα εξαφαναστηκε τελειως χωρις να εγκριθει.
Τωρα απλα ειναι Δευτερα.
Και προφανώς το να λες ότι δε νοιάζει την ΠΑΕ το κάθε περιουσιακό στοιχείο της είναι προσβλητικό
Δεν είναι απλά προσβλητικό, είναι και σε απίστευτη σύμπτωση χρονική και νοηματική με το ελεεινό ποστ του εκπροσώπου του ΑΣ. Αλλα οκ έτυχε πες. Δεκτόν.
@Χωρικος
Μια εβδομάδα εκτός, για προσβολή και υπονοούμενα κατά διαχειριστή του forum, για τα οποία δεν έδωσε καμία εξήγηση αν και του ζητήθηκε αρκετές φορές. Αν επαναληφθεί θα είναι μόνιμο.
Μια εβδομάδα εκτός, για προσβολή και υπονοούμενα κατά διαχειριστή του forum, για τα οποία δεν έδωσε καμία εξήγηση αν και του ζητήθηκε αρκετές φορές. Αν επαναληφθεί θα είναι μόνιμο.