16. Tomasz Karol Kędziora

Απάντηση
Miles

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από Miles »

Πέρα και πάνω από το αν φταίει ή όχι υπάρχει το, πιο σημαντικό, πόσο και τι μπορεί. Σε μια φάση στο τέλος σε κόρνερ τους, νομίζω, έρχεται κατακόρυφα η μπάλα και ενώ μπορεί εύκολα να την καθαρίσει τη διώχνει με τον μηρό, εννοείται του φεύγει πλάγια η μπάλα γιατί δεν τη βρίσκει καλά, πάει σε βάζελο και στο τέλος απλά τρέχει ο ίδιος και κόβει σε κόρνερ την πάσα. Ταλαιπωρία...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Miles έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:09 Πέρα και πάνω από το αν φταίει ή όχι υπάρχει το, πιο σημαντικό, πόσο και τι μπορεί. Σε μια φάση στο τέλος σε κόρνερ τους, νομίζω, έρχεται κατακόρυφα η μπάλα και ενώ μπορεί εύκολα να την καθαρίσει τη διώχνει με τον μηρό, εννοείται του φεύγει πλάγια η μπάλα γιατί δεν τη βρίσκει καλά, πάει σε βάζελο και στο τέλος απλά τρέχει ο ίδιος και κόβει σε κόρνερ την πάσα. Ταλαιπωρία...
Αυτό είναι η ουσιαστικοτερη κριτική. Τον Τόμας φαίνεται σιγά σιγά να τον αφήνει το κορμί του. Διάθεση έχει, τη θέση την κρατάει, πρώτος στη μπάλα θέλει να βγαίνει, δυναμικά μπαίνει σε διεκδικήσεις, όμως σε κάποιες κινήσεις, περιστροφές, εκτάσεις κτλ. φαίνεται λίγη σκουριά.
These users thanked the author marsantos for the post:
Sera4
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

embuji έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:23
marsantos έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:22 Γιατί ήταν κακός ο Κεντζιόρα;
Εγώ τον είδα να κόβει και τρία σίγουρα.
Ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα σε μια κακή συνολικά εμφάνιση είδα αρκετούς χειρότερους.
Καθε φορα που ειχε την μπαλα στα ποδια του η καρδουλα μου το ξερει. Πολλα λαθη, στο πρωτο γκολ εχουν βγαλει ολοι το offside εκτος απο αυτον.
Ρε φίλε να κάνουμε αντικειμενική κριτικη.
Να μιλαμε για ποδόσφαιρο.
Το γκολ το είδες?
Καταλαβαίνεις ότι συγκυριακά τον καλύπτει? Δεν έχει να κάνει με τακτική, ότι ξεχάστηκε, ότι οι άλλοι τραβήχτηκαν και αυτός ξεχάστηκε. Κάνει μπαλιά στο φτερό ο Τσιριβεγια σε παίχτη που προωθείται.

Θες να πεις ότι κοιμήθηκε ο Λόβρεν πες το.
Θες να πεις ότι έφταιγε και ο Μπαμπα πες το.

Αλλά να καταλογιζουμε ότι καλύπτει τον παίχτη σε αυτή τη φάση και φταίει μου φαίνεται τελείως ανόητο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Η κατασταση του ειναι τρατζικ..
Πολλες γκαφες φετος..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποια γκάφα έκανε χθες ο Κετζόρα?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:14
Miles έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:09 Πέρα και πάνω από το αν φταίει ή όχι υπάρχει το, πιο σημαντικό, πόσο και τι μπορεί. Σε μια φάση στο τέλος σε κόρνερ τους, νομίζω, έρχεται κατακόρυφα η μπάλα και ενώ μπορεί εύκολα να την καθαρίσει τη διώχνει με τον μηρό, εννοείται του φεύγει πλάγια η μπάλα γιατί δεν τη βρίσκει καλά, πάει σε βάζελο και στο τέλος απλά τρέχει ο ίδιος και κόβει σε κόρνερ την πάσα. Ταλαιπωρία...
Αυτό είναι η ουσιαστικοτερη κριτική. Τον Τόμας φαίνεται σιγά σιγά να τον αφήνει το κορμί του. Διάθεση έχει, τη θέση την κρατάει, πρώτος στη μπάλα θέλει να βγαίνει, δυναμικά μπαίνει σε διεκδικήσεις, όμως σε κάποιες κινήσεις, περιστροφές, εκτάσεις κτλ. φαίνεται λίγη σκουριά.
Ελάτε ρε παιδιά που τον αφήνει το κορμί του 31 ετών στόπερ

Ψυχοπνευματικα είναι φυσιολογικό μετά από δύο σεζόν νον στοπ να παρουσιάσει κάποια σημάδια αστάθειας.
Μιλάμε για τον κετζιορα μετά το χθεσινό λες και έχει κάποια προσωπική ευθύνη .
Δεν χάσαμε από τα στόπερ εχθές
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Χθές αλλά γενικά φέτος πολύ χάλια εδεσε και το γλυκό με τον Λόβρεν.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φετος βγαζει μεγαλη ασταθεια και καθολου σιγουρια.. αντιθετως....
προφανως και ειναι θεμα αυτοπεποιθησης.. μονιμη πηγη κινδυνων.. καμια σιγουρια στους συμπαικτες του..
marsantos

renegade έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:13
marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:14
Ελάτε ρε παιδιά που τον αφήνει το κορμί του 31 ετών στόπερ

Ψυχοπνευματικα είναι φυσιολογικό μετά από δύο σεζόν νον στοπ να παρουσιάσει κάποια σημάδια αστάθειας.
Μιλάμε για τον κετζιορα μετά το χθεσινό λες και έχει κάποια προσωπική ευθύνη .
Δεν χάσαμε από τα στόπερ εχθές
Rene δε νομίζω πως γράφω κάτι από αυτά που λες για τον χθεσινό αγώνα. Ίσα ίσα που εγώ για τον Τόμας λέω τα καλύτερα και συνεχώς λέω πως είναι το νο1 στην ιεραρχία. Και ίσα ίσα που γράφω πως εχθές δεν τον είδα κακό και δεν του χρεωσα κάτι για χθες.
Βάλε 2 χρόνια πριν και δες πόσο πιο πλαστικές ήταν οι κινήσεις του. Τώρα σε αρκετές εκτάσεις και υψώματα ποδιών φαίνεται να χάνει λίγο απ' αυτο που είχε. Ένας αθλητής δεν πάει από το 10 στο 3 κατευθειαν. Σταδιακά έρχεται η πτώση. Εμένα μου φαίνεται ένα κλικ πιο βαρύς από πέρυσι. Το ψυχονευματικο είναι άλλο κομμάτι και δεν τον βλέπω κακό στις αποφάσεις του.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

η όποια πτώση κι αν υπάρχει δεν θα ήταν ορατή και απόδειξη ασφαλώς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, φίλε μαρσάντος.
και ναι, σωστά ειπώθηκε ότι μιλάμε για αθλητή στα 31 κι όχι στα 35.
η άποψη μου είναι ότι οι αθλητές και κυρίως στα ομαδικά αθλήματα, περνούν περιόδους. Το τι μπορεί να τους επηρεάζει είναι ένα σύνθετο ζήτημα που μπορεί να μην αφορά ένα και μόνο θέμα. Και πράγματα ακόμη ακόμη που σε μας να είναι άγνωστα. ένα προσωπικό ζήτημα ας πούμε.
Μια μικρή ίωση κι ένα όχι καλό φορμάρισμα μπορεί να φέρει τον αθλητή σε μια όχι καλή αγωνιστική κατάσταση ημέρας, επίσης.

Η γενική άποψη μου για τον θωμά έχει εκφραστεί κάνα δυο φορές. Θα έπρεπε να είναι τρίτο τέταρτη επιλογή. Για ότι αφορά πλέον το επίπεδο της ομάδας μας. Το ότι έχουμε, έχει καταφέρει ο λούτσε και παίρνει από τον ποδοσφαιριστή παραπάνω πράγματα είναι επιτυχία μιας και χρόνια ψάχνουμε παίκτη ορόσημο εκεί και καταφέρνουμε να υποδεχόμαστε παίκτες κατώτερους του.
renegade

Αν μπορείς ρε συ να διακρίνεις ανεπαίσθητες αλλαγές μόνο με το μάτι...τι να πω μπράβο σου.

Στα σοβαρά τώρα.
Είναι λογικο η κοινοσιολογία ενός παιδιού το οποίο παίζει 10 χρόνια πλάγιος μπακ να έχει κάποιες αλλαγές μετα από τρία χρόνια αγωνιζόμενος αποκλειστικά ως στόπερ.
Η προπονήσεις είναι διαφορετικές, οι στόχευση είναι διαφορετική, ακόμα ακόμα μπορεί να υπάρχει και συνειδητή επιπλέον ενδυνάμωση για μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στο ρόλο.
Ο φετινός κετζιώρα ότι πρόβλημα έχει το έχει πνευματικά.
Μπορεί να είναι εξαιτίας του ότι παίζει χωρίς σταματημό 2,5 σεζόν τώρα.
Μπορεί για αυτό να ευθύνετε ότι τελειώνει το συμβόλαιό του.
Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν είναι στο μυαλό του
marsantos

renegade έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:29 ...
Στα σοβαρά τώρα.
Είναι λογικο η κοινοσιολογία ενός παιδιού το οποίο παίζει 10 χρόνια πλάγιος μπακ να έχει κάποιες αλλαγές μετα από τρία χρόνια αγωνιζόμενος αποκλειστικά ως στόπερ.
Η προπονήσεις είναι διαφορετικές, οι στόχευση είναι διαφορετική, ακόμα ακόμα μπορεί να υπάρχει και συνειδητή επιπλέον ενδυνάμωση για μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στο ρόλο.
...
Αυτά είναι τα ωραία για εμάς που δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με το χώρο και μας διαφεύγουν οι λογοι για το που μπορεί να οφείλεται κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού :mrgreen:.
Εγώ που νόμιζα πως κάτι μπορεί κάτι να οφείλεται στην ηλικία, ήρθες και μου άνοιξες νέους ορίζοντες.
Αν με κάνεις ignore πως θα τα διαβάζαμε αυτά; 8-)
Στα σοβαρά τώρα, το μάτι δε λαθευει ποτέ. :D
Όταν ένα ερέθισμα έχει επαναληφθεί αμέτρητες φορές, η "εικόνα" του αποτυπώνεται στη μνήμη και πλέον η αντανάκλαση στο ερέθισμα και η αντίδραση που ακολουθεί ειναι καθορισμένη ρουτίνα. Οποιαδήποτε μικροαλλαγη συμβει γίνεται αντιληπτή.
Είναι σαν το αυτοκίνητο που το οδηγείς κάθε μέρα για χρόνια. Ο παραμικρος και ελάχιστα διαφορετικός ήχος γίνεται αντιληπτός. Και ρωτάς το συνοδηγό, το ακούς αυτο; Και σου λέει δεν ακούω τίποτα περίεργο..

Υγ Δε μου είπες, ignore γιατί ήθελες να με κάνεις; Τι μπαρούφα έγραψα;
renegade

Χαβαλε για αυτά που γράφεις για τον γαβρο και το πότε και πού μπορεί να κάνει γκέλες.
Το χαβαλε είναι για το ignore, αυτά που γράφεις ,όπως τα γραφεία και ο - ας πούμε - τρόπος που αντιμετωπίζεις το ποδόσφαιρο είναι πράγματα που με εκνευρίζουν... ειδικά από κάποιον σαν εσένα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”